Χαμενη ή καμμενη???
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Χαμενη ή καμμενη???

Καλησπερα σε ολους!

Τους τελευταιους 3 μηνες εχω πολλες υποχρεωσεις με αποτελεσμα να μην εχω χρονο για μενα. Ολη μερα δουλευω. Νιωθω εξαντλημενη και ξεχναω πραγματα. Νιωθω χαμενη.. εχω χαθει απο τους/τις φιλες μου. Ξεχναω να κανω πραγματα σημαντικα. Αν ειναι δυνατον, εγω που ελεγα οτι τα σημαντικα πραγματα δυσκολα τα ξεχνας αλλα κι ομως αυτο μου συμβαινει και με τρομαζει. Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα... συνεχεια και καθε στιγμη ξεχναω τι ηθελα να πω, τι ηθελα να κανω, ποιον ηθελα να παρω τηλ κλπ.

Δεν εχω χρονο ουτε για εναν καφε να παω και πολλοι μου εχουν γυρισει την πλατη γιατι ισως δεν πιστευουν οτι δεν εχω χρονο (ενω τους εχω εξηγησει). Κανενας δεν μπορει να με καταλαβει και ισως θεωρουν υπερβολη εως και ψεμμα αυτο που τους λεω. Μονο τα πολυ κοντινα μου ατομα ξερουν και καταλαβαινουν.. Η διαθεση μου μειωνεται και χανομαι εντελως.. Δεν ξερω τι να κανω πλεον!

Senior Member
    Ουτε χαμενη εισαι ουτε καμμενη Χριστινακι μου, απλα λογω φορτου εργασιας εχεις κουραστει κ χρειαζεσαι ισως ενα διαλλειματακι, η αν οχι καποιον τροπο να μπορεις να διαχειριζεσαι τοσο την επαγγελματικη σου οσο κ την προσωπικη σου ζωη, ετσι ωστε να μην επηρεαζει το ενα το αλλο κ βουλιαζεις.. εγω αυτην την εξαντληση την νιωθω σε καθε εξεταστικη, βουιζει το κεφαλι μου ολη μερα κ νιωθω σαν χαζο απ το πολυ το διαβασμα, περναει με αποχη χεχε
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Μήπως πρέπει να βάλεις προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου? Είναι όλες λόγω δουλειάς ή έχεις φορτωθεί και πράγματα εκτός αυτής που δυσκολεύεσαι να τα φέρεις εις πέρας? Στη δουλειά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να κάνεις αλλαγές π.χ. στο ωράριο, αν και γνώμη μου είναι ότι αν βλέπεις και αυτό έχει κακές επιπτώσεις σε σένα να εξετάσεις το ενδεχόμενο να αλλάξεις πράγματα ή ακόμη και δουλειά, όσο αυτό είναι εφικτό ξαναλέω στην εποχή που ζούμε. Οι φίλοι αν θέλουν να λέγονται φίλοι θα πρέπει να έχουν περισσότερη κατανόηση και όχι να επιβαρύνουν περισσότερο την ψυχολογία σου λέγοντάς σου ότι τους γυρνάς την πλάτη.

Senior Member
    Παιδια ευχαριστω για οσα λετε. Λακρυ εκει που σκεφτομαι κατι ερχονται κι αλλες πολλες σκεψεις ταυτοχρονα, χανομαι και μετα κενο. Ισως αγχωνομαι και αυτο με μπλοκαρει. Monkey ειναι αυτο που υπεθεσες. Εχω υποχρεωσεις μετα την δουλεια και δυσκολευομαι να βγαλω εις περας τον προσωπικο μου χρονο κυριως και κουραζομαι πολυυυυ. Φανταστειτε οτι ουτε την φορολογικη μου δηλωση δεν εχω καταφερει να κανω γιατι ολο ξεχναω. Αλλα αυτη την φορα εχω βαλει παντου υπενθιμησεις ωστε να παω να την κανω να τελειωνω γιατι δεν θελω να φαω μεγαλυτερο προστιμο. Ενα απο τα σημαντικα πραγματα ηταν και αυτο που σας ελεγα... Τι να πρωτοπρολαβω. Πρεπει να βαλω μια ταξη και να βαλω προτεραιοτητες. Εχεις δικιο Monkey!

Member
    Χριστίνα σε καταλαβαίνω απόλυτα.... γιατί το έχω πάθει και εγώ..... αυτό που είχα πάθει ήταν ότι ξέχναγα πράγματα, ακόμη δε θυμόμουν την άλλη μέρα το πρωί που είχα παρκάρει το αυτόκίνητο το προηγούμενο βράδυ... ήταν συνεχιζόμενη κρίση άγχους που με είχε κυριέυσει και μου ξέφευγαν σημαντικά πράγματα....
    Μια λύση που είχα βρει ήταν η εβδομαδιαία συγγραφή σε ένα ημερολόγιο των πραγμάτων που είχα να κάνω.... συγκεκρμένα έγραφα κάθε Κυριακή τις εργασίες, ραντεβού, υποχρεώσεις αλλά και αναψυχή για τον εαυτό μου με φίλους ή άθληση.... γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς ελεύθερο χρόνο... είναι απαραίτητος
    Σήμερα πια που στη ζωή μου υπάρχει η εναλλακτική θεραπευτική και ο καθημερινός διαλογισμός.... έχω ηρεμήσει και θυμάμαι με λιγότερη προσπάθεια τις εργασίες της ημέρας, αλλά το κυριότερο διαθέτω χρόνο για μένα για την ευχαρίστησή μου.....
    Διέθεσε χρόνο για σένα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχική σου ηρεμία... έτσι θα είσαι σε θέση να ξεκουράζεσαι και η μνήμη σου δεν θα σε εκθέτει....
    Να είσαι καλά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Καλησπερα σε ολους!

Τους τελευταιους 3 μηνες εχω πολλες υποχρεωσεις με αποτελεσμα να μην εχω χρονο για μενα. Ολη μερα δουλευω. Νιωθω εξαντλημενη και ξεχναω πραγματα. Νιωθω χαμενη.. εχω χαθει απο τους/τις φιλες μου. Ξεχναω να κανω πραγματα σημαντικα. Αν ειναι δυνατον, εγω που ελεγα οτι τα σημαντικα πραγματα δυσκολα τα ξεχνας αλλα κι ομως αυτο μου συμβαινει και με τρομαζει. Δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα... συνεχεια και καθε στιγμη ξεχναω τι ηθελα να πω, τι ηθελα να κανω, ποιον ηθελα να παρω τηλ κλπ.

Δεν εχω χρονο ουτε για εναν καφε να παω και πολλοι μου εχουν γυρισει την πλατη γιατι ισως δεν πιστευουν οτι δεν εχω χρονο (ενω τους εχω εξηγησει). Κανενας δεν μπορει να με καταλαβει και ισως θεωρουν υπερβολη εως και ψεμμα αυτο που τους λεω. Μονο τα πολυ κοντινα μου ατομα ξερουν και καταλαβαινουν.. Η διαθεση μου μειωνεται και χανομαι εντελως.. Δεν ξερω τι να κανω πλεον!
    ουτε χαμενη ουτε καμενη , απρογραμματιστη .
    Κανε ενα ημερολογιο , ξεκινα απ τον ελευθερο χρονο που εχεις αναγκη εσυ πριν απ ολους κι απο ολα .
    Προγραμματισε στη συνεχεια ολα τ αλλα , δουλειες , φιλους κλπ,
    Ξεκινα με ενα εβδομαδιαιο προγραμματισμο, μην απαιτησεις απο εσενα να το τηρησεις επακριβως αλλα να προσπαθησεις ...
    Θα σε βοηθησει να βαλεις σε μια σειρα τα πραγματα , να τα ιεραρχισεις καπως ,,και κυριως θα ξεκουραζεσαι περισσοτερο , θα αποβαλεις ενα περιτο αγχος ...μην ξεχασω εκεινο , το αλλο ,κλπ