ΕΧΕΤΕ ΖΩΗ??? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: ΕΧΕΤΕ ΖΩΗ???

Voters
19. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 52.63%
  • ΟΧΙ

9 47.37%
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sokolatoxrwma View Post
    μονο που δεν ειχα πει ακόμα ποια ζωή εχω στο μυαλο μου και συμφωνω μαζί σου.
    Αν και πιστεύω οτι πέφτω μέσα, τι περιλαμβάνει το έχω ζωή για σένα?
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    Αν και πιστεύω οτι πέφτω μέσα, τι περιλαμβάνει το έχω ζωή για σένα?
    ειπα...........
    ....δεν θεωρώ οτι εχω ζωή με την εννοια του ότι δεν κανω κάτι που να με γεμίζει που να με ξυπναει το πρωΐ με όρεξη για την υπόλοιπη μέρα.

Junior Member
    Ναί έχω!!! Εχω δύο πανέμορφα παιδιά και είμαστε η μανούλα το μανούλι και ο παίδαρος.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    ειπα...........
    A οκ δεν το είχα δει..Κοίτα σίγουρα θα υπάρχει κατι που να γουστάρεις πολυ..βρες τι ειναι και καντο..Ας πουμε εμενα μ αρεσει παρα πολυ να βλέπω ταινίες και σειρές και να παίζω videogames ;)
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Aπό λίγο έως καθόλου.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Eχω ζωη αλλα οχι αυτη που θα ηθελα...αλλα τουλαχιστον εχω στοχο και αυτο με κραταει σε κινηση! :)

Senior Member
    Είχα κάποτε... τώρα πια αισθάνομαι ότι δεν έχω....

Senior Member
    ειμαι στο χτισιμο παλι! ειχα, αλλά καταπιεζομουνα, νομιζα οτι ηθελα καποια πραγματα, αλλα μαλλον η καρδια μου ειχε αλλη γνωμη, καταπιεζοταν κ ηθελε αλλα! τωρα παλι ξαναχτιζω με βαση την εμπειρια του παρελθοντος! προσπαθωντας να αποφευγω αυτα που δεν δουλεψαν, να κραταω στο παρον μου αυτα που ακομα μου δινουν νοημα κ να βαλω κ καποια καινουργια! θα δειξει! :)

Senior Member
    Δεν ξέρω εάν έχω ζωή, ή μάλλον έχω ζωή αλλά δεν είναι η ζωή που θέλω. Πολύ λίγα θέλω να κρατήσω στο μέλλον από την τωρινή μου ζωή. Το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου και να προχωρήσω. Να μη ντρέπομαι πλέον, να μην αισθάνομαι μειονεκτικά οχι μόνο απέναντι στους άλλους, αλλά απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό.
    Απλά αγωνίζομαι με τα χαρτιά που μου έχουν μοιραστεί....

Για να μαστε όλοι εμείς εδώ και όλο να λεμε και να ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια γι αυτά που πάθαμε και γι αυτα που μας ταλαιπωρούν, αυτο σημαινει ότι κανενας από μας δεν ζει τη ζωή που θα θελε να έχει (άμα εξαιρέσω απο τον γενικό αυτό κανόνα την s.popi που εκπέμπει σαφως αισιοδοξο τονο). Δεν είμαστε ευχαριστημενοι, ο καθενας για τους δικους του λογους, ουτε γι αυτο που έχουμε, ουτε για το αυτο που είμαστε. Δλδ λεμε ο καθενας εδω τον δικό του πόνο. Πέσαμε εκτός στόχων και προσδοκιών, ο καθενας σ αυτο που τον απασχολεί. Άλλο ζήτημα πόσο αισιοδοξος ή πόσο ελπίζει ή πόσο αγωνιστης είναι ο καθενας απο μας.
    γιάννης

Senior Member
    Έχω και τις περισσότερες φορές τη γουστάρω κιόλας, άλλο που είμαι γκρινιάρα και μίζερη. Το ζήτημα είναι πως όσα έχω είναι περισσότερα από όσα χρειάζονται για να νιώθω γεμάτη, οι δυσκολίες πάντα υπάρχουν, οι καβγάδες, τα νεύρα, τα καθημερινά, αλλά έχω τα παιδιά μου που είναι γαμώ τα παιδιά (λολ αλλά το εννοώ σόρρυ), έναν άνθρωπο να με κρατάει τα βράδια στην αγκαλιά του που τον αγαπώ και γω, τα φιλαράκια μου, τα ζωάδιά μου που με τρελαίνουν, τα φυτά μου που λατρεύω και αν και με ζόρια οικονομικά εντονότερα από καιρό σε καιρό, πάλι δεν πεινάω, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι, θα ήθελα απλά η δουλειά που κάνω να με ενέπνεε και να μη μου φαινόταν πως είναι τελείως έξω από μένα και γω απ' αυτήν, που δεν...
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Έχω και τις περισσότερες φορές τη γουστάρω κιόλας, άλλο που είμαι γκρινιάρα και μίζερη. Το ζήτημα είναι πως όσα έχω είναι περισσότερα από όσα χρειάζονται για να νιώθω γεμάτη, οι δυσκολίες πάντα υπάρχουν, οι καβγάδες, τα νεύρα, τα καθημερινά, αλλά έχω τα παιδιά μου που είναι γαμώ τα παιδιά (λολ αλλά το εννοώ σόρρυ), έναν άνθρωπο να με κρατάει τα βράδια στην αγκαλιά του που τον αγαπώ και γω, τα φιλαράκια μου, τα ζωάδιά μου που με τρελαίνουν, τα φυτά μου που λατρεύω και αν και με ζόρια οικονομικά εντονότερα από καιρό σε καιρό, πάλι δεν πεινάω, ούτε οι δικοί μου άνθρωποι, θα ήθελα απλά η δουλειά που κάνω να με ενέπνεε και να μη μου φαινόταν πως είναι τελείως έξω από μένα και γω απ' αυτήν, που δεν...
    Μου αρεσε το παραπανω γιατι εμπεριεχει κατι που πρεπει να κανουμε οσο γινεται περισσοτερο! Να κοιταμε τα καλα! :)

Page 3 of 3 FirstFirst 123