KENO...........
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 60

Thread: KENO...........

Senior Member

KENO...........

Παιδια ο ΚΕΝΟ εχει χαθει το τελευταιο διαστημα.... δεν ξερω τι εχει γινει...

ΚΕΝΟ αμα μπεις κ το δεις γραψε κατι... κατι για αυτοκτονιες εγραφες στα τελευταια μηνυματα, κ γενικως ησουν πολυ down, ελπιζω να μην εκανες καμια βλακεια... εχεις κ εσυ την αυτοκαταστροφικοτητα κ δεν ξερω πως το διαχειριζεσαι......

........:(
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Έχεις στοιχεία του; εμένα αν θυμάμαι καλά μου είχε δώσει μέιλ. Δεν αρκεί αυτό. Αν υπάρχουν φόβοι για επικείμενες αυτοκτονίες μελών το περισσότερο που μπορούμε να κάνουμε από την θέση μας είναι να ενημερώνουμε την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και να παίρνουμε τους ίδιους τηλ. αν το έχουμε.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    καλα θα ναι ειμαι σιγουρη. απλα γενικα δεν πολυγραφει τακτικα. απο παλια θυμαμαι
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Κι εγώ αυτό πιστεύω θα είναι καλά :) :) :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ελπιζω κ εγω να ειναι καλα !! ΚΕΝΟ δωσε σημεια ζωης ρε !!!!!

(τζιπσι μην γραφεις για διωξη ηλ.εγκληματος, αμα το δει αυτο θα μας ξεχεσει.... :P)
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σωτήρεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Ελπιζω κ εγω να ειναι καλα !! ΚΕΝΟ δωσε σημεια ζωης ρε !!!!!

(τζιπσι μην γραφεις για διωξη ηλ.εγκληματος, αμα το δει αυτο θα μας ξεχεσει.... :P)
    λολ ναι, μια φοβια την έχει! :D

Banned
    KENO is alive ? Nope, just Chuck Testa.

Lacrymosa ευχαριστω που εκανες θεμα κι ανησυχουσες. κριμα που δε μενεις Αθηνα να σε γνωριζα κι απο κοντα, αφου ενδιαφερεσαι τοσο για μενα, λολ.

Gypsy Cello την επομενη φορα που θα λειψεις, θυμησε μου να ρωτησω το Νικο να μου δωσει την ip της συνδεσης σου, να παρω τηλεφωνο σπιτι σου και να καλεσω τη διωξη να σε ψαχνει λες και εισαι εγκληματιας.

Broken_Doll δε ξερω απο που προερχεται αυτη η σιγουρια σου, θες να μου πεις περισσοτερα, ξερεις κατι που δε ξερω μηπως ?

ζωντανος ειμαι δυστυχως. ετσι φαινεται τουλαχιστον. δε γνωριζω για ποσο ακομα ομως σε τουτη τη διασταση. ανοιξα τρυπα σε αλλη γι'αυτο εξαφανιζομαι σιγα σιγα μεχρι να βυθιστω τελειως στο σκοταδι. οταν εισαι τελειως μονος ξερετε, δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει, και νιωθεις οτι δεν εχεις καθολου αξια. ετσι καταληγεις να μηδενιζεσαι. ή αλλιως να βυθιζεσαι στο σκοταδι. περνωντας σε αλλη διασταση. αυτο συμβαινει με εμενα τωρα, πλεον δεν αντεχω καθολου το φως και τη ζωη, δε θελω ουτε να αναπνεω!

οσοι θελετε παντως να κρατησετε επικοινωνια για να μη στειλετε να με ψαχνει η διωξη η CIA και το FBI, tο MSN μου ειναι γνωστο...

Senior Member
    Εμείς ποστάραμε γιατί ήσουν πολύ κάτω ψυχολογικά και λέμε μήπως σου συμβαίνει κάτι. Εγώ νομίζω θα σου περάσει πάντως όταν θα κάνεις μια χαρούμενη σχέση :)

Banned
    ναι αυτο πιστευω κι εγω, και ειναι ο μονος τροπος δλδ να ξεφυγω απο το σκοταδι και να προχωρησω μπροστα και να γινω ανεξαρτητος (ή στη καλυτερη να φυγω εξωτερικο). οταν εχεις παραξενη προσωπικοτητα ομως ειναι δυσκολο το να ταιριαξεις, ακομα και για φιλια, κι ετσι βλεπεις οτι καπου οι ανθρωποι σου ειναι αχρηστοι, ε και τελικα βρισκεις αλλου συντροφια. πλεον δε νομιζω να ξανακανω ποτε μου σχεση, παρολο που αυτο θα με εκανε σαφως καλυτερα ψυχολογικα και να ξανανιωσω ανθρωπος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    .........
    ζωντανος ειμαι δυστυχως. ετσι φαινεται τουλαχιστον. δε γνωριζω για ποσο ακομα ομως σε τουτη τη διασταση. ανοιξα τρυπα σε αλλη γι'αυτο εξαφανιζομαι σιγα σιγα μεχρι να βυθιστω τελειως στο σκοταδι. οταν εισαι τελειως μονος ξερετε, δεν εχεις κανεναν να σε βοηθησει, και νιωθεις οτι δεν εχεις καθολου αξια. ετσι καταληγεις να μηδενιζεσαι. ή αλλιως να βυθιζεσαι στο σκοταδι. περνωντας σε αλλη διασταση. αυτο συμβαινει με εμενα τωρα, πλεον δεν αντεχω καθολου το φως και τη ζωη, δε θελω ουτε να αναπνεω!
    ...
    ρε συ κενο...
    διακινδυνευοντας να με βρισεις γιατι ξερω οτι δεν σου αρεσει καθολου η συγκεκριμενη προταση,
    στο λεω, οχι για να σου πω κατι, αλλα γιατι πραγματικα το πιστευω.

αφου περνας τοσο καταπιεστικα
    γιατι δεν δινεις μια ευκαιρια σε εναν ειδικο να προσπαθησει να σε καθοδηγησει?????????
    ειμαι σχεδον σιγουρη , οτι το μεγαλυτερο μερος της δυσφοριας σου οφειλεται σε μπερδεματα προβληματικου σκεπτικου. αυτο ειναι κατι , που αν συνεργαστεις, διορθωνεται.
    βλεπω οτι τελευταια εισαι τελειως απελπισμενος.
    εστω οτι δεν εχεις καμια ελπιδα.
    γιατι δεν κανεις ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ?

Banned
    νομιζω πως το εχω ξαναγραψει στο παρελθον, οτι περασα αναγκαστικα απο 2 ψυχιατρους στο στρατο. ο πρωτος μου διεγνωσε αγχωδη διαταραχη, ενω ο δευτερος μου γραψε περισσοτερες μαλακιες και μου δωσε φαρμακα επιτηδες για να ξεμπερδευω, τα οποια δε θυμαμαι καν τι ηταν και δε με πολυνοιαζουν κι ολας. θα μου πεις, δε σου κανε ψυχαναλυση, δε μπορει να βγει συμπερασμα απο μια επισκεψη λιγης ωρας μονο. θα σου πω αρκει για να καταλαβω πως λειτουργει το ολο θεμα στη κοινωνια μεσα. εξαλλου, ποιος στ'ακουστικο του παραμενει ? δεν εχουμε να κανουμε με τα επεισοδια της Λαμψης δυστυχως, να ειμαστε σε αναμονη παγωμενοι μεχρι την επομενη επισκεψη, και τα γιατρουδακια πλερωνονται κι αυτα με την ωρα οπως ολοι.

καταλαβαινω πως εδω μεσα, επειδη και το φορουμ ειναι σχετικο με ψυχολογια, εχετε θεοποιησει τους ψυχολογους/ψυχιατρους με αποτελεσμα στο προβλημα που θα γραψει ο καθενας να τον στελνετε κατευθειαν (εδω με στειλατε οταν εγραψα οτι δε μπορω να συνηθισω χωρις καφε, λολ). δυστυχως ομως ειναι απλοι ανθρωποι κι αυτοι, εκφραζουν ΜΟΝΟ ΜΙΑ αποψη, και δεν ειναι σωτηρες να παω να τους ζητησω σχεση, δουλεια, σπιτι ή οτι μου λειπει και να μου τα βρουν ως δια μαγειας. μπορουν μονο να μου δειξουν το τροπο που θα τα αποκτησω, που τον ξερουμε ολοι. και παλι ομως κανεις δεν μπορει να εγγυηθει πχ οτι η σχεση που θα κανεις θα ειναι πετυχημενη, στη δουλεια που θα βρεις θα εισαι καλα και θα εχεις λεφτα, για να μπορεσεις να κρατησεις το σπιτι σου κλπ. υπαρχει κι ο παραγοντας τυχη σε ολα αυτα, μαζι με αλλους εξωτερικους τους οποιους αδυνατουμε να ελεγξουμε...

δεν εχω προβλημα δλδ με τη πραγματικοτητα, απλα η πραγματικοτητα ειναι σκατα, γιατι ζουμε δυστυχως στην Ελλαδα. ακομα κι αν θες να πεις οτι το σκεπτικο μου κι ο τροπος που βλεπω τα πραγματα ειναι λαθος, κανεις δε μπορει να αμφισβητησει τη κατασταση της χωρας, ειδικα στον οικονομικο τομεα. οταν λοιπον τα παντα γυρω μου ειναι μαυρα, πως περιμενετε να τα δω εγω ασπρα ?

αλλοι το ριχνουν στη πρεζα για να ξεφυγουν (εγω πλεον δεν πινω καν αλκοολ), αλλοι κανουν αλλου ειδους μαλακιες. προσπαθω λοιπον να εχω κι εγω το τροπο μου για να ξεχνιεμαι. ακομα κι αν πουμε οτι η αντικοινωνικοτητα δεν ειναι στοιχειο του χαρακτηρα καποιου, ποιος ο λογος να το αλλαξει αυτο οταν δε νοιαζονται οι ανθρωποι ? αν ειχα εστω ενα ατομο να ενδιαφερεται και να θελει να παραμεινει μαζι μου, τοτε θα βρισκα λογο να παω για να καλυτερεψω, τωρα ομως δεν εχει νοημα καν...

και οι αρκουδες πεφτουν σε χειμερια ναρκη, κανεις δεν εκανε κατι για να το αλλαξει αυτο γιατι θεωρειται φυσιολογικο.

Senior Member
    ΚΕΝΟ, αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Χρειάζεσαι ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Από κάποιον άνθρωπο με σάρκα και οστά και όχι διαδικτυακά ή τηλεφωνικά. Δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω από πού. Βλέπω ότι δεν έχεις δύναμη και κουράγιο ούτε καν να ψάξεις, αλλά ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. Είσαι ο μόνος που έχεις και πρέπει να σε φροντίσεις επιτέλους, έστω ζητώντας βοήθεια. Θα δεις αποτέλεσματα αν επιμείνεις και δεν το βάλεις κάτω. ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ. (Επίσης, αν δεν το κάνεις θα πονάς όλο και περισσότερο, και δεν ξέρω αν αντέχεται...)

Senior Member
    ΚΕΝΟ, δεν σε ξέρω, μόνο λίγο από εδώ μέσα, εντούτοις μου δημιουργείς μια οικειότητα, και ένα ενδιαφέρον, ανθρώπινο. Η αντικοινωνικότητα είναι όντως στοιχείο του χαρακτήρα ορισμένων ανθρώπων, και εμένα δε με χαλάει γενικώς...Αλλά αυτό που περνάς είναι ένα βάσανο που δεν αντέχεται εύκολα. Και η πραγματικότητα, είναι έτσι όπως τα λες, δύσκολη Νομιζω ότι πρέπει να καλυτερέψεις όπως λες, πρώτα για σένα. Αν εσύ αισθανθείς καλύτερα ίσως να βρεθεί κι αυτό το άτομο που λες. Το οποίο μπορεί να υπάρχει ή να υπάρξει αλλά να μην του είναι εύκολο να σε προσεγγίσει. Ακούγονται όλα αυτά θεωρητικά αλλά δεν είναι.

Από παιδί θυμάμαι τον εαυτό μου να παλεύει με το άγχος και τη μαυρίλα του. Μπορεί να εχεις διαβάσει κάποια πράγματα για μένα, αν όχι: ¨Εκανα πριν δέκα χρόνια ψυχοθεραπεία, εντάξει ως ενα βαθμό βοήθησε. Σκεφτόμουνα να πάρω φάρμακα και ήμουν αρνητική. Φοβόμουνα ότι μπορεί να μου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης -και δεν ήθελα γιατί την αγαπούσα τη μαυρίλα μου- σκεφτόμουνα ότι μπορεί να έμενα έγκυος στη διάρκεια της αγωγής και διάφορα άλλα. Ωσπου συνέβη κάτι και κατέρρευσα. Πήγα σε έναν ψυχίατρο, έγινα σκατά (χωρίς να μου δώσει φάρμακα) πήγα σε έναν δεύτερο. Γενικευμένη αγχώδης διαταραχή, δομή προσωπικότητας ψυχαναγκαστική και τέτοια. Πήρα αντικαταθλιπτικά για κάποιους μηνες. Στην αρχη δεν έβλεπα φως, είπα "θα προχωρήσω, όπως λέει ο γιατρός", ξεπέρασα τις φοβίες μου. Σηκώθηκα. Πήρα ενέργεια. Δεν άλλαξε τίποτε από αυτά που φοβόμουνα. Τωρα περνάω δύσκολα λόγω αντικειμενικών δυσκολιών. Να μην στα πω, τα περνάει όλος ο κόσμος. Πήγα να πέσω, όχι, είπα. Για την οικονομική κρίση;;;; επειδη κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά;;; επειδή έχω χρέη;;; Όχι ΚΕΝΟ, δεν θα αρρωστήσω ξανά επειδή στη χώρα όλα διαλύονται. Και μέσα από τις στάχτες μου, θα ξαναγεννηθώ. Και αν πέσω, θα σηκωθώ. Αλλά δε θα αρρωστήσω για πρακτικά ζητήματα.

Συγνώμη αν σε κούρασα. Πιστεύω ότι αν πας σε κάποιον γιατρό, μπορεί να σε βοηθήσει. Μην παλεύεις μόνος σου, δώσε και σε κάποιον άλλον ένα μικρό μερίδιο ευθύνης. Μοίρασε το βάρος.

Senior Member
    μπραβο βρε deep purple!!!

+1000

Page 1 of 4 123 ... LastLast