Results 61 to 75 of 89
-
05-10-2011, 04:59 #61
Tωρα ειδα τη εγραψες ,και εχω να πω μονο οτι ,.μην προσδοκας οτι θα αλλαξουν , ειναι εν μερη κενοι,αδειοι,αλλα δεν το ξερουν δεν το καταλαβαινουν Εσυ το ειπες με τον τροπο σου και γω με τον δικο μου . Αν δεν καταλαβαινει ο αλλος οτι εχει θεμα με παιδια ,με σκυλια ,γατια ,γιατρια δεν υπαρχει. Και οτι και να κανουμε ,στην πρωτη δημοτικου συναισθηματων θα μεινουν . Γιατι στις εξετασεις απετυχαν ..
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
- 05-10-2011, 09:48 #62
Ένα από τα χειρότερα που θα μπορούσαν να συμβούν σε ένα παιδί με καλές διαθέσεις, λεπτότητα στους τρόπους και στο χαρακτήρα είναι να μπλέξει ή δυστυχώς να βρεθεί στον ίδιο χώρο, συνήθως στο σχολείο, με συνομιληκους με βίαιες διαθέσεις και βαναυσότητα στη συμπεριφορά. Εκεί που θα μπορούσε να παιρνά το χρόνο του δημιουργώντας, αναπτύσσοντας τις νοητικες του ικανότητες κλπ, αντ αυτού να αντιμετωπίζει τους προπηλακισμούς, να ναι θυμα βιαιότητας. Από ανέμελο παιδάκι που φυσιολογικα θα ταν, να γινεται το εξιλαστηριο θυμα. Δυστυχώς οι δάσκαλοι δεν ασχολούνται με τετοια ενω οι γονείς δεν γνωρίζουν αφού τα παιδια συνηθως ντρεπονται να μιλήσουν. Ειναι από τα χειρότερα να χει υποστει τετοια ένα παιδί στην ηλικία διαμόρφωσης του χαρακτήρα του. Όπως λεει πιο πανω ενας συμφορουμήτης, υπάρχουν παιδιά και παιδιά. Αυτα τα παιδια θελουν στηριξη, ειτε αμυνα από μερους μας ειτε να τα μαθουμε να αμυνονται και να μην υποτιμούν τον εαυτό τους. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, άμα στα άλλα παιδιά συμπεριφερονται μ αυτο τον τροπο αλλοίμονο πως συμπεριφερονται στα σκυλια και στα γατια. Βεβαια δε θα τους αφησουμε στο ελεος του Θεού, είναι κι αυτοι θεμα καταλληλης διαπαιδαγωγησης.
Είναι και θεμα κατάλληλης προετοιμασίας από το σπίτι το πως συναναστρέφεται και πως αντιμετωπίζει τα άτομα της ηλικίας του. Αν στο σπίτι έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με ενδοοικογενειακή βία, υποτιμήσεις και φωνες προς αυτό και στερήσεις δηθεν για να σκληραγωγηθεί θα πάει στο σχολείο με ένα χαρακτήρα εύκολη λεία στη ζούγκλα των παιδιών. Θα ξεκινήσει να χτίζει από τοτε ένα χαρακτηρα όλο φοβίες, χαμηλή αυτοεκτίμηση και άγχος, στα οποία οι εμπειρίες του στη ζωή θα του προσθέσουν κι άλλα, και θα ρθει σε μια ηλικία όπου θα τα συνηδητοποιήσει και θα τρέχει τότε να μπαλώσει. Το κακο ξεκίνημα φαινεται να ξεκινα απ το σπιτι, μόνο που πολλοί γονείς δεν το συνηδητοποιούν, γιατι δεν γνωριζαν καθολου τη σημασία του να ανατρεφεις παιδια, απλά παντρευτηκαν και έκαναν παιδια επειδή έτσι λειτουργεί η κοινωνια.γιάννης
05-10-2011, 11:57 #63
η είδηση με το σκυλάκι στην γκαλερί δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Πιο πολύ για υπερβολή μοιάζει με πολλές ανακρίβειες
http://www.snopes.com/critters/crusader/vargas.asp
http://www.truthorfiction.com/rumors/v/vargas.htm
05-10-2011, 12:01 #64
αυτο με την γλαλερι ισχυει ρε συ το διαβαζα παντου. δεν εχεισ δει φωτος?
I m a Good Person With Bad Attitude
05-10-2011, 12:07 #65
Juanita Bermúdez, the director of the Códice Gallery, stated that the animal was fed regularly and was only tied up for three hours on one day before it escaped.[8][9] Vargas himself refused to comment on the fate of the dog,[5][9] but noted that no one tried to free the dog, give it food, call the police, or do anything for the dog.[5] Vargas stated that the exhibit and the surrounding controversy highlight people's hypocrisy because no one cares about a dog that starves to death in the street.[5] In an interview with El Tiempo, Vargas explained that he was inspired by the death of Natividad Canda, an indigent Nicaraguan addict, who was killed by two Rottweilers in Cartago Province, Costa Rica, while being filmed by the news media in the presence of police, firefighters, and security guards.
05-10-2011, 12:22 #66
Αυτό και αν είναι άρρωστο! :D
http://www.genpets.com/index.php
That’s right, Genpets are not toys or robots. They are living, breathing genetic animals.
05-10-2011, 12:27 #67
05-10-2011, 12:28 #68
http://filologos10.wordpress.com/201...1%CF%84%CE%B9/
Ουφ λεω και εγω , καλα μου φανηκε εντελως παραλογο...[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-10-2011, 12:29 #69
ακριβώς ;)
05-10-2011, 12:40 #70
https://lh3.googleusercontent.com/-3...beer-glass.jpg
https://lh3.googleusercontent.com/-7...cats-glass.jpg
Η πρωτη φωτο ειναι ψευτικη γιατι το ειχα ψαξει στο ιντερνετ παλιοτερα (ελπιζω δηλαδη)....ή δευτερη οκ το παιδευουν το ζωο. Παντως ειναι πανεμορφα γατακια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-10-2011, 15:28 #71
05-10-2011, 16:05 #72
δεν μπορεις να φανταστεις τον σαδισμο που υπαρχει οχι μονο στα αδεσποτα και τα οικοσυτα ζωα, αλλα και αυτα που προοριζονται για σφαγη. θα βαζα βιντεο αλλα ειναι σκληρο μεχρι κ εγω δεν εχω μπορεσει να το δω.
I m a Good Person With Bad Attitude
05-10-2011, 16:33 #73
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/a...bonsai_kitten/
http://knowyourmeme.com/memes/bonsai...s#.ToxcE3L5-nY
και αντιδρασεις πριν ανακαλυφθει αρχικως η φαρσα που προερχεται απο το ΜΙΤ αρχικως.
http://www.museumofhoaxes.com/comments/bonsai.html[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-10-2011, 17:43 #74
Καλησπέρα. Θα συμφωνήσω και με σένα Σοφτ και με τον Ιωάννη... είναι πολλοί οι ζωόφιλοι που χαρακτηρίζουν "ψυχασθενείς" όλους αυτούς που προβαίνουν σε κακοποιήσεις. Διαφωνώ κάθετα μαζί τους, εξού και λειτουργώ μόνη μου στον αγώνα που κάνω. Δε θέλω πολλά - πολλά, οι περισσότεροι ασχολούνται με τα αδέσποτα σε μια προσπάθεια να καλύψουν άλλου είδους κενά που έχουν... δυστυχώς οι περισσότεροι ΔΕ γνωρίζουν για ποιό λόγο βοηθάνε τα ζώα. Ας μη το αναλύσω, είμαι και σε ξένο θρεντ. Θα μου πεις, να γίνεται έργο έχει σημασία... σε καμιά περίπτωση δεν είναι "άρρωστοι". Απλά μεγάλωσαν θεωρώντας πως τα ζώα είναι αντικείμενα και δεν αξίζουν σεβασμού ή βοήθειας. Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί πληθαίνουν...
Το καταλαβαίνω απ' τον αριθμό των ζώων που κάθε χρόνο περνάνε από τα χέρια μου. Κάθε χρόνο και περισσότερα... συν την αύξηση σε κρούσματα που προκαλεί η οικονομική κρίση πλέον... το λες πολύ σωστά Σοφτ, "νεκροί" συναισθηματικά άνθρωποι που έτσι κι αλλιώς - συμφωνώ Ιωάννη - φέρνουν στον κόσμο παιδιά απλά για να τα φέρουνε κι αυτά με τη σειρά τους συνήθως γίνονται "κατ' εικόνα"...
Το θέμα όμως είναι πόσοι από όσους στεναχωριούνται με όλο αυτό, περνάνε στην πράξη. Είμαστε πολύ λίγοι δυστυχώς. Εγώ οικονομικά π.χ. έχω ξεπεράσει τα όριά μου. Έφτασα τα 10 "δικά μου" επειδή δε μπόρεσα να τα δώσω όλα για υιοθεσία... κι αναρωτιέμαι... τί θα κάνω με τα επόμενα που θα με χρειαστούν;... όχι ότι δε ξέρω κατά βάθος - λολ! - ... :) ... δε θα γυρίσω ποτέ το κεφάλι μου απ' την άλλη. Αυτό τα λέει όλα... :) ...
Σε όσους μπαίνουν στον κόπο να κάνουν συζητήσεις μαζί μου για την... απαράδεκτη στείρωση των αδεσπότων, δεν απαντώ πλέον... η καραμέλα της... παρέμβασης στη φύση τους, μου είναι πολύ κουραστική και την αντιπαρέρχομαι. Θαρρούν οι πιο πολλοί πως σε εμάς που κάνουμε στειρώσεις, αρέσει αυτό το πράγμα;... όχι βέβαια. Αλλά για ποιά φύση μιλάμε τελικά;... το να τους στερείς τη ζωή καταδικάζοντάς τα σε φρικτούς πόνους με τη φόλα, δεν είναι παρέμβαση στη φύση;... ή το να χύνεις τα μπολάκια με το νερό που κάποιοι βάζουμε στα πεζοδρόμια;... οι περισσότεροι απ' αυτούς δε σταμάτησαν ποτέ μπροστά σε ένα κακοποιημένο ή άρρωστο ζωάκι. Κι όταν θα το κάνουν, το ξανασυζητάω ίσως... :) ...
Στην Αγγλία και στην Αμερική - όχι ότι εκεί δε γίνονται ευθανασίες σε καταφύγεια ή δεν υπάρχουν μαλάκες που κακοποιούν - άνθρωποι που κάνουν αυτό που κάνω εγώ και κάποιοι άλλοι - που διαθέτουμε δλδ εξοπλισμό και πιάνουμε ζώα που πάνε για στείρωση - πληρώνονται γιατί είναι η εργασία τους αυτή. Και γιατί είναι δύσκολο, χρονοβόρο και ψυχοφθόρο... αλλά εδώ είναι το μπουρδέλο Ελλαδιστάν. Θυμάμαι μια γιαγιά που με... ξέχεσε μια φορά και με κατηγόρισε πως τα πιάνω για να τα... φάω... λολ!... έχουμε και τα ωραία μας στο δρόμο!...
Δε πιστεύω σε παγκόσμιες ημέρες και τρίχες κατσαρές... :) ... όσοι είστε από Θεσσαλονίκη, σας περιμένουμε μαζί με τον σκυλάκο σας στο πάρκο της Νέας Ελβετίας (τέρμα Χαριλάου) για να κάνουμε... καλλιστεία!... θα πάμε κι εγώ με την μικρή μου σκύλα για να διεκδικήσουμε το βραβείο της πιο... τρελλής ουρίτσας!... Κυριακή, 9/10 και ώρα 10 - 10.30 πρωϊ. Όσοι σκυλόπιστοι προσέλθετεεεεεεεεεεεε!!!... :) ...
05-10-2011, 18:06 #75
Να συμπληρώσω τελειώνοντας, πως εγώ προσωπικά συνιστώ και σε άλλους να μη τρώνε κρέας. Όχι έτσι αυθαίρετα. Σε αυτούς πάντως που θέλουν να λένε πως είναι ζωόφιλοι. Η ζωοφιλία δεν είναι επιλεκτική. Προσωπικά δε μπορώ να τρώω αυτό που ισχυρίζομαι πως αγαπάω... :) ... άποψή μου φυσικά. Δε χρειάζεται να πάμε στην Κίνα Μπρόκεν για να δούμε ότι γδέρνουν ζωντανά τα σκυλιά προτού τα σκοτώσουν... απλά μας σοκάρει το θέαμα επειδή εμείς έχουμε το σκύλο ως φίλο και σύντροφο... φτάνει μια βόλτα μέχρι το χωριό μας το Πάσχα. Είναι όλοι μαζεμένοι στην αυλή του θείου/σφαγέα, πίνουν κρασάκι - και πολλά μικρά παιδιά ασφαλώς - έχουν μουσικούλα και το... αρνάκι αφήνει σκούζοντας τις τελευταίες του πνοές. Το αίμα ρέει άφθονο όπως ο οίνος στα ποτήρια μας... ήμουν 8 χρονών παιδάκι όταν υπήρξα μάρτυρας. Δε ξαναέφαγα κρέας στη ζωή μου, θέλοντας τουλάχιστον - εφόσον δε μπορώ να τα σώσω - να είμαι όσο γίνεται εντάξει με το τομάρι μου... καλό απόγεμα σε όλους!... :) ...