Παρθενιά πέους - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sokolatoxrwma View Post
    μπα καθόλου μονο τρεις φορες το χω δει αλλα μη βγει παρα εξω... :p
    Χα χα χα χα! Γιατί μωρέ; Δεν είναι κακό να βλέπετε κι εσείς ρομαντικές ταινίες :o
    Θυμάμαι ο πρώην μου του είχα ζητήσει να δούμε μαζί μια ταινία που ήθελα σε dvd αλλά δε δέχτηκε :( Κι ήθελα να του δώσω ένα μήνυμα μ' αυτήν...δεν του αρέσουν αυτές οι ταινίες είπε...πφφφ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χα χα χα χα! Γιατί μωρέ; Δεν είναι κακό να βλέπετε κι εσείς ρομαντικές ταινίες :o
    Θυμάμαι ο πρώην μου του είχα ζητήσει να δούμε μαζί μια ταινία που ήθελα σε dvd αλλά δε δέχτηκε :( Κι ήθελα να του δώσω ένα μήνυμα μ' αυτήν...δεν του αρέσουν αυτές οι ταινίες είπε...πφφφ...
    ναι γιατι αν τον εβλεπες (λεμε τωρα) να τον παιρνουν τα ζουμιά με μια τέτοια ταινία πως θα σου φαινόταν?

Banned
    Τον μισώ τον Στήβεν Κινγκ! Όταν ήμουν μικρή διάβασα ένα βιβλίο του που με έκανε να κλαίω...ήταν ένας που γυρνώντας σπίτι του βρήκε τη γάτα του καρφωμένη στο κεφάλι με κατσαβίδι στο ντουλάπι και τελικά ήταν αυτός που το έκανε χωρίς να το ξέρει γιατί ήταν διχασμένη προσωπικότητα...έτσι δεν το λένε; Ή πολλαπλή προσωπικότητα; Ο αδελφός μου βέβαια λέει ότι το Στήβεν Κινγκ δεν είναι για παιδάκια αλλά εγώ που να ήξερα η καημένη, δεν ρώτησα και τη μαμά μου για το βιβλίο πριν το διαβάσω...δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό, τραύμα μου έμεινε! Το μόνο που μ' αρέσει απ' αυτόν είναι το "Στάσου πλάι μου", η ταινία...
    Οκ για την ηλικία, δεν ήξερα :p
    Ε, σιγά δεν ήταν και τόσο τρομερό αυτό με τον κουβά για να τους σκοτώσει...ε;;;
    Τώρα εδώ τί έγινε τελικά στην ταινία αν την είδε κανείς σας; Αυτή πέθανε τελικά ή όχι; Κι αυτός τη βιντεοσκόπησε όντως τη σκηνή ή όχι;
    θα σε γελασω για τον τιτλο που λες, δες εδω βιβλιογραφια του στα αγγλικα μπας και το βρεις http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_King_bibliography
    απο ταινιες παντως εκτος της Carrie εχω δει και τα The Shining, Deadzone, The Green Mile και φυσικα το IT με τον κλοουν που μαλλον ειναι και το αγαπημενο μου.

Senior Member
    ναι γιατι αν τον εβλεπες (λεμε τωρα) να τον παιρνουν τα ζουμιά με μια τέτοια ταινία πως θα σου φαινόταν?
    Πολύ γλυκό... :o Αμάν πια μ' αυτό το "οι άντρες δεν κλαίνε". Αφού έχετε αισθήματα, δείξτε τα εντελώς, δεν θα πάθετε τίποτα ούτε θα σας εκμεταλλευτούμε ούτε θα σας πατήσουμε κάτω όπως μάλλον φοβάστε...έτσι δεν είναι;;;
    Κι αυτή η ταινία είναι μέρος της ιστορίας μας...κάποτε θα την λάβει πακέτο μαζί με άλλα πράγματα...έστω κι αργά θέλω να καταλάβει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    θα σε γελασω για τον τιτλο που λες, δες εδω βιβλιογραφια του στα αγγλικα μπας και το βρεις http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_King_bibliography
    απο ταινιες παντως εκτος της Carrie εχω δει και τα The Shining, Deadzone, The Green Mile και φυσικα το IT με τον κλοουν που μαλλον ειναι και το αγαπημενο μου.
    Εεεε...ευχαριστώ αλλά δεν τολμάω να ανοίξω το λινκ βραδιάτικα, φοβάμαι και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...θα το κάνω μέρα...και το Πράσινο μίλι δικό του είναι; Ναι, αυτό μου άρεσε...ο κλοουν πάλι όχι, με τρομάζει...όσο για τη Λάμψη έβλεπες καθόλου Φιλαράκια; Θα σου πω μετά το συσχετισμό...

Senior Member
    Πολύ γλυκό... :o Αμάν πια μ' αυτό το "οι άντρες δεν κλαίνε". Αφού έχετε αισθήματα, δείξτε τα εντελώς, δεν θα πάθετε τίποτα ούτε θα σας εκμεταλλευτούμε ούτε θα σας πατήσουμε κάτω όπως μάλλον φοβάστε...έτσι δεν είναι;;;
    Κι αυτή η ταινία είναι μέρος της ιστορίας μας...κάποτε θα την λάβει πακέτο μαζί με άλλα πράγματα...έστω κι αργά θέλω να καταλάβει...
    απο τη μια πολυ γλυκο και απο την αλλη ετοιμάζεις πακέτα... αντε βγάλε ακρη...

Senior Member
    απο τη μια πολυ γλυκο και απο την αλλη ετοιμάζεις πακέτα... αντε βγάλε ακρη...
    :confused: Πού το κακό;;; Δεν θα έχει καμιά βόμβα μέσα :(

Banned
    Εεεε...ευχαριστώ αλλά δεν τολμάω να ανοίξω το λινκ βραδιάτικα, φοβάμαι και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ μετά...θα το κάνω μέρα...και το Πράσινο μίλι δικό του είναι; Ναι, αυτό μου άρεσε...ο κλοουν πάλι όχι, με τρομάζει...όσο για τη Λάμψη έβλεπες καθόλου Φιλαράκια; Θα σου πω μετά το συσχετισμό...
    απλα τιτλους εχει, γραμματα και την χρονια που κυκλοφορησε το καθε βιβλιο. ελεος link για wikipedia εδωσα, πως κανεις ετσι. και ναι το Πρασινο Μιλι η γνωστη αυτη ταινια, πανω σε βιβλιο του βασιστηκε. και φυσικα εχω δει και τα Φιλαρακια (ποιος δε τα εχει δει, λολ)!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    απλα τιτλους εχει, γραμματα και την χρονια που κυκλοφορησε το καθε βιβλιο. ελεος link για wikipedia εδωσα, πως κανεις ετσι. και ναι το Πρασινο Μιλι η γνωστη αυτη ταινια, πανω σε βιβλιο του βασιστηκε. και φυσικα εχω δει και τα Φιλαρακια (ποιος δε τα εχει δει, λολ)!
    Α, νόμιζα ότι έχει και τις περιγραφές των βιβλίων και δεν αντέχω να την διαβάσω πάλι...άλλωστε είπαμε, είμαι φοβιτσιάρα... :o
    Για τα Φιλαράκια, θυμάσαι το επεισόδιο που ο Τζου φοβάται γιατί διάβασε τη Λάμψη και βάζει το βιβλίο στην κατάψυξη; :p

Banned
    ειναι πολλα τα επεισοδια και δε τα θυμαμαι ολα. αλλα οκ μπορει οντως να υπαρχει αναφορα της ταινιας, γιατι ειναι πασιγνωστη κι αυτη.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456