οξυ ψυχωσικο επεισοδιο! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 77
    Senior Member
    παντως αυτο που καταλαβα απο ολη αυτη την περιπετεια ειναι οτι δεν ελεγχουμε..
    ουτε το μυαλο μας...

ειμαστε σαν ανθρωποι ερμαιο των σωματων και εγκεφαλων μας..

οπτικες και ακουστικες ψευδαισθησεις ειχα.

τωρα ευτυχως δεν εχω τιποτα.. απλως ζω τη ψευδαισθηση της ζωης χεχε.

τα φαρμακα οντως σε κανουν φυτο και οταν τα ελαττωσεις γινεσαι πιο κανονικος.

εγω παιρνω Risperdal Quicklet...

εγω βλεπω το μυαλο κατι σαν κομπιουτερ... αμα χαλασει κατι μπορει να βγαλει οτιδηοποτε και να κανει crash. εξαλλου και αυτο που βλεπουμε τωρα μπροστα μας ειναι απλως αποτελεσμα των σηματων που στελνει το ματι απο τον εγκεφαλο.

ευτυχως υπαρχουν φαρμακα που με αυτα γινομαστε κανονικοι παλι.

αν και νομιζω οτι αμα δεν ειχα παρει φαρμακα εξ αρχης θα ημουν τωρα μια χαρα κανονικος αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια...
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ρε παιδιά την ψύχωση και γενικά τα ψυχωσικά επισόδια απο τί τα παθαίνεις?

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Konstantinoss View Post
    ρε παιδιά την ψύχωση και γενικά τα ψυχωσικά επισόδια απο τί τα παθαίνεις?
    οι αιτιες δεν ειναι ακριβως γνωστες . Γνωστες ειναι ομως καποιες απ τις αφορμες .
    Εδω ο φιλος μας λεει στο αλλο του ποστ οτι εκανε χρηση μαριχουανας και του προεκυψε η κριση αυτη.
    Τα ναρκωτικα ειναι μια απ τις κυριες αιτιες που πυροδοτουν ενα ψυχωσικο επεισοδιο.

Senior Member
    Και όταν έχεις ψυχωσικό επεισόδιο τί παθαίνεις, έχεις παραισθήσεις? Τη πρώτη κρίση πανικού την είχα πάθει απο χασίς, απλά δεν ξέρω αν είχα πάθει ψυχωσικό επεισόδιο ή απλα μια κρίση πανικού, πώς μπορώ να το διασταυρώσω?

Senior Member
    αλλο ψυχωση αλλο κρισεις πανικου!βεβαια μπορει καποιος να τα εχει και τα δυο!
    κωνσταντινε ειχες ψευδαισθησεις οπτικες η ακουστικες;
    τι σου ειπε ο γιατρος σου;

Senior Member
    μαους και γω ρισπερνταλ κουικλετ επαιρνα πριν δυο χρονια!
    αλλα αναγκαστηκα να το σταματησω λογω παρενεργειων!
    μου δωσαν το σεροκουελ δε με επιανε και με βαλαν στο ινβεγκα!

Senior Member
    Είχα πιεί μερικές τζούρες απο ενα πολύ δυνατό χαρμάνι και έπαθα κρίση πανικού, απλα επειδή ένιωθα πολύ χάλια και ακόμη και τις επόμενες ημέρες ένιωθα περίεργα λέω μήπως έπαθα τπτ πιο σοβαρό σαν ψυχ. επεισόδιο δλδ. παραισθήσεις νομίζω πως είχα μόνο στο οτι έβλεπα τα χέρια μου να είναι χλωμά, κάτασπρα δλδ την ώρα της κρίσης.

Senior Member
    ηταν παρενεργειες ρε συ!μην ανησυχεις δεν ειναι ετσι η ψυχωση!
    μην τα βαζεις ολα στο μυαλο σου! καλυτερα επισκεψου εναν ειδικο να σου λυσει την απορια σου!:)

Senior Member
    δε παθαινεις ψυχωση-σχιζοφρενεια μονο απο ναρκωτικα...

αμα ηταν ετσι θα ειχαμε λυσει το προβλημα..

χιλιοι δυο λογοι υπαρχουν.

γενετικοι, στρες, κακομεταχειριση, μεταλλαξη γονιδιων, μεταβολικοι λογοι, αντιδραση του ανοσοποιητικου, εγκεφαλικο, αλτσχαϊμερ, καρκινος, aids.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    ποιος εγραψε οτι παθαινεις ψυχωση μονο απο ναρκωτικα ?

Banned
    Aπο το DSM-IV-TR:

Schizophrenia and Other Psychotic Disorders

Substance-Induced Psychotic Disorder
    Diagnostic Features
    The essential features of Substance-Induced Psychotic Disorder are prominent hallucinations
    or delusions (Criterion A) that are judged to be due to the direct physiological
    effects of a substance (i.e., a drug of abuse, a medication, or toxin exposure)
    (Criterion B). Hallucinations that the individual realizes are substance induced are
    not included here and instead would be diagnosed as Substance Intoxica tion or Substance
    Withdrawal with the accompanying specifier

Με βαση αυτο το θεμα θα σας αναφερω και την δικη μ εμπειρια.θα τα πω εν συντομια.οταν ημουν 18 και κατι αρχισα να εχω εντονο αγχος χωρις ιδιατερο λογο και αιτια,μετα απο 2,5 χρονια απο το εντονο αγχος που ειχα εκδηλωσα ψυχωτικο επεισοδιο,το οποιο ηταν το εξης.θα σας πω και λιγο πριν.οπου και αν πηγαινα νομιζα οτι αναφερονται σε μενα οποιοι μιλουσαν.ακομη στις εφημεριδες ραδιο πιστευα οτι λεγαν για μενα.στην τηλεοραση νομιζα οτι μεταδιδαν τον τροπο σκεψης μκαι την ευστροφια μου,γελουσα μονος μ γτ πιστευα πως οι αλλοι με την δυναμη του μυαλου τους μπορει να αλαξζουν χρωμα,μεγεθος κτλ.και να φιανονται αστειη.στη διαρκεια του επεισοδιου πιστευα οτι ειμαι ο αντιχριστος,οτι ολοι θελουν να με σκοτωσουν γιατι ειχα κανει πολλες αμαρτιες και επειδη ημουν κακος.εβλεπα σε μερικους ανθρωπους το διαβολο και φοβομουν να τουσ κοιταξω και οταν με πηγαν στο ψυχιατριο επειδη η κατασταση ηταν αφορητη πιστευα οτι ημουν μεταξυ ζωης και θανατου και δικαζομαι για τις αμαρτιες μου απο τους γιατρους που με βλεπανε.επισης να αναφερω οτι πιστευα οτι η κυβερνηση σκοπευε να με δολοφονησει.αυτη ηταν η ιστιρια μ.

Senior Member
    Εισαι τωρα οκ ; Τα φαρμακα σε βοηθησαν ;

Εμενα πολυ...

Quote Originally Posted by gillea View Post
    Με βαση αυτο το θεμα θα σας αναφερω και την δικη μ εμπειρια.θα τα πω εν συντομια.οταν ημουν 18 και κατι αρχισα να εχω εντονο αγχος χωρις ιδιατερο λογο και αιτια,μετα απο 2,5 χρονια απο το εντονο αγχος που ειχα εκδηλωσα ψυχωτικο επεισοδιο,το οποιο ηταν το εξης.θα σας πω και λιγο πριν.οπου και αν πηγαινα νομιζα οτι αναφερονται σε μενα οποιοι μιλουσαν.ακομη στις εφημεριδες ραδιο πιστευα οτι λεγαν για μενα.στην τηλεοραση νομιζα οτι μεταδιδαν τον τροπο σκεψης μκαι την ευστροφια μου,γελουσα μονος μ γτ πιστευα πως οι αλλοι με την δυναμη του μυαλου τους μπορει να αλαξζουν χρωμα,μεγεθος κτλ.και να φιανονται αστειη.στη διαρκεια του επεισοδιου πιστευα οτι ειμαι ο αντιχριστος,οτι ολοι θελουν να με σκοτωσουν γιατι ειχα κανει πολλες αμαρτιες και επειδη ημουν κακος.εβλεπα σε μερικους ανθρωπους το διαβολο και φοβομουν να τουσ κοιταξω και οταν με πηγαν στο ψυχιατριο επειδη η κατασταση ηταν αφορητη πιστευα οτι ημουν μεταξυ ζωης και θανατου και δικαζομαι για τις αμαρτιες μου απο τους γιατρους που με βλεπανε.επισης να αναφερω οτι πιστευα οτι η κυβερνηση σκοπευε να με δολοφονησει.αυτη ηταν η ιστιρια μ.

τωρα ειμαι μια χαρα, καλυτερα και απο πριν παθω την ιστορια.ειμαι ασυμπτωματικος πολυ καιρο.δεν εχω αρνητικα συμπτωματα και απολαμβανω τη ζωη μ.κοιταω και για δουλεια.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast