βοηθεια-φιλιά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Junior Member

βοηθεια-φιλιά

καλησπερα... θα ηθελα να κανω και εδω μια ερωτηση. ντρεπομαι που το ομολογω αλλα η ανωνυμια του διαδικτυου πιστευω οτι θα με βοηθησει και σαυτην την περιπτωση..

μεχρι αυτη τη στιγμη της ζωης μου,δεν ετυχε να κανω καποια σχεση με κοριτσι..
    τωρα τελευταια ομως αρχισε να γινεται κατι με μια κοπελα,αυτο ειναι ομως αλλη ιστορια..

αυτο που με απασχολει ειναι το θεμα του πρωτου φιλιου. τι θελω να πω... εννοω πως αφου δεν ειχα σχεση μεχρι τωρα δεν ξερω πως "φιλαμε" στο στομα ειτε με γλωσσοφιλο ειτε με οτιδηποτε αλλο,και φοβαμαι οτι θα γινω ρεζιλι αφου θα διξω οτι δεν ειμαι εμπειρος και θα ξενερωσει η κοπελα.

υπαρχει καποιος τροπος να με βοηθησετε;

Senior Member
    κοίτα, σίγουρα θα τσουγκρίσουν τα δόντια την πρώτη φορά..αλλά είναι χαριτωμένο αυτό!
    Αλήθεια στο λέω. Εδώ και πιο μεγάλος όταν είσαι, με "εμπειρία" στο φιλί, όταν πας να φιλήσεις κάποιον/α από το άγχος και την αμηχανία σίγουρα θα κάνεις κάποια γκάφα. Γι'αυτό όμως σου μένει το πρώτο φιλί!
    Αυτά ως εισαγωγικά για να μην αγχώνεσαι.
    Τώρα, πρακτικά:
    το γλωσσόφιλο το λεγόμενο είναι σε πιο ύστερη φάση..σε καμια κοπέλα δεν αρέσει να χώνει ο άλλος τη γλώσσα του σαν κάγκουρας..πρέπει να κορυφώνεται σταδιακά..
    Δηλαδή στην αρχή φιλάς τρυφερά τα μαγουλάκια, το πηγούνι, τα ματάκια..έτσι ο άλλος έχει και κάτι να αγωνιά..
    μετά φιλάς τρυφερά το περίγραμμα των χειλιών..μουτς μουτς..και μετά περνάς σε πιο παθιασμένο και σταθερό φιλί..πρέπει να δείχνεις μια σιγουρια..ότι αυτήν που φιλάς τη θέλεις.
    Επίσης, ωραίο είναι να χρησιμοποιείς τα χεριά σου παράλληλα, χαιδεύοντας το πηγούνι..τα μαλλιά και μετά όταν θες να φιλήσεις πιο σταθερά που είπαμε κρατάς το κεφάλι (όχι για να το ξεκολλήσεις) τρυφερά έτσι? όπως στις ταινίες φαντάσου...
    Τέλος και πολύ βασικό, το μάτι δεν πρέπει να είναι γαρίδα...κοινώς αφέσου!!!
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Junior Member
    ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! και μενα ακριβως αυτο ειναι το προβλημα μου. το υπερβολικο αγχος !

Banned
    Ωραία τα είπες void! Με κάλυψες πλήρως!!! :) Και μην ανησυχείς gate4ultras το ενστικτό σου θα σε καθοδηγήσει εκείνη την ώρα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    κοίτα, σίγουρα θα τσουγκρίσουν τα δόντια την πρώτη φορά..αλλά είναι χαριτωμένο αυτό!
    Αλήθεια στο λέω. Εδώ και πιο μεγάλος όταν είσαι, με "εμπειρία" στο φιλί, όταν πας να φιλήσεις κάποιον/α από το άγχος και την αμηχανία σίγουρα θα κάνεις κάποια γκάφα. Γι'αυτό όμως σου μένει το πρώτο φιλί!
    Αυτά ως εισαγωγικά για να μην αγχώνεσαι.
    Τώρα, πρακτικά:
    το γλωσσόφιλο το λεγόμενο είναι σε πιο ύστερη φάση..σε καμια κοπέλα δεν αρέσει να χώνει ο άλλος τη γλώσσα του σαν κάγκουρας..πρέπει να κορυφώνεται σταδιακά..
    Δηλαδή στην αρχή φιλάς τρυφερά τα μαγουλάκια, το πηγούνι, τα ματάκια..έτσι ο άλλος έχει και κάτι να αγωνιά..
    μετά φιλάς τρυφερά το περίγραμμα των χειλιών..μουτς μουτς..και μετά περνάς σε πιο παθιασμένο και σταθερό φιλί..πρέπει να δείχνεις μια σιγουρια..ότι αυτήν που φιλάς τη θέλεις.
    Επίσης, ωραίο είναι να χρησιμοποιείς τα χεριά σου παράλληλα, χαιδεύοντας το πηγούνι..τα μαλλιά και μετά όταν θες να φιλήσεις πιο σταθερά που είπαμε κρατάς το κεφάλι (όχι για να το ξεκολλήσεις) τρυφερά έτσι? όπως στις ταινίες φαντάσου...
    Τέλος και πολύ βασικό, το μάτι δεν πρέπει να είναι γαρίδα...κοινώς αφέσου!!!
    Έγραψες! ;) Αλλά εγώ θα συμβούλευα το παιδί να μην διαβάζει οδηγίες χρήσης και να είναι αυθόρμητος!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Σίγουρα μην καθεσαι να το πολυσκέφτεσαι, να βαζεις σεναρια, να το προγραμματίζεις και να αγχώνεσαι. Θα ρθει από μονο του σε μια ωραία στιγμη της σχέσης, φροντισε να ναι γι αρχη κατι απαλό, ανάλαφρο.....τα γλωσσόφιλα κλπ είναι για πιο μετα :)
    προς το παρόν απλά να σαι ο εαυτός σου και κράτησε το ενδιαφερον στη σχεση ψηλά.
    γιάννης

gate4ultras, μπορώ να σου ζητήσω μια χάρη; Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο θέμα (http://www.e-psychology.gr/forum/sho...2-χρόνων...) , όταν τελικά το κάνεις γράψε μας πώς ήταν, πως τα πήγες και πώς θα βλέπεις τα πράγματα μετά. Οκ;

Junior Member
    @ καλλινα εντάξει :)

Επίσης μήπως μπορείτε να μου πείτε τι
    Μπορω να της Πω; Ένα απλό μου αρεσεις,θες να γίνει
    Κάτι μεταξύ μας; Τι αρέσει στα κορίτσια όταν τους το λένε;

Θα ήταν καλύτερα νομίζω να μας έλεγες ηλικίες για να καταλάβουμε περίπου... Πόσο χρονών είσαι εσύ και πόσο είναι η κοπέλα.

Junior Member
    Εγω είμαι 17 χρόνων, όπως και η κοπέλα!

Quote Originally Posted by gate4ultras View Post
    :-o :-o ....

Απαγορευεται να γράφουν ανηλικοι στο φόρουμ....:(

Εντάξει μωρέ τώρα, ένας χρόνος είναι, δεν είναι και 15! ... Εκείνη πώς είναι απέναντί σου; Ενδιαφέρεται;

Junior Member
    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πιο είναι
    Το πρόβλημα με την ηλικία. Ούτε πορνο έχει το site ούτε
    Κάτι εξωπραγματικό .

Senior Member
    Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πιο είναι
    Το πρόβλημα με την ηλικία. Ούτε πορνο έχει το site ούτε
    Κάτι εξωπραγματικό .
    nai ok...έχουν υπάρξει θέματα πολύ πιο hardcore.....και κάπου εδώ λογικά τίθεται το θεματάκι της ηλικίας.... αλλά και η ικανότητα κάποιον ανθρώπων να διαχειριστούν τις πληροφορίες που λαμβάνουν....η ηλικία είναι απλά το τυπικό κομμάτι της υπόθεσης από μεριά της διαχείρησης....ειναι κάτι σαν safe δίχτυ προστασίας just in casε....

Senior Member
    εξαρτάται από το χαρακτήρα σου. Είσαι χιουμορίστας και παιχνιδιάρης γενικά; Αν είσαι εγώ θα έλεγα να την πλησιάσεις με χιούμορ! ;). Περίγραψε μου τον εαυτό σου για να σε γνωρίσω καλύτερα και να σου πω.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...