Results 16 to 30 of 31
-
04-10-2011, 23:13 #16
Μόνο που οι κρίσεις επιληψίας κρατάνε το πολύ τρία λεπτά. Αν κρατάγανε 9 - 10 ώρες όλοι οι επιληπτικοί σε αυτό τον πλανήτη θα είχαν πέσει υπέρ πίστεως και πατρίδος, λολ!... κρίση πανικού θα το χαρακτήριζα και μάλλον μεγεθύνεις το τρέμουλο στο κεφάλι σου. Οι άλλοι πιθανόν να μη το διακρίνουν καν... αν οι γιατροί σου μίλησαν για tremens delirium, επίσης μου φαίνεται χλωμό και χρειάζεται να έχεις βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό για να το παρουσιάσεις. Γκουντ λακ και γκουντ νάχτεν! Ά, και το ότι δε το είχες πριν, δε λέει κάτι. Κάτι λείπει απ' τον οργανισμό σου ή κάτι μάλλον είναι σε λανθάνουσα κατάσταση. Τσίου!
- 05-10-2011, 00:30 #17
Έχω διαβάσει πχ,οτι οταν τρεμουν τα χερια σου μπορει να εχεις ελλειψη μαγνησιου και Β1 για αυτο σου ειπα για βιταμινες.Καποιες φορες ομως σε ατομα που τρεμουν δινουν επιληπτικα χαπια χωρις να εχουν επιληψια απλα για αυτο το λογο και μονο.Επισης,υπαρχουν και καποια χαπια υπερτασης που κανουν την ιδια δουλεια και ειναι για αυτο το λογο.Το θυρεοειδη σου τον εχεις κοιταξει;Αν οχι,κοιτα το.Τρεμεις ολοκληρος αν εχεις προβλημα με αυτο.
05-10-2011, 00:48 #18
δεν έχω θυροειδή έχω κάνει εξέτασης..
αυτό το πράγμα είναι τόσο ενοχλητικό που με κάνει να μην θέλω να βγω από το σπίτι, φαίνεται τόσο έντονα σε αλλα άτομα αφού με ρωτάνε γιατί τρέμεις.. και επειδή ντρέπομαι να πω τα προβλήματα μου τους λέω έχω ένα πρόβλημα με τον αυχένα... και μετά σηκώνομαι και φεύγω.. δεν θέλω να μιλάω σε κανέναν..
και σε νευρολόγο που έχω πάει μου έγραψε μαγνητική την έκανα δεν ύπαρχη κάποιο πρόβλημα.. μου είπε ότι είναι από το άγχος και τα νεύρα.. και από τις πολλές ώρες που κάθομαι στο pc
τώρα αντιεπιληπτικά ακόμα δεν θα πάρω να σου πω την αλήθεια.. θα περιμένω λίγο ακόμα... μιας και τωρα βοηθησαν λιγο τα xanax...
05-10-2011, 00:53 #19
Ναι,καλο θα ηταν να μην παρεις αντιεπιληπτικα.Να πας ομως να κανεις εξεταση για βιταμινες και ιχνοστοιχεια.Καλο θα ηταν.Εγώ έχω τρεμουλο στα χέρια εδω και χρονια.Θυρεοειδη δεν εχω.Δεν το ειχα κοιταξει,τωρα ομως που παρουσιαστηκαν προβληματα αγχους μαλλον εχω κοιταξει τα παντα για αυτο στο λεω.Κοιτα το θεμα με τις βιταμινες,μπορει να βοηθησει.
05-10-2011, 01:18 #20
05-10-2011, 18:50 #21
πήρα σήμερα από το φαρμακείο αναβράζοντα μαγνήσιο η ερώτηση μου είναι αν κάνει να περνώ μαγνήσιο τώρα που περνώ και φάρμακα... οποιος ξέρει να μου δόση μια απάντηση... ευχαριστώ
05-10-2011, 19:01 #22
Βιταμίνες είναι,δε νομίζω να σε πειράξουν.Γιατί δε ρωτησες στο φαρμακειο;
05-10-2011, 22:55 #23
06-10-2011, 00:09 #24
Φιλε ανωνυμε δεν θελω να σε τρομαξω αλλα θα σου πω την ιστορια μου.οταν ημουν 14 χρονων επεφτα θυμα βιας και κοροιδιας απο τουσ συνομιλικους μου και δεν ελεγα σε κανεναν τιποτα.αυτο κρατησε 3 συνεχομενα χρονια και ολο αυτο το διαστημα ειχα εντονο αγχος αλλα οταν πηγαινα σπιτι ηρεμουσα.ξαφνικα και ενω ολα πηγιαναν καλα και αφου ειχα περασει σε μια σχολη αρχισα να εχω γενικευμενο αγχος χωρις λογο και αιτια αφου με τουσ συμφοιτητες μ δεν ειχα προβλημα και τιποτα δε μεν απασχολουσε εκεινη την περιοδο.αρχισα να νιωθω οτι τρεμει το κεφαλι μου,να εχω τσιμπιματακια στην καρδια και μουδιασμα στο χερι.18,5 χρονων αρχισε αυτο το αγχος.πηγα σε γιατρο και μου εδωσε ενα ελαφρυ φαρμακο bespar για την ακριβεια το οποιο δεν μου εκανε τιποτα.μετα απο 2,5 χρονια εκδηλωσα ψυχωτικο επεισοδιο και νοσηλευτικα σε ψυχιατριο για καποιες μερες.τωρα το αγχος που ειχα ηταν προερτιο ασθενειας(ψυχωσης)ή επειδη δεν το αντιμετωπισα στη ριζα μιας και δεν πηρα κτι να το θεραπευσω μου εκδηλωθηκε.αυτη ειναι η ιστορια μ.μπορει να γραψω στο θεμα ψυχωσεις για το επεισοδιο που περασα.
06-10-2011, 00:29 #25
H δικη μ περιπτωση ειναι αυτη δεν χρειαζεται να ανυσηχεις εγω δεν εκανα καποια ιδιαιτερη θεραπεια για να αντιμετωπισω το αγχος,ειχα και την σχετικη προδιαθεση απο το οικογενειακο περιβαλλον.απλα το εκτεταμενο στρες καπου χτυπαει εμενα με χτυπησε σε ψυχωση αλλους αυτοανοσα νοσηματα
06-10-2011, 01:16 #26
όπως αναφέρεις εσύ ένιωθες να τρέμει το κεφάλι σου.. ενώ στην ακρίβεια δεν έτρεμε.. είχες απλά εσωτερικό τρέμουλο να φανταστώ σωστά??
εγώ όμως έχω πραγματικά τινάγματα στο κεφάλι όπως αυτά που παθαίνουνε και σε κρίσης επιληψίας... αλλα εμενα άμα με πιάσει κρατάει 9 ώρες... ούτε να μιλήσω δεν μπορώ... τρέμω τόσο έντονα που αισθάνομαι ότι χάνω τις αίσθησης μου... έχω πάει σε ψυχιάτρους αρκετούς όλη μου λένε είναι από το άγχος.. και είναι σύσπασης του αυχένα από την ένταση η ακόμα και από λάθος στάση όπως κάθομαι παράδειγμα στο pc πιάνετε το κεφάλι μου και με πιάνει αυτό...
μερικές φορες αισθάνομαι και σαν εσωτερικό γαργαλητο μαζί με κάψιμο στο κεφάλι.. έχω κάνει μαγνητική εγκεφαλου και εγκεφαλογράφημα δεν έδειξαν να έχω κάποιο πρόβλημα... το θέμα είναι ότι με ανήσυχη αυτή η κατάσταση και θέλω να το ψάξω ακόμα περισσότερο...
ίσος να είναι κάποιο τικ το οποιο με το άγχος να φτάνει στην κορύφωση δεν ξέρω... αλλα φοβάμαι μην μου μείνει αυτό το πράγμα...
06-10-2011, 18:34 #27
Ειναι καλό που το μαγνήσιο σε βοήθησε.Πάντως,καλό θα ήταν να το ψαξεις λιγο παραπέρα,μη μεινεις μονο σε αυτο.Εισαι μικρος ακομα,ψαξε το λιγο και αν δε βρεις κατι τοτε ενταξει.
13-04-2014, 05:55 #28
Γεια σου φιλε μου ξέρω ότι πάει καιρός από τότε που έγραψες το πρόβλημα σου, είμαι 18 χρόνον και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με κάποιες μικρές διαφορες
Μέχρι την τρίτη γυμνασίου ήμουν μια χαρά,στην δευτερα είχα ξεκινήσει να κάθομαι πολλές ώρες στο pc όμως ακόμα δη είχα κανένα πρόβλημα.
Στην δευτερα λυκείου άρχισα να έχω πολύ άσχημη ψυχολογία όταν ήταν να πάω στο σχολειό η γενικά να βγω από το σπίτι, και ενώ μέσα στο σπίτι δεν είχα κανένα πρόβλημα ήμουν χαλαρός, όταν πήγαινα στο σχολειό η μια βόλτα και μίλαγα με άλλους ανθρώπους με έπιανε τρέμουλο στο κεφάλι όχι συνεχόμενα αλλα ανά κάποια δευτερόλεπτα ένα μικρό τρέμουλο, όταν δε πάω σε έναν γιατρό για οποιον δήποτε λόγο και να πάω τρέμει το κεφάλι μου ασταμάτητα.
Φέτος έχω παλέψει μονος μου την αγοραφοβία και η ψυχολογία μου όταν βγαίνω έχω είναι πολύ καλύτερη
επίσης έχω δει μια βελτίωση και στο τρέμουλο, χωρίς κάποιο φάρμακο η θεραπεία οποιασδήποτε μορφής, απλά το πήρα λίγο αλλιώς με τον εαυτό μου. Όμως θέλω να σταματήσει εντελώς αυτό το τρέμουλο γιατί κάθε φορα που με πιάνει σκέφτομαι ότι θα νομίζουν ότι είμαι χαζός:P
Μετά από 2 περίπου χρονια εσύ έχεις δει καμια βελτίωση και αν ναι πως? Και οποιος άλλος γνωρίζει κάτι για αυτό το πρόβλημα ας απαντήσει!
13-04-2014, 06:07 #29
όταν πήγαινα στο σχολειό η μια βόλτα και μίλαγα με άλλους ανθρώπους
13-04-2014, 06:23 #30
Με αυτή σου την απάντηση με έβαλες σε μια σκέψη που δεν είχα κάνει μέχρι τώρα και όντως κατάλαβα ότι δεν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει όσα σκέφτομαι..Παρόλα αυτά δεν νομίζω να οφείλεται εκεί το πρόβλημα αυτό γιατί ξέχασα να το πω πάνω αλλα αυτό το τρέμουλο με πιάνει ακόμα και αν δω βλέμματα από άτομα που είναι σε μεγάλη απόσταση (οποτε δεν έχω συζήτηση-δεν τα γνωρίζω καν).
Δεν ξέρω αν οφείλεται σε άγχος η ντροπή!