NikoD σε παρακαλω λαβε μετρα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Banned

NikoD σε παρακαλω λαβε μετρα

καποιος εκανε διπλο λογαριασμο και προσπαθει να με αντιγραψει http://www.e-psychology.gr/forum/mem...95%CE%9D%CE%9F

δεν ειμαι εγω, ποτε μου δεν ειχα διπλο λογαριασμο εδω μεσα, και ξεχωριζω απ'τα ποστς και τον τροπο που γραφω.

το φορουμ ετσι κι αλλιως τελευταια εχει παρει τη κατω βολτα, αλλος ενας λογος για μενα να αποχωρησω ειναι η ηλιθιοτητα των χρηστων που νομιζουν οτι κατι κανουν παιζωντας με τα nicknames.

θα θελαν πολυ να ειναι στη θεση μου μαλλον.

αυτα, καληνυχτα σας.

Senior Member
    To είδα και γω. Απ' ότι νομίζω δεν έχεις το δικαίωμα να το κάνεις αυτό για να μην σε μπερδεύουν. Δεν είμαι και σίγουρη.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    θα ζητησω την ip του απ'το NikoD να μαθω τα στοιχεια του και να του κανω μηνυση για πλαστοπροσωπια. δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα που συμβαινει εδω μεσα, τοσο σπουδαιος ειμαι για να φτανουν να αντιγραφουν μεχρι και το nickname μου ?

Senior Member
    Έχεις μια παραξενιά και μια εκκεντρικότητα που σε κάνουν μορφή!

Banned
    ευχαριστω αλλα αυτο το πραμα δε μπορω με τιποτα να το δεχτω. με εχουν απειλησει εδω περα μεσα, με εχουν σκυλοβρισει, να φτανουν να με αντιγραφουν ακομα και με το nickname μου παει πολυ.

Senior Member
    εχει γραψει το νικ με ελληνικους χαρακτηρες ενω εσυ το εχεις με λατινικους.
    δεν παυει να ειναι πλαστοπροσωπια, αλλα το συστημα το δεχτηκε ως σωστο γιατι τα εχει σαν διαφορετικους χαρακτηρες...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχει γραψει το νικ με ελληνικους χαρακτηρες ενω εσυ το εχεις με λατινικους.
    δεν παυει να ειναι πλαστοπροσωπια, αλλα το συστημα το δεχτηκε ως σωστο γιατι τα εχει σαν διαφορετικους χαρακτηρες...

μπραβο ρε!απορουσα τοση ωρα πως στο καλο ανοιξε καποιος λογαριασμο με ενα υπαρχον νικ!

Senior Member
    Α! γι' αυτό τα κατάφερε! Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι υποτυπώδεις κανόνες. Πάντως ο ΝίκοςD. έχει πολύ δουλειά να κάνει.

Banned
    NikoD οταν μπεις θελω αμεσα τον αριθμο της ip του να μαθω ποιος ειναι, και μετα θα αποχωρησω.
    δε με νοιαζει αν φταιει το συστημα, το εκανε επιτηδες και θα του κανω μηνυση για πλαστοπροσωπια και ψυχικη οδυνη! ειμαι πολυ ταραγμενος αυτη τη στιγμη, δε φτανει που δεν εκφραζομουν ελευθερα εδω μεσα και ειχα να ανοιξω θεμα πριν το καλοκαιρι με οσα με κατηγορουσανε, δεν φτανει που δε μπορουσα να κανω κουβεντα για τπτ προσωπικο με απασχολουσε μη χαρακτηριστω καπως απ'τη Θεοφανία, εχουμε τωρα και τον καθενα αρρωστιαρη να παριστανει εμενα.
    η δικηγορος μου ειναι ετοιμη, την ιδια μερα που θα μου δωσεις την ip θα παω στη ΓΑΔΑ να βρουμε ποιος ειναι και να τον μηνυσω. εγω δεν παιζω με safeline και μαλακιες.
    θα βγαλω λεφτα απ'τον τυπακο να καταλαβει οτι στο διαδικτυο αρκουν 4 γραμματα μονο για να πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου!

Senior Member
    Σου απάντησα στο άλλο thread, αλλά μάλλον εδώ έπρεπε να απαντήσω. Κάνε κάτι απλό. Ζήτησε από τον διαχειριστή NikosD. να διαγράψει το άλλο μέλος. Σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται. Οποιοσδήποτε μπορεί να προσομοιάσει σχεδόν όλα τα nickname αλλάζοντας ακόμα και ένα μόνο γράμμα μεταξύ αγγλικών<->ελληνικών. Π.χ. NikosD. --> NikosD. με το N ή/και το o στα ελληνικά.
    Last edited by John11; 04-10-2011 at 23:29.

Senior Member
    Quote Originally Posted by John11 View Post
    Σου απάντησα στο άλλο thread, αλλά μάλλον εδώ έπρεπε να απαντήσω. Κάνε κάτι απλό. Ζήτησε από τον διαχειριστή NikosD. να διαγράψει το άλλο μέλος. Σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλεται. Οποιοσδήποτε μπορεί να προσομοιάσει σχεδόν όλα τα nickname αλλάζοντας ακόμα και ένα μόνο γράμμα μεταξύ αγγλικών<->ελληνικών. Π.χ. NikosD. --> NikosD. με το N ή/και το o στα ελληνικά.
    αυτη η διευκρινιση δεν ηταν απαραιτητη τζον.
    μπορει καποιος κακοβουλος να μην το ειχε σκεφτει....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορει καποιος κακοβουλος να μην το ειχε σκεφτει....
    Iσχύει και το ανάποδο.
    Κάθε γνώση, εργαλείο ή τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για καλό και για κακό.

Senior Member
    Για αυτο καλο θα ηταν να βαζουμε nicknames,λατινικα,με μικρους χαρακτηρες τα οποια δεν μπορουν να αντιγραφουν με ελληνικους.Εκτός ίσως απο το ''ο'' μπορει.

Senior Member
    πολυ καλη ιδέα!
    ενταξει. εκει που σου εσβηναν μηνυματα και λογαριασμους, τωρα που πλαστοπροσωπεις επωνυμους εδω μεσα, μπορεις να φας και μηνυσεις. δεν το σκεφτεσαι αυτο?
    μην βασιζεσαι στην μεγαλοψυχια του νικου. ειναι ανεκτικος, οχι μαλακας

Senior Member
    Άαααχχχχ...τέτοια έλλειψη αρχιδιών, είχα πολύ καιρό να δω...
    πες μας φίλη/φίλε..μέχρι ποια ηλικία κατουρούσες το βρακάκι σου?
    ίσως έτσι καταφέρουμε να δικαιολογήσουμε πέντε πράγματα σε εσένα..
    Ειλικρινά το λέω, όποιος/α κι αν είσαι δεν επηρεάζεις κανέναν εδώ μέσα.
    Απλώς σε κάνουμε χάζι, δεν το έχεις καταλάβει?
    Το φόρουμ θα συνεχίσει να υπάρχει και συ αφού την πουλέψεις, κάτι το οποίο είναι πανεύκολο, ακόμα και για έναν απλό χρήστη να το καταφέρει, μετά θα βγεις πέρα για πέρα μαλάκας..
    Εγώ σε οικτίρω για να είμαι ειλικρινής..σε οικτίρω γιατί νομίζεις ότι ακόμα και που γελάς με την παρεούλα σου για τη δήθεν βαβούρα που προκαλείς, ξεφεύγεις τελικά από αυτό που πιστεύεις για σένα..
    και δεν έχεις και πολύ καλή ιδέα για εσένα ε?
    γιατί ποιος άνθρωπος που έχει καλή ιδέα για τον εαυτό του, επιλέγει μέσα από την ανωνυμία του να ξεκατινιάζεται όπως εσύ?
    έχεις το προφίλ του ανθρώπου που αντιμετωπίζει θέματα αλλά κλείνει συνεχώς τα ματάκια του...πρόσεξε όμως μια μέρα μην τα ανοίξεις απότομα και εκπλαγείς από αυτό που θα δεις.
    Φιλικά πάντα.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 1 of 2 12 LastLast