AM I PRETTY ENOUGH NOW ???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Senior Member
    δεν θελω να ξαναπαω σχολη βασικα γιατι φοβαμαι οτι κατι θα παθω εκει περα κ πιστευω πως με κοιτανε καπως κ το νιωθω αυτο κ το πηρα αποφαση οτι τα παραταω γιατι δεν αντεχω αλλο νιωθω οτι απειλουμαι απο παντου κ αυτο δεν μ αρεσει.......
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    δεν θελω να ξαναπαω σχολη βασικα γιατι φοβαμαι οτι κατι θα παθω εκει περα κ πιστευω πως με κοιτανε καπως κ το νιωθω αυτο κ το πηρα αποφαση οτι τα παραταω γιατι δεν αντεχω αλλο νιωθω οτι απειλουμαι απο παντου κ αυτο δεν μ αρεσει.......
    συγγνώμη, αυτό το νιώθεις μονάχα στο περιβάλλον της σχολής σου, ή σε οποιαδήποτε έξοδό σου??? και απλά αναφέρεσαι στη σχολή επειδή είναι καθημερινή "έξοδος "από το σπίτι???

Senior Member
    Quote Originally Posted by erianna View Post
    συγγνώμη, αυτό το νιώθεις μονάχα στο περιβάλλον της σχολής σου, ή σε οποιαδήποτε έξοδό σου??? και απλά αναφέρεσαι στη σχολή επειδή είναι καθημερινή "έξοδος "από το σπίτι???
    οχι γενικα το νιωθω απλα εκει πιο εντονα δεν θελω να ξαναπατησω κ γενικα φοβαμαι να βγω απ το σπιτι γιατι νιωθω οτι καποιος με παρακολουθει κ με κοιταει καπως........

Senior Member
    οχι γενικα το νιωθω απλα εκει πιο εντονα δεν θελω να ξαναπατησω κ γενικα φοβαμαι να βγω απ το σπιτι γιατι νιωθω οτι καποιος με παρακολουθει κ με κοιταει καπως........

αυτό θεωρείς έχει να κάνει με την διπολική που απότι έχω καταλάβει πάσχεις....ή από το φόβο που σου έχει δημιουργηθεί με όσα γίνονται γύρω μας -σικαγο φάση...-????

Senior Member
    τι ειναι "σικαγο φαση" ??????

Senior Member
    τι ειναι "σικαγο φαση" ??????
    λολ!!!! με μία λέξη...εγκληματικότητα....μη� � επεκταθώ σε συγκεκριμένα περιστατικά....

Senior Member
    Quote Originally Posted by erianna View Post
    λολ!!!! με μία λέξη... εγκληματικότητα.... μην επεκταθώ σε συγκεκριμένα περιστατικά....
    οκ καταλαβα, οχι δεν εχει τοσο σχεση να κανει με αυτο, δλδ ξερω πως πρεπει να αντιδρασω σε καποιες περιπτωσεις κ δεν κολωνω κ ξυλο να δωσω αν αντιληφθω κατι απλα ξες τι δεν μ αρεσει να στηνουν παιχνιδια πισω απο την πλατη μου........

Senior Member
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.... ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ.......... :(

Γραφω εδω για να μην ανοιξω καινουργιο θρεντ, ειμαι χαλια σε απελπιστικο σημειο, σε ολα τα επιπεδα, δεν ξερω τι μου γινεται, δεν μπορω να φαω ευκολα κ εχω συνηθισει με τα φρουτα που δεν μπορω να φαω αλλο φαγητο κ εχω συνεχως μια αισθηση αναγουλας, με εχει πιασει εντονη κυκλοθυμια κ ξαπλωνω ολη μερα, οταν περπαταω κουραζομαι κ νιωθω οτι θα πεσω κατω, χτες με πιασαν διαφορα περιεργα κ σταματουσα στο δρομο καθε τρεις κ λιγο γιατι ερχοντουσαν απο πισω μου αμαξια κ ειδικα ηταν ενα απο σχολη οδηγων που με παρακολουθουσε, φοβαμαι να βγω εξω κ τη σχολη την παραταω, δεν προκειται να ξαναπατησω εκει περα, το ειπα κ στους γονεις μου να το ξερουν οτι την παραταω κ τωρα εχω την εντυπωση οτι σχεδιαζουν κατι εναντιον μου επειδη θελουν να με κανουν με το ζορι να παω αλλα εγω δεν την γουσταρω, ας πανε αυτοι, εβλεπα πριν κ κατι βιντεο στο youtube κ νιωθω οτι τα βαλαν επιτηδες για μενα επειδη με αυτο θελουν κατι να μου πουν αλλα εγω δεν το καταλαβαινω το τι ακριβως κ σκεφτομαι διαφορα, με χει πιασει εντονος πονοκεφαλος κ το μονο που θελω ειναι να τεζαριστω μια βδομαδα να μην νιωθω τιποτα κ να ειμαι σαν να εχω πεθανει..................
    στην σχολή σου γνωρίζουν για την νευρική ανορεξία και τ' άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζεις; Υποψιάζεσαι ότι το έχουν μάθει και αισθάνεσαι άσχημα; Ακόμα και αν δεν σ' αρέσει πραγματικά εγώ συμβουλεύω να την τελειώσεις και μετά να συνεχίσεις σε κάτι άλλο που θα σ' αρέσει περισσότερο. Μην τα παρατάς ρε συ.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Lacrymosa δεν θέλω να επεμβαίνω στη ζωή σου, δεν νομίζω ότι το να γράφεις στο φόρουμ μου δίνει αυτό το δικαίωμα αλλά παίρνεις κανονικά τα φάρμακά σου; Γιατί αυτές τις σκέψεις τις είχες και το καλοκαίρι και μετά παραδέχτηκες ότι δεν ανταποκρίνονταν στην αλήθεια. Πάντως και κανονικά να παίρνεις τα φάρμακα μήπως το γεγονός ότι δεν τρως καλά επηρεάζει την πρόσληψή τους από τον οργανισμό σου; Εγώ κάτι φάρμακα για μύκητες έπαιρνα το χειμώνα και μου λέγανε πάντα μετά το κυρίως γεύμα γιατί διαφορετικά ο οργανισμός δεν μπαίνει σε διαδικασία χώνεψης ώστε να τα διασπάσει και δεν απορροφόνται.

Πάντως πέρα από το θέμα των φαρμάκων το να μην τρως καθόλου παρά μόνο φρούτα είναι από μόνο του αιτία να μην έχεις καλή διάθεση και να έχεις ευερεθιστότητα. Δεν το νιώθεις ότι η ασιτία επηρεάζει την ψυχολογία σου;

Senior Member
    melissa τα παιρνω κανονικα ρε συ τα φαρμακα κ παιρνω πολλα 4 διαφορετικα κ υποψιαζομαι οτι αυτα ευθυνονται κ μου καναν ζημια γιατι οταν δεν επαιρνα τοσα ημουν καλυτερα κ αυτα δημιουργουν ολα τα συμπτωματα ειμαι σιγουρη γι αυτο κ θελω να μου τα μειωσει νιωθω οτι με καταστρεφουν αργα κ σταδιακα οσο για το φαγητο δεν μπορω να φαω κατι αλλο περα απο φρουτα γιατι θα γινω χοντρη κ δεν θα το αντεξω αυτο με χει πιασει κ διαρροια τωρα κ ειμαι χαλια...... :(

τζιπσι για την ανορεξια ξερουν μονο οι φιλες μου αλλα ειμαι σιγουρη οτι κ οι υπολοιποι εχουν αντιληφθει οτι κατι εχω κ με κοιτανε περιεργα κ δεν θελω γι αυτο το λογο νιωθω οτι οταν βγαινω εξω με κοιτανε απο παντου.....

Senior Member
    Κανείς δεν έγινε χοντρός επειδή έτρωγε κανονικά :)

Senior Member
    melissa τα παιρνω κανονικα ρε συ τα φαρμακα κ παιρνω πολλα 4 διαφορετικα κ υποψιαζομαι οτι αυτα ευθυνονται κ μου καναν ζημια γιατι οταν δεν επαιρνα τοσα ημουν καλυτερα κ αυτα δημιουργουν ολα τα συμπτωματα ειμαι σιγουρη γι αυτο κ θελω να μου τα μειωσει νιωθω οτι με καταστρεφουν αργα κ σταδιακα οσο για το φαγητο δεν μπορω να φαω κατι αλλο περα απο φρουτα γιατι θα γινω χοντρη κ δεν θα το αντεξω αυτο με χει πιασει κ διαρροια τωρα κ ειμαι χαλια...... :(

τζιπσι για την ανορεξια ξερουν μονο οι φιλες μου αλλα ειμαι σιγουρη οτι κ οι υπολοιποι εχουν αντιληφθει οτι κατι εχω κ με κοιτανε περιεργα κ δεν θελω γι αυτο το λογο νιωθω οτι οταν βγαινω εξω με κοιτανε απο παντου.....

Αυτη τη στιγμή είσαι πολύ αδύνατη; Ακόμα και αν φαίνονται τα σημάδια της ανορεξίας, εγώ προτείνω να μην το σκέφτεσαι καν, θα λες μέσα σου ότι είσαι θύμα της κοινωνίας και θα προχωράς μπροστα! Δεν θα τα παρατάς!
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Σου ειχα πει οτι δεν θα ξαναμιλησω για τα διατροφικα σου προβληματα...αλλα βρε κοριτσακι μου γιατι δεν μας ακους? Γιατι καταστρεφεις τον εαυτο σου.. το ξερεις οτι το κανεις γιατι ποσταρισες φωτο ... ειναι σα να φωναζεις βοηθεια ... αλλα εμεις προσπαθουμε να στην δωσουμε με τις συμβουλες μας κ συ εθελοτυφλεις... Το σωμα μας..το μυαλο μας γενικα ο οργανισμος μας για να λειτουργησει πρεπει να παιρνει ολα τ απαραιτητα διατροφικα στοιχεια .Εχεις ακουσει για την διατροφικη πυραμιδα? http://www.medicaldiet.gr/nutrition.htm
    Οι θερμιδες που πρεπει να παιρνει κανεις ειναι βαση υψους κ φυλου π.χ εγω ειμαι 1.65 κ για να διατηρησω το βαρος μου το οποιο ειναι 69 κιλα πρεπει να παιρνω 1800-2000 θερμιδες την ημερα αναλογα με τις δραστηριοτητες μου..για να χασω 1 κιλο την εβδομαδα θα πρεπει να καταναλωνω γυρω στις 1100-1200 θερμιδες... αυτο που κανεις στον εαυτο σου ειναι αργη κ επωδυνη αυτοκτονια...
    Ζητα βοηθεια.. για σενα ..για να μπορεσεις να χαρεις την ζωη σου!!!
    Προσπαθησε κοριτσακι...προσπαθησε να ξεφυγεις απ ολα αυτα..

ΤΑ ΠΑΧΗ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΛΗ ΜΟΥ Κ ΟΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!!! ;)
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    lac να σε ρωτησω κατι? γραφεις τοσο καιρο εδω μεσα επειδη απλα θελεις να τα γραψεις και να τα πεις η για να παρεις γνωμες?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Επειδή κάπου είπες ότι θα ζητήσεις από τον γιατρό σου να σου αλλάξει τα φάρμακα εγώ θα σου έλεγα να αναφέρεις τι τρως καθημερινά (μάλλον τι δεν τρως) αν δεν το ξέρει ήδη ώστε αν υπάρχει πιθανότητα η ασιτία να επηρεάζει την πρόσληψή τους να το ξέρει.

Επειδή έχω περάσει κι εγώ φάσεις που έκανε κυρίως αυτό που και η broken doll έχει αναφέρει ότι έκανε δηλαδή ασιτία για να μπορώ να φάω μια φορά κάτι με πολλά λιπαρά δηλάδη γάμησέ τα τον διαλύεις τον οργανισμό, σου λέω ότι δεν έχει κανένα νόημα. Παρανοείς και σκέφτεσαι μόνο αυτό στο τέλος. Δεν είναι ζωή αυτή. Τη λύση για τα προβλήματά σου πρέπει να την αναζητήσεις αλλού. Αν βελτιώσεις τα σημεία της ζωής σου που σε ένοχλουν πραγματικά τότε θα σταματήσει και η εμμονή σου με το να ελέγχεις το βάρος σου σε παρανοϊκό σημείο. Κάνεις προσπάθειες γι'αυτό;

Αλήθεια εσύ στις φωτογραφίες με τα κορίτσια που πάσχουν από νευρική ανορεξία τι βλέπεις; Ένα άρρωστο σώμα; Κάποια που θέλεις να της μοιάσεις;

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast