Forum Υποστήριξης

ζωή σαν όνειρο

Θέμα: ζωή σαν όνειρο

1. Anonymous said:

ζωή σαν όνειρο

έχεις ξυπνήσει κανεις το πρωί και να νιώθει ότι βρίσκετε μέσα σε ένα όνειρο? αισθάνομαι μια αίσθηση μη πραγματικότητας.. μου φαίνονται όλα σαν ψεύτικα.. αυτό μου συμβαίνει τώρα τελευταία κάθε πρωί.. ύπαρxη περίπτωση να φταίνε τα φάρμακα? περνώ τα seroxat/xanax εδώ και 20 μέρες πριν δεν είχα παρόμοια εμπειρία..

και ένα άλλο που μου συμβαίνει είναι ότι κάθε βραδυ βλέπω πολύ έντονα όνειρα τα οποια τα αισθάνομαι σαν πραγματικά.. τι μπορεί να συμβαίνει?

2. erianna said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Anonymous Εμφάνιση Μηνύματος
    έχεις ξυπνήσει κανεις το πρωί και να νιώθει ότι βρίσκετε μέσα σε ένα όνειρο? αισθάνομαι μια αίσθηση μη πραγματικότητας.. μου φαίνονται όλα σαν ψεύτικα.. αυτό μου συμβαίνει τώρα τελευταία κάθε πρωί.. ύπαρxη περίπτωση να φταίνε τα φάρμακα? περνώ τα seroxat/xanax εδώ και 20 μέρες πριν δεν είχα παρόμοια εμπειρία..

και ένα άλλο που μου συμβαίνει είναι ότι κάθε βραδυ βλέπω πολύ έντονα όνειρα τα οποια τα αισθάνομαι σαν πραγματικά.. τι μπορεί να συμβαίνει?

να σε ρωτήσω κάτι έτσι...επειδή είμαι και περίεργος άνθρωπος.....για να παίρνεις χάπια...ε...του πο@@@@ γιατρός στα έγραψε....και κάπου εδώ εγώ αναρωτιέμαι....γιατί δεν τον ρωτάς...?

3. ilianna said:
    εμενα δεν μου συνεβαινε μόνο το πρωί ,το είχα μόνιμο!

4. Anonymous said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από erianna Εμφάνιση Μηνύματος
    να σε ρωτήσω κάτι έτσι...επειδή είμαι και περίεργος άνθρωπος.....για να παίρνεις χάπια...ε...του πο@@@@ γιατρός στα έγραψε....και κάπου εδώ εγώ αναρωτιέμαι....γιατί δεν τον ρωτάς...?
    όχι, δεν μου τα έγραψε ''γιατρός''..

γιατρός μου τα έγραψε...

5. erianna said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Anonymous Εμφάνιση Μηνύματος
    όχι, δεν μου τα έγραψε ''γιατρός''..

γιατρός μου τα έγραψε...

α οκ....18 είπαμε ε....???? κρίμα....

6. Anonymous said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από erianna Εμφάνιση Μηνύματος
    α οκ....18 είπαμε ε....???? κρίμα....
    κρίμα.......

και τον γιατρό να ρωτήσω τι νομίζεις θα μου πει?

αυτή θα είναι η απάντηση του γιατρού

<<αυτά όλα είναι στο μυαλό σου>>

7. ilianna said:
    τι κρίμα?τι αυτολυπηση ειναι αυτη?ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!

8. Anonymous said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ilianna Εμφάνιση Μηνύματος
    λυπαμαι

9. erianna said:
    Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από ilianna Εμφάνιση Μηνύματος

το 18 είπαμε κρίμα, δεν του έγραψα επειδή είναι 18 και παίρνει φάρμακα....αν διαβάσεις τις απαντήσεις του θα καταλάβεις τον λόγο

10. Konstantinoss said:
    Ετσι ακριβώς νοιώθω και εγώ φίλε, απο τα φάρμακα είναι, επίσης εγώ έχω κ πολύ υπνηλία