Results 16 to 29 of 29
Thread: Αυτοκτονία-Για μένα είναι λύση!
-
07-10-2011, 18:34 #16
Τι να πω ρε παιδιά, προσπαθώ να σας εξηγήσω, ότι δεν λέω "Θέλω να αυτοκτονήσω" επειδή πονάω τώρα, το λέω σε πλήρη ηρεμία, αν σας πω ότι το έχω αποφασίσει κιόλας δεν θα είναι ψέμα, απλώς δεν ξέρω πως ακόμα, ποια είναι η κατάλληλη στιγμή, απλά σιχαίνομαι την ζωή και όλα της τα προβλήματα, σιχαίνομαι την αδικία, σιχαίνομαι τους εγωπαθείς ανθρώπους που το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν από σένα, και όταν αρνήσε να τους δώσεις, λένε εσένα εγωπαθή, σιχαίνομαι την ΙΔΨ, σιχαίνομαι την κατάθλιψη, μια ζωή με χάπια, είναι ζωή ρε παιδιά; θα χαπακώνομαι δηλαδή για το υπόλοιπο της ζωής μου και θα λέω ότι ζω; δεν ξέρω τι πήγε στραβά με μένα, αλλά τώρα πήγε και δεν νομίζω να αλλάξει!
- 07-10-2011, 18:41 #17
Κανένα συναίσθημα δεν είναι αιώνιο όμως, το ξεχνάς αυτό. Ούτε το πιο έντονο, ούτε το πιο τρομακτικό, ούτε το πιο εξυψωτικό, ούτε το πιο χαμηλοπετάμενο.
Αφού κανένα συναίσθημα δεν είναι αιώνιο, γιατί να πάρεις μια απόφαση βασισμένη στη θεώρησή του ως τέτοιο?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
07-10-2011, 18:46 #18
09-10-2011, 08:42 #19
Καλημέρα σου!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω για την αγωγή σου. Είναι μόνο φαρμακευτική ή κάνεις και κάποιου είδους ψυχοθεραπεία?
09-10-2011, 12:26 #20
Μόνο φαρμακευτική είναι
09-10-2011, 13:00 #21
10-10-2011, 02:08 #22
γιατι γραφετε τοσο μεγαλα ποστ???????????
10-10-2011, 02:35 #23
Γεια σου και από μένα!
με αυτά που διάβασα πως έγραψες δεν θεωρώ ότι πρέπει να φτάνεις στο σημείο να λες πως θέλεις να αυτοκτονήσεις! Μπορώ να καταλάβω αν όχι εντελώς, κάπως την κατάστσή σου αλλά να σου πω πως δεν είσαι μόνος που περνάς αυτά, υπάρχουν εκατοντάδες άνθρωποι που περνούν παρόμοιες και χειρότερες καταστάσεις από τη δική σου. Ξέρω θα μου πεις ότι δεν σε ενδιαφέρει η κατάσταση των άλλων αλλά πως θα τα βγάλεις εσύ πέρα! Να σου πω την άποψή μου..ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! ! ! Έχω και εγώ ΙΔΨ και κατάθλιψη μαζί, είπα και εγώ αρκετές φορές ότι θέλω να αυτοκτονήσω αλλά νομίζω πως δεν το πίστευα πραγματικά, απλά φτάνεις σε ένα αδιέξοδο και νομίζεις ότι η λύση βρίσκεται εκεί. Η λύση όμως είναι μέσα σου, με το να κάθεσαι και να λες "δεν μπορώ, δεν έχει νόημα η ζωή μου έτσι" το μόνο που καταφέρνεις είναι να χειροτερεύεις την κατάστασή σου! Το να μην ψάχνεις άλλη θεραπεία και να στηρίζεσαι μόνο στα φάρμακα, αυτό από μόνο του δείχνει ότι καταθέτεις τα όπλα. ΜΗΝ στηρίζεσαι μόνο στα φάρμακα! Καταλαβαίνω πραγματικά πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η ζωή σου με όλα αυτά τα προβλήματα και μαζί με ΙΔΨ και κατάθλοψη αλλά σκέφτηκες τι θα γινόταν αν όλοι καταθέταμε τα όπλα τόσο εύκολα?
17-10-2011, 16:39 #24
[QUOTE=red;297499]σημερα πεθανε ο steve jobs.....ενας παμφτωχος υιοθετημενος αμερικανος,με πολυ δυσκολα παιδικα χρονια...που καταφερε και εγινε ο 42ος πιο πλουσιος ανθρωπος στις ΗΠΑ.για διαβασε τι εχει να σου πει! 313[/url][/QU[url]http://www.doctv.gr/page.aspx?itemID=SPG1OTE]
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19-10-2011, 15:37 #25
γεια σου και απο μενα.ειναι προφανες πως περνας δυσκολες στιγμες.ολοι μας ομως εχουμε προβληματα.η αυτοκτονια δεν ειναι λυση για τιποτα.σε τι θα σε ωφελησει;εισαι πολυ μικρος και περνας ηδη πολλα και καταννοω πως ειναι δυσκολο να τα αντιμετωπισεις αλλα πρεπει.επειδη νομιζεις πως δε μπορεις σημαινει αυτοματα πως πρεπει να πεθανεις κιολας;δεν θελεις και δε μπορεις να ανταπεξελθεις στις δυσκολιες της ζωης δηλαδη,το βαζεις κατω ετσι απλα;!δε σκεφτεσαι σωστα και λογικα και ειναι κατανοητο δεδομενης της καταστασης αλλα γνωμη μου ειναι να μην το βαλεις κατω ετσι απλα.λες μεσα στα πολλα στο τελος πως δε θα στεναχωρηθει κανεις αν "φυγεις"..κανεις τεραστιο λαθος!εχεις μια μανα το σκεφτηκες αυτο;δεν υπαρχει μανα που δεν ποναει και δεν αγαπαει τα παιδια της.και απο οτι λες ειναι και αρρωστη και αντι να εισαι διπλα της και να της συμπαραστεκεσαι σκεφτεσαι αυτο.αυτη η γυναικα,μια που θα αυτοκτονησεις και μια που θα πεθανει και η ιδια.κατσε και σκεψου να βρεις μια λυση.συζητα με τον αδελφο σου,με τον οποιο δε ξερω τη σχεση εχετε,αλλα τωρα οποια και να ειναι πρεπει να ειστε ενωμενοι σε αυτη την κατασταση.και να δεις που θα βρεθει καποια λυση.ξερω πως ειναι πολλα τα προβληματα αλλα μην τα παρατας τοσο απλα στη ζωη σου.
19-10-2011, 23:16 #26
συμφωνω με τα παιδια παραπανω..για ολα υπαρχουν λυσεις αλλα εμεις δεν τις βλεπουμε.η αυτοκτονια ειναι μ,,,, ολοι μας της εχουμε σκεφτει αλλα δεν λεει τιποτα.προτεινω κι εγω να μιλησεις με την μανα σου να φυγει ο αλλος απο το σπιτι σας ,αλλιως ξεκινα με τον αδερφο σου μια νεα ζωη.βρες ανθρωπους να σε βοηθησουν..ενας ειναι ο αδερφος σου.καποιος καλος φιλος και μετα μια κοπελα που θα σε αγαπησει πραγματικα..προσπαθηση με καποια σωστη θεραπεια να επανελθεις..σκεψου οτι ισως τα καλυτερα ερχονται.φιλαρακο ολοι εχουμε προβληματα και πολλα μαλιστα.μην το βαζεις κατω,παντως να ξερεις οτι σε καταλαβαινω.εδω ημαστε ολοι διπλα σου.μην κανεις καμια βλακεια.
20-10-2011, 16:26 #27
Γεια και από εμένα. Πράγματι περνάς πάρα πολύ δύσκολα. Δεν έχω να σου δώσω συμβουλές, είμαι σίγουρη ότι με όλα αυτά έχεις αποκτήσει την ωριμότητα που χρειάζεται για να συνεχίσεις να ζεις. Απλώς τώρα, και με το δίκιο σου, είσαι κουρασμένος. Καμία ζωή δεν είναι για πέταμα, πόσο μάλλον η δική σου, που στέκεσαι δίπλα στους ανθρώπους που σε χρειάζονται, όπως η μητέρα σου. Είμαστε εδώ όλοι, αν θέλεις γράψε μας.
ΥΣ Όταν γνώρισα τον άντρα μου, είχε πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Δεν έφυγα τρέχοντας, και είμαστε μαζί 12 χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις...
24-10-2011, 00:46 #28
Εγώ να δεις πόσο το θέλω. Όταν δε ζεις, δεν υφίστανται προβλήματα, οπότε κατ' ουσίαν λύνονται όλα. Αλλά πού να βρεθεί το άτιμο το κουράγιο;
24-10-2011, 01:10 #29