Χωρισμός - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    Banned
    Roxanne, μάλιστα μου είπε με χαρακτηριστικό ύφος ότι "Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αφού βαρέθηκες"
    Απορώ πραγματικά με τη συμπεριφορά του. Άλλα μου έδειχνε και μου έλεγε τόσο καιρό. Και εκείνος πιστεύει ότι τα έχει κάνει όλα σωστά, ενώ εγώ είμαι η λάθος.

Senior Member
    Για κάποιους είναι δυσβάσταχτο το να δεχτούν οτι ο σύντροφός τους τους βαρέθηκε, ειδικά αν σε αγαπούν πολυ, κ εγώ θα προτιμούσα να το λήξω παρα να προσπαθούσα, οταν έρχεται ο καιρός σε κάτι να τελειώσει και να το τραινάρεις πάλι την ίδια κατάληξη θάχεις

Banned
    Αυτό μου το είπε κι εκείνος. Ότι από τη στιγμή που βαρέθηκα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
    Δεν ξέρω τι μου γίνεται, πραγματικά. Όταν ήμουν μαζί του βαριόμουν και τώρα μου λείπει. Είμαι σε απόγνωση :(

Senior Member
    ξαναπαρεμβαίνω κάνοντας το συνήγορο του διαβόλου..:-)
    σκέψου να γνώριζες ένα πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο, που να σε έλκυε ερωτικά και να σε γέμιζε συναισθηματικά..να σου δημιουργούσε ενθουσιασμό και να σε φλέρταρε, να βγαίνατε ραντεβουδάκια, να γνωριζόσασταν σιγά σιγά..
    θα εξακολουθούσε να σου λείπει ο πρώην φίλος σου?
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Banned
    Καλά κάνεις :) Δεν ξέρω. Ίσως και να μη μου έλειπε. Αλλά δεν μπορώ να το πω με σιγουριά, αφού δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ακόμη. Όταν συμβεί θα σου πω :)

Senior Member
    ο χωρισμος ειναι θανατος....................

Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Αυτό μου το είπε κι εκείνος. Ότι από τη στιγμή που βαρέθηκα δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.
    Δεν ξέρω τι μου γίνεται, πραγματικά. Όταν ήμουν μαζί του βαριόμουν και τώρα μου λείπει. Είμαι σε απόγνωση :(
    Αν χώρισες πρόσφατα λογικό ειναι να νοιώθεις έτσι, είναι το κενο που νοιωθεις αμεσως μετα το χωρισμο και αμα δεν έχεις κατι αλλο να το καλύψεις το γεμίζεις με όλες αυτες τις σκέψεις. Και αν δεν καταλαγιασεις δεν μπορείς να προχωρησεις παρακατω
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Αν χώρισες πρόσφατα λογικό ειναι να νοιώθεις έτσι, είναι το κενο που νοιωθεις αμεσως μετα το χωρισμο και αμα δεν έχεις κατι αλλο να το καλύψεις το γεμίζεις με όλες αυτες τις σκέψεις. Και αν δεν καταλαγιασεις δεν μπορείς να προχωρησεις παρακατω
    Πολύ πρόσφατα χώρισα, ναι. Πιστεύω πως ό,τι άλλο και να έκανα δε θα μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι... Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως πονάει πολύ...

Senior Member
    -του τα ειπες αυτα ; οτι μετανιωσες ,οτι εκανες λαθος και σου λειπει πολυ;
    η θες να σωσεις τον εγωισμο σου ;;
    ολοι κανουμε λαθη , το ζητημα ειναι να τα παραδεχτουμε , και να ζητησουμε και μια συγνωμη απο αυτους που πληγωσαμε . Να δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια,,
    Και ξερεις γιατι; αυτο που ειπες στην αρχη,,, τον μαναβη , τον φουρναρη, τον περιπτερα , θα τους βλεπεις ισως για ολη την υπολοιπη ζωη σου ,,η ειρωνια ειναι πως τον ανθρωπο που μοιραστηκες την ζωη σου την ιδια (για μια περιοδο μικροτερη η μεγαλητερη ) ισως δεν τον ξαναδεις και δεν θα ξαναμιλησεις για το υπολοιπο της ζωης σου.
    Αυτο οντως μοιαζει ποιο πολυ με θανατο ....

Banned
    Quote Originally Posted by path View Post
    -του τα ειπες αυτα ; οτι μετανιωσες ,οτι εκανες λαθος και σου λειπει πολυ;
    η θες να σωσεις τον εγωισμο σου ;;
    ολοι κανουμε λαθη , το ζητημα ειναι να τα παραδεχτουμε , και να ζητησουμε και μια συγνωμη απο αυτους που πληγωσαμε . Να δωσουμε μια δευτερη ευκαιρια,,
    Και ξερεις γιατι; αυτο που ειπες στην αρχη,,, τον μαναβη , τον φουρναρη, τον περιπτερα , θα τους βλεπεις ισως για ολη την υπολοιπη ζωη σου ,,η ειρωνια ειναι πως τον ανθρωπο που μοιραστηκες την ζωη σου την ιδια (για μια περιοδο μικροτερη η μεγαλητερη ) ισως δεν τον ξαναδεις και δεν θα ξαναμιλησεις για το υπολοιπο της ζωης σου.
    Αυτο οντως μοιαζει ποιο πολυ με θανατο ....
    Έχεις δίκιο. Αλλά και τι άλλο μπορούσα να κάνω αφού δεν ταιριάζαμε? Τι μπορεί κανείς να κάνει σε αυτήν την περίπτωση?
    Εγώ θέλω να έχουμε επαφή έστω και όχι ερωτική(όχι πως είχαμε και την ιδιαίτερη ερωτική επαφή και όσο είμασταν μαζί), όμως δεν ξέρω αν θέλει εκείνος.

Senior Member
    -συχνα στον ερωτα αλλα λεει το μυαλο και αλλα λεει η καρδια
    εσυ προφανως αυτα τα δυο δεν ταχεις ξεκαθαρισει ακομα ,,στην προκειμενη περιπτωση αυτο που κανει καποιος ειναι να δωσει χρονο στην σχεση του ωστε αυτα τα δυο να ξεκαθαρισουν και να δειξει με ευκρινια τι παιζεται...
    Αν οντως ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ οπως λες ,θα σουνε ξεκαθαρη στην αποφασησου και δεν θανοιωθες τοσο χαλια οπως λες .
    Οσο για τις λεπτομερειες , δεν ειχαμε την ιδιαιτερη ερωτικη επαφη η αν θα θελει να εισατε μονο φιλοι...
    αυτα ειναι επιμερους ,, συνηθως ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεχονται ναναι φιλοι μονο,
    και δεν εχεις σιγουρο επισης οτι θα βρεις στον επομενο τον ιδανικο εραστη ... ολοι εχουνε-με τα συν και τα πλην τους
    ΤΟ ''κεντρο βαρος ' ειναι αυτο που μετραει ,και εσυ τωρα νομιζεις οτι παραβιασες αυτη την ισοροπια ,,η δεν εισαι τοσο σιγουρη γι αυτο ...
    Ακομα και για αυτο , για να κανεις ενα χωρισμο χωρις συναισθηματικους ενδοιασμους απαιτειται ο χρονος εκεινος που α σε κανει σιγουρη για αυτο.

Banned
    -συχνα στον ερωτα αλλα λεει το μυαλο και αλλα λεει η καρδια
    εσυ προφανως αυτα τα δυο δεν ταχεις ξεκαθαρισει ακομα ,,στην προκειμενη περιπτωση αυτο που κανει καποιος ειναι να δωσει χρονο στην σχεση του ωστε αυτα τα δυο να ξεκαθαρισουν και να δειξει με ευκρινια τι παιζεται...
    Αν οντως ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΤΕ οπως λες ,θα σουνε ξεκαθαρη στην αποφασησου και δεν θανοιωθες τοσο χαλια οπως λες .
    Οσο για τις λεπτομερειες , δεν ειχαμε την ιδιαιτερη ερωτικη επαφη η αν θα θελει να εισατε μονο φιλοι...
    αυτα ειναι επιμερους ,, συνηθως ελαχιστοι ειναι αυτοι που δεχονται ναναι φιλοι μονο,
    και δεν εχεις σιγουρο επισης οτι θα βρεις στον επομενο τον ιδανικο εραστη ... ολοι εχουνε-με τα συν και τα πλην τους
    ΤΟ ''κεντρο βαρος ' ειναι αυτο που μετραει ,και εσυ τωρα νομιζεις οτι παραβιασες αυτη την ισοροπια ,,η δεν εισαι τοσο σιγουρη γι αυτο ...
    Ακομα και για αυτο , για να κανεις ενα χωρισμο χωρις συναισθηματικους ενδοιασμους απαιτειται ο χρονος εκεινος που α σε κανει σιγουρη για αυτο.
    Με προβλημάτισαν οι απαντήσεις σου. Βρίσκω μεγάλες αλήθειες μέσα σ' αυτές.

Senior Member
    ευχομαι καλη τυχη !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Banned
    ευχομαι καλη τυχη !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να 'σαι καλά path! Σ' ευχαριστώ!! :)

Page 2 of 2 FirstFirst 12