ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ

Ο τίτλος τα λέει όλα. Ειδικά αυτό που διάβασα με το ΚΕΝΟ με έκανε έξαλλη. Όπως φαίνεται τον να τον κάνουμε block ή το να τον αγνοούμε ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο δεν τον πτοεί. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή ξέρω ότι κάνω τη χάρη σε αυτό το σκουλήκι με όλη τη σημασία της λέξης, σε αυτό το κομπλεξικό άτομο, που όπως έχω ξαναπεί ξέρει ότι είναι ένα τίποτα και με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή γιατί όλοι τον έχουν στο φτύσιμο. (Ξέρω ότι μόλις διαβάσει αυτό το μήνυμα σίγουρα κάτι θα προσπαθήσει να κάνει και με μένα γιατί τον προκαλώ με αυτά που γράφω. Ας το κάνει όμως και τα λέμε. Τον περιμένω στη γωνία...) Όμως όταν μπαίνω εδώ μέσα για να διαβάσω τι συμβαίνει, για να γράψω ένα καινούργιο πρόβλημα που με απασχολεί, για να απαντήσω σε κάποιο άτομο που ίσως η συμβουλή ή η ανάλογη εμπειρία μου το βοηθήσει έστω και στο ελάχιστο και πρέπει πρώτα να μπω στη διαδικασία να δω το προφίλ του, να δω αν είναι καινούργιο, να δω το nickname του αν είναι περίεργο και να δω και τι γράφει ώστε να καταλάβω ότι είναι αυτός ο ηλίθιος για να μην τον πω αλλιώς, αν και ξέρει την ιδιότητά του, τότε καταντάει αηδία. Δεν έχω πολύ καιρό εδώ μέσα, δεν ξέρω αν με συμπαθείτε ή όχι, είμαι μία κοπέλα που λόγω του υπερβολικού άγχους που έχω έχει αλλάξει η ζωή μου και πίστεψα ότι εδώ μέσα θα βρω λίγη βοήθεια. Δεν μπορώ να πω ότι δεν τη βρήκα και είδα ότι δεν είμαι η μόνη και ότι υπάρχουν και χειρότερα, όμως δεν έχω πλέον την υπομονή και τη διάθεση κάθε φορά να μπαίνω σ'αυτή τη διαδικασία που ανέφερα παραπάνω. Δεν θα διαγραφώ φυσικά, δεν θα του κάνω αυτή τη χάρη, απλώς ίσως μπαίνω στο φόρουμ σαν απλός παρατηρητής και αν θέλω να επικοινωνήσω με κάποιον αυτό θα γίνεται μόνο μέσω π.μ. Θα μπορούσα να μην πω τίποτα και να κάνω αυτά που λέω σιωπηλά. Όμως καλώς ή κακώς είμαι άνθρωπος με πολλά νεύρα και γενικώς δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω και κανέναν χωρίς να τα ακούσει...
    Σας ευχαριστώ πολύ.

Senior Member
    mmonkey να σε ρωτήσω κάτι?
    Εάν γνώριζες ένα τύπο σαν το ΚΕΝΟ, που δεν ταιριάζανε ρε παιδί μου τα χνώτα σας.. που στην έσπαγε, που δε σου άρεσε χαρακτήρας του..εάν λοιπόν τον γνώριζες θα ασχολιόσουν μαζί του ή απλά θα τον προσπερνούσες?
    εγώ προσωπικά δε θα ασχολιόμουν. Απλά πράγματα.
    Δεν έχεις δικαίωμα ούτε εσύ ούτε κανένας, να "κρίνετε" τόσο άσχημα κάποιο άλλον απλά επειδή δε σας αρέσει αυτό που βγάζει στο ίντερνετ.
    Δεν είναι το φόρουμ χώρος επένδυσης ζωής για να μας θίγει ό,τιδήποτε λέει ο καθένας τη στιγμή κιόλας που δε μας προσβάλλει προσωπικά.
    Εσύ προσέβαλες προσωπικά τον ΚΕΝΟ, εκφράστηκες πάρα πολύ άσχημα, που προσωπικά εγώ πιστεύω ότι δεν του αξίζει, όπως και γενικά εδώ μέσα ο κόσμος είναι καλός με κάποιες στιγμές αδυναμίας.
    Πες μου ειλικρινά, αναλογίστηκες τι επιπτώσεις μπορούν να έχουν αυτά που είπες στον ΚΕΝΟ?
    Δεν τον ξέρεις επί της ουσίας.
    Εμένα προσωπικά, όταν δεν είμαι στις καλές μου, μπορεί και το παραμικρό που θα μου πει ο άλλος, ακόμα κι αν δε γνωριζόμαστε, να με ρίξει στα τάρταρα, να με ισοπεδώσει.
    Εσύ για ποιο λόγο πιστεύεις ότι μπορείς να εκφράζεις άποψη , τόσο απαράδεκτη για άτομα που δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για το πως θα αντιδράσουν?
    Είναι ώριμη η αντίδρασή σου? ή απλά επειδή προστατεύεσαι από την ανωνυμία σου μπορείς να χώνεις αβέρτα σε αγνώστους?
    Αν τον είχες μπροστά σου θα τον αποκαλούσες σκουλήκι?
    Δε νομίζω...θα κόλλαγες. Εμ, τσάμπα μάγκας δηλαδή φιλενάδα? δεν πάει έτσι...
    Πριν αντιδράσεις με θυμό και χωθείς κατά του συνηγόρου υπεράσπισης του ΚΕΝΟ, κάτσε σκέψου εάν το θέμα που άνοιξες ήταν απαραίτητο για το φόρουμ, εάν σου προσέφερε κάτι και αν θα μπορούσες είτε να παραμείνεις ή να αποχωρήσεις και χωρίς αυτό.
    Ξέρεις μερικές φορές στη ζωή, η σιωπή είναι χρυσός.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

λολ βοιντ...:Ρ
    Δεν μιλάει για τον δικό μας τον ΚΕΝΟ, αλλά για το τρολ που έβαλε νικ ΚΕΝΟ...

Senior Member
    ωχ σοβαρά?
    σόρυ δεν ξέρω τι έχει γίνει γιατί δεν το παρακολούθησα εχθές το όλο σκηνικό.
    Είπα κι εγώ..μου έκανε εντύπωση που μίλησε έτσι η mmonkey...
    Τι να πω, θέατρο παραλόγου εντελώς όμως!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ mmonkey, θεώρησα ότι μιλούσες για τον κανονικό ΚΕΝΟ, ειλικρινά συγγνώμη έτσι?? :-)
    Τώρα, όσον αφορά το τρολ. απλά μην ασχολείσαι, όσο του δίνουμε τροφή, τόσο το ενδυναμώνουμε, απλά κάνε ότι δεν υπάρχει.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    Void μόλις σου απάντησε η Θεοφανία. Αν είχες διαβάσει τι είχα γράψει στο τρολ με ψεύτικα θέματα θα καταλάβαινες για ποιον μιλάω. Μιλάω γι αυτόν με τα ψεύτικα νικ που προσπαθεί εδώ και μέρες να μας σπάσει τα νεύρα και δυστυχώς το έχει καταφέρει να το κάνει σε κάποιους. Ποτέ μου εδώ μέσα δεν κατηγόρησα ούτε σχολίασα κανέναν γιατί δεν μπήκα γι'αυτό το λόγο. Όμως αυτά που κάνει αυτός ο τύπος δεν μπορούσα να τα αφήσω ασχολίαστα. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν κατηγόρησα τον original ΚΕΝΟ, αντιθέτως αν δεις πως ξεκινάει το μήνυμά μου θα καταλάβεις ότι υπερασπίζομαι τον ΚΕΝΟ. Και όταν λέω υπερασπίζομαι τρόπος του λέγειν, γιατί δεν έχει ανάγκη την υπεράσπιση κανενός, μπορεί κάλλιστα να τα βγάλει πέρα και μόνος του ως μία δυναμική προσωπικότητα που είναι. Δε σε κατηγορώ γι αυτά που είπες γιατί λογικά δεν κατάλαβες και παρεξήγησες αυτά που έγραψα. Απλώς διευκρινίζω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by void View Post
    ωχ σοβαρά?
    σόρυ δεν ξέρω τι έχει γίνει γιατί δεν το παρακολούθησα εχθές το όλο σκηνικό.
    Είπα κι εγώ..μου έκανε εντύπωση που μίλησε έτσι η mmonkey...
    Τι να πω, θέατρο παραλόγου εντελώς όμως!!
    ΣΥΓΝΩΜΗ mmonkey, θεώρησα ότι μιλούσες για τον κανονικό ΚΕΝΟ, ειλικρινά συγγνώμη έτσι?? :-)
    Τώρα, όσον αφορά το τρολ. απλά μην ασχολείσαι, όσο του δίνουμε τροφή, τόσο το ενδυναμώνουμε, απλά κάνε ότι δεν υπάρχει.
    Γράψαμε ταυτόχρονα! Δεκτή η συγγνώμη σου, κατάλαβα ότι κατάλαβες λάθος. Ε ας μην αρχίσουμε να τσακωνόμαστε και μεταξύ μας τώρα για αυτόν τον ακατανόμαστο. Εννοείται ότι δεν ξανασχολούμαι, απλώς ήθελα να τα πω γιατί θα έσκαγα!

Senior Member
    αγαπητη monkey! οταν θα καταφερεις να αλλαξεις τον εαυτο σου κ πραγματικα να μην σε ενοχλει η συμπεριφορα του καθε τρολλ, τοτε θα σταματησει κ το τρολλ! η ζωη ειναι σοφη! μας φερνει αντιμετωπους με τις αδυναμιες μας!

τα τρολλ εκει πατανε. ξερουν οτι σε καποιους εχουν τη δυναμη να τους σπασουν τα νευρα κ γι αυτο το κανουν αυτο. αν καταλαβαιναν οτι δεν μπορουν να επηρεασουν τους αλλους, θα σταματουσαν, γιατι τοτε το τρολλινγκ δεν θα ειχε νοημα.

ακριβως επειδη τουρμπιζεσαι κ επειδη θα σκασεις αμα δεν τα πεις κ επειδη σε ενοχλει η συμπεριφορα του, συνεχιζει, για να τσιγκλαει οχι μονο εσενα, αλλα κ ολα τα αλλα μελη που τσιμπανε στην προκληση.

εχεις αναρωτηθει ποτε κ για το δικο σου το κομματι? τι ειναι αυτο που σε κανει να τσιμπας κ να θυμωνεις με το τρολλ? γιατι απλα δεν μπορεις να το αγνοησεις, οπως πχ κανουν καποια αλλα μελη που δεν ασχολουνται? γιατι, για να εκνευριζεσαι με το τρολλινγκ, απαιτουνται δυο προϋποθεσεις: ενα τρολλ, κ καποιος που τσιμπαει στην προκλητικη συμπεριφορα του τρολλ. ενα τρολλ σκετο, με καποιον που δεν τσιμπα, δεν αρκει για να εκνευριζεται καποιος.

η συμβουλη κ η λυση ειναι απλη. αγνοηστε το τρολλ, κ το τρολλ θα σταματησει. το θεμα ειναι οτι καποιοι μπορουν να το αγνοησουν κ καποιοι δεν μπορουν. κατι τους εμποδιζει ψυχολογικα απο το να μπορουν να το αγνοησουν. τη λυση ολοι την ξερουμε, καποιοι δεν μπορουν να την εφαρμοσουν. το προβλημα δεν ειναι η ελλειψη γνωσης, αλλα η αδυναμια μας.

Senior Member
    Εγώ συνεχίζω ν' αναρωτιεμαι τι είδους ανωμαλία είναι αυτή που προκαλεί το τρολ να είναι τρολ... Το μέλος m.monkey έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά μέσα στο φορουμ. Δεν δύναται ο κάθε ανώμαλος να μπαίνει εδώ μέσα και να τα κάνει μαντάρα.

Χρειάζεται περισσότερη αυστηρότητα από τους όρους διαχείρησης.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post

Χρειάζεται περισσότερη αυστηρότητα από τους όρους διαχείρησης.
    Nαι τη δασκαλα με τη βεργα που ειχα στη εκτη δημοτικου xe xe !!

Νικο d που ειναι η βιτσα ??
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by soft View Post
    Nαι τη δασκαλα με τη βεργα που ειχα στη εκτη δημοτικου xe xe !!

Νικο d που ειναι η βιτσα ??
    δεν νομίζω ότι το θέμα είναι για να γελάμε.
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    δεν νομίζω ότι το θέμα είναι για να γελάμε.
    Δεν γελαω . Λυπαμαι
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Banned
    σε παρακαλω διεγραψε το θεμα γιατι με προσβαλλει σαν προσωπικοτητα και με επηρεαζει ψυχολογικα. δεν υπαρχει δευτερος KENO, ενας μαλακας ηταν που χρησιμοποιησε το nickname μου. δεν ευθυνομαι πουθενα ουτε θυμαμαι να εχουμε ανταλλαξει ποτε μηνυμα για να σου φερθω οπως λες και να προσπαθησω να κανω κατι σε σενα. ελεος εδω περα μεσα, δε γινεται να φταιει ενα ατομο παντα για ολα οσα συμβαινουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    αγαπητη monkey! οταν θα καταφερεις να αλλαξεις τον εαυτο σου κ πραγματικα να μην σε ενοχλει η συμπεριφορα του καθε τρολλ, τοτε θα σταματησει κ το τρολλ! η ζωη ειναι σοφη! μας φερνει αντιμετωπους με τις αδυναμιες μας!

τα τρολλ εκει πατανε. ξερουν οτι σε καποιους εχουν τη δυναμη να τους σπασουν τα νευρα κ γι αυτο το κανουν αυτο. αν καταλαβαιναν οτι δεν μπορουν να επηρεασουν τους αλλους, θα σταματουσαν, γιατι τοτε το τρολλινγκ δεν θα ειχε νοημα.

ακριβως επειδη τουρμπιζεσαι κ επειδη θα σκασεις αμα δεν τα πεις κ επειδη σε ενοχλει η συμπεριφορα του, συνεχιζει, για να τσιγκλαει οχι μονο εσενα, αλλα κ ολα τα αλλα μελη που τσιμπανε στην προκληση.

εχεις αναρωτηθει ποτε κ για το δικο σου το κομματι? τι ειναι αυτο που σε κανει να τσιμπας κ να θυμωνεις με το τρολλ? γιατι απλα δεν μπορεις να το αγνοησεις, οπως πχ κανουν καποια αλλα μελη που δεν ασχολουνται? γιατι, για να εκνευριζεσαι με το τρολλινγκ, απαιτουνται δυο προϋποθεσεις: ενα τρολλ, κ καποιος που τσιμπαει στην προκλητικη συμπεριφορα του τρολλ. ενα τρολλ σκετο, με καποιον που δεν τσιμπα, δεν αρκει για να εκνευριζεται καποιος.

η συμβουλη κ η λυση ειναι απλη. αγνοηστε το τρολλ, κ το τρολλ θα σταματησει. το θεμα ειναι οτι καποιοι μπορουν να το αγνοησουν κ καποιοι δεν μπορουν. κατι τους εμποδιζει ψυχολογικα απο το να μπορουν να το αγνοησουν. τη λυση ολοι την ξερουμε, καποιοι δεν μπορουν να την εφαρμοσουν. το προβλημα δεν ειναι η ελλειψη γνωσης, αλλα η αδυναμια μας.
    ποσο συμφωνω Λου.....

Senior Member
    κατα ποσο να αγνοεις οταν δεν το αγνοει κανεις αλλος και οταν ολη η προσοχη ειναι στραμενη εκει κ κανεις δεν ασχολειται με κατι που χεις να γραψεις εσυ πχ
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Eμενα παντως μου εκανε καλο το τρολλ, σταματησα να ασχολουμαι πολυ με το φορουμ, γιατι δεν νιωθω υγιες και ωφελιμο για τον εαυτο μου να περναω πολλη ωρα καθε μερα εδω μεσα, και για αυτο θελω να το ευχαριστησω. μερσι μεσιε τρολ. ;D

Page 1 of 2 12 LastLast