ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    λοιπον, υπερβολες!
    το ξαναδιαβασα προσεκτικα.
    εγω χρειαζομαι μολις 16 απο τα 50.
    ψιλοπραγματα δλδ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    γιατι το λες αυτο?
    γιατι καλη μου φωτουλα, απο εναν ανδρα θελεις υποθετω και παθος, ικανοτητες και οτι αυτα συνεπαγονται (το "καθαριοτητα" δε, ειναι αδιαπραγματευτο!)

Senior Member
    ανθρωπο ειπα βρε..
    πρωτα ας εχει τα βασικα,μετα παμε στα του να ειναι διμετρος μελαχρινος με πρασινο ματι και φουλ τατς,να ξερει να φερεται,να μην "κουβαλαει" το σοι του κτλ!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    ανθρωπο ειπα βρε..
    πρωτα ας εχει τα βασικα,μετα παμε στα του να ειναι διμετρος μελαχρινος με πρασινο ματι και φουλ τατς,να ξερει να φερεται,να μην "κουβαλαει" το σοι του κτλ!!!
    εμ εδω μιλαμε για ολα ομως, οχι για τα βασικα!

Για να σου προσφέρει όλα αυτα που λες Σ Ποπη πρέπει πρώτα να του δώσεις την ευκαιρία, κι όχι να τον απορρίψεις με την πρώτη ματια και τις δυο κουβεντες που θα σου πει. Άμα δε ξέρει να εντυπωσιάζει ή να ξερει τους τροπους να ελκύει τις γυναίκες παει χαθηκε. Άμα δε ζησεις τον άλλο από κοντα δε ξερεις αν η πρωτη εντυπωση ειναι σωστη. Όσα κι αν μου πειτε απο οσα εχω δει στη ζωη μου ξερω πόσο ευκολα εντυπωσιαζεστε και ελκύεστε από τον καθενα που φλερταρει ωραία. Ακόμα και εδω στο φορουμ υπήρξε κατι τετοιο πρόσφατα και η κοπέλα ανοιξε θεμα για τον συγκεκριμενο.
    γιάννης

Senior Member
    "πως να κανεις ενα ανθρωπο ευτυχισμενο"

Με αγαπη και σεβασμο,με το να εισαι εσυ ο ιδιος ευτυχισμενος,χωρις εγωισμο και ψεμα,με εμπιστοσυνη..
    Τελικα εγω μαλλον ζηταω πολλα...
    Πολλα Φωτεινη ζητας παααααααααρα πολλα για μερικους,γιατι αυτα ειναι βασικα για να γινεις ευτυχισμενος, αλλα αντε να βρεις τον Ανθρωπο που θα σου δωσει αυτα τα "ψιλοπραγματα" μπορει να του την σπας οταν τα ζητας.

Senior Member
    Καλά πιστεύεις πως για 2 μόνο λόγους ο άντρας θα πρέπει να καλύψει τους 50 τις γυναίκας ? αν τα διαβάσει αυτά κανένας έφηβος τον κόβω για γκέι

Ο ))) κατασκευαστής ((( το λέει ξεκάθαρα , το παραδέχονται και οι 29 , ακόμα και εσύ η ίδια , την ΑΓΑΠΗ ( με κεφαλαία ) χρειάζεται ένα ζευγάρι για να είναι ευτυχισμένο , όχι τον έρωτα , αυτός είναι το παραμύθι που θα διαβάζεις στα εγγόνια , η ΑΓΑΠΗ είναι πηγή που ξεδιψάει κάθε ανάγκη , και όσο σκάβεις τόσο περισσότερο ρέει , και εμείς ένα καραβάκι που ταξιδεύει μέχρι να βρεί την θάλασσα , που εκεί καταλήγουν όλα τα ποτάμια

Αλλά τι λέω ε ? φευγάτος είμαι , απο το αρη έρχομαι , ,,,,,και στην κορφή κανέλα

Quote Originally Posted by fevgatos67 View Post
    Καλά πιστεύεις πως για 2 μόνο λόγους ο άντρας θα πρέπει να καλύψει τους 50 τις γυναίκας ? αν τα διαβάσει αυτά κανένας έφηβος τον κόβω για γκέι

Ο ))) κατασκευαστής ((( το λέει ξεκάθαρα , το παραδέχονται και οι 29 , ακόμα και εσύ η ίδια , την ΑΓΑΠΗ ( με κεφαλαία ) χρειάζεται ένα ζευγάρι για να είναι ευτυχισμένο , όχι τον έρωτα , αυτός είναι το παραμύθι που θα διαβάζεις στα εγγόνια , η ΑΓΑΠΗ είναι πηγή που ξεδιψάει κάθε ανάγκη , και όσο σκάβεις τόσο περισσότερο ρέει , και εμείς ένα καραβάκι που ταξιδεύει μέχρι να βρεί την θάλασσα , που εκεί καταλήγουν όλα τα ποτάμια

Αλλά τι λέω ε ? φευγάτος είμαι , απο το αρη έρχομαι , ,,,,,και στην κορφή κανέλα
    Συμφωνώ φίλε, η ΑΓΑΠΗ είναι η ουσία σε μια σχέση, άμα δεν υπάρχει αυτη τι να τα κανεις τα υπόλοιπα, θα ναι μια σχεση με ημερομηνία λήξης και ποιος ξερει με τι τελος
    γιάννης

Page 2 of 2 FirstFirst 12