Results 16 to 30 of 32
Thread: End of the world.......?
-
10-10-2011, 17:09 #16
Και που το ξέρεις οτι θα ρθει από πλανήτη και δε θα ρθει από πυρηνικό πόλεμο ας πουμε?
- 10-10-2011, 17:12 #17
ειναι κι αυτη μια αποψη, αλλα το θεμα το ξεκινησες για το 2012, οχι για τον τριτο παγκοσμιο πολεμο (εκτος αν πεις οτι το 2012 θα ξεκινησει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος κι ετσι θα καταστραφουμε ολοι). επισης συνεβη και το Ναγκασακι και το αντεξαμε (νομιζω).
10-10-2011, 17:19 #18
Λες οτι δεν βρίσκεις τη ζωη σαν κατι θετικό πάνω στη γη. Ποιός ο λόγος που ζεις μετά αφού είναι κατι δυσαρεστο για σενα;
Και ναι, απ το ναγκασακι γλυτώσαμε, αν σκεφτείς όμως τι όπλα υπήρχαν το 1945 και τι τώρα, μάλλον δεν έχουμε πολλές πιθανότητες..
Αλλά αφου δε σε νοιάζει η ζωη, δε θα σε ενδιαφέρει λογικα και αυτό, ή όχι;
10-10-2011, 17:24 #19
μη προσπαθεις να με βαλεις σε καλουπια και ταμπελεις και να πεις αυτο ειμαι και τιποτα παραπανω. παραμενω ανθρωπος, οσο κι αν δε το θελω. απλα δε δινω τοση αξια στη ζωη οσο υποτιθεται δινουν οι αλλοι. οσον αφορα το Ναγκασακι, μια μπομπα εδω μια μπομπα εκει δε σημαινει το τελος της ανθρωποτητας. μπορει να σημαινει το τελος μιας χωρας ομως. οπως και να εχει ξεφυγαμε απ'το θεμα, αν υπηρχε κατι συγκεκριμενο που ηθελες να κουβεντιασεις παντα...
10-10-2011, 17:25 #20
Νομίζω πως τον τρίτο παγκόσμιο τον διανύουμε ήδη με την εξαθλίωση πασών των αξιών, ιδεών και συναισθημάτων. Οι άνθρωποι κάποτε άντεχαν και πάλευαν γιατί δεν είχε σημειωθεί αυτή η έκπτωση, ο ευτελισμός. Ίσως γιατί το κυνήγι του χρήματος κάποτε ήταν ακόμη στην αρχή, σήμερα τα φράγκα έχουν πάρει τη θέση του Θεού, κι αν βγει σε περιφορά εικόνισμα που απεικονίζει το ευρώ... οι πολλοί θα ακολουθήσουνε. Μεγάλη η χάρη του, και τέτοια νόστιμα, λολ!... εγώ πάλι πιστεύω πως θα μείνουν λίγοι στο τέλος. Το γιατί;... δεν έχω καταλήξει ακόμη η αλήθεια είναι. Κοντεύω μάλλον...
... τα ζώα έ;... δε θα ήθελα κάτι να πω, γιατί τη στεναχώρια τους κάθε μέρα ζω...
...
10-10-2011, 17:33 #21
Αν δε θες να σε ρωτάω μπορείς να το πεις να σταματήσω. Δε μ αφορά να σε βάλω σε καλούπια ή οχι, απλά συζητάω..Κι εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα φιλάνθρωπος, είμαι φιλόζωος όμως. Και ως φιλόζωος, ανησυχώ για αυτά τα όντα. Και για το περιβάλλον φυσικά.
τεσπα, ας επιστρέψουμε στο θέμα...
10-10-2011, 17:40 #22
απαντωντας στην ερωτηση "ποιος ο λογος που ζεις ?" θα γινοταν μελο το θεμα, και ηδη χαρακτηρισες ετσι τις αποψεις μου. αλλα δεν εχω προβλημα να απαντησω, απλα δεν υπαρχει λογος που ζω. βρισκομαι σε συναισθηματικη παγωμαρα, και εχω χασει το νοημα λιγακι. οποτε η ζωη μου φαινεται ανουσια και γιαυτο δεν την βλεπω θετικα. προσωπικα θα ηθελα να αυτοκτονισω συντομα, εχω βαλει ενα οριο τα 30, αν δεν φτιαξει η ζωη μου εστω λιγο προς το καλυτερο μεχρι τοτε, να εχω κατι σταθερο δλδ. θα το εκανα ηδη αν δεν ηταν τοσο δυσκολο να το κανεις μονος σου (και εννοω την δυσκολια που αντιμετωπιζει καποιος ψυχολογικα, να εχει χασει καθε μα καθε ελπιδα και να προχωρησει στη πραξη αυτη). παραμενω ανθρωπος οπως ειπα, και δυστυχως εχω ολες τις αδυναμιες που εχουν κι αυτοι.
10-10-2011, 17:47 #23
Κενό με συγχωρείς που επεμβαίνω, αλλά τί ακριβώς σημαίνει το "θα ήθελα να αυτοκτονήσω σύντομα, εχω βαλει ενα οριο τα 30, αν δεν φτιαξει η ζωη μου εστω λιγο προς το καλυτερο μεχρι τοτε, να εχω κατι σταθερο δλδ.";... συγγνώμη γιατί έτσι ξεφεύγει και το θέμα, αλλά μου κάνει απορία. Η ζωή σου δλδ θα φτιάξει από μόνη της; Κι εγώ κάποτε έλεγα πως "αύριο δε θα πιω μπύρα", αλλά έφτασα τα 15 έτη. Και δε σταμάτησε από μόνη της, εγώ την σταμάτησα όταν απόφαση το πήρα. Και αυτή η σταθερότητα για την οποία αγωνιάς, υπάρχει πιθανότητα να έρθει εξ' ουρανού;... ήδη είμαστε χαμένοι από χέρι μέσα σε... παγκοσμίως εγκλωβισμένο επίπεδο. Πόσο μάλλον αν δε κουνήσουμε και το χέρι μας. Έστω το πόδι μας ρε αδερφέ, λολ!...
10-10-2011, 17:47 #24
http://thesecretrealtruth.blogspot.c.../03/vanga.html
ευχαριστώ το μέλος venus
κενο, ακου, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που ζούμε όλοι, απλά δεν τον ξέρουμε ακόμα. Θα τον ανακαλύψουμε όμως όταν δικαιωθούμε. Και αργά ή γρήγορα πάντα έρχεται η ώρα της δικαιωσης. Βέβαια, πρέπει και μεις λίγο να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας..
10-10-2011, 17:55 #25
να γιατι δεν ηθελα να απαντησω...
δεν εχει να κανει με το αλκοολ κι αλλες ουσιες RockElCasbah, μη μπερδευεσαι με το παρελθον μου. απλα δεν βρισκω νοημα στη ζωη αυτη καθαυτη! ποιος ο λογος να τη ζεις μονος ? ποιος ο λογος να τη ζεις αμα δεν μπορεις να ευχαριστηθεις τπτ, οχι επειδη εισαι εσυ σκατα, αλλα επειδη καταντησαν ολα τοσο περιπλοκα και δυσκολα, που χασαν την ουσια τους και δε μετρανε οταν τα αποκτησεις! γιαυτο κλεινονται οι ανθρωποι στα καβουκια τους, και δεν εχουν υπομονη πλεον να ανεχτουν ουτε τον εαυτο τους. κι εγω ενω προτιμω τα λιγα και καλα, δε μπορω να εχω ουτε αυτα anyway, γιατι η κοινωνια ειναι αλλιως.
τεσπα ας μη το συνεχισουμε το θεμα σ'αυτη τη κατευθηνση, χαρακτηριστικε ηδη μελο και νιωθω ασχημα να κουβεντιαζω για τα προσωπικα μου εδω μεσα.
10-10-2011, 17:56 #26
Θα σχολιάσω κι αυτό, αν μου επιτρέπεις...
"θα το εκανα ηδη αν δεν ηταν τοσο δυσκολο να το κανεις μονος σου (και εννοω την δυσκολια που αντιμετωπιζει καποιος ψυχολογικα, να εχει χασει καθε μα καθε ελπιδα και να προχωρησει στη πραξη αυτη). παραμενω ανθρωπος οπως ειπα, και δυστυχως εχω ολες τις αδυναμιες που εχουν κι αυτοι.".
Θα διαφωνήσω, αλλά πάμε στο θέμα της αυτοχειρίας και δε ξέρω αν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα... μα αντιθέτως θα έλεγα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο όταν πραγματικά έχεις χάσει κάθε ελπίδα. Άλλωστε, μόνο αυτοί οι αυτόχειρες τα κατάφεραν. Όσοι ήταν αποφασισμένοι, σίγουροι και συνειδητοποιημένοι πως δεν είχαν καμιά ελπίδα. Και συ δε νομίζω να ανήκεις σε αυτούς. Κοίτα λίγο και το "συν Αθηνά...". Δεν είμαι εναντίον της αυτοχειρίας. Αρκεί να είναι απόφαση ζωής. Το να ασφυκτιά όμως κανείς και να μη μπορεί να πάρει ανάσα περιμένοντας να γίνει εν τω μεταξύ 30 ή 40 ή 50 και μπας και διορθωθεί η κατάσταση χωρίς να κάνει τίποτα για δαύτη, δεν είναι απόφαση.
10-10-2011, 18:00 #27
δεν υπαρχει λογος να το συνεχισουμε. και φυσικα δε μπορει ενας ανθρωπος να αλλαξει το κοσμο ολο για να μην ασφυκτια. αν ημουν θεος ναι μπορει να ελιωνα τον πλανητη. προσγειωθητε λιγο ομως στη πραγματικοτητα και σκεφτειτε ρεαλιστικοτερα. μαζι δε τα φαγαμε!
10-10-2011, 18:05 #28
"να γιατι δεν ηθελα να απαντησω...
δεν εχει να κανει με το αλκοολ κι αλλες ουσιες RockElCasbah, μη μπερδευεσαι με το παρελθον μου. απλα δεν βρισκω νοημα στη ζωη αυτη καθαυτη! ποιος ο λογος να τη ζεις μονος ? ποιος ο λογος να τη ζεις αμα δεν μπορεις να ευχαριστηθεις τπτ, οχι επειδη εισαι εσυ σκατα, αλλα επειδη καταντησαν ολα τοσο περιπλοκα και δυσκολα, που χασαν την ουσια τους και δε μετρανε οταν τα αποκτησεις! γιαυτο κλεινονται οι ανθρωποι στα καβουκια τους, και δεν εχουν υπομονη πλεον να ανεχτουν ουτε τον εαυτο τους. κι εγω ενω προτιμω τα λιγα και καλα, δε μπορω να εχω ουτε αυτα anyway, γιατι η κοινωνια ειναι αλλιως.
τεσπα ας μη το συνεχισουμε το θεμα σ'αυτη τη κατευθηνση, χαρακτηριστικε ηδη μελο και νιωθω ασχημα να κουβεντιαζω για τα προσωπικα μου εδω μεσα.".
Κενό δε σου απάντησα για να σε φέρω σε δύσκολη θέση ή να σε στεναχωρέσω. Το παράδειγμα με τη μπύρα ήταν γενικότερο. Αλλά σε διαβάζω και έχεις γράψει πράματα που με βρίσκουν σύμφωνη πολλές φορές και τα ασπάζομαι δε σου κρύβω... ναι, δε μπορούμε να απολαύσουμε τα πιο απλά, ναι, δε μας αφήνουν, ναι, οι άλλοι στην πλειοψηφία τους αρέσκονται σε υλικά και εφήμερα... ναι, έχεις δίκιο. Αλλά οι λύσεις για μένα είναι δυο...
είτε εξακολουθείς να εναντιώνεσαι στο να γίνεις φίλος με τη μοναξιά σου... είτε παίρνεις μια απόφαση.
Ξέρεις Κενό, η μοναξιά δεν είναι και άσχημη όταν συμφιλιώνεσαι. Όταν τη δουλεύεις, την κάνεις φίλη. Όταν είσαι πια ήρεμος. Όχι συμβιβασμένος, ήρεμος. Εγώ π.χ. δε την αλλάζω με τίποτα. Κι αν είναι να βρεθούν συνοδοιπόροι, θα βρεθούν. Η λύση έρχεται όταν δε τη γυρεύουμε Κενό... το έχουν πει άλλοι πριν από μένα και το ασπάστηκα. Και δουλεύει, πίστεψέ με!...... σόρυ που ξέφυγα απ' το θέμα παίδες...
Last edited by RockElCasbah; 10-10-2011 at 18:43.
10-10-2011, 19:14 #29
η απάντηση βρίσκεται στο βιβλίο "Γυρίστε το Γαλαξία με Ώτο Στοπ" .......
10-10-2011, 20:02 #30
Γεια σου....Κατα καιρους και μενα με βασανιζουν,η με αγχωνουν τετοιες σκεψεις...Το αγνωστο ολοι το φοβουνται αλλοι περισσοτερο κι αλλοι λιγοτερο..Ωστοσο δεν τα πιστευω ολα αυτα που λεγονται για το 2012..Οπως σου ειπαν και παραπανω και για το 2000 ετσι δε λεγανε??? Ειδες ποσες μαζικες αυτοκτονιες εγιναν αδικα??? Ημουν μολις 11 τοτε και τα θυμαμαι σαν χθες.Ουτε τωρα πιστευω οτι θα γινει κατι...Απλως αυτες οι καταστροφολογιες πιστευω ειναι πολιτικες σκοπιμοτητες και επικοινωνιακα παιχνιδια των δυνατων για ν αποπροσανατολιζουν τον κοσμο απο αλλα θεματα..Οπως πχ απο μια επικειμενη παγκοσμια οικονομικη κριση..προσπαθησε να λες στο μυαλο σου ''(εαυτε κοψε τις μ.....ες τπτ δεν θα γινει) εγω ετσι λεω μου ριχνω και μια σφαλιαρα και τελος...Αλλα και να γινει που δεν προκειται τι αγχωνεσαι...Ολοι θα πεθανουμε....!!! Να πας στα καταφυγια να κανεις τι??Θα σ αρεσε να εισαι ενας επιζωντας μαζι με αλλους 20-30??? και ολοι αλλοι να τα χουν κακαρωσει??
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία