Results 16 to 19 of 19
Thread: Σχέσεις
-
03-11-2006, 09:38 #16
Παλιό θέμα που διάβασα όμως σήμερα!
Ίκαρε είμαι ακριβώς σαν εσένα!!! Ενώ μου έρχονταν στο πιάτο κάποος γυναίκες, είχα τη μαγική ικανότητα να κοτεύω!!!
Κάποτε, είχα ακούσει οτι όταν συναντήσεις τον άνθρωπο της ζωής σου, θα νοιώθεις πάρα πολύ άνετα, χαλαρός, χωρίς κανένα άγχος, και θα είσαι ο εαυτός σου.
Το είχα ακούσει μάλιστα αφότου μου συνέβει!
Πλέον είμαι παντρεμένος με τη γυναίκα αυτή!
Που θέλω να καταλήξω; Οτι ίσως σε προστατεύει το ένστικτό σου. Οτι ναι μεν έχεις κάνει πολλές σχέσεις και ίσως να μπορούσες να έχεις κάνει πολλαπλάσιες αυτών, αλλα κάτι μέσα σου σε προστατεύει ίσως. Ίσως είσαι κατα βάθος εκλεκτικός. Αυτή την ερμηνεία έδωσα για μένα σωστή ή λάθος. Πάντως την ημέρα εκείνη που γνώρισα τη γυναίκα μου, ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που \"την έπεσα\" πρώτος, και όχι για να την πέσω, απλά μου βγήκε πάρα πολύ φυσικά.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική μου άποψη και βιώματα και δεν αποτελούν κανόνες.
Φιλικά,
Γιάννης
- 14-11-2006, 05:30 #17
Κάπως έτσι το βλέπω και \'γω.
25-10-2012, 18:08 #18
Paidia exo mia aporia........einai ena koritsi pou mou aresei poli kai ebala mia fili tis na tin rotisei gia emena kai tis eipe oti eimai poli kalo paidi,isixos,me megali kardia kai poli omorfos.......den deixnei omos tpt kai einai poli kleisti....ti na kano?
25-10-2012, 20:19 #19
πω πω ειλικρινα τετοιο επιπεδο σε θεμα πρωτη φορα διαβαζω και εντυπωσιαζομαι.
ικαρε κατι παρομοιο ισχυει και με μενα
Γυναικα ειμαι,καποιοι λεν κανε εσυ την πρωτη κινηση καποιοι αλλοι(αλλες μαλλον) οτι αν γουσταρει θα το δειξει αυτος κλπ κλπ
Το θεμα ειναι οτι πλεον ειτε αντρας ειτε γυναικα δε ξερει τι να κανει.
Προσωπικα με ριχνει πολυ η οποιαδηποτε "χυλοπιτα" η ακομα και αδιαφορια απο τη μερια του αλλουνου.Τελευταια προσπαθω με καποιον αλλα η τοση αδιαφορια του με εχει ριξει πολυ.
και καπου εκει ξαναγυριζω στο οτι εγω δεν ειμαι για τετοια και ας μεινω χωρις γκομενο...
Λάθος διάγνωση
26-06-2025, 22:58 in Ψυχοφαρμακολογία