παραμυθια. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Senior Member
    κι ομως εγω δεν ψαχνω σε αυτο κομματι γιωτουλα μ..
    Σκεφτομαι ενα περιστατικο που εγινε προσφατα στο πατρικο μου..αυτα τα "σσσ ,αυτα τα "μη θυμωνεις",εκεινα τα "ωωωω δεν εχει ορεξηηηη!!!" και εμενα να κανω ενα μπαμ και να λεω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!Θα νιωθω οπως μου γουσταρει!!!
    Το περιεργο ειναι οτι δεν το ειχα σκεφτει,βγηκε σαν απαντηση στο σκασμο που εκανα τοσα χρονια!
    τα ψευτικα και υποκριτικα δεν τα φοβαμαι ουτε με σοκαρουν,απλως δεν μπορω να γαμ¨"¨"" γτ νιωθω πως ειναι ηδη γαμημενα..αυτο ομως δεν θα πρεπε να με νοιαζει..σωστα?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    πολλα "πρεπει" βλεπω Φωτεινη! "πρεπει" το ενα, "δεν θα πρεπε" το αλλο!

let it roll! ασε τον εαυτο σου ελευθερο! ενταξει, δεν λεω να σφαξεις κοσμο, αλλα να εκφραζεις ελευθερα τα συναισθηματα σου!
    Last edited by Lou!; 11-10-2011 at 14:48.

Senior Member
    αν σκεφτεις και εγω για απαγορευμενα συναισθηματα μιλω ας ειναι και πατρικα και μητρικα και ερωτικα.
    το σσ,σ τα μη, τα πρεπει και ενα σωρο αλλες μα@@@ς, αλλα το σπουδαιοτερο ειναι οτι αυτοι που τα λενε δεν βγαζουν οι ιδιοι τον σκασμο και σου επιβαλλουν με τον τροπο τους να σκασεις εσυ.ισχυει μονο για σενα.ξερεις εχω παρομοιασει τον εαυτο μου σαν ηφαιστειο που μαζευε ενεργεια και αρχισε να εκρηγνυται.δεν φανταζεσαι πως αισθανονται οι γυρω για παραδειγμα, οι γονεις.και ποσο μετανιωνω που εβγαζα τον σκασμο κι εσκασα στο τελος για να κανω τα χατηρια ολων και ποτε να μην ειναι κανεις ευχαριστημενος.να τ΄ακους κι απο πανω.
    ετσι ξεσπασα κι ακουσε ο καθενας τα δικα του και τις ευθυνες που του αναλογουν κι ας εγινα κακη κι ας γυαλισε το ματι...μακαρι να γυαλιζε νωριτερα.δινω μαχη με τον εαυτο μου να νοιωθω οπως μου γουσταρει.οχι δεν υπαρχουν απαγορευμενα συναισθηματα.σκεψου οτι κι αυτα σε μενα ηταν τηλεχειριζομενα αλλα τουλαχιστον καταφερα να πεταξω το τηλεκοντρολ που κρατουσαν.θελει πολλη δουλεια Φωτεινη να εισαι ελευθερος ανθρωπος.

Page 2 of 2 FirstFirst 12