Results 1 to 10 of 10
Thread: Help..
-
02-10-2011, 11:46 #1
Help..
Εδω και μερες ξεκινησε για αλλη μια φορα η φαση οπου τρωω μονο οταν προκειται να κανω εμετο κ μονο απιστευτες ποσοτητες.
δεν θυμαμαι αν ειχε κλεισει κ ποτε το στομαχι μου,παντως πλεον με 1μεριδα φαγητο μεσα του νιωθω παλι νυστικη.με 3 μεριδες κατι γινεται,προσωρινα.
θελω σας παρακαλω να μου πειτε με το χερι στην καρδια.. αν τρως φυσιολογικα,ποσες μερες χρειαζεται για να κλεισει και παλι το στομαχι?
περιμενω απαντηση, ευχαριστω πολυ
- 02-10-2011, 12:20 #2
Mαρακι μου μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου!Για αρχη προσπαθησε να μην κανεις εμετο οτι κ αν φας.Παντως οτι κ αν κανουμε στη ζωη μας για να το "μαθει" ο οργανισμος μας χρειαζονται 21 μερες.Καλη δυναμη.
02-10-2011, 13:27 #3
ασχολεισου με κατι και οσο μπορεις βγες ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....Oσο πιο πολυ μπορεις...καλη δυναμη....σκεψου οτι παντα υπαρχουν τα χειροτερα....
02-10-2011, 13:40 #4
Εγω οταν ξεκινησα διαιτα πειναγα αρκετα τις πρωτες μερες γιατι ειχα συνηθισει να τρωω συνεχεια.Αλλα ουτε βδομαδα δε περασε και μου κοπηκε η ορεξη.Δε ξερω αν ισχυει το ιδιο για ολους.Εξαρταται ποσο εχει "ανοιξει" το στομαχι του καθενος.
Αυτο με τους εμετους βρε παιδι μου δε το καταλαβαινω.Γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας?Θα εχεις πολυ σοβαρα προβληματα μακροχρονια(π.χ. τα δοντια σου).Συνελθε οσο ειναι καιρος.
02-10-2011, 14:56 #5
εχεις δικιο αστεροπη...κ γω αναρωτιεμαι εφοσον οι εμετες υποτιθεται οτι εξασφαλιζουν αποβολη θερμιδων για "καλυτερο σωμα " που προκυπτει απο την εμμονη για ωραια εμφανιση ,πως ακυρωνετε την σκεψη σαπισμενα δοντια και αραιωση των μαλλιων -τριχοπτωση;τα δοντια και τα μαλλια ειναι το α και το ω μιας καλης εμφανισης....καλυτερα παραπανω κιλα παρα χαλια δοντια κ μαλλια....σκεφτειτε το ετσι :)
03-10-2011, 02:15 #6
ολη μερα εξω απ το σπιτι ειμαι, δουλεια, σχολη, εξοδοι, παρεες... μολις μενω μιση ωρα σπιτι,εκει! πριν παω για μπανιο, εκει!
δεν μπορω πλεον να φαω χωρις να καταναλωσω μετα υπερδιπλασια ποσοτητα και να τα αποβαλλω ολα. μετα πειναω σε μια ωρα ομως...
μια μερα αντεξα να μη φαω(δηλαδη να φαω φυσιολογικα) και λιμοκτονησα. δε παλευεται πλεον. λιγο προσπαθησα να ελαττωσω τους εμετους και τα 4 κιλα μπηκαν για πλακα..
το να μην τα αποβαλλω οση ποσοτητα και αν καταναλωσω ειναι απλα ουτοπικο. θελω απλα να καταφερω να μικρυνω το στομαχι μου.. αλλα αν χρειαζονται οντως 21 μερες... εγω μια αντεχω με το ζορι πλεον...
08-10-2011, 13:17 #7
μαρακι κι εγω βρισκομαι ακριβως στην ιδια κατασταση... και αναρωτιεμαι γιατι εχουμε δωσει στο φαγητο τοση αξια; το θεμα δεν ειναι να κλεισει το στομαχι μας...ουτε να αποκτησουμε το τελειο σωμα... το θεμα ειναι οτι καθε σκεψη μας γυρναει γυρω απο εκει. Οπως ειπες εχεις μια ζωη γεματη, με τη σχολη σου,τις παρεες σου... οπως κι εγω...τι ειναι τελικα αυτο που μας κανει να θελουμε να κλειστουμε σ ενα δωματιο και ν αρχισουμε να καταβροχθιζουμε και να τα βγαζουμε μετα;
πραγματικα γιατι το εχουμε τοσο αναγκη; τοσα ομορφα πραγματα αφήνουμε να περνανε απαρατηρητα απο διπλα μας! ποσο καιρο εχεις να απολαυσεις ενα γευμα με φιλους; ενα γευμα στο οποιο θα επικεντρωθεις στην παρεα,στο πόσο καλά περνάς και οχι στο φαγητό και τον εμετο ή το φόβο του πάχους...σκεψου το.
νιωθω πως δε μας αξιζει ολο αυτο... όσο μαζοχιστικά κι αν το αγκαλιάζουμε.
10-10-2011, 02:04 #8
poso kairo pragmatika....
10-10-2011, 03:08 #9
maraki προσπαθησε να κανεις διατροφη και μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου ,θα εχεις μακροχρονια κακα αποτελεσματα στην υγεια σου.
ελαττωσε λιπαρα και υδατανθρακες ,τρωγε γαλακτοκομικα με χαμηλα λιπαρα και φρουτα ,λαχανικα και θα δεις οτι θα τα χασεις για πλακα,υπαρχει αυτος ο τροπος να χασεις τα κιλα ,τον δοκιμασες πραγματικα στα σοβαρα?
μην καταστρεφεις τον εαυτο σου....
10-10-2011, 10:45 #10
Originally posted by synnefia
Originally posted by angelaorangel
υπαρχει αυτος ο τροπος να χασεις τα κιλα ,τον δοκιμασες πραγματικα στα σοβαρα?
Πολλες κοπελες ειτε διαλεγουν αυτο το τροπο νομιζοντας οτι αυτος ειναι ο ευκολοτερος τροπος να χασουν κιλα εχοντας υποψην τους κινδυνους αυτους ειτε το κανουν απο αγνοια , απο ελλειψη γνωσης για τους κινδυνους αυτης της τακτικης και για το πως πρεπει να τρεφονται σωστα γιατι δεν γνωριζουν πως να πανε με τον ''σωστο'' δρομο ωστε να χασουν τα κιλα .
Αλλη αιτια γιατι διαλεγουν αυτο το τροπο ,δεν μπορω να βρω εγω προσωπικα .
Για να χασει κιλα καποιος ,ακομη και ιατρικη βοηθεια να χρειαστει ,παλι θα πρεπει να μαθει να τρωει σωστα και να το τηρει.Στο χερι του καθενα ειναι ομως,οι ειδικοι απο μονοι τους δεν μπορουν να κανουν τιποτα.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία