Results 151 to 165 of 206
Thread: δεν μπορώ να κάνω φίλους
-
03-11-2011, 22:57 #151
Λολ, δεν είχα καταλάβει ότι είσαι άντρας. Άσ' τα να πάνε, όσο εισχωρώ στην κοινωνία, τόσο συνειδητοποιώ πόσο δύσκολες είναι ή έχουν γίνει οι καταστάσεις. Εδώ παίζεται κορώνα γράμματα αν θα ευοδωθεί και η σχέση που σου προξενεύουν, πόσο μάλλον όταν προσπαθείς να την ξετρυπώσεις μόνος σου χωρίς μεσάζοντα. Όσο για τον πόλεμο των φύλων, οι γυναίκες έχουν εντέλει αρκετούς λόγους να είναι περήφανος για αυτό που γεννήθηκαν.
- 04-11-2011, 10:00 #152
Όπως μια γυναίκα μπορεί πολύ ευκολα να ελκύει άντρες και να κανει σχέσεις, το ίδιο ισχύει και για έναν άντρα. Υπάρχουν άντρες που λόγω του χαρακτήρα, του σωματότυπου και της δουλειας του ελκύουν γυναίκες, τους πλησιάζουν ερωτικά γυναίκες ζητώντας τους με έμμεσο τροπο σχέση και αφηνουν την κινηση σ αυτον. Ιδίως όταν προκειται για άντρες που συνδυαζουν και τα τρια αυτα χαρακτηριστικά. Οπότε για μενα απορρίπτεται ότι μια γυναικα μπορεί πολύ πιο ευκολα να ελκυει απ ότι οι άντρες.
Να ξερεις ότι υπάρχουν γυναικες με μεγαλο κοινωνικο κυκλο από άντρες που όμως δεν ψαχνουν για σχεση αναμεσα σ΄αυτούς γιατι απλά κανεις τους δεν τις γεμίζει, οπότε είναι ανοικτες σε προτασεις από αλλού. Γνωριμίες και σχεσεις μεταξυ αγνώστων είναι για μενα εφικτες. Για μενα είναι καθαρα θέμα προσέγγισης και καλης εντύπωσης που ο άλλος θα αφησει στην κοπέλα για να αποδεχτει αυτη να τον γνωρισει καλύτερα. Έτσι η γνωριμια μπορεί να γινει παντού.
Το αν καποιος έχει ή όχι κοινωνικό κύκλο πιστευω παίζει ρόλο, θα διερωτηθεί η γυναίκα, μα γιατι αυτος είναι μόνος, τι προβλημα έχει? ή θα το θεωρήσει σαν προσον και θα της αρεσει πολύ το να ναι επικοινωνιακος με πολλες γνωριμίες. Όμως το αν την ελκύσει σαν χαρακτηρας, σαν άνθρωπος είναι αυτο που τελικά θα μετρήσει, και μαλιστα σε βαθμο που να καλύπτει τυχον αδυναμία του σε θεματα φιλιας.
Μην ελπίζει και ιδιαίτερα σε προξενια εκτος κι αν φανεις πολύ τυχερός. Εκεί βρισκεις οτιδηποτε έχει ξεμείνει στο ραφι, δεν βρισκεις και ότι καλύτερο. Ακόμα και οι καλύτεροι σου φιλοι και οι πιο στενοι συγγενεις μπορει να σου γνωρισουν πολυ λαθος άτομα. Τα προξενια είναι γι αυτους που δεν τολμούν ή για αυτούς που μειονεκτούν για καποιο λόγο και δυσκολευονται απο μονοι τους να βρουν. Βέβαια μπορει να λειπει και η εμπειρια λόγω βιωμάτων ή στερητικου οικογενειακού περιβαλλοντος ή απομονωσης για αρκετο καιρό, στο να μπορει καποιος να προσεγγισει και να κανει γνωριμίες.γιάννης
04-11-2011, 21:53 #153
Κάνεις λάθος,τα κριτήρια δεν είναι τα ίδια.Σίγουρα αυτού του είδους οι άντρες μπορεί και να έχουν επιτυχίες αλλά σκέψου όμως ότι αυτοί είναι μειοψηφία.Δεν έχουν δα και πολλοί άντρες τα 'προσόντα' που αναφέρεις όλα μαζί σε ένα.Επειδή οι περισσότεροι λοιπόν είναι στο άλλο άκρο πιστεύω ότι γενικώς δυσκολεύονται να γνωρίζουν γυναίκες αν δεν τους βοηθήσει κάποιος άλλος.Αντίθετα η γυναίκα δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά,ένα συμπαθητικό σωματάκι ή ένα σέξι ντύσιμο νομίζω ότι τής είναι υπεραρκετά για να προσελκύει όσα αρσενικά θέλει.Τουλάχιστον αυτό βλέπω εγώ να συμβαίνει.
Δε νομίζω ότι στον κοινωνικό κύκλο μιας γυναίκας όλοι οι άντρες που υπάρχουν δεν την γεμίζουν.Μόνο αν είναι παρα πολύ απαιτητική και η ίδια.Και όσον αφορά τις γνωριμίες μεταξύ αγνώστων για μένα είναι ανέφικτες.Τουλάχιστον όταν εγώ βγαίνω έξω σε τέτοιους χώρους δεν βλέπω ούτε φλερτ να γίνεται ούτε φυσικά και γνωριμίες.Κι αν κάποιος άντρας κάνει το 'λάθος' και προσεγγίσει το πιθανότερο είναι να φάει μια ξεγυρισμένη απόρριψη και να μην το ξαναεπιχειρήσει.Ο κοινωνικός κύκλος για τον άντρα είναι σίγουρα ένα μεγάλο συν αν υπάρχει και βλέπω ότι οι περισσότερες γυναίκες το θεωρούν βασικό προσόν για να γνωρίσουν περαιτέρω κάποιον.
Σύμφωνοι αλλά εφόσον είναι ανέφικτο για τους περισσότερους να γνωρίσουν κόσμο έξω ή από το ίντερνετ,ποιος άλλος τρόπος υπάρχει πέραν του προξενιού;Για να μην πω ότι υπάρχουν και παρα πολλοί που παρακαλάνε άλλους να τους βρουν γυναίκα.Εξάλλου αν παρατηρήσεις κι εσύ,σχεδόν όλες οι ερωτικές γνωριμίες στην Ελλάδα πλέον γίνονται μέσω 'κοινής παρέας',κάποιος άλλος βάζει το χεράκι του να γνωριστούν δύο άνθρωποι.Δηλαδή προξενιό.Σπάνια θ'ακούσεις να λέει κάποιος γνώρισα σύντροφο έξω ή από το ίντερνετ.
04-11-2011, 23:35 #154
Όχι λάθος, εγώ έχω ακούσει ότι πολλές γνωριμίες που έγιναν μέσω ίντερνετ κατέληξαν μέχρι και σε γάμο σε μεγάλο ποσοστό.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
05-11-2011, 00:39 #155
05-11-2011, 01:16 #156
05-11-2011, 05:58 #157
Αν για μια γυναίκα φτάνει ένα προκλητικό ντυσιματάκι και ένα συμπαθητικό προσωπάκι ή κατιτέτοιο-κλισέ-των-κλισέ-ω-κλισέ, τότε να απαιτήσετε ισότητα Πάολο και να αρχίσεις και συ να ντύνεσαι προκλητικά για να σε εκτιμήσουν οι γυναίκες.:P
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
05-11-2011, 08:16 #158
05-11-2011, 16:54 #159
07-11-2011, 09:50 #160
Φίλε Πάολο, ελπίζω όλα αυτά που λες να είναι όντως η πραγματικότητα και όχι δικαιολογίες για να καλύψεις δικές σου αδυναμίες. Τι απάντηση θα δινες σ αυτό?
Τουλάχιστον κάνε αυτό που σου εισηγείται η RainAndWind δλδ βελτίωσε από όλες τις απόψεις τον εαυτό σου ώστε να σε εκτιμήσουν οι γυναίκες δλδ να έχεις παραπάνω πιθανότητες. Το σίγουρο είναι είναι ότι εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την εικόνα που εκπέμπουμε εμείς και το χαρακτήρα, γι αυτο η βελτίωση βοηθά. Σε καταλαβαίνω εντούτοις, δυστυχως δεν υπήρξαμε όλοι τυχεροί στη ζωή μας, αυτα που για άλλους θεωρούνται αυτονόητα για μας θελουν κόπο να τα αποκτησουμε. Καλή σου συνέχεια.γιάννης
08-11-2011, 16:54 #161
09-11-2011, 09:41 #162
12-11-2011, 22:25 #163
30-07-2012, 14:16 #164
εγώ δυσκολεύομαι στο να διατηρώ τους νέους φίλους οταν κανω...σε καποιο σημειο καταλαβαινουν τι πραγματικα ειμαι και με αφηνουν..φοβάμαι ότι θα μείνω μια ζω'η μόνος μου και τρελένομαι στη σκέψη αυτή..ευελπιστω να γινει κατι αν παω σε καινουριο μερος
30-07-2012, 15:46 #165
Γεια σου Μάνο, απο Κρήτη κι εγώ...έπιασα τα θέματα του σέλντον και είδα πως έστειλες τελευταίος .. εσυ τι εννοείς πως αν καταλάβουν τι πραγματικά είσαι σε αφήνουν?