δεν μπορώ να κάνω φίλους - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 206
    Senior Member
    Από την εμπειρία μου έχω δει ότι και η φιλία κανει κύκλους και δεν ειναι κατι μονιμο. Συνήθως δένουν σαν φίλοι άνθρωποι που έχουν τα ίδια ενδιαφεροντα ή είναι στην ίδια κατασταση τη συγκεκριμενη χρονική στιγμή. Θέλω να πω ότι χρειάζεται καποια συμβατοτητα στα ενδιαφεροντα. Δεν μπορει καποιος π.χ. που είναι ελευθερος να κανει στενή παρεα με έναν παντρεμενο με 2 παιδιά. Εχουν άλλες ανησυχίες, άλλα ενδιαφεροντα.
    Μου έχει τυχει να κανω κολλητη παρεα με μια κοπέλα με 3 παιδια στο μεταπτυχιακο που καναμε. Αφου τελειωσε το μεταπτυχιακό σταματησε και το κοινο ενδιαφερον που μας ένωνε, σταματησε και η φιλία μας. Ενα χρονια πολλα λεμε στις γιορτες. Εχω καταλήξει λοιπόν ότι ακομα και η φιλία δεν έχει μονιμο χαρακτήρα.
    Τί κανουμε; Επωφελούμαστε και περναμε καλά με τους ανθρωπους που μας παρουσιάζονται κατα καιρους και όσο κρατήσει. Ακομα και να μην κρατήσει για παντα τουλάχιστον να έχουμε περάσει καποιο ποιοτικό χρονο μαζι τους.

Senior Member
    συμφωνω οτι η φιλια κανει κυκλους. αλλοίμονο αν δεν εκανε. αλλοιμονο αν ήμασταν για 20 χρονια με τους ιδιους ανθρωπους. τοτε κατι δε θα πηγαινε καλα. θα υποκρινομασταν(εννοειται πως μπορει να υπάρχουν και εξαιρεσεις). όσο για το αλκοολ που αναφερει ο φιλος "κενο" δυστυχως σε τετοιες καταστασεις κατανταει να ειναι ο μονοσ φιλος γιατι υποβαθμιζει λιγο τα προβληματά σου. θελω να πιστευω οτι δεν κανεις καταχρηση παντως και οτι το χρησιμοποεις που και που μονο. ευτυχως εμενα το μονο που με κραταει ωστε να μην πίνω συχνα είναι οτι αθλούμαι και οτι θελω να είμαι υγιεις. ευτυχως δηλαδη που αθλουμαι και μου αρεσει παρα πολύ αυτο που κανω ωστε είναι ο μοναδικος τροπος να ξεχνιεμαι και να μην υποτροπιαζω σε αυτοκαταστροφικες καταστασεις.
    η έλλειψη φιλίας παιζει σημαντικό ρόλο. προσωπικα δεν με νοιαζει πλεον να βρω φιλους και να γινουν κολλητοι μου. θελω ανθρωπους οπου θα εχουμε καποια κοινα και θα μπορουμε να βγαινουμε εξω και να μοιραζομαστε βιωματα, εμπειριες, πλακες, χαρες, λυπες. δεν εχω καν εναν οπου θα μπορεσω να τον παρω και να πάμε για ενα ποτο. το χθεσινο ήταν ενα ακόμη σερι σαββατο(εχω χασει το μετρημα πλεον, πανε δυο τρεις μηνες) πουεμεινα μεσα. θα χαρακτηριζα κι εγω τον ευατο μου αντικοινωνικο και κλειστο. και να σας πω και κατι; μ'αρεσει που εχω αυτη τη διαφορετικοτητα απο τους αλλους. μαρεσει που ειμια περιεργος, looser (οπως πολυ σωστα ανεφερε ο "κενο"), απαισιοδοξος, δυστροπος, κυκλοθυμικος. εχω ξυπνησει πολλες φορες το πρωι και εχω πει στον εαυτο μου: λοιπον σημερα θα εισια με χαμογελο, θα τα δεις ολα θετικα, θα βγαλεις από πανω σου τα μαυρα, θα ακους χαζοχαρουμενα ελαφρολαικα στο ραδιο και θα δεις που ολα σιγγα σιγα θα αλλάξουν. ε μετα στο τελος της ημέρας συνειδητοποιώ οτι αυτο το πράμα δεν είμαι εγώ, ξαναφοράω τα μαυρα και βουλιάζω στον κόσμο μου ακούγοντας παυλίδη, nirvana και doom metal. τουλαχιστον ετσι αφηνω τη μουσική να με παει σε πιο ταξιδιαρικα και καταθληπτικα μονοπατια οπο εκει νωθω καλυτερα.
    αυτοεκτιμηση μηδεν, αξιοπρεπεια μηδεν, μηδεν διεκδικητικοτητα, μηδεν θαρρος... ολα στο μηδεν. φοβαμαι ακομα και να γνωρισω νεους ανθρωους γιατι νιωθω οτι δεν θα εχω τιποτα να πω και οτι θα με δουν και θα πουν πω πω πως εινια αυτος ετσι... την περασμενη εβδομαδα ημουνα καλεσμενος σε εναν φιλο μου για τη γιορτη του και δεν πηγα γιατι δε θα ηξερα κανεναν αλλον εκει μεσα. επισης εχω βρει μεσα απο διαφορα φορουμ ατομα που κανουν την ιδια αθλητικη δραστηρ με μενα αλλά δεν παω μαζι τους γιατι φοβαμαι οτι θα ειμαι σαν ξενος αναμεσα τους. το ξερω οτι εγραψα πολλά. θελω να γραψω άλλα τοσα αλλά ερχονται στο μυαλό μου και μου φεύγουν...

Banned
    οχι δεν ειμαι εξαρτημενος απ'το αλκοολ. ουτε πινω μεχρι να χασω τον ελεγχο τελειως. μπορω και χωρις αυτο, απλα δεν υπαρχει κατι αλλο συχνα που να με κανει να νιωσω καλυτερα, και ετσι προτιμω να πιω για να ξεχαστω και να ξεφυγω (και να κοιμηθω ευκολοτερα).

εγω ακουω metal απ'το λυκειο σχεδον, πιο πολυ του black ημουν, πλεον την εχω ξεπερασει αυτη τη φαση, αν κι ακομα παρακολουθω καινουργιες κυκλοφοριες κλπ (τελευταιο που ακουσα και μου κολλησε ηταν των σουηδων Shining). γενικα δε μου αρεσουν οι ταμπελες, προσπαθω να ψαχνω τα παντα, οτι μπορει να βρω ενδιαφερον.

Senior Member
    Γεια σας κι από μένα,
    θα ήθελα κ εγώ να σας πω πως το θέμα φιλία με έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τελευταία μέσα από έναν απολογισμό που κάνω.Η αλήθεια είναι ότι ανά φάσεις στη ζωή σου κάνεις παρέα με κάποιους που έχετε κοινά είτε δουλειά είτε σχολή είτε χόμπυ αλλά οι φίλοι που πραγματικά εσύ τους νιώθεις δίπλα σου είναι αυτοί που έχεις χρόνια..που έχεις δει να μεγαλώνουν, έχεις δεχτεί τα καλά και τα άσχημα τους και αυτοί το ίδιο και που μπορούν να σε στηρίξουν όταν εσύ το επιλέξεις..καμια φορά αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι πέρασαν από τη ζωή μου από δουλειές, σχολές κτλ και τώρα δν επικοινωνώ με κανέναν! Μόνο με 2 φίλες από το λύκειο έχω κρατήσει επαφές..τέλος, συμφωνώ ότι η φιλία κάνει κύκλους και συγκεκριμένα οι άνθρωποι που συνανασστρέφεσαι είτε είναι απλή παρέα είτε φίλοι..

Senior Member
    Ζητείται άτομο για παρέα να πάμε να πιουμε ένα ποτό, να πάμε σε μια ταβέρνα να φάμε, να πουμς τη μαλ@@@κια μας, να δούμε καμιά ταινία... γενικώς να κανουμε οτι κανουν αυτοί που έχουν παρεες. αραγε θα έχω πιασει πάτο αν ξεκινήσω καποια μέρα να πάω μόνος μου για ποτό; ή να πάω να δω ένα λάιβ του παυλίδη που τόσο πολύ θέλω; :(

Senior Member
    Oxi monos sou dn leei,aderfia,ksaderfia?

γειά σας παιδιά
    εγώ την δική μου εμπειρία θα καταθέσω μόνο πάνω στο θέμα μήπως και βοηθήσω λίγο
    δεν μπορώ να δώσω συνταγή διότι δεν υπάρχει
    εγώ λοιπόν όντας μοναχοπαίδι υπήρξα πολύ ντροπαλό παιδί στο σχολείο
    πολλες φορές καθόμουν μόνη περιμένοντας να χτυπήσει το κουδούνι
    στο σπίτι είχα φίλες αλλά αυτές δεν ήταν νέες γνωριμίες,παίζαμε από μωρά μαζί διότι ήταν φίλες οι μαμμάδες
    στο σχολείο δεν μπορούσα να ανοιχτώ σε νέες φιλίες
    όσοι με ξέρουν αδυνατούν να το πιστέψουν
    κι όμως
    δεν ξέρω τι ακριβώς συντέλεσε ώστε να μου φύγει αυτή η συστολή
    πιθανολογώ ότι κατάλαβα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σαν και μένα
    περιμένουν δηλ. από τον άλλο να τους πλησιάσει
    εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το μυστικό στις σχέσεις
    πλησίασε τους ανθρώπους για να σε πλησιάσουν κι αυτοί
    άφησε τους να σε αγαπήσουν η να σε συμπαθήσουν έστω,γι'αυτό που είσαι πραγματικά
    χαμογέλασε τους
    δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις φιλοσοφικές συζητήσεις
    οι άνθρωποι περνάνε μια χαρά και με τις κοινοτοπίες
    ρε παιδιά,σταματήστε λίγο να πετάτε το μπαλάκι στους άλλους
    λέτε θέλετε φίλους
    αν τους θέλατε πραγματικά θα τους είχατε
    τους θέλετε
    ή είναι άλλη μια πρόφαση κλάψας
    ψάξτε λίγο μέσα σας και βγάλτε την αλήθεια σας
    δεν κάνω την έξυπνη αλλά σαν μεγαλύτερη όλο και κάποια πράγματα έχω ανακαλύψει κι εγώ που με κρατούσαν πίσω

Senior Member
    Φίλε χρήστο, ο αδερφός είναι σε μεγαλύτερη ηλικια οπότε έχει άλλα πράματα στο μυαλό του από το να με συνοδευσει σε μια έξοδο. Τα ξαδέρφια μενουν μακρυά εκτός αθηνών.
    Αγαπητή λίλλυ το πρόβλημα είναι οτι δεν εχω διέξοδο από το σπίτι ώστε να κάω νεες γνωριμίες. Δε δουλευω εδώ και κάποιο καιρό και δεν κανω γενικώς κάτι που να με βγάζει έξω απο το σπίτι ώστε να έχω συναναστροφές με άλλους ανθρώπους. έχω δυο τρεις καλούς φίλους αλλά πλέον εχω απομακρυνθει εσκεμμένα από αυτούς γιατι έκανα μαζί τους όλο τα ίδια και τα ίδια και ένιωθα πολύ στασιμος. Δεν έκανα πράγματα που μου αρέσουν και πλέον δεν εχουμε κοινα ενδιαφέροντα. Ποτέ ας πούμε δεν εχουμε πάει σε μια τεβέρνα να πιουμε το κρασί μας, να τσιμπήσουμε το μεζέ μας και να περάσουμε καλά. ποτέ δεν έχουμε πάει σε ένα μαγαζί να ακούσουμε ένα λάιβ. Δεν άντεχα να κάνω συνέχεια ίδια πράματα, οπότε ξέκοψα. Και πραγματικά προτιμώ να μένω μέσα παρά να βγαινω μαζί του στα ίδια μέρη.
    τους τελευταίους τρεις μήνες έχω βγει για καφέ/ποτό μόνο μια φορά...! όταν μου τη δίνει πολύ πηγαινω στο κεντρο της αθήνας και χαζεύω μαγαζια για να ξεχατώ λίγο.

Quote Originally Posted by kaneis View Post
    Φίλε χρήστο, ο αδερφός είναι σε μεγαλύτερη ηλικια οπότε έχει άλλα πράματα στο μυαλό του από το να με συνοδευσει σε μια έξοδο. Τα ξαδέρφια μενουν μακρυά εκτός αθηνών.
    Αγαπητή λίλλυ το πρόβλημα είναι οτι δεν εχω διέξοδο από το σπίτι ώστε να κάω νεες γνωριμίες. Δε δουλευω εδώ και κάποιο καιρό και δεν κανω γενικώς κάτι που να με βγάζει έξω απο το σπίτι ώστε να έχω συναναστροφές με άλλους ανθρώπους. έχω δυο τρεις καλούς φίλους αλλά πλέον εχω απομακρυνθει εσκεμμένα από αυτούς γιατι έκανα μαζί τους όλο τα ίδια και τα ίδια και ένιωθα πολύ στασιμος. Δεν έκανα πράγματα που μου αρέσουν και πλέον δεν εχουμε κοινα ενδιαφέροντα. Ποτέ ας πούμε δεν εχουμε πάει σε μια τεβέρνα να πιουμε το κρασί μας, να τσιμπήσουμε το μεζέ μας και να περάσουμε καλά. ποτέ δεν έχουμε πάει σε ένα μαγαζί να ακούσουμε ένα λάιβ. Δεν άντεχα να κάνω συνέχεια ίδια πράματα, οπότε ξέκοψα. Και πραγματικά προτιμώ να μένω μέσα παρά να βγαινω μαζί του στα ίδια μέρη.
    τους τελευταίους τρεις μήνες έχω βγει για καφέ/ποτό μόνο μια φορά...! όταν μου τη δίνει πολύ πηγαινω στο κεντρο της αθήνας και χαζεύω μαγαζια για να ξεχατώ λίγο.
    τώρα τι να σου πω??
    να βγείς στο δρόμο να φωνάζεις τους περαστικούς?????????
    μάλλον όχι
    θέλει πολύ δουλειά για να βγεις από το καβούκι όπου κλείστηκες
    τους φίλους σου γιατί τους έκλασες??????
    όταν λες τα ίδια και τα ίδια κάνατε τι εννοείς?????????
    μήπως βλέπεις πολλές ταινίες και επηρεάζεσαι?????????
    όλοι οι άνθρωποι τα ίδια και τα ίδια κάνουν
    πίνουν καφέ,συζητάνε,κουτσομπολεύ ουν,κάνουν καμιά βόλτα και ουτω καθε εξής
    εσύ τους έκανες καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση και την απέρριψαν???????
    τους είπες ας πούμε να κάνετε το γύρο της Αφρικής πάνω σε ένα γάιδαρο και την απέρριψαν την ιδέα?????????
    μου φαίνεται μόνος σου επέλεξες να απομονωθείς
    οι άνθρωποι ξέρεις αν δεν είναι κοινωνικοί και κοσμικοί για να γνωρίζουν συνέχεια κόσμο
    κρατούν τους φίλους που έχουν
    διότι αν τους χάσουν δεν τους είναι εύκολο να κάνουν άλλους
    κατάλαβες????????
    γι αυτό πάρε τα φιλαράκια σου τηλέφωνο κι αν σε αγαπάνε και είναι πρόθυμοι να σε συγχωρέσουν έχει καλώς
    αλλιώς να σου γίνει μάθημα

Quote Originally Posted by lilly64 View Post
    γειά σας παιδιά
    εγώ την δική μου εμπειρία θα καταθέσω μόνο πάνω στο θέμα μήπως και βοηθήσω λίγο
    δεν μπορώ να δώσω συνταγή διότι δεν υπάρχει
    εγώ λοιπόν όντας μοναχοπαίδι υπήρξα πολύ ντροπαλό παιδί στο σχολείο
    πολλες φορές καθόμουν μόνη περιμένοντας να χτυπήσει το κουδούνι
    στο σπίτι είχα φίλες αλλά αυτές δεν ήταν νέες γνωριμίες,παίζαμε από μωρά μαζί διότι ήταν φίλες οι μαμμάδες
    στο σχολείο δεν μπορούσα να ανοιχτώ σε νέες φιλίες
    όσοι με ξέρουν αδυνατούν να το πιστέψουν
    κι όμως
    δεν ξέρω τι ακριβώς συντέλεσε ώστε να μου φύγει αυτή η συστολή
    πιθανολογώ ότι κατάλαβα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι σαν και μένα
    περιμένουν δηλ. από τον άλλο να τους πλησιάσει
    εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το μυστικό στις σχέσεις
    πλησίασε τους ανθρώπους για να σε πλησιάσουν κι αυτοί
    άφησε τους να σε αγαπήσουν η να σε συμπαθήσουν έστω,γι'αυτό που είσαι πραγματικά
    χαμογέλασε τους
    δεν χρειάζεται να σχεδιάσεις φιλοσοφικές συζητήσεις
    οι άνθρωποι περνάνε μια χαρά και με τις κοινοτοπίες
    ρε παιδιά,σταματήστε λίγο να πετάτε το μπαλάκι στους άλλους
    λέτε θέλετε φίλους
    αν τους θέλατε πραγματικά θα τους είχατε

τους θέλετε
    ή είναι άλλη μια πρόφαση κλάψας
    ψάξτε λίγο μέσα σας και βγάλτε την αλήθεια σας
    δεν κάνω την έξυπνη αλλά σαν μεγαλύτερη όλο και κάποια πράγματα έχω ανακαλύψει κι εγώ που με κρατούσαν πίσω

Λίλλυ, μάθημα ζωής!!, Μου φτιαξε τη διαθεση πρωινιάτικα!!
    Και μου κανει εντυπωση (αν κανω λαθος διορθωσε με) που δεν χρειαστηκες ψυχοθεραπείες και τετοια. Απλά άφησες τον εαυτο σου ελεύθερο.
    Δεν καταβαλαμε το απαν των δυνατοτητων μας στις σχεσεις μας με τους αλλους, γι αυτο εχουμε πρόβλημα. Αν αναλογιστουμε γιατι τους χασαμε ή δεν τους κερδίσαμε, ο απολογισμός θα ειναι όλο δεν, τι δεν καναμε δλδ. Το να καθεται κανεις και να αναλύει στη σκεψη του τις σχεσεις το μονο που τελικα πετυχαινει ειναι να μπλοκάρει τον εαυτο του εφευρισκοντας στη σκεψη του ανασφαλειες, αμφιβολίες, φοβιες, παραπονα κλπ για τις σχεσεις με τους αλλους. Αποτελεσμα αυτου το ότι δυσκολα ξανοιγεται, δυσκολα παίρνει πρωτοβουλίες, αρα λιγες φιλίες και πολλή μοναξια, εκτος κι αν πεσει πανω σε ανθρωπους που θα τον "ανοιξουν''. Γι αυτο βλεπεις ανθρωπους που τους διακρινει ο αυθορμητισμος και το γρηγορο περασμα από τη σκεψη στην πραξη όχι απλά να εχουν πολλούς φίλους αλλα να επιζητανε οι αλλοι τη φιλία τους.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by lilly64 View Post
    τώρα τι να σου πω??
    να βγείς στο δρόμο να φωνάζεις τους περαστικούς?????????
    μάλλον όχι
    θέλει πολύ δουλειά για να βγεις από το καβούκι όπου κλείστηκες
    τους φίλους σου γιατί τους έκλασες??????
    όταν λες τα ίδια και τα ίδια κάνατε τι εννοείς?????????
    μήπως βλέπεις πολλές ταινίες και επηρεάζεσαι?????????
    όλοι οι άνθρωποι τα ίδια και τα ίδια κάνουν
    πίνουν καφέ,συζητάνε,κουτσομπολεύ ουν,κάνουν καμιά βόλτα και ουτω καθε εξής
    εσύ τους έκανες καμιά ενδιαφέρουσα πρόταση και την απέρριψαν???????
    τους είπες ας πούμε να κάνετε το γύρο της Αφρικής πάνω σε ένα γάιδαρο και την απέρριψαν την ιδέα?????????
    μου φαίνεται μόνος σου επέλεξες να απομονωθείς
    οι άνθρωποι ξέρεις αν δεν είναι κοινωνικοί και κοσμικοί για να γνωρίζουν συνέχεια κόσμο
    κρατούν τους φίλους που έχουν
    διότι αν τους χάσουν δεν τους είναι εύκολο να κάνουν άλλους
    κατάλαβες????????
    γι αυτό πάρε τα φιλαράκια σου τηλέφωνο κι αν σε αγαπάνε και είναι πρόθυμοι να σε συγχωρέσουν έχει καλώς
    αλλιώς να σου γίνει μάθημα

Φίλτατη λίλλυ ασφαλώς και τους έχω προτείνει να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Να πάμε σε μια ταβέρνα να φάμε, να πάμε σε μια μουσική σκηνη να ακούσουμε κάποιον, να παμε σ'ένα μαγαζι να ακόυσουμε ξένη μουσική. Αλλά είναι έτσ ι η ζωή τους και τα ενιδαφέροντά τους που δε μπορώ πλέον να συνυπάρξω μαζί τους. Έχουν επιπλέον τις κοπέλες τους οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο να ταυτιστούν τα ενδιαφέροντα τόσων ανθρώπων. Οι ίδιοι μου έχουν προτείνει πολλές φορές να πάω για καφέ μαζί τους αλλά δε γίνεται πλέον. Δε μπορώ να πηγαίνω για καφέ στα ίδια μέρη που πήγαινα όταν ήμουνα δεκαοχτώ. ΝΙώθω εντελως εγκλωβισμένος στην περιοχή μου καθώς εκέινοι δεν ειναι διατεθιμένοι να πηγαίνουν στο κεντρο της Αθηνας οπου υπάρχουν πολλοι εναλλακτικόι τροποι διασκέδασης αλλά αρέσκονται στο να περνανε την ώρα τους στα ίδια μέρη στη γειτονιά. Θα συμφωνήσω οτι επέλεξα μόνος μου να απομονοθώ γιατί νιώθω οτι αν βγω μαζί τους δεν προκειται να εξελιχθώ, δεν προκειται να κάνω κάτι καινούργιο, κατι διαφορετικό, κατι που θα με κάνει να πω "ναι άξιζε που βγηκα σήμερα". Θέλω πολλά πράματα να κάνω. Πάρα πολλά αλλά δεν εχω κανέναν. Αφού πολλές φορές αν τύχει και γνωρίσω κανεναν άνθρωπο ή συναντήσω κανέναν παλιό γνωριμο, οταν με ρωτάει πώς περνάω αναγκάζομαι να του πω ψέματα. Οτι κάνω αυτά που θα ήθελα να κάνω στην πραγματικότητα, για να μη με περάσει μιζερο χωρίς κανενα κίνητρο και στοχο στη ζωή του.

Junior Member

Cool ase tous filous piase to mouni

vRES KAMOIA GOMENA kalitera ti tous thes tous filous?.Oi ''filoi'' 1on tha se zilepsoun ama eisai kalyteros apo autous 2on tha se ekmetaleftoun 3on tha lene pragmata enantion sou kai 4on tha thelisoun na sou fane ta lefta .Gine filos me gkomenes e kai kses meta pws paei apo filoi filoi meta peftei kai enas poutsos.

Junior Member
    apanthsh ston kaneis: e re file sorry ki olas alla eisai ligo vlakas sou aksizei auto pou epathes pistevw .KALA NA PATHEIS

Senior Member
    Quote Originally Posted by h pikrh alitheia View Post
    vRES KAMOIA GOMENA kalitera ti tous thes tous filous?.Oi ''filoi'' 1on tha se zilepsoun ama eisai kalyteros apo autous 2on tha se ekmetaleftoun 3on tha lene pragmata enantion sou kai 4on tha thelisoun na sou fane ta lefta .Gine filos me gkomenes e kai kses meta pws paei apo filoi filoi meta peftei kai enas poutsos.
    Διαβασα αυτα που ελεγες για την φιλια και εβλεπα στο προβλημα σου τον εαυτο μου αυτο που εχω καταλαβει τωραπια ειμαι 50 χρονων οτι φιλους εχουν μονο οσοι προσποιουνται και υποκρινονται και επειδη εγω ημουν πολυ αλ οσοι προσποιουνται και υποκρινονται ξερεις αγαπη μου γλυκεια μου και απο πισω σε θαβουν ετσι παρεα βρηκα μονο στον ερωτικο τομεα και να πανε να πνιγουνε οι φιλοι και φιλες

Banned
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Διαβασα αυτα που ελεγες για την φιλια και εβλεπα στο προβλημα σου τον εαυτο μου αυτο που εχω καταλαβει τωραπια ειμαι 50 χρονων οτι φιλους εχουν μονο οσοι προσποιουνται και υποκρινονται και επειδη εγω ημουν πολυ αλ οσοι προσποιουνται και υποκρινονται ξερεις αγαπη μου γλυκεια μου και απο πισω σε θαβουν ετσι παρεα βρηκα μονο στον ερωτικο τομεα και να πανε να πνιγουνε οι φιλοι και φιλες
    και στον ερωτικο τομεα και στον φιλικο ...τα ιδια ειναι..και σκαρτοι φιλοι υπάρχουν και σκαρτοι συντροφοι...και το αντιθετο ..και ολα χρειάζονται

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast