ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 71
    Senior Member
    και να προσθεσω οτι καποιοι αλλα διαβαζουν ,και αλλα καταλαβαινουν σ αυτο το φορουμ υποστηριξης ..
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Εγώ με το που το διάβασα μ' έπιασε δύσπνοια. Νομίζω όμως πως το ίδιο είδε κι η Ρέμεντυ.
    Ρε σεις, τι χτυπιέστε? Ο μόνος που δεν έχει γράψει είναι ο Panou αν ένιωσε άσχημα...εσείς νιώσατε.
    Εμένα αν ένας ερχόταν στο δρόμο να μου κλείσει τη μύτη δίχως να φυσήξει, το πιθανότερο είναι να τον κλώτσαγα στ'αρχίδια αν μπορούσα.
    Αν δεν μπορούσα τότε θα ήταν τυχερός.
    Γιωργάρα συγγνώμη για την κρίση μου, ίσως έκανες ό,τι μπορούσες, αλλά θα ήταν καλύτερα να περίμενες το ΕΚΑΒ, ΟΧΙ, δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα και καλύτερα να μην παρεμβαίνουμε με κομπογιαννιτισμούς.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    rain για να γραψει καλη μου ,μαλλον καπως αισθανθηκε ,αλλα εσεις πεσατε πανω του ,να τον κατηγορησετε ,οτι δεν επρεπε ,δεν ηξερε κτλ
    Να σας χαρω εσας ολους τους ειδημωνες του αrtificial breeding
    κανα μαθημα παιζει ??
    Αυτα ...
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Παίζει, αμέ.
    ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ μην επιχειρείτε να σηκώσετε χτυπημένο από ατύχημα άνθρωπο. Μπορεί να προξενήσεις χειρότερη ζημιά απ' ό,τι αν τον αφήσεις ήσυχο και τηλεφωνήσεις να έρθει ένας ειδικός. Η πρόθεση του ζορζ, δεν το συζητώ ήταν καλή και άμεση και τα λοιπά, εγώ εμμένω στην ουσία, οι γνώσεις δεν υπήρχαν για να μπορέσει να βοηθήσει δίχως να μου δημιουργήσει την αντίθετη πλευρά του θέματος. Έτερον εκάτερον.
    Θα ήμουν υποκρίτρια αν του έλεγα ω ζορζ, πόσο ανθρώπινα φέρθηκες τη στιγμή που σκέφτομαι κάτι άλλο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Μου αρεσε το ποτε λολ !!! και ομως αν εισαι στην κολοπετινιτσα ,ελα να μου πεις το ποτε ,και πως παιζει εκει .
    Αλλα επιμενω να διαβασεις τι εγραψε ,και πως το ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

Μπορεις /μπορειτε ??
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Member
    RockElCasbah,
    τι σε παραξενεύει? Η αντίδρασή μου στα λόγια του ΚΕΝΟ ή η αντίδρασή μου στα λόγια του ΚΕΝΟ όντας παράλληλα και μία εκ των moderator του φόρουμ?
    Για να μην μακρηγορούμε και ξεφεύγουμε από το κεντρικό θέμα, δεν έχω διάθεση να φιμώσω τον ΚΕΝΟ αλλά να του ζητήσω να είναι πιο προσεκτικός σε τέτοια ευαίσθητα θέματα με την ιδιότητα μου ως άνθρωπος.

Jane,
    κανείς δεν είπε ότι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Ναι δεν είναι και φόρουμ "ύμνος της ζωής" αλλά τουλάχιστον να μην ξεχνάμε τα βασικά.

Senior Member
    Μπορώ μπορώ, αλλά όχι μόνο έτσι όπως το θες εσύ ή η άλλη ή ο τρίτος τέταρτος κουτουλού. Όπως θέλω εγώ και νιώθω και σκέφτομαι. Bye και αλλού τις συναισθηματικο-επιστημονικές διχοτομήσεις που μου φέρνουν υπνηλία γενικά.
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    ειπα κατι που εχω ζησει ,τα κουτουλου ειναι δικα σου .οσο για τις συναισθηματικες επιστημονοκες διχοτομησεις καλα κανουν και σου φερνουν υπνηλια ,γιατι οι εγκυκλοπαίδειες γενικα εχουν αυτες τις παρενεργειες
    φιλακια πολλαααα lolllll :)))
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε εδώ μέσα είναι να προσφέρουμε υποστήριξη. Κι αν υπάρξει ανάγκη για κάθε μορφής επίπληξη ας το μεταφέρουμε στον άλλον έχοντας στο νου πάντα και τον στόχο ΥπΟσΤηΡιΞη

Οι διαφωνίες είναι μόνο χρήσιμες όταν συνοδεύονται με την ανάλογη και χρήσιμη επιχειρηματολογία επί του θέματος. Προσωπικές ειρωνείες, κακίες, αστεϊσμοί προς θίξη του άλλου, εκπληρώνουν μονάχα προσωπικούς συναισθηματισμούς της στιγμής, που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Αν κάποιος τυχαία κάνει μια βόλτα για πρώτη φορά στο φόρουμ είναι φουλ με μάχες επειδή κάποιος θίγει και επειδή κάποιος θίγεται. Ας έχει τη γνώση κάθε φορά ένας τουλάχιστον να αποχωρεί και χωρίς να πει την τελευταία λέξη, αφού σχεδόν ΠΑΝΤΑ κανείς δε βρίσκει το δίκιο του εδώ μέσα.

Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον.
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    "RockElCasbah,
    τι σε παραξενεύει? Η αντίδρασή μου στα λόγια του ΚΕΝΟ ή η αντίδρασή μου στα λόγια του ΚΕΝΟ όντας παράλληλα και μία εκ των moderator του φόρουμ?
    Για να μην μακρηγορούμε και ξεφεύγουμε από το κεντρικό θέμα, δεν έχω διάθεση να φιμώσω τον ΚΕΝΟ αλλά να του ζητήσω να είναι πιο προσεκτικός σε τέτοια ευαίσθητα θέματα με την ιδιότητα μου ως άνθρωπος.".

Καλημέρα. Όλοι με την ανθρώπινη ιδιότητα νομίζω γράφουμε ούτως ή άλλως. Κι έγραψα ακριβώς τί είναι αυτό που με παραξενεύει. Αναφέρθηκα στην ιδιαίτερη - εκ των πραγμάτων - φύση του εδώ χώρου, και δε θαρρώ πως χρειάζεται να ξανακάνω περιγραφή του γιατί ήμουν σαφέστατη.
    Δε με αφορά το αν είσαι μοντ ή όχι κι ούτε το επικαλέστηκα. Αλλά δε σου κρύβω πως με ενόχλησε - ας το πω έτσι - το ότι εξέφρασες ως πάγια την άποψή σου, κάτι σαν πόρισμα που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων, όταν δεν αποκλείεται να μη βλέπουν και όλοι οι υπόλοιποι απαραίτητα ως "προσβολή στην ανθρώπινη ύπαρξη" τα λόγια του χρήστη. Δε θέλω να ερμηνεύσω τον χρήστη αλλά ενδεχομένως να εξέλαβα αλλιώς αυτό που είπε. Στην τελική, προτού του γίνει η παρατήρηση ας γινόταν μια ερώτηση. Αλλά αυτή βεβαίως είναι η δική μου η θέση.
    Κατ' τ' άλλα, να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη απ' τον Γιώργο που είμαι εκτός θέματος, κι έτσι όπως αυτό εξελλίσσεται δε νομίζω πως θα ήθελα να τοποθετηθώ σχετικά με το πώς έπραξε...

Senior Member
    εμμ ντάξει... καλύτερα να δούμε την θετική κίνηση του πάνου και όχι τι πρέπει και τι δεν πρέπει... καλύτερο θα ήταν αν ήταν ο θεατής της υπόθεσης?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    ρε παιδια μη το κανετε ολοκληρη ιστορια επειδη εγραψα μια μαλακια, για ονομα του θεου και της παναγιας δεν εχετε τι αλλο να κανετε ?

προφανως η Idella ειναι καινουργια και δεν ξερει πως λειτουργουν τα φορουμς, με αποτελεσμα να καταπατα τα ανθρωπινα δικαιωματα και την ελευθερια της εκφρασης, με την οποια ιδιοτητα της ως ανθρωπος (ελπιζω να εχεις χαρτι γι'αυτη σου την ιδιοτητα, γιατι κι εγω με την ιδια ιδιοτητα μπορω να σου πω οτι το καθετι που συμβαινει ειναι ανθρωπινο).

δεν υπαρχει ουτε πνευμα του φορουμ, ουτε προσπαθουμε να δημιουργησουμε καμια ατμοσφαιρα! γενικα τα φορουμς ειναι σαν μια μικρογραφια της κοινωνιας, υπαρχουν τοσες διαφορετικες προσωπικοτητες οπως πολυ σωστα εγραψε η RockElCasbah (σε θελω για δικηγορο μου εσενα), που θα ηταν παραλογο να ζητησουμε σε ολους να συμμορφωθουν και να ποσταρουν με τον τροπο που θα ηθελε η Idella και η καθε Idella. και αυτη ειναι η μαγεια κι ο σκοπος του φορουμ, να ακουστουν διαφορετικες αποψεις, ετσι ωστε αυτος που κανει το θεμα να το δει διαφορετικα, μηπως και βοηθηθει ή μαθει κατι καινουργιο.

ακομα κι ο admin ανεχεται αυτη τη διαφορετικοτητα, παρολο που τις προαλλες εφτασα να ξερασω τον εμετο μου στα μουτρα του...

γιαυτο Idella θα σε παρακαλεσω εγω να ακολουθας απλα τον ρολο που σου δωθηκε σαν moderator, επιβλεπωντας μονο αν καταπατουνται οι κανονες και τιποτα παραπανω. μαθηματα ηθικης και καλης συμπεριφορας δεν δεχομαι, τοσους μηνες εκφραζομαι ελευθερα εδω μεσα και οσοι ενοχληθηκαν απλα σχολιασαν και καναμε κουβεντα, δε μου βουλωσαν το στομα (εξαιρουνται κανα δυο καταγγελιες κι απειλες για μηνυσεις, αλλα οκ τα παραβλεπουμε).

αυτα, και καλη σας μερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ρε παιδια μη το κανετε ολοκληρη ιστορια επειδη εγραψα μια μαλακια, για ονομα του θεου και της παναγιας δεν εχετε τι αλλο να κανετε ?

προφανως η Idella ειναι καινουργια και δεν ξερει πως λειτουργουν τα φορουμς, με αποτελεσμα να καταπατα τα ανθρωπινα δικαιωματα και την ελευθερια της εκφρασης, με την οποια ιδιοτητα της ως ανθρωπος (ελπιζω να εχεις χαρτι γι'αυτη σου την ιδιοτητα, γιατι κι εγω με την ιδια ιδιοτητα μπορω να σου πω οτι το καθετι που συμβαινει ειναι ανθρωπινο).

δεν υπαρχει ουτε πνευμα του φορουμ, ουτε προσπαθουμε να δημιουργησουμε καμια ατμοσφαιρα! γενικα τα φορουμς ειναι σαν μια μικρογραφια της κοινωνιας, υπαρχουν τοσες διαφορετικες προσωπικοτητες οπως πολυ σωστα εγραψε η RockElCasbah (σε θελω για δικηγορο μου εσενα), που θα ηταν παραλογο να ζητησουμε σε ολους να συμμορφωθουν και να ποσταρουν με τον τροπο που θα ηθελε η Idella και η καθε Idella. και αυτη ειναι η μαγεια κι ο σκοπος του φορουμ, να ακουστουν διαφορετικες αποψεις, ετσι ωστε αυτος που κανει το θεμα να το δει διαφορετικα, μηπως και βοηθηθει ή μαθει κατι καινουργιο.

ακομα κι ο admin ανεχεται αυτη τη διαφορετικοτητα, παρολο που τις προαλλες εφτασα να ξερασω τον εμετο μου στα μουτρα του...

γιαυτο Idella θα σε παρακαλεσω εγω να ακολουθας απλα τον ρολο που σου δωθηκε σαν moderator, επιβλεπωντας μονο αν καταπατουνται οι κανονες και τιποτα παραπανω. μαθηματα ηθικης και καλης συμπεριφορας δεν δεχομαι, τοσους μηνες εκφραζομαι ελευθερα εδω μεσα και οσοι ενοχληθηκαν απλα σχολιασαν και καναμε κουβεντα, δε μου βουλωσαν το στομα (εξαιρουνται κανα δυο καταγγελιες κι απειλες για μηνυσεις, αλλα οκ τα παραβλεπουμε).

αυτα, και καλη σας μερα.
    ΚΕΝΟ κανένας δεν καταπάτησε τα ανθρώπινα δικαιώματα σου και την ελευθερία της έκφρασης που είναι δικαίωμα όλων μας. Ούτε σου βούλωσε κανείς το στόμα. Εκφράστηκε η προσωπική άποψη μέλους που τυχαίνει να είναι και moderator. Πέραν τούτου δεν υπάρχει λόγος να γίνεται θέμα απο τον οποιονδήποτε και καλό θα ήταν να μένουμε στο θέμα στο οποίο γράφουμε και να μην παρεκλίνουμε απο αυτό. Το να εχει κάποιος διαφορετική άποψη απο εσένα δεν σημαίνει οτι σου κάνει μαθήματα ηθικής και καλής συμπεριφοράς. Οπως εκφράζεις εσύ την άποψη σου και περιμένεις απο τους άλλους να την σέβονται σεβάσου και εσύ τις απόψεις των υπολοίπων. Ας μην κάνουμε το τόσο τόοοοοοσο. Τέλος με αυτό το θέμα. Οποιος έχει παράπονα ας τα κάνει πριβέ. Ευχαριστώ.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Banned
    δεν εγραψε ΚΑΜΙΑ απολυτως αποψη πανω στο θεμα, απλα μου εκανε παρατηρηση λες και επιτεθηκα στον giorgo panou ή εγραψα κατι που καταπατα τους κανονες (εδωσα παραδειγματα για το τι θεωρω ακραιο στην πισω σελιδα, αρα ακυρη η παρατηρηση της). αν ειχε διαφορετικη αποψη -οπως ειχα εγω- θα ηταν δεκτη και θα καναμε κουβεντα, αυτη δεν ηθελε καν να υπαρχει διαφορετικη αποψη κι αυτο καταπατα τα ανθρωπινα δικαιωματα και ειναι φασισμος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν εγραψε ΚΑΜΙΑ απολυτως αποψη πανω στο θεμα, απλα μου εκανε παρατηρηση λες και επιτεθηκα στον giorgo panou ή εγραψα κατι που καταπατα τους κανονες (εδωσα παραδειγματα για το τι θεωρω ακραιο στην πισω σελιδα, αρα ακυρη η παρατηρηση της). αν ειχε διαφορετικη αποψη -οπως ειχα εγω- θα ηταν δεκτη και θα καναμε κουβεντα, αυτη δεν ηθελε καν να υπαρχει διαφορετικη αποψη κι αυτο καταπατα τα ανθρωπινα δικαιωματα και ειναι φασισμος.
    Πιστεψέ με αν σου δωθεί παρατήρηση θα το καταλάβεις. Είναι προσωπική της άποψη. Δεν θα παίξουμε την κολοκυθιά τωρα. Είμαι σίγουρη οτι αν δεν ήταν moderator δεν θα το είχες κάνει θέμα. Είπα οτι εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ας λυθεί με πμ. Αυτή τη στιγμή είσαι εκτός θέματος ηθελημένα. Και επαναλαμβάνω ας μην κάνουμε το τόσο τόοοοοοσο.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast