ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 71 of 71
    Senior Member
    ....................
    Last edited by RockElCasbah; 14-10-2011 at 18:06.

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Καλα εκανες Πανου. Εγω θα σταθω στο σημειο οτι ο κοσμος στεκοταν μακρια ,για να δειξω το το ποτηρι ειναι μισογεματο και οχι μισο αδειο.

Α εναλλακτικη) Συνεχιζε ο καθενας την κανονικη του ρουτινα ενω ο ανθρωπος στο πεζοδρομιο πεθαινε ( μη αποδεκτο)

Β εναλλακτικη) Εχουν παει ολοι κοντα , οποτε ο ανθρωπος δεν μπορει να αναπνευσει και δεν μπορει και να βοηθησει ουσιαστικα κανενας ( μη αποδεκτο)

Γ) Στο πληθος υπαρχουν τρεις ας πουμε που κατα τυχη ξερουν πρωτες βοηθειες....ενας θα της προσφερει και ενας αρκει.

Απλως δεν μου αρεσει το χρωματισμα με μαυρο χρωμα των πραγματων , ας δουμε λιγο την κοινωνια με ποιο φωτεινα χρωματα.
    συμφωνω κιπ
    αλλα υπαρχει και
    δ) κανεις δεν ξερει πρωτες βοηθειες, καλουν αμεσα τις πρωτες βοηθειες και μενουν διπλα του προσεκτικα (ωστε να αναπνεει), να τον στηριζουν και να του κανουν συντροφια, οσο περιμενουν τους νοσοκομους.
    ειναι και η περιπτωση μας αλλωστε...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Άρα, εν ολίγοις, όσοι του είπαμε "μπράβο", είμαστε μέσα στο "χάλι" αυτής της κοινωνίας να υποθέσω...
    ...
    δεν καταλαβαινεις αλομπαρ.δεν εκπλησσομαι..
    ΟΧΙ, βεβαια !
    στο "χαλι" της κοινωνιας θα εισασταν αν δεν κοντοστεκοσασταν σε εναν ετοιμοθανατο συνανθρωπο.
    υποθετω ομως οτι θα το κανατε, χωρις να το θεωρειτε ηρωισμο, οποτε δεν ειστε...

Senior Member
    Άκυρο, αν θέλεις το σβήνω. Παρανόησα το ύφος σου. Δεν είμαι και πολύ καλά, έχασα κι εγώ ένα ζώο σήμερα επειδή κάποιοι πριν από μένα δε στάθηκαν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Άκυρο, αν θέλεις το σβήνω. Παρανόησα το ύφος σου. Δεν είμαι και πολύ καλά, έχασα κι εγώ ένα ζώο σήμερα επειδή κάποιοι πριν από μένα δε στάθηκαν.
    δεν χρειαζεται να το σβησεις. δεν εχω προβλημα

Banned
    Σε ολους μας φανταζομαι εχει τυχη καποια φαση στην ζωη μας που καποιος θα θελει την βοηθεια μας, αν δεν ειναι σαν και αυτο που μου τυχε ,αν ειναι ας πουμε ενας τσακωμος -καποιοι να πεζουν ξυλο η να βριζοντε- τοτες δεν ειναι στανταρ οτι θα εμπλακουμε.
    Κποτες σε ενα ωησι , καλοκαιρι ενα ζευγαρι τσακονοταν ,ειχαν κατσει σε ενα παγκακι καπως μακρια αλλα τους ακουγαν σχεδον ολοι γτ. ηταν σε μερος με πολλα κλαμπ, εγω καθομουν λιγο πιο περα με εναν φιλο και μια φιλη , ειμασταν σχεδον απο τους πιο κοντα στο ζευγαρι .Οταν αγριευαν τα πραγματα μεταξι τους καποιος περαστηκος κατι ειπε και τα ακουσε απο τον "μαγκα" του ζευγαριου , σε μια φαση η κοπελα εφαγε χαστουκι και μολις γυρισε ο "συντροφος της" της εδωσε και κλωτσια ! η κοπελα εβαλε τα κλαματα ! αυτος την εβριζε ! τοτες η φιλη μας ζητησε απο εμας να επεμβουμε γτ. θελει την βοηθεια μας "ειπε" αφου αυτος συνεχιζε να την χαστουκιζει! και να την ξεφτιλιζει σε τοσο κεντρικο μερος ! ενω η κοπελια αυτη εκλαιγε!
    Τοτες ο φιλος μου σηκωθηκαι και πηγε προς αυτους ,πλησιαζοντας ειπε στο ανδρα του ζευγαριου πως "τωρα ειναι η σειρα σου να φας κλωτσιες " , αυτος μενοντας ακινητος δεχτηκε μια καλη κλωτσια απο τον φιλο ¨) οταν ο φιλος πηγε να τον ξανα χτυπησει η κοπελια του "μαγκα" μπηκε αναμεσα και με φωνη και νευρα προσπαθησαι να σπρωξει τον φιλο μου πισω!! λεγοντας του "τη σε νοιαζει εσενα ρε!!"ενω ο "μαγκας" της απλα εκανε την κοτα!
    Ο κοσμος που ηταν εκει φρικαρε και συνεχεια καποιοι γελασαν ,οπως και εγω! μονο η φιλη μου που βριζοταν με την κοπελα -την παθουσα- δλδη!
    Τι να πεις λοιπον σε μια τετοια φαση? ισα ισα που τα ακους και απο πανω!!

Senior Member
    πανου, μην μπλεκουμε την περιπτωση ενος ιδιωτικου καυγα με την περιπτωση ενος ετοιμοθανατου. δεν υπαρχει αναλογια. εκει παιζουν πολλα αλλα...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πανου, μην μπλεκουμε την περιπτωση ενος ιδιωτικου καυγα με την περιπτωση ενος ετοιμοθανατου. δεν υπαρχει αναλογια. εκει παιζουν πολλα αλλα...
    ΝΑι εχεις δικιο , απλα ηθελα να πω την διαφορα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    φανταστειτε που εχουμε φτασει...
    να θεωρουμε "μαθημα ανθρωπιας" και να λεμε "ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ" σε καποιον που κοντοσταθηκε διπλα σε εναν συνανθρωπο που πεθαινε και καλεσε και το εκαβ. και να λεμε οτι αυτο χρειαζεται και κουραγιο...
    ελπιζω οτι δεν ειμαστε ακομα σε τετοιο χαλι σαν κοινωνια...
    και οτι θα το εκανε ο καθενας μας με απλοτητα και χωρις να τον συγχαιρουμε για τον ηρωισμο...

κ όμως ρεμ, σε τετοιο χαλι βρίσκεται η κοινωνία.
    έχω παραδειγματα ( ένα ανεφερα παραπανω )
    κ εχω ακουσει πολλα κ απο άλλους.
    μν εκπλήσεσσαι.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Γιώργο, φαντάσου τους γιατρούς, και ειδικά τους εκπαιδευόμενους, που ενώ είναι ουσιαστικά η ''δουλειά'' τους χάνουν τόσους ανθρώπους. Άλλοι από ελλειπείς γνώσεις και άλλοι ακόμα από λάθη!! Φαντάσου μόνο το συναισθηματικό φορτίο αυτό. Γιαυτό και στοχεύουμε στο νόημα του ''κάνω ό,τι μπορώ''.

Παρεμπιπτόντως, για κάποιο λόγο δε με πείραξε τόσο η άποψη του Κενο xD Παραδεχτείτε ότι έχει τη δική του προσωπική και ιδιαίτερη γνώμη, που αν και σκληρή συχνά δεν νομίζω πως έχει σκοπό να θίξει κάποιον
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    Εκανες οτι καλυτερο μπορουσες και αυτο ειναι,πολυ απλα!Καταλαβαινω πως αισθανεσαι αλλα ξερεις?Ειναι φορες που πραγματικα δεν μπορουμε να κανουμε κατι περισσοτερο απο αυτο που εχουμε κανει και απλα χρειαζεται να το αποδεχτουμε!!Δλδ οτι μερικες φορες δεν ειναι στο χερι μας τα παντα δεν εχουμε τον ελεγχο γιατι πολυ απλα ειμαστε ανθρωποι και οχι Θεοι.
    Παντως εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι ειναι ευκολο να πλησιασεις εναν ανθρωπο που πεθαινει!!Και αυτο δεν ειναι θεμα μονο ανθρωπιας η αδιαφοριας πολλες φορες το αποφευγουμε γιατι πολυ απλα δεν θελουμε να ερθουμε σε επαφη με συναισθηματα οπου μας δυσκολευουν!!
    Ειναι πολυ πιο ευκολο να κλεινουμε τα ματια η να περναμε και να φευγουμε!!Ποιος θελει να ερχεται σε επαφη συναισθηματικα με τον θανατο??Γιατι εστω και συμβολικα ο θανατος του αλλου σημαινει εμμεσα και τον δικο μας καποια στιγμη..
    Κοινως ειναι μια εμπειρια ζωης οπου θα σε παει παρακατω αν θες την γνωμη μου!!!!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345