ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ! ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ !! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 71
    Administrator
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε εδώ μέσα είναι να προσφέρουμε υποστήριξη. Κι αν υπάρξει ανάγκη για κάθε μορφής επίπληξη ας το μεταφέρουμε στον άλλον έχοντας στο νου πάντα και τον στόχο ΥπΟσΤηΡιΞη

Οι διαφωνίες είναι μόνο χρήσιμες όταν συνοδεύονται με την ανάλογη και χρήσιμη επιχειρηματολογία επί του θέματος. Προσωπικές ειρωνείες, κακίες, αστεϊσμοί προς θίξη του άλλου, εκπληρώνουν μονάχα προσωπικούς συναισθηματισμούς της στιγμής, που δεν ενδιαφέρουν κανέναν.

Αν κάποιος τυχαία κάνει μια βόλτα για πρώτη φορά στο φόρουμ είναι φουλ με μάχες επειδή κάποιος θίγει και επειδή κάποιος θίγεται. Ας έχει τη γνώση κάθε φορά ένας τουλάχιστον να αποχωρεί και χωρίς να πει την τελευταία λέξη, αφού σχεδόν ΠΑΝΤΑ κανείς δε βρίσκει το δίκιο του εδώ μέσα.

Υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον.
    Προσυπογράφω.
    Θα πρότεινα να ξαναδιαβάσουμε όλοι αυτό το μήνυμα και να πράξουμε ανάλογα.
    Ο Γιώργος έγραψε για την εμπειρία του.
    Ας μείνουμε στο δικό του συναίσθημα και στη δική του εμπειρία.
    Κάθε τι άλλο είναι από άτοπο έως απαράδεκτο.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by NikosD. View Post
    Προσυπογράφω.
    Θα πρότεινα να ξαναδιαβάσουμε όλοι αυτό το μήνυμα και να πράξουμε ανάλογα.
    Ο Γιώργος έγραψε για την εμπειρία του.
    Ας μείνουμε στο δικό του συναίσθημα και στη δική του εμπειρία.
    Κάθε τι άλλο είναι από άτοπο έως απαράδεκτο.

δν παιρνω κατι προσωπικα, νικο, με αυτην την απαντηση, αλλα θεωρεις πως οταν δν υποστηριζεται ο γιωργος στη φαση αυτη,
    αλλα κατηγορειται για αγνοια, είναι ο,τι καλυτερο?
    για τα δικα του συναισθηματα μιλησαμε κ την εμπειρία του.
    φανταζομαι πως οταν πεθαινει ενας ανθρωπος στα χερια σου είναι τραγικο.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να θεωρείται "απαράδεκτο" το ο,τιδήποτε άλλο γράφτηκε. Αρκεί να αφορά όλα όσα γράφηκαν και που όντως δεν έχουν σχέση με το θέμα του Γιώργου. Αλλά το να αποδεχτώ ως προσωπική άποψη κάτι που εκφράστηκε με τον τρόπο που εκφράστηκε και δεν υποδηλώνει προσωπικό τρόπο έκφρασης και ευθύνη της άποψης με το α' ενικό - που δεν είδα - δε πρόκειται να το κάνω. Στην τελική, ίσως να ήταν άστοχο εξ' αρχής να γίνει σχόλιο πάνω στις απόψεις του χρήστη Κενό. Νομίζω πως όλοι όσοι θα απαντούσαν, θα απαντούσαν πάνω στο θέμα κανονικά.
    Και μάλλον κάποιοι ίσως να μη θέλουν πια να το κάνουν... και πάλι συγγνώμη από μένα στο Γιώργο και μόνον.

Banned
    καλυτερα μη το συνεχισουμε RockElCasbah, αφου ο αλλος moderator εκρινε πως αυτο:

Quote Originally Posted by Idella View Post
    Καλησπέρα ΚΕΝΟ,
    κάθε ζωή είναι σημαντική κι αυτό είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Το να σέβεσαι τη ζωή του άλλου είναι δείγμα ανθρωπιάς και πολιτισμού.
    Οι ακραίες απόψεις που διατυπώνεις δεν συνάδουν με το πνεύμα του φόρουμ, καθώς πρόκειται για φόρουμ υποστήριξης και όχι απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής. Γι΄αυτό θα σε παρακαλούσα να σκέφτεσαι πρώτα πριν γράψεις τι θα γράψεις.
    δεν ηταν παρατηρηση σε οσα εγραψα, αλλα η προσωπικη αποψη της Idella στο θεμα ως απλο μελος χρησιμοποιωντας σαν ασπιδα το υποτιθεμενο πνευμα του φορουμ (παρολο που κανενας χρηστης δεν ενοχληθηκε)... τοτε ετσι θα ειναι, ποιοι ειμαστε εμεις να το αμφισβητισουμε ?

Banned
    KAΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!

Συγνωμη αμα δεν απαντω τοσο συχνα , δεν αποφευγω ,απλα εχω καποια τρεξιματα ,συν του οτι εχω ενα χερι στο γυψο ,το αριστερο μου και τυχενει να ειναι το καλομου ! ετσι λοιπον θελω τον τετραπλο χρονο να γραψω απο πριν!
    Οσο για το θεμα που γραφουμε θα θελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσες -οσους μου συμπαρασταθηκαν στις τυψεις μου και στην ατυχη στιγμη που με βρηκε! Οσο για τις -τους αλλους που με κραζουν δεν θα τους κανω την χαρη να τσακαθω ,γτ. δεν μου βγαινει ορεξη λογο του θανατου ενος ανθρωπου στα χερια μου .
    Θα σας ξανα πω καποια πραματα γτ. μαλον παρεξηγηθηκα .Ο ανθρωπος ,-οταν μου το πε ο περαστικος - ηταν ξαπλα με το κεφαλι του προς τα πανω και τα ματια του ορθανοιχτα! ηταν γυρο στα 60 , το πρωτο πραμα που καναμε ηταν τα παρουμε το ΕΚΑΒ και την αστυνομια ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!! προσπαθησα να κανω οτι εκανα και ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΝ ΞΕΡΕΙ!! μαλιστα πηγε ενα παιδι στον φαρμακοποιο αλλα ποτε δεν ηρθε!! και σημερα ακουσα πως δεν παει λεει σε τετοια γτ. καποτες βρηκε τον μπελα του με εναν επιληπτικο !! .
    Τοτες λοιπον με το ενα χερι μου στο γυψο ,του πηρα τους σφυγμους , ηταν πολυ αδυναμοι ,εκανε καποιους σπασμους το σωμα του σαν να τον χτυπα ηλ. ρευμα ! τοτες του επιασα το κεφαλι γτ. χτυπαγε στο πεζοδρομιο , υστερα προσπαθησα να του κανω μαλαξεις στο στερνο του - στο τελος των πλευρων του ,στο κεντρο του κορμιου του , ανα τεσερεις πεντε μαλαξεις του ανοιγα το στωμα και του κραταγα την μυτη ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! ΟΧΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΩ ΣΤΩΜΑ!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!. Ενω εκανα ολα αυτα ζηταγα βοηθεια απο τους γυρο μου ,αλλα αυτοι -εκτως αποτην εγκυο- ειχαν μεινει σαν να βλεπουν θεατρο ! μοτ κανε εντυποση η αποσταση που κραταγαν! λες και θα τους εκανε κακο ο ανθρωπος!! λυπαμαι παρα πολυ που ο κοσμος αντυδρα ετσι! ταυτοχρονα ο ανθρωπος εβγαζε βαριες αναπνοες ,επιθανάτιος ρόγχος ξερω πωε τον λεν .ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον εχω ξανα αντικρισει στις τελευταιες στιγμες του παπου μου οπου εκανε ακριβως το ιδιο! τοτες θυμαμαι ο γιατρος μας ειχε πει πως πεθαινει ο παπους μου ,πως δεν εχει τυχη !
    Βλεποντας τον ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΥ να χλομιαζει ολο και πιο πολυ ! να εχει ενα βλεμα χαμενο ,για λιγα δευτερολεπτα σκεφτηκα ΤΙ ΚΑΝΩ???? οτι στα χερια μου -μαλον στο χερι μου- ενας ανθρωπος ξεψυχα!! Εκει ενιωσα τυψεις ! γτ. καταλαβα πως εχει "φυγει" αφου ουτε στο καρπο ,αλλα ουτε και στο λαιμο ειχε σφυγμους ενω το χρωμα του ολο κι πιο πολυ χλομιαζε αλλα και σκουρεναι.
    Τοτες εφτασε η αστυνομια οπου και η κοπελα μου ειπε οτι μαλον ειναι απο εγκεφαλικο, μαλιστα μου πε οτι με τις αλλαγες της θερμοκρασιας συμβαινει αυτο. Αμεσως μετα εφτασε και το ΕΚΑΒ, οπου και τον εβαλαν στο φοριο, τοτες τους επιασα και με αγωνια αλλα και πικρα τους ρωτησα αν μπορουσα να τον σωσω τον ανθρωπο!Κοιτωντας με με ενα παρηγορο βλεμα και ενα σκουντημα στον πλευρα του χεριου μου με το γυψο μου ειπε πως θα ηταν πολυ δυσκολα ακομα και στο νοσοκομειο!! Οταν επεμενα να του λεω πως τον βρηκα και τι εκανα ,πως φοβηθηκα μην του κανω κακο μου απαντησε χαμηλοφωνα "ξερεις ρε φιλε ποσα πλευρα εχω σπασει εγω τοσα χρονια κε τις τεχνιτες αναπνοες??"

Banned
    Θελω να συμπληρωσω πως δεν εκανα πειραματα πανω στον ανθρωπο, πως οτι και να εκανα το εκανα με προσοχη !!! Δεν ειμαι γιατρος ,εχω κανει καποια μαθηματα τεχνικης αναπνοης , αλλα ειναι κοντα στα δεκα χρονια! και οταν κατι δεν το εξασκεις το ξεχνας ! αλλα λεγοντας στα παιδια του ΕΚΑΒ τι εκανα μου παν να μην εχω τυψεις , να μην στεναχωριεμαι ! πως δυστυχως ο ανθρωπος δεν ειχε πολλες ελπιδες!
    Αυτη η φραση τους ομως "ΠΟΛΛΕς ΕΛΠΙΔΕΣ" με εχει ξενερωσει και με κυνηγα! γτ. παει να πει οτι ειχε εστω και μια ελπιδα !! αυτην που εγω δεν μπορεσα να του δωσω!!
    Οσο και να με παρηγορησε η κοπελια της αστυνομιας ,πως να με περιφανος και αλλα τετοια που μονο εγω εκανα οτι μπορουσα ,ομως ξερω πως αμα ειχα και τα 2 χερια ,αμα εκανα στωμα με στωμα την αναπνοη μπορει να ζουσε τωρα ο ανθρωπος , μπορει να ερχοταν αυριο μεθαυριο στο μαγαζι μου και να μου ελεγε "ευχαριστω αγορι μου που με εσωσες "

Senior Member
    Μπράβο σου για την προσπάθειά σου. Αυτό που σκοτώνει τους ανήμπορους, είναι η απάθεια. Το έχω πάθει με ζώα πάμπολλες φορές. Άλλες τα κατάφερα, άλλες όχι. Στους θεατές ζητάω να πληρώνουν και εισιτήριο. Συνήθως ντρέπονται και διαλύεται το φιλοθεάμον κοινό... καλό κουράγιο σου εύχομαι.

Banned
    Ευχαριστω για τα πολυ καλα λογια ¨) μου κανουν καλο οντως ,δεν ειμαι ο πιο καλος ανθρωπος ουτε και ο πιο τιμιος του κοσμου! Εχω κανει μαλακιες , εχω κανει κακο σε ανθρωπους -οπως σχεδον ολοι μας- ,αλλα με τον καιρο αλλαζω και πιστευω ,μαλον προσπαθω να γινω σωστος , δεν ειμαι ο καλος σαμαρειτης και ουτε γουσταρω να γινω ! γτ. σε αυτον τον κοσμο οσο πιο αδυναμος και καλος εισαι τοσο πιο χαμενος θα εισαι , βλεπεις η επιτυχια για την κοινωνια μας ειναι να ειναι σκληρος και αδυστακτος ,να εχεις θρασσος και οχι θαρρος ! αλλα οσο κακο εχω κανει σε εμενα δεν εχω κανει σε κανεναν!!

Banned
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    σε εμενα αναφερεται το μηνυμα;
    Δεν ξερω αν λες σε μενα ,εγω απλα σε ευχαριστω για το πολυ ωραιο και με νοημα μηνυμα σου

Senior Member
    Γιώργο μην αισθάνεσαι άσχημα. Εκανες ότι μπορούσες..Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι άσχημα που δεν μπόρεσες να τον σώσεις..Εδω εγω ειχα προσπαθήσει να σώσω 2 γατάκια γιατί δεν τα τάιζε η μαμά τους και επιβίωσε μόνο το ένα..Εκλαιγα με μαύρο κλάμα και ήμουν πολυ επηρεασμένη απο το γεγονός φαντάσου να πεθαίνει ενας άνθρωπος στα χέρια σου..Τουλάχιστον είχες το κουράγιο να βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορούσες..Σου αξίζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ. Ας πάρουμε λοιπόν ενα μάθημα ανθρωπιάς και όλοι οι υπόλοιποι απο εσένα.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Banned
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να θεωρείται "απαράδεκτο" το ο,τιδήποτε άλλο γράφτηκε. Αρκεί να αφορά όλα όσα γράφηκαν και που όντως δεν έχουν σχέση με το θέμα του Γιώργου. Αλλά το να αποδεχτώ ως προσωπική άποψη κάτι που εκφράστηκε με τον τρόπο που εκφράστηκε και δεν υποδηλώνει προσωπικό τρόπο έκφρασης και ευθύνη της άποψης με το α' ενικό - που δεν είδα - δε πρόκειται να το κάνω. Στην τελική, ίσως να ήταν άστοχο εξ' αρχής να γίνει σχόλιο πάνω στις απόψεις του χρήστη Κενό. Νομίζω πως όλοι όσοι θα απαντούσαν, θα απαντούσαν πάνω στο θέμα κανονικά.
    Και μάλλον κάποιοι ίσως να μη θέλουν πια να το κάνουν... και πάλι συγγνώμη από μένα στο Γιώργο και μόνον.
    Δεν χρειαζετε να λες συγνωμη , δεν ειπες κατι κακο! την αποψη σου γραφεις και καλα κανεις !! εξαλου αυτο ειναι και το νοημα του φορουμ! ετσι δεν ειναι?

Banned
    Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    Γιώργο μην αισθάνεσαι άσχημα. Εκανες ότι μπορούσες..Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι άσχημα που δεν μπόρεσες να τον σώσεις..Εδω εγω ειχα προσπαθήσει να σώσω 2 γατάκια γιατί δεν τα τάιζε η μαμά τους και επιβίωσε μόνο το ένα..Εκλαιγα με μαύρο κλάμα και ήμουν πολυ επηρεασμένη απο το γεγονός φαντάσου να πεθαίνει ενας άνθρωπος στα χέρια σου..Τουλάχιστον είχες το κουράγιο να βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορούσες..Σου αξίζει ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ. Ας πάρουμε λοιπόν ενα μάθημα ανθρωπιάς και όλοι οι υπόλοιποι απο εσένα.
    Σε ευχαριστω πολυ !! αλλα μην λες τετοια γτ. θα αρχησουν να με κραζουν και θα την πουν και σε εσενα !¨)
    Ξερεις δεν νομιζω οτι εκανα κατι μεγαλο , πρωτα απο ολα γτ. ο ανθρωπος "εφυγε" δεν τον εσωσα για να αξιζω το μπραβω ,και δευτερον γτ. εκανα κατι που πιστευω οτι "εννοειτε" ,ουτε δευτερολεπτο δεν το σκεφτηκα να τον βοηθησω η οχι , δεν υπηρξε τετοιο θεμα καθολα! το μονο που σκεφτηκα ηταν πως να βοηθησω και οχι το "εαν"
    Ευχαριστω και παλυ POSTMORTEM ,εσενα και καθε αλλον αλλη που μου συμπαρασταθηκαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    φανταστειτε που εχουμε φτασει...
    να θεωρουμε "μαθημα ανθρωπιας" και να λεμε "ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ" σε καποιον που κοντοσταθηκε διπλα σε εναν συνανθρωπο που πεθαινε και καλεσε και το εκαβ. και να λεμε οτι αυτο χρειαζεται και κουραγιο...
    ελπιζω οτι δεν ειμαστε ακομα σε τετοιο χαλι σαν κοινωνια...
    και οτι θα το εκανε ο καθενας μας με απλοτητα και χωρις να τον συγχαιρουμε για τον ηρωισμο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Σε ευχαριστω πολυ !! αλλα μην λες τετοια γτ. θα αρχησουν να με κραζουν και θα την πουν και σε εσενα !¨)
    Ξερεις δεν νομιζω οτι εκανα κατι μεγαλο , πρωτα απο ολα γτ. ο ανθρωπος "εφυγε" δεν τον εσωσα για να αξιζω το μπραβω ,και δευτερον γτ. εκανα κατι που πιστευω οτι "εννοειτε" ,ουτε δευτερολεπτο δεν το σκεφτηκα να τον βοηθησω η οχι , δεν υπηρξε τετοιο θεμα καθολα! το μονο που σκεφτηκα ηταν πως να βοηθησω και οχι το "εαν"
    Ευχαριστω και παλυ POSTMORTEM ,εσενα και καθε αλλον αλλη που μου συμπαρασταθηκαι!
    Γιώργο δυστηχώς αυτή και άλλες πράξεις δεν θεωρούνται καθόλου " ο καθένας αυτό θα έκανε" στα λόγια ολοι αυτό λενε αλλα στην πράξη ΛΙΓΟΙ ειναι αυτοί που θα βοηθήσουν ή θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν. Ειναι σκληρό αλλα είναι η πραγματικότητα. Οσο για το κράξιμο δεν με ενδιαφέρει να με κράξουν γι αυτα που λεω και ουτε εσενα θα έπρεπε να σε νοιάζει, πολυ απλά γιατί εχω μάθει να εκφράζω την άποψη μου εν γνώση οτι κάποιοι θα διαφωνήσουν και κάποιοι θα συμφωνήσουν. Οι κακοπροαίρετοι πάντα θα υπάρχουν, απλά αγνόησε τους.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Senior Member
    Καλα εκανες Πανου. Εγω θα σταθω στο σημειο οτι ο κοσμος στεκοταν μακρια ,για να δειξω το το ποτηρι ειναι μισογεματο και οχι μισο αδειο.

Α εναλλακτικη) Συνεχιζε ο καθενας την κανονικη του ρουτινα ενω ο ανθρωπος στο πεζοδρομιο πεθαινε ( μη αποδεκτο)

Β εναλλακτικη) Εχουν παει ολοι κοντα , οποτε ο ανθρωπος δεν μπορει να αναπνευσει και δεν μπορει και να βοηθησει ουσιαστικα κανενας ( μη αποδεκτο)

Γ) Στο πληθος υπαρχουν τρεις ας πουμε που κατα τυχη ξερουν πρωτες βοηθειες....ενας θα της προσφερει και ενας αρκει.

Απλως δεν μου αρεσει το χρωματισμα με μαυρο χρωμα των πραγματων , ας δουμε λιγο την κοινωνια με ποιο φωτεινα χρωματα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast