Einai straight? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23

Thread: Einai straight?

Banned
    Quote Originally Posted by dimitraki View Post
    Υπαρχει δλδ περιπτωση να ειναι ενας συσιολογικος straight?
    Oχι, ΔΕΝ υπάρχει.

Senior Member
    εγω πιστευω οτι ναι μπορει να ειναι κ straight κ απλα αυτο να ειναι το βιτσιο του.....αλλοι τη βρεισκουν να βλεπουν ζωα να κανουν σεχ αλλοι βλαιπουν αντικημενα κ η φαντασια τους οργιαζει.....αυτος μπορει απλα ετσι να τη βρεισκει

Junior Member
    Quote Originally Posted by ram View Post
    exoyn perasei tosa xronia mia skepai moy hrthe.....mporei koyfh alla ego to skefthka k tha to po lete na einai to idio agori?
    xaxaxaxa!! emena perase apo to mualo mou oti mporei na einai kai to idio giati prin 5 xronia eixe mia psilosxesi me thessaloniki :P

pantws, an ontws einai diaforetikoi entupwsiazomai entona!!!

Junior Member
    εγω πιστευω οτι ναι μπορει να ειναι κ straight κ απλα αυτο να ειναι το βιτσιο του.....αλλοι τη βρεισκουν να βλεπουν ζωα να κανουν σεχ αλλοι βλαιπουν αντικημενα κ η φαντασια τους οργιαζει.....αυτος μπορει απλα ετσι να τη βρεισκει
    κοιτα η αληθεια ειναι αν σε καποιον αναφερεις αλλον ανδρα στο κρεβατι που να τους κανει διαφορα εστω και σε φαντασιωση δεν τελειωνουν σε 5 δευτερα!! Ουτε υπαρχει αλλος που να αντεχει 4 δακτυλακια :))))

οποτε ναι μεν δεν βαζω ταβανι στο βιτσιο αλλα το οριο ειναι πολυ λεπτη γραμμη και το γεγονος οτι πιο πολυ την εβρισκε με τον εαυτο του παρα με γκομενα, το σπρωχνουν προς το υπαρχει προβλημα.... λεω εγω τωρα!

Senior Member
    .....
    δηλαδη ποια ειναι η διαφορα του βιτσιου απο την σεξουαλικη προτιμηση, για να καταλαβω?
    ενας ανδρας που εχει "βιτσιο" το σεξ με αλλους ανδρες, τι διαφορα εχει απο εναν ανδρα που γουσταρει το σεξ με ανδρες, και τι διαφορα εχουν ολοι οι παραπανωβ απο εναν ομοφυλοφιλο ανδρα? ( η εστω αμφιφυλοφιλο).
    η ομοφυλοφιλια νομιζεις οτι ειναι καποια ασθενεια που την εχουν καποιοι μονο, απ ολους οσους γουσταρουν το σεξ με ανδρες?
    δεν ειναι!
    ειναι απλα η προτιμηση για σεξ με το ιδιο φυλο...
    φαινεται προφανες, αλλα τοεπναλαμβανω γιατι ειναι πολυ απλα τα πραγματα, απλα για καποιον λογο , οταν δεν θελουμε να πουμε τα πραγματα οπως ειναι, τα μπλεκουμε ανευ λογου...

σε αυτο που θα διαφωνησω παντως ειναι η ερωτηση αν ειναι "φυσιολογικος η στρειτ"
    και οι ομοφυλοφιλοι , φυσιολογικοι ειναι, απλα δεν ειναι στρειτ...
    και βεβαια, ΟΧΙ, αποκλειεται να ειναι στρειτ οταν την βρισκει με ανδρες..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    .....
    δηλαδη ποια ειναι η διαφορα του βιτσιου απο την σεξουαλικη προτιμηση, για να καταλαβω?
    ενας ανδρας που εχει "βιτσιο" το σεξ με αλλους ανδρες, τι διαφορα εχει απο εναν ανδρα που γουσταρει το σεξ με ανδρες, και τι διαφορα εχουν ολοι οι παραπανωβ απο εναν ομοφυλοφιλο ανδρα? ( η εστω αμφιφυλοφιλο).
    η ομοφυλοφιλια νομιζεις οτι ειναι καποια ασθενεια που την εχουν καποιοι μονο, απ ολους οσους γουσταρουν το σεξ με ανδρες?
    δεν ειναι!
    ειναι απλα η προτιμηση για σεξ με το ιδιο φυλο...
    φαινεται προφανες, αλλα τοεπναλαμβανω γιατι ειναι πολυ απλα τα πραγματα, απλα για καποιον λογο , οταν δεν θελουμε να πουμε τα πραγματα οπως ειναι, τα μπλεκουμε ανευ λογου...

σε αυτο που θα διαφωνησω παντως ειναι η ερωτηση αν ειναι "φυσιολογικος η στρειτ"
    και οι ομοφυλοφιλοι , φυσιολογικοι ειναι, απλα δεν ειναι στρειτ...
    και βεβαια, ΟΧΙ, αποκλειεται να ειναι στρειτ οταν την βρισκει με ανδρες..
    ειναι στεναχωρο η απροσεκτη χρηση λεξεων ποση παρεξηγηση επιφερει.. Σε καμια περιπτωση δεν επιθυμω να προσβαλω τους ομοφυλοφιλους και δεν τους θεωρω αρρωστους.
    Αρχικα να πω οτι θεωρω πως δεν υπαρχει ταβανι στο βιτσιο και το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του, ειτε εταιρο-ομο-αμφι-φυλοφιλος, ειναι πραγματικα δικη του προσωπικη υποθεση!!!! ΑΡΚΕΙ ΠΑΝΤΑ να μην ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ!! Εκει ειναι που ορθωνω αναστημα!
    Οταν εχεις εναν ανθρωπο απεναντι σου επιλεγεις αν θα τον εχεις στη ζωη σου η οχι, μια επιλογη που απαιτει ειλικρινεια για να μην προκυψουν μελλοντικα προβληματα. Οταν το ανακαλυψα εγω, περασα μα περιοδο να προσπαθω να καταλαβω τι σημαινει. Τελικα, δεν τον χωρισα γιατι βρηκα το μσν, τον χωρισα γιατι ειπε ψεματα. Θα μπορουσε οντως να ειναι βιτσιο! Αν ηταν ομως δεν θα το εκρυβε. Κρυβεις ο,τι θεωρεις οτι ειναι κακο η ο,τι θεωρεις θα σου δημιουργησει προβλημα που δεν θα μπορεις να συμμαζεψεις.

Θελω να καταληξω οτι δεν ενδιαφερεται κανενας για τις προτιμησεις των αλλων! Χεστηκαμε! Γιατι ομως εγω να ερωτευομαι τον Χ και ο Χ επειδη κρυβεται γιατι ειναι αδυναμος να υποστηριξει τον εαυτο του (στην τελικη) μου καταστρεφει την ζωη με το να σχετιζεται μαζι μου και να το παιζει σε διπλο ταμπλο.

Τωρα θα μου πειτε και μεταξυ straight γινεται αυτο αλλα η αποψη μου ειναι καθολικη. Ο καθενας θα πρεπει να υποστηριζει τα πιστευω του ειτε ειναι να κοιμαται με αλλους ανδρες ειτε ειναι να μην μπορει να κοιμαται με μια μονο γυναικα!
    Θα ηταν πολυ καλυτερες οι σχεσεις αν υπηρχε απλα ειλικρινια!

Υ.Γ. ο συγκεκριμενος επεμενε παρα πολυ σθεναρα οτι δεν ειναι ομοφυλοφιλος, ακομα και οταν φτασαμε σε μαχαιρια και απειλες και σε γελοιες κουβεντες του τυπου "οκ τι με απειλεις? Τι μπορεις να κανεις με φουστα και δωδεκαποντα?" (Sorry αλλα ημουν πληγωμενη).

Και η καλυτερη ατακα του ηταν οταν ειπε " το τι ειμαι και το τι εχω μεσα στο κεφαλι μου ειναι καθαρα προσωπικη μου υποθεση και δεν αφορα κανεναν αλλον"

Υ.Γ.2 Απλα αναφερω την αποψη μου με τα παραπανω, εχω καταληψει στην αποψη μου, εχω βγαλει σχεδον τελειως το συγκεκριμενο ατομο απο τη ζωη μου και απλα περιμενω το χρονο να γιατρεψει ολα τα ασχημα συναισθηματα που εχω για εναν ανθρωπο (Που ανεξαρτητως σεξουαλικων προτιμησεων απλα με πληγωσε γιατι απλα με κοροιδευε ενα χρονο)...

Senior Member
    <Κρύβεις ό,τι είναι κακό>
    Ή ό,τι σε δίδαξαν πως είναι κακό...
    Με έναν ετεροφυλόφιλο άντρα δε θα μπορούσε μία σχέση σου να έχει ατυχή κατάληξη? Δεν τον ερωτεύτηκες γιατί κρύβεται και είναι αδύναμος. Υποθέτω ότι τον ερωτεύτηκες γιατί ήθελες να τον ερωτευτείς. Επίσης θα ήθελα με πάσα ειλικρίνεια να σου πω ότι τα ποστς σου δε βγάζουν πως δεν έχεις πρόβλημα με τη σεξουαλική προτίμηση καθενός όπως έγραψες, αλλά πώς έχεις. Δίχως καμία διάθεση να σε πικάρω, εγώ αυτό εισέπραξα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Junior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    <Κρύβεις ό,τι είναι κακό>
    Ή ό,τι σε δίδαξαν πως είναι κακό...
    Με έναν ετεροφυλόφιλο άντρα δε θα μπορούσε μία σχέση σου να έχει ατυχή κατάληξη? Δεν τον ερωτεύτηκες γιατί κρύβεται και είναι αδύναμος. Υποθέτω ότι τον ερωτεύτηκες γιατί ήθελες να τον ερωτευτείς. Επίσης θα ήθελα με πάσα ειλικρίνεια να σου πω ότι τα ποστς σου δε βγάζουν πως δεν έχεις πρόβλημα με τη σεξουαλική προτίμηση καθενός όπως έγραψες, αλλά πώς έχεις. Δίχως καμία διάθεση να σε πικάρω, εγώ αυτό εισέπραξα.
    δεν εχω προβλημα με τη σεξουαλικη προτιμηση καθενος οσο δεν με επηρεαζει!! Αυτο το ξεκαθαριζω!... αλλα το να με χρησιμοποιει καποιος επειδη δεν εχει τα κοτσια να παραδεχτει τις προτιμησεις του δεν το δεχομαι! αυτο με ενοχλει!

κι οσο για την ατυχη καταληξη μιας σχεσης το δεχομαι αλλα η κοροιδια σε οποιαδηποτε περιπτωση ειναι ασχημο πραγμα.. δυστυχως ομως το ειδος της κοροιδιας η της απατης με ατομα του αλλου φυλου εισαι παντα on alert!

Οταν ανακαλυψα το λογαριασμο δεν χωρισαμε αμεσως.. προσπαθησα να το επεξεργαστω.. Μπορω να σου πω οτι μετα, το να βγαινει εξω με ανδρες φιλους του και να περνανε απο το μυαλο μου τα χιλια διαφορα ηταν λιγο περιεργο.
    κι οταν προσπαθησα να το συζητησουμε αρχισε να φωναζε οτι επεμβαινω στα χωραφια του!

και να σου πω και το εξης! Δεν δεχομαι τι μας εμαθε η κοινωνια γιατι ορισμενα πραγματα νοημων ον εισαι και τα κρινεις.
    Ακομα και αν σ αρεσουν ανδρες γυναικες η ζωα, δεχομαι οτι ειναι δυσκολο να το παραδεχτεις σε ολους διοτι ακομα υπαρχει ρατσισμος, μπορεις ομως να εισαι ξεκαθαρος απεναντι στον εαυτο σου και στα ατομα που εμπλεκονται τουλαχιστον στην σεξουαλικη σου ζωη! δεν νομιζω ειμαι λαθος σε αυτο! ειμαι?

Page 2 of 2 FirstFirst 12