Results 1 to 15 of 31
Thread: Θα ξεπεράσει την απιστία;
-
13-10-2011, 14:54 #1
Θα ξεπεράσει την απιστία;
Καλησπέρα. Θα ήθελα πολύ τη βοηθειά σας γιατί τελευταία η οικογένειά μου πάει να τιναχτεί στον αερα. Πριν κανα δυο βδομάδες συνειδητοποιησα ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άντρα μου. Με πολλη αγάπη και τρόπο τον πλησίασα και έμαθα ότι εξομολογήθηκε τον έρωτά του σε μια κοπέλα απο τη δουλειά η οποια λέει δεν του έδωσε ελπίδες καθότι παντρεμένος και με παιδιά. Βέβαια εκδήλωσε κι εκείνη τον έρωτά της αλλά μέχρι εκεί. Το δέχτηκα ..κι αυτό γιατί κι εγώ δεν ήμουν αθώα πριν μερικά χρόνια. Είχα συναντηθεί 2-3 φορές με έναν γνωστό του και είχαμε φιληθεί αλλά δεν προχώρησε΄. Δεν ήμουν σίγουρη τι ακριβώς ήθελα κι έτσι έμεινε έτσι. Απο τότε είμαι τρελή με τον άντρα μου και δεν τον αλλάζω με τίποτα. Όλο αυτό όμως στην προσπάθειά μου να τον συνεφέρω και να του πω ότι μπορεί να το ξεπεράσει έφτασα να του το αποκαλυψω.. με συνέπεια να γίνει πυρ και μανία..εφυγε απο το σπίιτι για 2 μέρες, δεν μου απαντουσε στα τηλέφωνα με έδιωχνε όποτε πηγαινα να τον βρω. Εγώ προσπαθουσα και ακόμη προσπαθώ να του δείξω με κάθε τρόπο πόσο σημαντικός είναι για μένα και πως αν φύγει θα διαλυθεί η οικογένειά μας αλλά κι εγώ. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι θα τον χάσω. Απο τότε εχει επιστρέψει σπίτι κι ενώ δείχνει ότι προσπαθεί να κάνουμε μια νέα αρχή ΄τον βλέπω ότι είναι μαραμένος και πολύ θυμωμένος. Δεν ξέρω τι να κάνω για να τον κάνω ξανά ευτυχισμένο. Ξέρω πως έκανα λάθος και που έκανα ότι έκανα αλλά και που του το είπα γιατί πλέον έχει χάσει τη γη κάτω απο τα πόδια του..θέλω όμως να συνεχίσουμε την κοινή μας ζωή. Το ξέρει λέει όμως ακόμη θέλει χρόνο. Αραγε θα μπορέσει ποτέ να το ξεπεράσει ή μήπως έχει γίνει η αρχή του τέλους; Δεν ξέρω αν πρέπει να ελπίζω ή να δεχτώ πως δε θα είναι τα πραγματα ποτέ πια το ίδιο..Σας ευχαριστώ πολύ.
- 13-10-2011, 14:59 #2
ιματζιν....καλως ήρθες καταρχην..:)
Μου κάνει εντύπωση που στέκεσαι στο δικό του θυμό και όχι στο οτι σου αποκαλυψε πως ειναι ερωτευμενος με αλλη και μαλιστα πως το σταματησε εκείνη και οχι αυτός.
13-10-2011, 15:09 #3
Καλώς σε βρηκα Θεοφανία. Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Το ίδιο μου είπαν και άτομα δικά μου που τους το ανέφερα. Δεν ξέρω γιατί ..τι να σου πω..ίσως επειδή ήμουν κι εγώ ένοχη και το είχα στο μυαλό μου και περίμενα ότι θα μπορουσε να συμβεί και σε εκείνον..δεν ξέρω..απλώς προσπάθησα πάρα πολύ να του δώσω να καταλάβει πως δεν είναι αυτό που θέλει. Όπως νομιζα κι εγώ..του θυμισα πως αν φυγει θα έχει αφήσει πισω του δυο παιδιά και μετά τι; Θα ξεκινήσει απο την αρχή με μια μικρουλα; Και ξανά πάλι οικογένεια και παιδιά; Γιατί όλα αυτά μου είχαν περάσει κι εμένα απο το μυαλό κάποτε και ήμουν κ εγώ έτοιμη να τα τινάξω όλα στον αέρα αλλά στην πορεία το ωριμασα τόσο πολύ στο μυαλό μου που είδα πως δεν άξιζε. Εκείνος όμως ουτε καν το είχε φανταστεί πως θα ερωτευτόταν μια άλλη κοπέλα που τώρα που του έτυχε μου είπε πως δεν ξέρει τι αισθάνεται για μένα. Δεν μπορώ να πω πως δεν πληγώθηκα..πληγώθηκα πολύ αλλά όπως του είπα με ένοιαζε πιο πολύ να μην χαλάσουμε αυτό που έχουμε..΄ποιος άλλος άνθρωπος θα αγαπησει αυτά τα παιδιά περισσότερο απο εκείνον; Ποιος άλλος άντρας θα αγαπήσει τα σημάδια απο τη γέννα στο σώμα μου περισσότερο απο εκείνον; Πάντα θα μας συνδέουν γεγονοτα της ζωής που δε θα μας συνδέουν με κανέναν άλλον άνθρωπο..ήταν παρόν στη γέννηση και των δυο παιδιών μας..όπως και να το κάνουμε δε θέλω κάποιον άλλο..και με ένοιαξε πολύ να μείνει στην οικογένεια..όμως εγώ μπορώ να το διώξω απο το μυαλό μου φτάνει να είμαστε όπως παλιά..εκείνος όμως δειχνει πολύ άσχημα..έχει λέει συνέχεια στο μυαλό του την εικόνα να τον φιλάω και να με πασπατεύει..του είπα πως δεν έχει νοημα να τα σκέφτεται όλα αυτά και μου απαντησε πως είναι σα να του λέω<<σε απάτησα φίλε όμως σε αγαπώ, ξεπέρασέ το !!>>
13-10-2011, 15:15 #4
Και να σου πω και κάτι άλλο; Κι εμένα μου φάνηκε κάπως περίεργο που το σταμάτησε αυτή..και μάλιστα 21..υποψιάζομαι ότι τη φίλησε ή κάτι έγινε τέλος πάντων..όμως επιμένει όσες φορές κι αν το αναφέρω πως δεν το έχει κάνει..οποτε δεν μπορώ παρά να τον πιστέψω. Αλλωστε δε με απασχολεί και να μάθω. Περισσότερο με νοιάζει η ουσία. Να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε..ξέρεις..απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου όμως νομίζω πως η δική μου εμπειρία με έκανε να ωριμάσω απέναντι σε κάτι τέτοια..δε θα ξεχάσω τη ζαλάδα που ένιωσα και να χάνω τη γη κάτω απο τα πόδια μου όταν συνειδητοποιησα ότι υπήρχε άλλη..δεν το πίστευα..και ακόμη δεν πιστεύω που βρήκα τοκουράγιο και τη δυναμη να του πω ξέρεις..φυγε..είσαι ελεύθερος..κι όταν αποφασίσεις έλα..και έμεινε απλώς δεν ήξερε τι νιώθει...και μετά όσο προσπαθουσα να του ανοιξω τα μάτια τόσο η χαζή έφτανα στην αποκάλυψη..και έμαθε για μένα. Γιατί εγώ έκανα χειρότερα σε σχέση με εκείνον..και ίσως είναι πιο δυσκολο να το ξεπεράσει..δεν ξέρω..γι αυτό ρωτάω..
13-10-2011, 15:29 #5
Θα ήθελα ειλικρινά τη βοηθειά σας αν μπορείτε...όποιος έχει κάποια εμπειρία θα ήθελα πολύ να με βοηθήσει..ας μου στείλει και πμ όποιος μπορεί..μια γνώμη ..μια τρίτη ματιά σε όλο αυτό..ειλικρινά δεν ξέρω καν και πως πρέπει να λειτουργώ..να κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα..να κουβεντιάζω το θέμα μέχρι να το ξεπεράσει; τι; και ξεπερνιέται τελικά ρε παιδιά;
13-10-2011, 15:37 #6
...βασικά το ότι στο είπε είναι πολύ σημαντικό, ασχετα αν το έκανε επειδή δεν συνεχίστηκε η σχέση.
Επίσης σημαντκό είναι αυτό που του είπες, έτσι καταλαβε πως δεν είναι ο μόνος που πέρασε κρίση μεσα στο γάμο, όσο και αν δεν του αρέσει αυτό.
Υπάρχει περίπτωση να τον ψήσεις να πάτε σε ενα σύμβουλο γάμου?
13-10-2011, 15:47 #7
Tου το είπα..δε θέλει. Να μάθουν κι άλλοι λέει τα προσωπικά μας..ουτε με σφαίρες. Του είπα ότι θέλω να πάω εγώ και ουτε αυτό θέλει. Γενικά να το ξεπεράσουμε μονοι μας. Το θέμα είναι πως; Γι αυτό ήθελα και μια άλλη γνώμη. Στη μητέρα μου είπα ότι είμαστε καλά και το προσπαθουμε. Δεν το κουβεντιάζω πια μαζί της.Οποτε νιώθω λιγο μονη..εκείνος ποτε καλά πότε χάλια..κι εγώ να αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω..δεν έχω ιδέα. Του έχω πει όλα όσα σκεφτόμουν, έκλαψα τόσο που δεν μπορώ άλλο....έγινα χαλί να επιστρέψει σπίτι..πιο κάτω δεν πάει..αλλά δε με ενοιαξε..ξερω ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος στη ζωή μου που αξίζει να πέσω τόσο χαμηλά αρκεί να με αγαπάει όπως εγώ. Και τώρα υποτίθεται προσπαθουμε να ορθοποδήσουμε και πάλι..ποια πρέπει να είναι η στάση μου; τι να λέω; τι να κάνω; τι να περιμένω απο εκείνον; και για πόσο; και άραγε ισχύει πως αν ραγίσει μια φορά το γυαλί δεν ξανακολλά; μήπως δε θα είμαστε ποτέ πια όπως παλιά;;
14-10-2011, 16:47 #8
Σημερα δεν το περίμενα αυτό δυστυχώς αλλά τους είδα μαζί..αυτή σε φάση ότι βρίσκεται με τον πιο δικό της άνθρωπο και να μιλάνε. Σαν φίλοι..πόσο μου κακοφάνηκε..περασα με το αυτοκίνητο απο μπροστά τους..εκείνος με είδε..εκείνη όχι..στο σπίτι είπε ότι ένιωσε πάρα πολύ άσχημα γι αυτό αλλά ενώ ήταν προγραμματισμένο να κανανε δουλειά εκείνη είπε πως δεν είχε όρεξη και ήθελε μονο να μιλήσουν. Για διάφορα άσχετα θέματα..πως αλλαξαν έτσι μέσα σε μια μέρα..εχθές αναρωτιόμουν αν θα ξεπεράσει αυτό που του είπα και σήμερα σοκαρίστικα εγώ..εντάξει δεν φιλιοντουσαν και όπως μου είπε δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο και πως απλά μιλουσαν. Αλλά δεν ξέρω..δεν μπορώ να το χωνέψω..περίμενα πως μετά απο τόση κουβέντα, άσχημες καταστάσεις κτλ. θα γινόταν πιο ψυχρός απέναντί της..κι όμως..όχι..σε καμιά βδομάδα θα έχουν την τελευταία τους συνάντηση γιατί τότε τελειώνει και η δουλειά μαζί της..όμως τώρα μπορώ να πω πως φοβάμαι ..μετά απο αυτό φοβάμαι μήπως τελευταία μέρα κάνει την κίνηση εκείνη σε στυλ αποχεραιτισμου..εκείνος λέει πως αποκλείεται..αλλά δεν ξέρω..πως θα τον αποχεραιτήσει για πάντα; Ετσι; με ένα ξερό αντίο άντε και με μια αγκαλιά;; Και το σίγουρο είναι πως και αυτή αισθάνεται αρκετά πράγματα για εκείνον, σε σημείο να τον ρωτάει για τη δική μας κατάσταση χωρίς να κάνει βέβαια καμια κίνηση να τον πλησιάσει με το σώμα της , κάτι τελοςπάντων και όπως μου είπε εκείνος το καταλαβαίνει και απο τον τρόπο που τον κοιτάζει..αλλά κι εκείνος είναι λιγο μπερδεμένος γιατί τη σκέφτεται αλλα αποφασισμένος όπως λέει να μην κάνει τίποτα..δεν ξέρω..
14-10-2011, 20:07 #9
xameno to paixnidi. sorry.. :)
17-10-2011, 15:19 #10
imagination Καταλαβαίνω απόλυτα την απογοήτευσή σου. Είμαι σε παρόμοια φάση. Τελικά είναι πολύ άδικη η ζωή και κάποιοι δεν εκτιμούν αυτό που έχουν αλλά όταν κινδυνεύουν να το χάσουν σέρνονται σαν σκυλάκια, αρκεί να αναφέρεις ήρεμα κι αποφασιστικά τις λέξεις κλειδιά : δικηγόρος- διαζύγιο- διατροφή. Προς Θεού δεν εννοώ να το τραβήξεις στα άκρα αλλά άστο να αιωρείται στην ατμόσφαιρα μήπως και τον κάνεις να προσγειωθεί.
17-10-2011, 16:29 #11
Τι εννοείς χαμένο το παιχνιδι; η σχέση μας; δεν ξέρω..δεν είμαι απολυτα σίγουρη..μπερδευομαι..και νομιζω πως κι εκείνος είναι πάρα πολύ μπερδεμένος σίγουρα. Αυτές τις μέρες περνάμε πολύ καλύτερα απο τις αρχές που ξεκίνησε το θέμα. Προσπαθώ να είμαι πολύ τρυφερή και όταν αναφερόμαστε στην κοπέλα να το παίρνω περισσότερο χαλαρά παρά να υστεριάζω. Βάζω και λιγο καυστικό χιουμορ και του αρέσει. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω τι σκέφτεται..δηλαδή όπως είπα τελευταία -φτου μας- τα πάμε πολύ καλά.Όμως σήμερα τον πήρα τηλέφωνο όταν ήμουν στη δουλειά και τον ρώτησα τι κάνει μου είπε πως σκέφτεται και όταν τον ρώτησα τι ακριβώς μου είπε όλα. Δηλαδή; Τα δικά μου λάθη περισσότερο ή μήπως αν με αγαπάει; Ή μήπως αν θέλει να πάει με την άλλη κοπέλα. Ξέρω ότι έχουν άλλες δυο συναντήσεις λόγω δουλειάς και μου είπε ότι δε θα μου πει ποτε τις έχουν για να μη νιώθω άσχημα εκείνη την ώρα και παίρνω συνέχεια τηλέφωνο. Δεν μπορώ να καταλάβω..πρέπει να είναι μπερδεμένος..δεν πρέπει να έχει ξεκάθαρα συναισθήματα για μένα όπως έχω εγώ..δεν μπορώ αλλιως να το εξηγησω..φυσικά πάλι πολύ ηρεμα του είπα πως ακόμη και να αποφασίσει πως δε θέλει να μείνει εγώ θα στηρίξω την αποφασή του κτλ και πως θα τα βρουμε πολύ ψυχραιμα γιατί προτιμώ αν δεν με αγαπάει να μην είμαστε μαζί..και η απάντηση φυσικά όπως φοβόμουν ήταν <<εντάξει...θα είμαι σίγουρος..>> άρα..μάλλον το δουλεύει πολύυυ στο μυαλό του..μάλλον έχει ξετρελαθεί απο την άλλη...κι εγώ είμαι η συνηθισμένη γυναίκα του ..ενώ εκείνη ένας πόθος..Γιατί; Γιατί δεν βλέπει ξεκάθαρα; Γιατί έχει αφεθεί στα τσαλίμια μιας άλλης κοπελίτσας;;
Απο την άλλη λέω..τα πέρασα κι εγώ..του έκανα ακριβως τα ίδια άρα πρέπει να μη μιλάω και να τα καταπίνω μέχρι ο ίδιος να αποφασίσει τι θέλει...και τότε μονο ηρεμώ..και παίρνω βαθιες ανάσες..δεν ξέρω..μήπως σκέφτομαι λάθος;
17-10-2011, 17:37 #12
αυτή η αναμονή για το τι θα γίνει είναι ότι χειρότερο.να προσπαθείς να αποφύγεις το εγκεφαλικό από τις σκέψεις κ αυτές να ξεπηδάνε και να σου καίνε το μυαλό και την καρδιά!σφίξε τα δόντια κ προχώρα!κλείσε ραντεβού μαζί του για τελικό ξεκαθάρισμα.βάλτε τα όοολα κάτω με ειλικρίνεια!μη γεμίζεις τον ευατό σου ενοχές!εντάξει δεν ήσουν κ η σωστότερη αλλά ούτε κ αυτός!ε και δεν θα πάρουμε τώρα ζυγαριά για να δούμε ποιος είναι λιγότερο ή περισσότερο!ότι έγινε έγινε, σημασία έχει από 'δω κ πέρα τι θέλετε, η καρδούλα σας τι θέλει!
17-10-2011, 17:59 #13
Υποτίθεται ότι έχει τελειώσει το θέμα όμως υπάρχει ακόμη η συνάντηση μαζί της που δε μου λέει ποτε θα γίνει και μου ζητάει να του έχω εμπιστοσύνη και πως ουτε κι εκείνος ήξερε πότε συναντουσα τον άλλον. Απλώς νιώθω πως εκεί που είναι σίγουρος ότι μένει εκεί δείχνει κάτι να τον απασχολεί..και δεν καταλαβαίνω τι. Δε μου λέει συγκεκριμένα τι είναι αυτό. Δεν καταλαβαίνω τι αισθάνεται για εκείνην...όταν μου λέει πως με αγαπάει και περνάει καλά μαζί μου και μετά κάτι σκέφτεται...τι σκέφτεται; Δεν ξέρω..
17-10-2011, 18:36 #14
το θέμα είναι μπορεί να έχει ο ένας στον άλλο εμπιστοσύνη μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί μεταξύ σας?αυτό που τον απασχολεί μάλλον είναι ότι αν ραγίσει το γυαλί ...
03-11-2011, 16:26 #15
Καλησπέρα ξανα μετά απο τόσο καιρό.Θέλω πραγματικά μια βοηθεια...μια γνώμη..κάποιος έμπειρος της ζωης να μου πει τι στο καλο συμβαίνει..Δεν αντέχω άλλο..έχω κουραστεί ,είμαι εκνευρισμένη τόσο πολύ μαζί του...Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα λοιπον προσπάθησα πάρα πολύ..με τις κινήσεις μου, με τα λόγια μου όπως μπορουσα. Μπορω να πω πως γίνονταν κάποια μικρά βηματάκια μπρος και μετά πάλι πίσω..κάτι που με έχει κουράσει μεν αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μια απο αυτές τις μέρες ήταν και η τελευταία που θα έβλεπε την κοπέλα. Ήταν μαζί 5 ώρες περίπου λογω συνθηκών αν και μπορουσε να έρθει σπίτι για μια ωριτσα και να ξαναφύγει. Το έχει ξανακάνει. Τέλος πάντων..γυρισε σπιτι και με βεβαίωσε ότι δεν έγινε τίποτα γιατί αν γινοταν θα μου το έλεγε είπε. Φαινόταν όμως διαφορετικός. Πολύ εκνευρισμένη του εξηγησα πως αρκετά ανέχτηκα κι εγώ και να μην την ξαναδεί. Εκεί άρχισε να μου τα μασάει..ότι θα ξαναπεράσει να πληρώσει και τέτοια..προς το τέλος της ημέρας μου εξομολογήθηκε πως δεν ξέρει αν θέλει να μείνει, πως θέλει να την ξαναδει και δεν μου υποσχεται τίποτα γιατί δε θέλει να μου πει ψέματα και τέτοια.
Την άλλη μέρα μιλουσαμε στο τηλέφωνο (εκείνος δουλειά εγώ σπίτι) και μου είπε το εξής..<<αντε και δεν την ξαναδω τι θα κάνω; θα έρχομαι σπιτι να κάνω ότι μου λες εσύ;>> εκεί ειλικρινά..ξέσπασα...ήρθε σπιτι , του είχα μαζεψει τα ρουχα έτοιμος για να φυγει. Ήμουν σιγουρη πλέον ότι δεν με αγαπά...κι όμως με πλησιασε με αγάπη υποθέτω και μου είπε πως νιωθει πάρα πολλά για μένα και πως δε θέλει να φυγει..Εν τέλει λέω επιτέλους συνεχίζουμε με περισσότερη σιγουρια, έτσι μου έδειξε τουλάχιστον. Κι όμως...πάλι λάθος..
Μέχρι σήμερα έχει ένα τουπε απέναντί μου..είναι μονιμως εκνευρισμένος, αν αναφερθουμε στο θέμα θεωρεί τον εαυτό του αθώο(είναι άραγε ή όχι;; δεν έχω καταλάβει..λέει πως επειδή δεν την φιλησε είναι αθωος σε σχέση με μένα..μήπως έχω άδικο να τον θεωρώ εξισου ένοχο;) κι εμένα μου λέει πως <<εχω μαυρισμένο μητρώο>>και τέτοια.Και ακόμη χειρότερα πως αν δει τον άλλον θα τον σπάσει στο ξύλο..πράγμα που εμένα με τρομάζει απο κάθε άποψη. Παρόλο που δείχνει πως κάτι πάει να αλλάξει , με κάνει ώρες ώρες να νιώθω πως πρέπει κάθε μέρα να δείχνω κάτι σαν υποταγη..αν γίνω λιγάκι σκληρή μου λέει <<α τόσο πολύ άντεξες!!τοσο πολύ με αγαπάς..>> ενώ εγώ δεν έχω ακουσει ουτε μια γλυκιά κουβέντα δυο μήνες τώρα..και όχι τίποτε άλλο έχω δείξει απιστευτη υπομονή σε εκείνον..να ακουσω τα συναισθηματά του για εκείνην σχεδόν ατάραχη, να του εξηγησω πως έχει κάθε δικαίωμα αν θέλει να φύγει, πως εγώ τον αγαπώ και με ποιον τρόπο θα καταλάβει αν με αγαπά κι εκείνος..δείχνει λιγο να απολαμβάνει και να του αρέσει όλο αυτό αλλά μετά πάλι το ίδιο τροπάρι..εγώ η αμαρτωλη κι εκείνος ο αθωος και πως;; θα με συγχωρήσει;; κουράστηκα η αλήθεια..κουράστηκα..θέλω κι εγώ λιγη αγάπη και τρυφερότητα...να νιώσω λιγη ασφάλεια, να δω στο πρόσωπό του αυτόν που αγάπησα και αγαπώ ..