Results 1 to 15 of 15
-
13-10-2011, 16:06 #1
ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΚΠΟΡΝΕΥΕΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ?
''*******''
ειναι μια λεξη που ακουω μονιμως ειτε απο φιλους να μιλανε για πρωην και νυν ειτε αμα με βρισουνε στον δρομο χωρις να με ξερουνε ειτε επειδη αντιμιλησα καπου κοκ
******* με λεει καποιος που του καθησα, ******* με λεει καποιος επειδη ΔΕΝ του καθησα.
ειμαι ******* επειδη φοραω κοντη φουστα το βραδυ και ειμαι ******* επειδη δεν δινω σημασια στα προστιχα σχολια του καθε βλαμμενου στον δρομο.
ειμαι ******* αν καπνιζω στον δρομο καθως περπαταω, ειμαι ******* αν κοιταξω μεσα απο τα περαστικα αμαξια τυχαια. (ψαχνω για πελατη)
ποιοι ανθρωποι ειναι πραγματικα πουτανες? εχω μπερδευτει με την εννοια της πουτανιας. ειμαι τετοια οταν καθομαι οταν δεν καθομαι οταν βριζω η οταν πουλαω φιλους και συγγενεις>? ποτε ενας ανθρωπος εκπορνευεται συστηματικα και μεταφορικα, χωρις να πληρωνεται?
τωρα, η πουτανια ειναι γενους θυληκου? και αν ναι γιατι?I m a Good Person With Bad Attitude
- 13-10-2011, 16:46 #2
φοβερο θεμα πολυ μου αρεσε!!! θα μπορουσεσ να πει οτι υπαρχει κ αντιστοιχο για τουσ αντρεσ το να πεισ δηλαδη τον αλλον πουστη αλλα δεν ειναι για ολεσ τισ περιπτωσεισ οπωσ ειναι το ******* ειναι μαλλον τα καταλειπα τησ ανδροκρατουμενησ κοινωνιασ που με την παραμικρη αφορμη σου βαζουν την πιο ευκολη ταμπελα ευσ μαλλον δεν εχεισ προβλημα με την ταμπελα αλλα με τη λογικη το πωσ χρησιμοποιειται ετσι?
13-10-2011, 16:52 #3
για τους αντρες αρσενικο ειναι ''ο κερατας''
I m a Good Person With Bad Attitude
13-10-2011, 17:26 #4
για μενα ***** ειναι μια γυναικα η οποια συμμετεχει στη σεξουαλικη πραξη οχι απο ερωτα, απο ερωτικο ποθο για τον αλλο, κ απο ποθο ενωσης με τον αλλο κ βιωσης της εκστατικης πληροτητας του οργασμου, αλλα συμμετεχει για καποιον αλλο λογο, κυριως οικονομικο, ή για να κερδισει καποιας λογης οφελος.
συνεπως ***** ειναι μια στη συγγρου, που πηγαινει με τους πελατες της κ πληρωνεται ανα σεξουαλικη "συνεδρια", αλλα ***** ειναι κ μια γυναικα η οποια παντρευεται εναν τυπο για να της παρεχει οικονομικη ασφαλεια, κ του καθεται χωρις να τον αγαπα κ χωρις να μπορει να συμμετασχει ψυχικα στην σεξουαλικη πραξη μαζι του!
13-10-2011, 17:34 #5
θα συμφωνησω με την λου και να συμπληρωσω, οτι η μη-επαγγελματιας *****, δεν χρειαζεται να τον παντρευτει τον "πελατη", οποιαδηποτε γυναικα η και ανδρας κανει σεξ για ανταλλαγματα υλικα, θεση, λεφτα, δωρα, ειναι *****.
13-10-2011, 17:37 #6
13-10-2011, 17:49 #7
σε κανει προβληματισμενη....
εκανες μπολτ μονο αυτο το σημειο, αλλα πρεπει να προσεξεις και το τελος της προτασης.
ΑΝ δεν το κανει για τον ποθο ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
εσυ, αν σε εχω καταλαβει καλα, το κανεις προς οφελος της σχεσης σας και για συναισθηματικο οφελος τελικα...
χωρις να εξετασουμε τωρα αν κανεις καλα η οχι, δεν σε κανει ******* αυτο..
13-10-2011, 17:51 #8
...συμφωνώ με Λου και ρεμ και θέλω να προσθέσω πως μια γυναίκα που είναι ξεκάθαρα ***** και πληρώνεται γι αυτό, τη θεωρώ πολύ πιο έντιμη από αυτή που κάνει σεξ με κάποιον για να κερδίσει κάτι και εκτός από το κορμί της του πουλάει και παραμύθια.....
13-10-2011, 18:15 #9
οποτε ειναι απολυτα κακη εννοια να σαι *******. οι πορνες που το κανουνε επαγγελμα ειναι οντως κακο? ξερω τις επιλογες που μπορει να χουν μερικες, αλλα οσες το κανουν για να ζησουν δεν ειχαν αλλη επιλογη? εχω διαβασει ιστοριες κοριτσιων απο 3τοκοσμικες χωρες που εξαναγκαστικαν στην πορνεια απο τους ιδιους τους γονεις τους και ξεραν να κανουν μονο αυτο. δεν ειχαν και δεν θα χουν ποτε τα εφοδια να προχωρησουν στην ζωη τους παραπερα επειδη η ιδια η κοινωνια τους που τους πηδαει τους εχει στο περιθωριο σε ενα χωριο.το χωριο των πορνων. δεν θα μαζεψουν ποτε αρκετα λεφτα να βρουν καλυτερη μοιρα και δεν το επιδιωκουν επειδη ισως να φοβουνται. με κατι τετοια βλεπω πως δεν ειναι τιποτα στο χερι του ανθρωπου. σπανιες οι περιπτωσεις να καταφερεις να ξεφυγεις απο κατι.
απ την αλλη διαβασα για πορνες πολυτελειας στην αυστραλια, μεσα σε ενα λουσατο σαλουν με χαλια τζακια σαμπανιες και αρωματα. εκει που οι ιδιες οι κοπελες παραδεχτηκαν πως το κανουνε επειδη τους αρεσει και επειδη βγαζουν και υπερβολικα πολλα χρηματα. τοσα ωστε να μην χρειαστει απο καποιο σημειο και μετα να ξαναδουλεψουν. αλλα μ κανε εντυπωση το οτι παραδεχτηκαν πως ''τους αρεσει''. διαλεχτες 2μετρες πορνες που εκμεταλευονται την ομορφια (με λιγη ενισχυση απο την πλαστικη χειρουργικη κακα τα ψεματα)
και οι 2 περιπτωσεις ειναι πορνες. ειναι σωστο τωρα αυτο? που μοιαζουν οι 2 τουςI m a Good Person With Bad Attitude
13-10-2011, 18:28 #10
κοιτα
η κοπελα που καθαριζει στο σπιτι μου , θα μπορουσε να ειναι μοντελο απο εμφανιση, καθαριζει σπιτια ομως...
δεν ξερω ποια πραγματικα λογω ελλειψης προσοντων , δεν μπορει να κανει καμια αλλη δουλεια, δεν θα το κρινω εγω αυτο.
εχω δει ομως πολλα ρεπορταζ που λενε πορνες οτι ΤΟΣΑ λεφτα δεν βγαινουν ευκολα απο αλλη δουλεια.
αν αυτο που θελει μια κοπελα χωρις αλλα προσοντα ειναι ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ , χωρις προσοντα, ισως ειναι η μονη δουλεια.
αλλα εγω σε ρωταω. ποσα προσοντα θελει για να γινεις καθαριστρια?
13-10-2011, 18:36 #11
να καθαριζεις καλα και να μην βαριεσαι μαλλον! ;p
εγω με την καμια δεν θα μπορουσα να κανω καθαρισμους. οχι επειδη το παιζω καπως αλλα επειδη δεν μπορω, ειμαι τσαπατσουλα και βαριεμαι. αποτελεσμα ειναι να μην το κανω καλα.
και ωραια να ναι η αλλη και να θελει να γινει στριπερ η ***** , μπορει να θελει αλλα μπορει να ΜΗΝ το κανει καλα! εκει δεν θελει πουτανια?I m a Good Person With Bad Attitude
13-10-2011, 18:55 #12
14-10-2011, 03:03 #13
14-10-2011, 13:21 #14
παλια οταν ημουνα μικροτερη, τυχαινει πχ να πηγαινα με εναν αντρα και την ωρα που γδυνοτανε να με χαλαγε για πολλους λογους, κ ειναι εκεινη τη στιγμη που λες ''ωχ γμτ και τωρα τι κανουμε?'' . και εν τελει επειδη ηταν ηδη πολυ αργα , καθομουνα και μετα με επιανε μανια να κατουρισω και να πλυθω ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!! το χα κανει καμποσες φορες οχι μονο μια, το χα κανει και με καποιον π με γουσταρε και εγω οχι παρα πολυ, αλλα σκεφτομουνα να το κανω γτ δν ειναι κ κατι σοβαρο και επειδη μπορει να κανω κατι ''καλο'' για τον αλλον. ημουνα ******* η απλα φιλεσπλαχνη?
I m a Good Person With Bad Attitude
14-10-2011, 13:49 #15