Άτιτλο
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13

Thread: Άτιτλο

Senior Member

Άτιτλο

Μιας και δουλειά μου είναι να... τρολλάρω ανελλιπώς - σύμφωνα με την έγκριτη και πάντα βάσιμη γνώμη κάποιων μελών, θα σας... απαλλάξω απ' την ενοχλητική μου παρουσία και θα σας ευχηθώ καλή συνέχεια...:)... ούτως ή άλλως ήμουν σε άδεια αρκετές μέρες απ' τη δεύτερη εργασία μου, επομένως ούτε κι εγώ θα λυπηθώ επειδή δε θα ξανακάνω... καυγάδες, λολ! Προτού την κάνω όμως, θα παραθέσω κάποια σημεία από κάποιους, που είναι ακόμη στον αέρα για να θυμίζουν περίτρανα το τί σημαίνει "κανόνες λειτουργίας"...
    Δε ζητώ να διαγραφούν, αλλά αν έκανα "ριπόρτ", θα έκανα σε αυτά σίγουρα... υποθέτω πως έμειναν εκεί, γιατί εγώ και η διαχείριση οφείλουμε να είμαστε "εντάξει" ο ένας απέναντι στον άλλο. Εγώ απ' τη μεριά μου έχω προσωπικό θέμα με τον αντμίν - το λένε δημόσια οι έγκριτες πηγές - κι αυτός απ' τη μεριά του με απαξιώνει, όπως σε ένα πρόσφατο θέμα που του απηύθυνα το λόγο και δε μου απάντησε καν... έτσι τώρα είμαστε... πάτσι!...
    Κάποιος/οι σας έχουν δώσει το δικαίωμα να γράφετε αυτά που γράφετε και με το ύφος που τα γράφετε. Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα λοιπόν και μάλλον έχουν δίκιο. Αλλά αν αυτό είναι το δημόσιο φόρουμ όπου τηρείται ο σεβασμός, η τυπικότητα και η καλή συμπεριφορά... τότε εγώ είμαι όντως ένα "τρολλ" που δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω απ' το να καυγαδίζω, ουδέποτε έχω γράψει κάτι ουσιαστικό, και συνηθίζω να... κοροϊδεύω τους... ψυχασθενείς. Όλα αυτά είναι γραμμένα, και θα παραμείνουν γραμμένα. Προφανώς συμφωνεί και η διαχείριση. Οπότε ας την διευκολύνω για να μη με έχει... νταλκά στο κεφάλι της... σας χαιρετώ όλους και σε κάποιους ελάχιστους εύχομαι απ' την καρδιά μου ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της ζωής τους!...

"Ποιος τον έχει αφήσει ελεύθερο εκεί έξω αυτόν τον τύπο αλήθεια?".

“Αν δεν υπήρχαν τα υπερ-τρολλ σαν και σένα να μπαίνουν ξανά και ξανά με διαφορετικά ονόματα και χρησιμοποιόντας κάθε μικρή πρόφαση να βγάζουν το ανελέητο τρολλάρισμα τους ίσως να μην χρειαζοταν να το κάνω αυτό. Και εμάς δεν μας αφορούν τα ατέλειωτα κατεβατά που γράφεις για αυτούς που δεν πας εδώ μέσα και για την εμπάθεια σου για τον mod βρίσκοντας ευκαιρία σε κάθε άσχετο θρεντ αλλά το κάνεις.”.
    .................................................. ...........................................

“Επειδή όμως έχεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπάθεια και με το χώρο και με το Νίκο και με διάφορα μέλη που σε έχουν αμφισβητήσει, το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις και να δημιουργείς καυγάδες.”.

“...αλομπαρ...συνεχίζεις το γνωστό παραλλήρημα σου, οκ, δεν σε αδικώ, μάλλον σε έχω συνηθίσει.
    Μπορείς όμως να απαντήσεις στο πιο απλό ερώτημα μου?
    Απο τη στιγμή που ο πετράν ΔΕΝ απευθυνθηκε σε σένα, για ποιο λόγο ΑΚΡΙΒΩΣ ανακατεύτηκες?
    Σε αυτό έχεις απάντηση?
    Φυσικά και δεν έχεις, γιατί όπως ξέρουμε οι παλιοί έχεις άλλα θέματα με αυτό το χωρο και ψάχνεσαι.”.

“η παλιά γνωστή άλομπαρ..
    μπλα μπλα μπα και επιχείρημα κανένα, μόνο κλάψα για την κλίκα μου και τους οπαδούς μου, η γνωστή καραμέλα όσων δεν μπορούν να κάνουν μια σοβαρή κουβέντα πέρα από το να πετάνε χολή αβίαστα στον καθένα που δεν τους κάθονται οι απόψεις του.”.

“Μήπως θυμάσαι πόσο τον "στόλισες" πριν ζητήσεις επανελλειμένα τη διαγραφή σου από δω πρήζοντας όλο τον κόσμο επί μέρες και λίγο καιρό μετά επανήλθες μουλωχτά με άλλο νικ?”.
    (... το "μουλωχτά" έχει να κάνει με το ότι... άλλαζα ύφος γραφής υποθέτω... βάϊ - βάϊ...).
    .................................................. .................................................. .................

“δεν γινεται να συμβουλευουμε τους παντες να παρατανε την οικογενεια τους ελεος πια!!!!! μας μεγαλώσανε για να τους πεταξουμε στα δυσκολα?”.

“στο θεμα μας λοιπον, η κοπελα εβαλε θεμα γτ ηθελε συζητηση συμφωνα με την απρεπη συμπεριφορα γιατρου και οχι για το πως θα ξεφορτωθει την μανα της!”.

“για να προσεχεις τι λες σε οποιον προσπαθει να στηριξει την οικογενεια του. αν αυτο με κανει κακομαθημενο χαρα μου δεκτο το κοπλιμαν!”.

“δεν ειναι τοσο ωστε η φραση ''οφειλεις στον εαυτο σου να εγκαταλειπεις τους γονεις σου'' . σε μερικες φασεις ναι αμα σε κακομεταχειριζονται μια ζωη. ομως οταν υπαρχει θεμα υγειας οπως εγραψε η θεματοθετρια δεν μπορεις να λες οτι πρεπει να αφησεις την μανα σου για να μην συνεχιζεις να χεις καταθλιψη! ειναι τραγικο κ εμενα προσωπικα με τσιτωσε.”.
    .................................................. .................................................. ...........

“δικαιωμα σου να διαφωνεις με την αποψη της αλομπαρ.
    αγενης ηταν η αλομπαρ που αφου σε εβρισε, σου εκανε και επιθεση για το πως βιωνεις την ασθενεια σου.

Senior Member

Η διαχείριση παρεμβαίνει όπου αυτό κριθεί απαραίτητο και μετα απο report απο τα μέλη του φόρουμ. Αν δεν γίνει report είναι πρακτικά αδύνατον να διαβαστούν ολα τα θέματα οπότε και να διαγραφούν ολα τα μηνύματα. Επίσης κανένας moderator ή ο διαχειριστής του φόρουμ δεν μεροληπτεί ή παίρνει το μέρος κανενός.
    Last edited by PostMortem; 16-10-2011 at 15:09.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Senior Member
    το μηνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. στο καλο και να μη μας γραφεις
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    αν εκανες τον κοπο να παραθεσεις και ολα τα δικα σου σχολια που προκαλεσαν αυτες τις απαντησεις, θα αρχιζες να παρακαλας παλι την διαχειριση να σε διαγραψει, οπως εχεις ξανακανει....

Senior Member
    αλομπαρ, φιλικα στο λεω, γύρνα λιγο πισω κ σκεψου πως καποιες φορες κανεις επιθεσεις απο το πουθενα.
    προσπαθησε να το δουλεψεις αυτο.
    κ παλι σου λεω εντελως φιλικα.
    http://www.mazi.org.gr/

...εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι έγινε...
    Εβγαλε το μανιφεστο της πονεμένης συμφορουμήτριας η άλομπαρ, μετά ζήτησε να της το κλειδώσουν, αλλά μάλλον δεν το ζήτησε και ξεκλειδώθηκε?
    Φαντάζομαι πως θα έπρεπε να είχαμε μια σαφή τοποθέτηση από την PostMortem που κλείδωσε το θέμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...εγώ πάλι δεν κατάλαβα τι έγινε...
    Εβγαλε το μανιφεστο της πονεμένης συμφορουμήτριας η άλομπαρ, μετά ζήτησε να της το κλειδώσουν, αλλά μάλλον δεν το ζήτησε και ξεκλειδώθηκε?
    Φαντάζομαι πως θα έπρεπε να είχαμε μια σαφή τοποθέτηση από την PostMortem που κλείδωσε το θέμα.
    Κλειδώθηκε αρχικά επειδή ζητήθηκε απο την αλομπαρ και στην συνέχεια ξεκλειδώθηκε επειδή κρίθηκε καλύτερο να μην μείνει κλειδωμένο. Αυτό όμως δεν είναι το θέμα μας εδώ Θεοφανία. Ας δώσουμε σημασία σε αυτά που είπε η Αλομπάρ γιατι όσο και να θέλουμε να ρίχνουμε τις ευθύνες στους αλλους πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές. Το λεω γενικά και δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα.

Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    Κλειδώθηκε αρχικά επειδή ζητήθηκε απο την αλομπαρ και στην συνέχεια ξεκλειδώθηκε επειδή κρίθηκε καλύτερο να μην μείνει κλειδωμένο. Αυτό όμως δεν είναι το θέμα μας εδώ Θεοφανία. Ας δώσουμε σημασία σε αυτά που είπε η Αλομπάρ γιατι όσο και να θέλουμε να ρίχνουμε τις ευθύνες στους αλλους πάντα φταίνε και οι δυο πλευρές. Το λεω γενικά και δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα.
    ..πολύ σοφό που ξεκλειδώθηκε γιατί αν ο καθένας από μας έβγαζε ένα μανιφέστο εναντίων συγκεκριμένων μελών, επιλέγοντας αποσπάσματα από ποστς τους, χωρίς να αναφέρεται στο τι τα προκάλεσαν αυτά και στη συνέχεια κλεδωνόταν, τοτε θα δημιουργούνταν ένα ατελείωτο μπάχαλο.

Τώρα, όσον αφορά σε αυτά που είπε η άλομπαρ, λυπάμαι αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δώσω καμιά απολύτως σημασία και αν ήσουν παλιό μέλος όπως εγώ, θα καταλάβαινες το γιατί.
    Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο πως έχει φερθεί στο συγκεκριμένο χώρο και τοτε ίσως να άλλαζες γνώμη.
    Απο κει και πέρα δεν μπορώ να πάρω θέση σε γενικές αναφορές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..πολύ σοφό που ξεκλειδώθηκε γιατί αν ο καθένας από μας έβγαζε ένα μανιφέστο εναντίων συγκεκριμένων μελών, επιλέγοντας αποσπάσματα από ποστς τους, χωρίς να αναφέρεται στο τι τα προκάλεσαν αυτά και στη συνέχεια κλεδωνόταν, τοτε θα δημιουργούνταν ένα ατελείωτο μπάχαλο.

Τώρα, όσον αφορά σε αυτά που είπε η άλομπαρ, λυπάμαι αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δώσω καμιά απολύτως σημασία και αν ήσουν παλιό μέλος όπως εγώ, θα καταλάβαινες το γιατί.
    Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο πως έχει φερθεί στο συγκεκριμένο χώρο και τοτε ίσως να άλλαζες γνώμη.
    Απο κει και πέρα δεν μπορώ να πάρω θέση σε γενικές αναφορές.
    Εγω λέω το εξής: Αντι να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι ας κοιτάξουμε τις καμπούρες μας και ας κάνουμε λιγο αυτοκριτική εδω μέσα γιατί κατα ενα περίεργο λόγο πάντα φταίνε οι άλλοι. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Αλομπαρ ή η καθε Αλομπαρ. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγω. Αντι να κοιτάμε το δάχτυλο επιτέλους ας κοιτάξουμε το δάσος. Οταν ξεσπάνε τσακωμοί σίγουρα δεν τσακώνεται ενας μόνος του ετσι? Αν δεν συμμετάσχει και αλλος ενας τουλάχιστον δεν υπάρχει τσακωμός. Αρα φταίνε πάντα και οι 2 πλευρές. Ειναι γνωστό οτι σε ενα φόρουμ ψυχολογίας όπως αυτό τα μέλη αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και θα έπρεπε να υπάρχει υποστήριξη αντι αυτος ο κατασπαραγμός και η κριτική που επικρατεί. Και οι δυο πλευρές πυροδοτούν καταστάσεις και στο τελος ερχόμαστε να κατηγορήσουμε την διαχείριση γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Δεν γίνεται να εχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Μεγάλα παιδιά είμαστε ολοι εδω μέσα -επι το πλειστον- ας φερθούμε ανάλογα της ηλικίας μας ο καθένας.

Quote Originally Posted by PostMortem View Post
    Εγω λέω το εξής: Αντι να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι ας κοιτάξουμε τις καμπούρες μας και ας κάνουμε λιγο αυτοκριτική εδω μέσα γιατί κατα ενα περίεργο λόγο πάντα φταίνε οι άλλοι. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η Αλομπαρ ή η καθε Αλομπαρ. Με ενδιαφέρει τι κάνω εγω. Αντι να κοιτάμε το δάχτυλο επιτέλους ας κοιτάξουμε το δάσος. Οταν ξεσπάνε τσακωμοί σίγουρα δεν τσακώνεται ενας μόνος του ετσι? Αν δεν συμμετάσχει και αλλος ενας τουλάχιστον δεν υπάρχει τσακωμός. Αρα φταίνε πάντα και οι 2 πλευρές. Ειναι γνωστό οτι σε ενα φόρουμ ψυχολογίας όπως αυτό τα μέλη αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα και θα έπρεπε να υπάρχει υποστήριξη αντι αυτος ο κατασπαραγμός και η κριτική που επικρατεί. Και οι δυο πλευρές πυροδοτούν καταστάσεις και στο τελος ερχόμαστε να κατηγορήσουμε την διαχείριση γιατί το ένα και γιατί το άλλο. Δεν γίνεται να εχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Μεγάλα παιδιά είμαστε ολοι εδω μέσα -επι το πλειστον- ας φερθούμε ανάλογα της ηλικίας μας ο καθένας.
    ..ναι αυτό όμως είναι μια βολική καραμέλα, που θα μπορούσε να λειτουργήσει σε έναν ιδανικό κόσμο,όπου η πλειοψηφία θα είχε κάνει λοβοτομή.
    Εσένα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει η άλομπαρ, όταν όμως ένα συγκεκριμένο μέλος ψάνει να την πει με το ζόρι σε άλλα συγκεκριμένα δέκα μέλη, τότε είναι αναποφευκτο να μη ξεσπάσει καβγας.
    Τεσπα, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, αφού η άλομπαρ αποχώρησε, (ουδεις ξέρει για πόσο), αλλά ας σεβαστούμε πως δεν μπορεί να απαντήσει.
    Εγω προσωπικά το σταματώ εδώ.

Senior Member
    καλα εκανε και αποχωρησε γιατι πηξαμε στις μαρθες βουρτσες (η τπτ αλλο)

λυπηθηκα βεβαια λιγο επειδη ο επικηδιος ηταν πολυ κλαψε-μανε αλλα νταξ θα το ξεπερασω
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα με την Αλομπαρ/Ραμπολα/RockElCasbah, ισα ισα που πηρε και το μερος μου σε κανα δυο τσακωμους, και αν κι εγραφε πολλα συνηθως ειχε καποιο δικιο...

Banned
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Μιας και δουλειά μου είναι να... τρολλάρω ανελλιπώς - σύμφωνα με την έγκριτη και πάντα βάσιμη γνώμη κάποιων μελών, θα σας... απαλλάξω απ' την ενοχλητική μου παρουσία και θα σας ευχηθώ καλή συνέχεια...:)
    [/B]
    άνθρωποι που αγαπάνε τα ζώα και τη φύση είναι συνήθως άνθρωποι πληγωμένοι, απογοητευμένοι απο το ανθρώπινο είδος.

δεν είμαστε όλοι ίδοι ούτε θα μπορούσαμε να είμαστε ωστόσο διάβασε ξανά την πρώτη πρόταση και πες μου αν συμφωνείς.

ο πληγωμένος άνθρωπος ψάχνει τον παράδεισο σε αυτό που του φαίνεται καλύτερο ψυχή απο εκέινον, λιγότερο επικύνδυνο , περισσότερο γονικό.

Ξέρεις δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον άνθρωπο γιατί αρκετά ασχολούμαστε με τον άνθρωπο. έχει βροντηξει ο τόπος απο ανθρώπινα έργα έλεος.
    θα βάλω τον γάτο μου να γράφει στον υπολογιστή αν συνεχίσουμε (40)(ναι ρε πισι όλα τα ξέρεις) έτσι.

να είστε καλά παιδιά όπως ήταν οι Σουηδοί φίλοι μου παλαιότερα.