Οδηγούμαι στη παράνοια και το νιώθω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 36 of 36
  1. #31
    Banned
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    120
    Quote Originally Posted by KoitaStaMatiaMou View Post
    Α ρε φιλε μονο να ξερες σε ποσα μοιαζουμε. Εγραψα ενα κειμενο κατεβατο και καταλαθως πατισα κατι και σβηστηκε, δεν ψηνομαι να το ξαναγραψω διοτι μεσα στο χαος του μυαλου μου πατωνω με το συντακτικο, τεσπα, δεν εισαι μονος, κρατα γερα, θα βρεις τον δρομο σου, καποια στιγμη ο θυμος σου θα μετατραπει σε κραυγη, επειτα ξενερα που για μενα συνεπαγεται με το 0, απο κει και μετα χτιζουμε, ολα ειναι ενα ρισκο, ο κοσμος ειναι σαπιος, βλεπουμε πισω απο μασκες/φασματα και μας αποκαλουν τρελους, ξερεις ποσους σκαρτους εχω κανει περα? καθε μερα, κρατα λιγους και καλους στη ζωη σου, δυστυχως το νοημα εχει χαθει, αγαπη μονο
    Φίλε/φίλη με συγκίνησες, τα λόγια σου είναι τόσο περιεκτικά, κρύβουν σε λίγες γραμμές πολλές αλήθειες που είναι η πραγματικότητα για πολλούς...

    Φίλε HappyThoughts, μην το βάζεις κάτω, διαβασε όσο μπορείς και ποτέ δεν ξέρεις! Μην αποπροσανατολίζεσαι από τις διαμαρτυρίες των γονιών σου, εσύ εκεί, στον στόχο σου. Ξεσκίσου στο διάβασμα απο τώρα, κλείσε τον υπολογιστή. Εχεις περίπου 8 εβδομάδες, κάνε πρόγραμμα, κάλυψε κενά. Προλαβαίνεις να κάνεις δουλειά. ΟΚ?
    Αν θέλουν να σου περάσουν κάτι με το ζόρι, κάνε το ίδιο σε αυτούς. Και μη φοβάσαι. Θα τα καταφέρεις και χωρίς την βοηθειά τους. Όποιος θέλει μπορεί. Ξέρω άτομο που πέρασε στη σχολή που ήθελε, γράφτηκε, πήρε αναστολή φοίτησης για να δουλέψει ένα χρόνο να βγάλει χρήματα και να αρχίσει να σπουδάζει έχοντας τα βασικά. Μπορείς να το κάνεις και αυτό! Εξασφαλίζεις έτσι ένα μεγάλο μέρος των πρώτων εξόδων. Από το άπειρο των επιλογών σου, μην διαλέξεις τις επιλογές άλλων. Αν δεν περάσεις δεν είναι άσχημη ιδέα η ιδιωτική σχολή. Αλλά αφου οι γονείς σου δε σε στηρίζουν, θα το κάνεις μόνος σου, δουλεύοντας... Στο τέλος θα είσαι πολύ περήφανος για σένα.
    Καλή επιτυχία φίλε μου!!!

  2. #32
    Quote Originally Posted by Kortha View Post
    Ακριβως.Οικογενεια.Τους προστατευουμε επειδη πρεπει να τους προστατεψουμε.Αλλα ειναι αδυναμια που εχει καθε καλος ανθρωπος.Το ιδιο με τις σχεσεις.Νιωθει κανεις ετσι :
    -The moment I saw you, I knew it’d be the closest I’d get to being… close. I didn’t know what to do with that feeling,happiness.
    But they know now! And they’re hungry. Really hungry.
    Because for as long as I’ve known, they’ve been chasing me and now they’re ready, now they’re strong enough to break through.
    And I can’t fight them.
    I used to be able to when I was strong but… you’ve made me weak.
    And now I can’t, I can’t!

    Οι ανθρωποι ειναι αχορταγα πλασματα και παρτε το παραδειγμα του αδαμ και της ευας.απληστοι,ακορεστοι,τα εχουμε ολα αλλα θελουμε ΚΑΙ το μηλο.Παντα θα εκμεταλευτουν τις αδυναμιες,παντα θα ρουφανε μεχρι τον πυρηνα,παντα θα σχολιαζουν,θα στενοχωρουν,θα καταστρεφουν.Χωρις οπλα ειμαστε αδυναμοι και τα οπλα αυτα ειναι η καχιποψια,η αμφιβολια,η σκληροτητα! Δεν νομιζω οτι μπορω ουτε θελω ουτε αντεχω να παλεψω σε αυτο τον κοσμο.
    Εμείς οι ευαίσθητοι καθημερινά περνάμε τετοιες καταστάσεις. Μην τα χάνεις φίλε, μην απελπίζεσαι για τον κάθε μαλάκα, μάθε να τους αντιμετωπίζεις όπως τους αξίζει. Επειδή είναι μαφίες και εκμεταλλευτές δε σημαίνει ότι έχουν παραπάνω νού από εσένα. Καλοσύνη μόνο σε αυτούς που την αξίζουν! στους υπολοιπους να ξέρεις η ανταπόδωση τους για την καλοσύνη σου είναι η εκμετάλλευση σου.
    γιάννης

  3. #33
    Happythoughts, γεια σου και απο εμενα. Μιλησες για ονειρα δημιουργικοτητας, οπως για παραδειγμα η μεγαλη σου αγαπη για σκηνοθεσια και τασεις σεναριογραφικες, που δεν θα πραγματοποιηθουν ποτε. Αναρωτιεμαι ομως...Τι σε εμποδιζει να μεγαλουργησεις σκηνοθετικα όσον αφορα στην ιδια σου τη ζωη και οχι κατ' αναγκη σε μια ταινια? Τι σε εμποδιζει να γραψεις το καλυτερο σεναριο για τον δικο σου ρολο στην πραγματικοτητα που σου αποκαλυπτεται καθημερινα? Ειμαι σιγουρος πως θα μεγαλουργουσες με τοσες ευαισθησιες που εχεις. Η τεχνη του βιου ειναι πολυ σημαντικοτερη απο οποιαδηποτε αλλη τεχνη. Εαν μπορεις να ζεις κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες εχοντας ως συνθημα το να γινει η καθημερινοτητα σου εργο τεχνης τοτε πιστευω πως θα αντιληφθεις οτι δεν χαθηκαν τα ονειρα σου για σκηνοθεσια και οι σεναριογραφικες σου βλεψεις, πολυ απλα διοτι καθε μερα μπορεις να ασκεις αυτου του ειδους την τεχνη στην ζωη σου... Ευχομαι η ιδια σου η ζωη να γινει το καλυτερο "εργο"...

  4. #34
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2020
    Posts
    1
    Αν ζεις (μακάρι) μπορείς να μου πεις τι κάνεις σήμερα και πώς είσαι; δεν το λέω ειρωνικά, απλα ταυτίστηκα

  5. #35
    Member
    Join Date
    Mar 2020
    Posts
    45
    Γειά σου ρε φίλε!!Καλά έκανες και μας τα είπες,διάβασα αρκετά,όχι όλα γιατί βιαζομουν να σου γράψω.
    Θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως η ηλικία μου είναι 40 ετών περίπου και έχει σημασία αυτό γιατί ήμουν εκεί που είσαι,όχι ακριβώς έτσι αλλά στην ηλικία σου όλα έτσι τα έβλεπα..
    Συντελεσθεί ένα θαύμα αυτή την εικοσαετία που μας χωρίζει,ζω ακόμα,όχι απλά ζω αλλά και δε χορταινω να ζω.Πολλοι από αυτούς που δε με υπολόγιζαν ή προέβλεπαν μαύρη μοίρα για εμένα τώρα στο δρόμο τους βλέπω και τους αποφεύγω εγώ, θεωρώ ότι τους ξεπέρασα σε αξία,πως έκανα άλματα μπροστά και όχι απλά βήματα.
    Αυτό δε συνέβη έτσι τυχαία και πρόσεξε καλά το παρακάτω κείμενο.
    Ένα βράδυ του Ιανουαρίου πριν 20 χρονια είχα αρρωστήσει,δεν είχα κανέναν,ούτε νοιαζόταν κανείς για εμένα,δεν είχα ούτε όνειρα ούτε πολύ βασικά πράγματα για την επιβίωση,ήμουν απελπισμένος και κουρασμένος και ήθελα να τα παρατήσω όλα,ούτως η άλλως χαμένος ήμουν.Απο πάνω μου υπήρχε μια πολύ ψηλή γέφυρα αποφάσισα εκείνο το βράδυ πως αν δε πηδήξω,αν δε βρω το θάρρος να το κάνω,θα βρω λύση οριστική για το πρόβλημα μου.
    Από την επόμενη μέρα που ευτυχώς ξημέρωσε έβαλα έναν στόχο που είπα πως δε θα τον παρατήσω μέχρι να το καταφέρω να γίνει,σταμάτησα εντελώς να ασχολούμαι με το πώς μου φέρονται οι άλλοι,με το τι σκέφτονται για εμένα,με το αν με έχουν αδικήσει η όχι και είπα στον εαυτό μου "μπορείς να το κάνεις"
    Μην ακούς τι σου λένε οι άλλοι,η μάλλον άκουσε τα, αλλά φτιάξε τη δική σου κοσμοθεωρία,βασισου στον εαυτό σου μεγάλε,ο κόσμος πάντα θα είναι άδικος και θα αδικηθεις και εσύ όπως και θα αδικησεις. Αλλά ποτέ μα ποτέ μη το βάλεις κάτω κ;ι αν τώρα δεν έχεις κανέναν σου λέω πως αυτό είναι λάθος σκέψη,στην παρούσα φάση χρειάζεσαι μόνο τον εαυτό σου,οι υπόλοιποι θα μπουν στη ζωή σου αφού στρώσεις λιγάκι, εκεί θέλει υπομονή,όλα θα γίνουν,να ξέρεις...

  6. #36
    Banned
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    608
    Περασαν 8 χρονια και περιμενετε απαντηση?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Similar Threads

  1. ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ;
    By ortimo in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 1
    Last Post: 13-01-2011, 22:37
  2. Παράνοια
    By carrot in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 14
    Last Post: 23-12-2010, 20:32
  3. Ενω εχω αναγκη απο φιλιες νιωθω παραξενα καπως εξαρτημενη κ θελω να φευγω..νιωθω ενοχη γι αυτο..
    By Girl25 in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 26
    Last Post: 22-07-2010, 01:20
  4. Παρανοια
    By joy in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 7
    Last Post: 20-09-2006, 20:00
  5. ΕΚΦΡΑΣΗ-ΠΑΡΑΝΟΙΑ
    By dinad in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 3
    Last Post: 03-08-2006, 15:28

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •