Results 16 to 30 of 36
-
03-11-2011, 01:35 #16
Μια χαρα φυσιολογικο ειναι στο υπναγωγικο σταδιο τετοια φαινομενα .
Ομως, οταν λες 'ακους' κυριολεκτεις,δηλαδη ειναι ακριβως σαν να σου μιλαει καποιος ή απλα σαν εσωτερικος διαλογος?
- 03-11-2011, 15:33 #17
akouga enan kolito m na milaei gia to poker pou eixame peksi 2 me 3 ores noritera !
03-11-2011, 15:57 #18
03-11-2011, 16:36 #19
oxi r c den nomiza oti epikinonousa me kanenan apla htan periergo xereis einai ligo prin se parei telios o ypnos alla exeis akoma ligo tis esthiseis sou!
03-11-2011, 17:00 #20
Έλεος!!! μια γνώμη ζήτησε ο άνθρωπος και του τη πέσατε πάραυτα!!! (ως συνήθως...) - όπως και να 'χει καλύτερα να ζητήσεις τη γνώμη ενός ειδικού....
03-11-2011, 17:01 #21
haldol gia na katalabeis ti pezei mazi m tha sou pw to story m diabase to an den bariese kai sorry gia ta greeklish !
mia fora enw eimoun me enan filo m kai hmastan elaxista methismenoi se mia diafonia pou eixame autos mou eipe me yfos oti kai kala eimai (geiasas ) kai egw kapos parexigithika kai ton rotaw kai pios to leei auto kai mou kanei egw kai poloi aloi! apo ekeinei tin stigmoi arxisa na anarotieme pipos eimai ontos geiasa koufo e? stis epomenes mere arxisa na skanaro ton eautom gia simptomata pou tha edixnan oti eimai trelos auto mou kratise gia kamposes meres alla siga siga to xepernaga! ena mina argotera eimouna me tin kopela m sto spiti m kai mou elege oti ponaei to kefali tis kai oti den niothei kala kai egw den edina simasia se mia stigmi egine kati pou m alakse ti zwh . arxise na mou lei (h kopela m) oti den hxere pou htan oti den hxere pios eimoun egw kai gelage xwris logo kai fobotane htan ektos pragmatikotitas ( egw apo tin tromara m ligo akoma tha eixa pidixei apo to mpalkonei ) meta apo kapia lepta arxise na sinerxete kai den thimotane tpt molis tin piga spiti kai girisa meta sto diko m arxisa na psaxno sto internet gia simptomata psixoseis (fobomouna mipos eixe kati tetio) kai akou tora to pio koufo apo ton para para para poli fobo m min patho ta simptomata pou diabaza gia tin psixosei arxisa na nomizw oti ta patheno ! diladi elege se kapia site oti kapios psixotikos nomizei oti oi alloi milane giauton h oti h TV milaei giauton kai egw apo to entono anxos pou eixa kai exw nomizw oti mou simbenei ! pes m tora exeis xanadei tetia periptosei san tin dikia m ?
03-11-2011, 17:43 #22
03-11-2011, 17:50 #23
αυθυποβολη = kati poly kako?
03-11-2011, 18:03 #24
03-11-2011, 22:45 #25
apo oti fenete haldol stin ypolipi zwh mou tha xriazome panta kapion na me kathisixazei !
03-11-2011, 23:12 #26
Μεχρι να μαθεις να καθυσηχαζεις μονος τον εαυτο σου ;]
04-11-2011, 09:50 #27
Καλημέρα σας,
Πρίν λίγες μέρες είχα παρόμοια συμπτώματα. Ξάπλωσα να πέσω για ύπνο και νόμιζα ότι μου μιλούσε ο διάολος η κάποιος με φωνή φιδιού και ένιωθα σαν να με ακουμπούσε για λίγο. Βέβαια δεν πιστεύω στον διάολο και πολύ αλλά πιστεύω στον άνθρωπο διάολο και την "σατανική" πλευρά του εγκεφάλλου, τουλάχιστον έτσι μπορώ να το εξηγήσω λογικά. Πιστεύω ότι η θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός είναι μια ομαδική τρέλα, αν ο Χριστός υπήρξε σίγουρα από τη θρησκεία σέβομαι τα πρόσωπα του Χριστού και της Παναγίας αλλά μέχρι εκεί. Εδώ και εβδομάδες η γιαγιά μου μου κάνει εξορκισμούς εγω της το είχα ζητήσει αλλά δεν έκανα καλά γιατί μετά από λίγα βράδυ άρχισα να ακούω την σατανική αυτή φωνή. Πιθανό βέβαια αυτό να έγινε από ουσίες, λένε πως οι αμφεταμίνες για παράδειγμα προκαλούν ψευδαισθήσεις αλλά εγώ πέρα από τσιγάρο καφέ και μια στο τόσο ποτό δεν κάνω τίποτα άλλο πως μπορεί να συνέβη αυτό; Επίσης είμαι σαν νεκρός συναισθηματικά, χθες μιλούσα με έναν φίλο μου καλό ο οποίος μου μιλούσε για ένα φόρουμ μεταφυσικής (όχι αυτό) και ότι ασχολείται με αυτά και μου έλεγα ότι μένει σε ψηλό όροφο και πως θα ήταν αν βουτούσε. Δεν έχω αισθήματα αυτή τη στιγμή που γράφω θέλω όμως να βρώ μια ισορροπεία στη ζωή μου να σώσω τον εαυτό μου αλλά να μην αδιαφορώ και για τους συνανθρώπους μου και ειδικά τους φίλους μου. Αν υπάρχει Θεούλης, το καλό πνεύμα δηλαδή, αφού το σκοτεινό ανθρώπινο μυαλό φαίνεται κρύβει πολλά, μακάρι να μου δείνει το φως του γιατί το να βλέπω εφιάλτες στον ξύπνιο μου σε τόσο προχωρημένη κατάσταση είναι σπάνιο, ευτυχώς από εκείνη τη μέρα (συνέβη ένα βράδυ και ένα πρωί αυτή η φιδίσια διαβολικοφιδίσια όμως φωνή να μου "μιλάει") δεν το έχω ξαναπάθει, πήρα φάρμακο σήμερα με τη θέληση μου ,παίρνω και φάρμακα με τη θέληση μου σε χαμηλή δόση όμως γιατί φαίνεται ότι χρειάζεται ένα μέτρο σε όλα αυτά. Η φωνή βέβαια δεν με έβλαψε σωματικά αλλά εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα είναι η αλήθεια, ίσως λόγω παρούσας κατάστασης να μην έχω πολύ συναίσθημα αλλά σίγουρα είναι πολλά πράγματα που δνε καταλαβαίνω, άλλες φορές βλέπω ευχάριστα όνειρα στον κανονικό μου ύπνο γιατί να συμβεί αυτό δεν θέλω επίδομα αναπηρίας η να βγώ εκτός κοινωνίας θέλω να ζω φυσιολογικά άλλωστε έχω αποκτήσει κάποιο αυτοέλεγχο κυρίως όταν μπορώ να γυμνάζομαι καθημερινά, να κουράζετε το σώμα μου έτσι ώστε να μην γίνονται αυτά που γίνονται.
Συνήθως είμαι καλά αλλά τι ήταν αυτό ρε παιδιά...; Από φάρμακα; Δεν λέω υπάρχουν καινούργια πιο αποτελεσματικά, ίσως αυτά να βοηθάνε όσους έχουν καρκίνο, σκέφτομαι τώρα, αφού κάτι μου το λέει αυτό, αλήθεια πια είναι η αρρώστεια; Όπως και να χει η φύση μας έχει προσφέρει τα δώρα της προς παραγωγή και μεταποίηση και χρήση για το καλό μας, οι φαρμακευτικές γνωρίζουν πολύ καλά πως να μένουν στην κορυφή ακούγοντας το αγοραστικό κοινό και τις ανάγκες αλλά αυτό δεν θα το συζητήσω τώρα. Θέλω να μου μιλήσετε ειλικρινά. αν δεν είχα το χθεσινό καμπανάκι δεν θα έμπαινα για εξομολόγηση πρωινιάτικα. Καλή μέρα να έχετε και να πιστέυετε και στην φωτεινή πλευρά του ευατού μας. Και λίγη παρέα καλή να ηρεμούν τα πνεύματα.
Όσο για τις "μεταφυσικές" ανησυχίες, μην αφήνετε τους εαυτούς σας να χαλιέστε για τέτοια πράγματα. Παλαιότερα οι κυβερνήσεις έδιναν μηδέν επιδοτήσεις για όσους ήθελαν να ασχοληθούν επιστημονικά με το θέμα πλέον ίσως να αλλάξει αυτό και να δούμε κάτι άλλο στο μέλλον, όχι τόσο απλό όσο με την όψη του Χριστιανισμού. Ο Χριστός είπε όμορφα πράγματα αλλά δεν τα έγραψε σε κείμενα. Τα έγραψαν οι μαθητές του γι'αυτόν. Κατανοώ το σήμερα. Καλημέρα.
04-11-2011, 09:59 #28
Θα μπορούσα να πω πολλά δεν θέλω να μιλήσω, ειδικά μετά από όλα αυτά, δεν γίνομαι πιστευτός, μερικοί μπορεί να καταλάβουν πως έχω κάποια στοιχειώδη λογική ακόμα και μετά τον εφιάλτη αυτό, άλλοι ίσως να έχουν αντίθετη γνώμη ας το συζητήσουμε, όυτως η άλλως και γω δεν θα πίστευα κάποιον που θα έλεγε ότι ακούει φωνές, αν είχα λίγη ωριμότητα ίσως να με έβαζε σε σκέψεις, λένε πως μερικοί τυχεροί όπως φαίνεται να συμβαίνει και στην περίπτωση αυτή τα παθαίνουν αυτά αλλά δεν χάνουν το μυαλό τους ούτε φέυγουν τρέχοντας να κλειστούν στο μοναστήρι.
Εσείς τι πιστεύετε; Καταλαβαίνετε τι γίνεται;
04-11-2011, 15:14 #29
file m an to epathes auto tin ora pou se eperne o ypnos (xereis tin ora pou pernas ta sinora metaxi ypnou kai xipniou) xero oti auto einai normal apo ti mou eipan kai ta paidia pio panw ! tora an akous fones tin ora pou perpatas h asxolise me kati (diladi ston telios xipnio sou) e tote tha prepi na episkeutis hdiko psixologo h psixiatro !
04-11-2011, 17:08 #30
Συνέβη το βράδυ, εκεί που πήγαινα να πέσω για ύπνο ξαπλωμένος και το πρωί, δεν συνέβη ενδιάμεσα. Θα ήθελα απλά να πω ότι κάνετε να το κάνετε με μέτρο γιατί όλα εθιστικά είναι δεν σας το λένε, ειδικά τα φάρμακα που δίνουν για να αντιμετωπίσουν τον πόνο. Αν είναι κάτι σε υπερβολική δόση όπως ένα ξετσιτωτικό χαλαρωτικό το λέω εγώ μπορεί να πέσουν οι φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού και να συμβούν περιεργα πράγματα. Θα το συνέδεα αλλιώς σε περίπτωση που δεν είχε γίνει η υπέρβαση στην παρέμβαση, εν γνώση μου μεν αλλά χωρίς να έχω επιλέξει και την περιφρούρηση και τον περιορισμό, την λήψη με προτροπή ανειδίκευτου σε τέτοια σοβαρά κοινωνικά θέματα. Είναι λίγο δύσκολο να το περιγράψω ειδάλως μεταφυσική, πάει πέταξε η ψυχούλα και μου μιλάει ο κακός ο σκοτεινός. Ας πούμε όταν το μυαλό είναι στο σκοτάδι ακούει πράγματα βλέπει πράγματα όπως συμβαίνει με τον ύπνο. Δεν είμαι ειδικός είμαι μορφωμένος και σπουδαγμένος ανθρωπος αλλά σε άλλο κλάδο ίσως παρεμφερή. Θέλω απλά να πω να προσέχετε τα μάτια σας τετρακόσια και να μην εμπιστευεστε όσους σας έχουν απο πολύ κοντά αν με νοείτε ευχαριστώ που με διαβάσατε.