Results 31 to 34 of 34
Thread: θέλω συναισθήματα
-
26-10-2011, 00:46 #31
- 26-10-2011, 18:41 #32
εμενα πασχει ο αντρας μου εδω και εννεα μηνες.μολις γεννησα το δευτερο παιδακι μας και η ολη κατασταση ειναι πολυ δυσκολη και ψυχοφθορα για ολους μας!οσο παει χειροτερευει παρα το οτι παει σε ψυχολογο και ψυχιατρο.τελευταια τον επιασε αγοραφοβια και τασεις αυτοκτονιας!σαςπαρακαλω εσεισ ππου νιωθετε ετσι και υποφερεται απο την ιδια κατασταση βοηθηστε με!υπαρχει κατι που να τον κανει καλυτερα?ειναι καποιος που το ξεπερασε για να του δωσω θαρρος οτι ολα θα περασουν?
04-11-2011, 22:26 #33favvelGuestελα γεια σορρυ για την καθυστερηση.Να σου πω.Δυστυχώς δεν έχει αλλάξει τπτ.Είμαι το ίδιο και μέσα στην ψυχή μου και στο θέμα συγκέντρωσης.
Έχω ένα πλάκωμα στην καρδιά σταθερό ακόμα και όταν είναι να διαβάσω κάτι από βιβλίο θα κάτσω λίγα λεπτα και μετά το παρατάω.
Μερικές φορές προσπαθώ να παίρνω ερεθίσματα απ'έξω είτε με το να δώ κατι στην τηλεόραση είτε με το να δω για λίγο μια ταινία μιας και δεν μπορώ να διαβάσω(εε να σημειώσω ότι στο ιντερνετ διαβάζω πιο ευκολα όπως σε αυτο το site αλλά κι εδώ οχι πάντα μιας και δεν μπαίνω συνέχεια γιατί είναι που δεν έχω όρεξη)και με αυτόν τον τρόπο με το να εχω ερεθισματα μπορω και σκεφτομαι μετα. ενεργοποιω λιγο τη σκεψη μου.
Αυτο σχετικά με το οτι ξελιχθηκες έγινε και σε εμενα μιας και απεκτησε καποιες ικανοτητες τις οποιες δεν ειχα πριν.
Αλλά αυτό που λες στο τέλος με τρομάζει.Δουλεύει μόνο η λογική σου δλδ?Εμένα αυτό συνέβη στην αρχή του προβήματός μου.
Τώρα δεν αισθάνομαι ότι δουλεύει η λογική μου πιο πολύ ούτε ότι υπάρχει μόνο αυτή.
Αισθάνομαι ότι και δεν έχω συναισθήματα και ότι επιμένει να είναι εξασθενημένη η λογική μου,λόγω του ότι έχει περάσει πολύς καιρός που έχω αυτό το πρόβλημα και το μυαλό μου επικεντρώθηκε στον πόνο που ένιωθα και δεν ασχολιόμουνα με κάτι άλλο.
Ενώ στην αρχή του προβλήματός που υπερχρησιμοποίησα τη λογιή μου,είχα ακόμα αποθέματα συναισθήματος γι'αυτό και είχα την αντοχή να το κάνω.
Τώρα αισθάνομαι αδύναμη.
Πρέπει να υπάρχουν και τα δύο.
16-07-2020, 15:58 #34
Σου ήρθαν τα συναισθήματα;