θέλω συναισθήματα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    κανε μπαντιτ τζαμπινγκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by Empneustns View Post
    κανε μπαντιτ τζαμπινγκ

Εγώ ήξερα για μπαντζι τζαμπινγκ. Λίγο ανορθόδοξη θεραπεία...

Senior Member
    η απουσια συναισθηματων ειναι κ συμπτωμα σε καποιες ψυχικες ασθενειες. εμφανιζεται πχ στη βαρια καταθλιψη, στη σχιζοφρενεια (επιπεδωση συναισθηματος). επισης καποια φαρμακα το εντεινουν αυτο νομιζω.
    μηπως αν προσπαθεις λιγο λιγο να κανεις πραγματα, τρωγοντας σου ανοιξει κ η ορεξη?

favvel
    Guest
    ιχιχι μπαντιτ!!αμα κανω μπαντιτ θα γινω μπερμπάντιτ!!μπερμπατημενη ??θα περπατησω που λενε?θα χαιρετησω?κατ τετοιο και μετα..ητανε καλη κοπελα και τα παρεμφερη..
    μμ..ναι η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι να το κανω αυτο το πραγμα.δε θελω να ριψοκινδυνευω τη ζωη μου.
    δε θελω να πεθαινω απροοπτα χωρις να το περιμενω οτι θα μου συμβει.θελω να ειμαι ενημερη της καταστασης,να το ξερω.να με εχουνε ενημερωσει!!
    οποτε η μονη περιπτωση που θα ηθελα να πεθανω θα ητανε η αυτοκτονια οπου θα το ειχα επιλεξει ή και σε μια περιπτωση που να μην το καταλαβω οπως στον υπνο μου η με ανακοπη.
    οχι ετσι ξαφνικα.ειναι μαρτυριο αυτο.ειναι βασανο!

μμ πρεπει να βρω κατι αλλο.θα το ψαξω..

μμ ναι παντως η αληθεια ειναι οτι απο εκεινη την ημερα που εγραψα το θεμα ειμαι λιγο καλυτερα..
    και θελω να πω οτι μαλλον ειμαι και αναλογα με τις μερες μου.δλδ ενω εκεινη την ημερα καθομουνα ολη μερα στο κρεβατι μου και δεν μπορουσα ουτε να κουνηθω,
    και σε καποια στιγμη σηκωθηκα και εγραψα τηνκατασταση μου,μετα τις επομενες μερες ημουνα καλυτερα,
    δλδ αναγνωρισα οτι ακομα κι αν ειναι δυσκολο για μενα να ξεπερασω την ακινησια μου βλεπω οτι αν κανω το βημα μετα τα οφελη που εχω να παρω απο τον κοσμο,
    αυτα που εχει να μου προσφερει ειναι προτιμοτερα απο το να καθομαι ακουνητη.

Και ενας λογος που καθομουνα ακουνητη και δε δεχομουνα να κουνηθω ητανε γιατι ηθελα να τα γνωριζω ολα απο μονη μου.
    Ειχα αυτην την απαιτηση.Δεν ειχε νοημα για μενα να μου τα λενε οι αλλοι.
    Ας πουμε ηθελα ολες οι γνωσεις να υπαρχουν απο την αρχη μεσα μου.
    Και επειδη αυτο δεν μπορουσε να γινει γι'αυτο τοσον καιρο εμενα στην αδρανεια και στην αγνοια.

δλδ δεν μπορουσα να παραδεχτώ οτι δεν ξερω τπτ.
    τωρα το παραδεχομαι και προσπαθω να μαθω απο γυρω μου.
    ελπιζω τουλαχιστον.θα με βοηθησει αυτο επιτελους να προχωρησω.
    δλδ καταλαβα οτι απο εναν χαζο εγωισμο δεν μπορουσα να προχωρησω και οχι επειδη δεν μπορουσα να διαβασω..
    μμ..μαλλον αυτο.. εε??

Senior Member
    δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα απο πριν ως δια μαγειας! γεννιωμαστε κ δεν ξερουμε τπτ κ σιγα σιγα με τις εμπειριες μας μαθαινουμε! η αποχτηση γνωσης φερνει κ χαρα!
    ισως σε σκοτωναν ο λαθος τροπος που βλεπεις τη ζωης κ οι λαθος προσδοκιες απο αυτην!

Senior Member
    και μενα μου συμβαινει αυτο πολυ εντονα τον τελευταιο καιρο . διεκοψα κατι που εκανα για πολλους μηνες και εχω αποσυντονιστει ενω θα επρεπε να γινεται το αντιθετο γιατι εχω πιο πολυ ελευθερο χρονο τωρα. μονο σκεφτομαι και ..φευγω οταν ειμαι με κοσμο. μεχρι και στις πορειες στο Συνταγμα πηγα χτες για να βρεθω αναμεσα σε κοσμο αλλα ημουν φοβερα απαθης , τι πετρες τι μολοτοφ εγω ετρωγα τα πατατακια μου . σημερα κανονισα να βγω μετα απο καιρο με ενα φιλο και το εχω μετανιωσει 500 φορες αλλα απτην αλλη το εχω αποφασισει 501 φορες. νιωθω οτι θελω να κανω παρα πολλα πραγματα αλλα δε ξεκιναω απο πουθενα και ολο μαζευω δουλειες . ειμαι σε ενα μερος σκεφτομαι το αλλο ειμαι στο αλλο σκεφτομαι το ενα. πολυ σκεψη κ πολυ κουραστικο..! και εχω κανει και μπαντζι τζαμπινγκ! δεν διαβασα εκτενως τα προηγουμενα ποστ.. ειδα φως γνωριμο και μπηκα ..

favvel
    Guest
    μμ κατι που σκεφτομαι τελευταια ειναι οτι ο λογος που εχει πεσει επιδημια αναισθησιας στον κοσμο τα τελευταια χρονια ειναι γιατι πιθανον να ηθελαν να την προκαλεσουν αυτοι που ειναι στην εξουσια δλδ οι γερμανοι προκειμενου να μας κανουν εμας τους μεσογειακους λαους να ερθουμε στη θεση τους να τους καταλαβουμε πώς νιωθουνε μιας κι εκεινοι γεννιουνται με μια ταση να πειθαρχουν σε ο,τι τους λενε να κανουνε οταν ειναι μικρα,αυτο ομως τους οδηγει μετα να πιεζονται,επειτα η πιεση συναισθηματων τους οδηγει σε αναισθησια και μετα ειναι δυστυχισμενοι.
    Ας θυμηθουμε οτι εχουνε υπαρχουν και ταινιες πολυ παλιες εγω ξερω ταινια του 1965 που αναφερεται ή που μου εχει μεινει στο μυαλο τελος παντων οτι μιλαει για απουσια συναισθηματων.Και φτιαξανε τετοια ταινια μια εποχη που οι ανθρωποι δεν ειχαν τετοιο προβλημα.Πώς το προεβλεψαν?
    Τιποτα δε γινεται στο ακυρο χωρις αποδειξη.
    Οι μεσογειακοι λαοι μεγαλωνουν σε πιο ελευθερο περιβαλλον,χωρις πολλη καταπιεση γι'αυτο ειναι πιο ευτυχισμενοι.
    Οι γερμανοι το βλεπουν αυτο,το ζηλευουν,μεσα τους ειναι δυστυχισμενοι,δεν μπορουν να νιωσουν αυτα τα συναισθηματα,κανεις δεν τους τα εχει μαθει και γι'αυτο το λογο εκδικουνται τους λαους που εχουνε νιωσει ευτυχια με διαφορους τροπους.
    Ειτε με το να τους κανουν πολεμους και να τους σκοτωνουν,ειτε με το να τους καταπιεζουν συναισθηματικα οπως γινεται και τωρα και βλεπουμε τα αποτελεσματα πανω μας.
    Παντως απο καθε αποψη ο,τι γινεται οφειλεται στο οτι περα απο ενα μεριδιο ευθυνης που εχουνε οι ανθρωποι μικρο,το μεγαλυτερο μεριδιο το εχει ο κοσμος,η φυση που ειναι στραβα φτιαγμενη και αδικει καποιους ανθρωπους και ειναι υπαιτια για το κακο.

Junior Member
    βρε παιδια, τι καλα θα ητανε να μπορουσαμε να απομουνονουμαι τα αρνητικα συναισθηματα οταν ειχαμε να διαχειρηστουμε μια δυσκολη κατασταση ! δυστυχωσ αυτο δε γινεται!
    favvel , μπορεισ να συγκεντρωθεισ μπορεισ να αποστιθησεισ ενα κειμενο και σε συγκριση με πριν?
    η εποικινωνια με τουσ ανθρωπουσ πωσ ειναι?
    πριν απο αυτο εχεισ νιωσει δυνατο αλγοσνα τρυπαει το στομαχι σου?
    εχω βρει και ακομη εναν ανθρωπο που εχει περασει το ιδιο με μασ, η δικη του περιπτωση κρατησε 2 χρονια.
    η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω, ειναι οτι σιγουρα εχουμε γνωστοσυμπεριφορικεσ παγιδεσ και οτι η αναπτυξη του εγκεφαλου μασ δεν ακολουθησε τη κλασικη διαδικασια ανοιγματοσ μυαλου δηλαδη να ερθουμε σε επαφη με τα συναισθηματα μασ και να αναπτυξουμε τη λογικη δυναμη τησ σκεψησ μασ.
    αυτο αν και δυσβασταχτο και φαινεται να μη τελειωνει ειναι ευκαιρια για εξελιξη, αυτο το πιστευω ακραδαντα.
    και το λεω αυτο βασιζωμενοσ στα δικα μου βιωματα, οταν ειχε ερθει πριν περιπου δυομιση χρονια η καταθλιψη, εγω τοτε δε πονουσα απλα, υπηρχε μια δυναμη που νυχθημερων τρυπουσε το στομαχι μου και με εκανε ανικανο να κουνηθω να μιλησω να πραξω το ωτιδηποτε αργοτερα αυτο εξελιχθηκε σε ευλογια, ανοιξαν τα ματια μου, ειδα ετσι οπωσ ποτε δεν ειχα δει στη ζωη μου, ανακαλυψα ευαισθησιεσ μου και απογειωθηκε η συναισθηματικη νοημοσυνη μου. με ολο το θαρροσ και ολη την ειληκρηνεια , ετσι ακριβωσ συνεβησαν τα πραγματα και τωρα χαθηκαν ολα, απομωνοθηκε η εποικηνωνια των 2 πλευρων του εγκεφαλου μου για να δουλευει μοναχα και να ανοιξει η λογικη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by favvel View Post
    μμ κατι που σκεφτομαι τελευταια ειναι οτι ο λογος που εχει πεσει επιδημια αναισθησιας στον κοσμο τα τελευταια χρονια ειναι γιατι πιθανον να ηθελαν να την προκαλεσουν αυτοι που ειναι στην εξουσια δλδ οι γερμανοι προκειμενου να μας κανουν εμας τους μεσογειακους λαους να ερθουμε στη θεση τους να τους καταλαβουμε πώς νιωθουνε μιας κι εκεινοι γεννιουνται με μια ταση να πειθαρχουν σε ο,τι τους λενε να κανουνε οταν ειναι μικρα,αυτο ομως τους οδηγει μετα να πιεζονται,επειτα η πιεση συναισθηματων τους οδηγει σε αναισθησια και μετα ειναι δυστυχισμενοι.
    Ας θυμηθουμε οτι εχουνε υπαρχουν και ταινιες πολυ παλιες εγω ξερω ταινια του 1965 που αναφερεται ή που μου εχει μεινει στο μυαλο τελος παντων οτι μιλαει για απουσια συναισθηματων.Και φτιαξανε τετοια ταινια μια εποχη που οι ανθρωποι δεν ειχαν τετοιο προβλημα.Πώς το προεβλεψαν?
    Τιποτα δε γινεται στο ακυρο χωρις αποδειξη.
    Οι μεσογειακοι λαοι μεγαλωνουν σε πιο ελευθερο περιβαλλον,χωρις πολλη καταπιεση γι'αυτο ειναι πιο ευτυχισμενοι.
    Οι γερμανοι το βλεπουν αυτο,το ζηλευουν,μεσα τους ειναι δυστυχισμενοι,δεν μπορουν να νιωσουν αυτα τα συναισθηματα,κανεις δεν τους τα εχει μαθει και γι'αυτο το λογο εκδικουνται τους λαους που εχουνε νιωσει ευτυχια με διαφορους τροπους.
    Ειτε με το να τους κανουν πολεμους και να τους σκοτωνουν,ειτε με το να τους καταπιεζουν συναισθηματικα οπως γινεται και τωρα και βλεπουμε τα αποτελεσματα πανω μας.
    Παντως απο καθε αποψη ο,τι γινεται οφειλεται στο οτι περα απο ενα μεριδιο ευθυνης που εχουνε οι ανθρωποι μικρο,το μεγαλυτερο μεριδιο το εχει ο κοσμος,η φυση που ειναι στραβα φτιαγμενη και αδικει καποιους ανθρωπους και ειναι υπαιτια για το κακο.

Οι "Έλληνες" είναι ευτυχισμένοι "my arse". Αυτά τα οι Έλληνες/μεσογειακοί λαοί" είναι πιο ευτυχισμένοι/sexy/lovers είναι αστικοί μύθοι. Βασικά σε πολλές έρευνες οι έλληνες έχουν βγει με πολύ μέτριους βαθμούς ικανοποίησης και ευχαρίστησης από την ζωή παγκοσμίως. Αντιθέτως οι Δανοί (και άλλοι σκανδιναβικοί λαοί), οι Αυστραλοί/Νεο-Ζηλανδοί, οι Καναδοί έχουν τα υψηλότερα συνήθως scores χαράς/ευτυχίας/ικανοποίησης από την ζωή. Φαίνεται πως ο ήλιος, ο φραπές και το τσίπουρο δεν φτάνουν από μόνα τους για να σε κάνουν ευτυχισμένο. Το γενικό μορφωτικό επίπεδο είναι επίσης πολύ low σε σύγκριση με βορειότερες Ευρωπαικές χώρες (αν και στην τελευταία γεννιά άρχιζε να αλλάζει αυτό κάπως με το ιντερνετ και την ελευθερία της πληροφορίας) Το μόνο που παραδέχομαι την Ελλάδα είναι ότι έχει ένα από τα μικρότερα ποσοστά βίαιης εγκληματικότητας (αλλά ένα από τα υψηλότερα οικονομικής εγκληματικότητας) στον κόσμο. Για τους Γερμανούς δεν ξέρω, αλλά και πάλι μην λέμε ότι στερεοτυπικό κυκλοφορεί από εδώ και από εκεί. Προφανώς είναι παιδική εξήγηση να λέμε ότι όλα αυτά τα κάνουν γιατί "ζηλεύουν" την Ελλάδα λολ. Υπάρχει ένα πολύπλοκο οικονομικό Ευρωπαικό σύστημα από πίσω και η Ελλάδα με το τεράστιο έλλειμα που έχει προκαλεί αστάθεια για αυτό μας κυνηγάνε αλλιώς χ*στηκαν :P.

Senior Member
    Συμφωνώ με Petrance. Mεγάλη αθλιότητα κυκλοφορεί. Αν ποτέ έφευγα από δω θα πήγαινα Καναδά πάντως για πολλούς λόγους απ' όσους ανέφερε ο Petran.
    To στερεότυπο πάντως έρχονται οι καταπιεσμένοι Ελλάδα και ευχαριστιούνται σεξ και ξενύχτι πού το πας? Και πώς άραγε να σχηματίστηκε? Τι έχουμε "πουλήσει" σαν χώρα τόσες δεκετίες? Σουβλάκι, ρέκλα, γαρίφαλλα σε πίστες πρώτο τραπέζι πίστα, χώσε κι έναν παρθενώνα για να δώσεις και μια νότα κουλτούρας,λολ
    Ό,τι προωθήσαμε ως Ελλάδα μας επιστρέφεται, that's all.
    Aλλά τι να πεις για μια χώρα που ακόμη η εκκλησία παίζει ρόλο πολιτικό, τι να πεις για μια χώρα που ακόμη παρελαύνουν οι μαθητές και στρέφουν τα κεφάλια σε "επισήμους" πολιτικούς, έννοιες αντίθετες, τι να πεις για μια χώρα που ο θεσμός της οικογένειας είναι συνώνυμος με ισόβια καταπίεση, το κέντρο της δοξασμένης της πρωτεύουσας είναι πήχτρα στην κατσαρίδα, στο σκουπίδι, στα ψιλικατζίδικα και στους φασίστες? Που εθνική "περηφάνεια" σημαίνει έχω περηφάνια για κάτι που δεν γνώρισα, δεν υπάρχει βασικά, αλλά μου το έχουνε φουσκώσει στο μυαλό αιώνες και ΠΡΕΠΕΙ να αγαπάω τη χώρα μου, την πόλη μου, τη γειτονιά μου άσχετα αν τη μισώ γιατί στην πραγματικότητα το χειρότερο είναι η αντίθεση του φαντασιακά πλασμένου και του υπαρκτά υφιστάμενου που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ από γενιές και γενιές? Γιατί δεν αλλάζει? Γιατί ο έλληνας όταν οδηγά λες στο δρόμο πετά το περιτύλιγμα του σουβλακίου στη μούρη του πίσω οδηγού και στο καπάκι το μπουκάλι του νερού του το πετάει το παιδί του από το πίσω κάθισμα στη δική του μούρη?

Όχι μόνο δε φτάνει ο ήλιος, ο φραπές και το τσίπουρο, αλλά όσο υποβαθμίζεται το ελληνικό περιβάλλον, που το κάνει γιατί δεν υπάρχει περιβαλλοντική παιδεία, όσο υποβαθμίζεται το βιωτικό επίπεδο, που είναι σε άμεση σχέση με το περιβάλλον, όσο στα σχολεία δεν εισάγεται τέχνη, οικολογία, πολιτισμός, κουλτούρα, αλλά αυτό το συνονθύλευμα υποκρισίας που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, τότε όλο και περισσότερο τσίπουρο θα μας χρειάζεται, χαχαα

Ας το λέμε να το πάρουμε απόφαση. Η Ελλάδα ζέχνει, η Ελλάδα ζέχνει και οι μεγαλόσχημες κορώνες για το παρελθόν μας είναι αυτό που είναι, μεγαλόσχημες κορώνες. Λίγη εντιμότητα δε θα έβλαπτε, ούτε λίγη συνειδητοποίηση πως το καλιμαύκι, ο χαρτογιακάς, και η άρπα κόλλα άρπαξε χώσε κέρδισε απ΄όπου βρεις, πάρε τζιπ μεγαλύτερο κατά πέντε μέτρα από του διπλανού σου να του μπεις στο μάτι, δεν έκαναν ποτέ πολίτες χώρας ευτυχισμένους.

Το σύστημα υγείας διαλυμένο, το σύστημα παιδείας δεν το συζητώ, καλύτερα να κρατάμε τα παιδιά στο σπίτι για κατ' οίκον εκπαίδευση, τζάμπα πάνε κι έρχονται, οι θάλασσές μας και τα βουνά μας όπως το πάμε δε θα κρατήσουν για πολύ, ήδη ταξιδεύουμε αρκετά μακριά και η μόλυνση έχει κάνει την παρουσία της και στο αρκετά μακριά, όλα νομίζω είναι αποτέλεσμα έλλειψης ουσιαστικής παιδείας, μην ξεχνάμε τα πρότυπα που μας πάσαραν οι προηγούμενες γενιές, που ήταν ΜΠΑΖΩΣΤΟ, ΜΠΑΖΩΣΤΟ, ΧΟΥΦΤΩΣΤΟ ΧΟΥΦΤΩΣΤΟ, ΠΑΡΕ ΚΡΑΤΑ ΣΦΙΧΤΑ, και τέτοια. Θέλουμε ρεκτιφιέ και πέταμα. λολ
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    αντε να βουλιαξουμε, μπας κ βουλιαξουν τα χαλια μας!!!
    συμφωνω με τους προλαλησαντες (ρεϊν κ πετραν).
    κατα τα αλλα, μονο η τροϊκα μας φταιει.

στο μονο σημειο που διαφωνω ρεϊν, ειναι σχετικα με τις κατσαριδες! ζωακια ειναι κ αυτες! δεν ενοχλουν! αυτο που λενε για τις κατσαριδες οτι ειναι βρωμιαρες, ειναι ρατσιμος κ προκαταληψη εναντιον των κατσαριδων! νομιζω οτι μπορουμε να ζησουμε αρμονικα κ με αυτες, αν αποχτησουμε αντιρατσιστικη παιδεια κ οικολογικη συνειδηση!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post

στο μονο σημειο που διαφωνω ρεϊν, ειναι σχετικα με τις κατσαριδες! ζωακια ειναι κ αυτες! δεν ενοχλουν! αυτο που λενε για τις κατσαριδες οτι ειναι βρωμιαρες, ειναι ρατσιμος κ προκαταληψη εναντιον των κατσαριδων! νομιζω οτι μπορουμε να ζησουμε αρμονικα κ με αυτες, αν αποχτησουμε αντιρατσιστικη παιδεια κ οικολογικη συνειδηση!!!
    Ζωάκια οι κατσαρίδες? Από πότε? Αυτές είναι συμμορίες που σκοπό έχουν να εισβάλλουν στα καθαρά μας σπιτάκια, να τα αλωνίσουν, να πατήσουν παντού, να πεταξουν άμα θέλουν από τοίχο σε τοίχο, να χ*σουν (με το συμπάθειο) σε όλα τα ντουλάπια, να φάνε και να πιούνε με αποτέλεσμα εσύ ανυποψίαστη νοικοκυρά που νομίζεις ότι το σπίτι σου είναι λαμπίκο και που ξέχασες το καπάκι από το βάζο με την ζάχαρη ανοιχτό να νομίζεις ότι έπεσε πιπέρι μέσα... guess what!! δεν είναι πιπέρι
    Ξύπνησες την νύχτα και σε έπιασαν λιγούρες? Αν θέλεις και παρεούλα ακόμα καλύτερα.. πας στην κουζίνα και βρίσκεις όλα τα κατσαριδάκια να σου χαμογελάνε! Απέκτησες ξαφνικά αλλεργίες? Δες και τα θετικά, απέκτησες και φίλες! Τις κατσαρίδες!!!
    Και για να μην είμαι off topic, θέλετε συναισθήματα? Πάρτε κατσαρίδες στο σπίτι και σύντομα θα αποκτήσετε συναισθήματα...μίσους!!

:P

Senior Member
    τι να τα κανεις τα συναισθηματα. ολο να προκαλουν μπελαδες ειναι. πιο αχρηστα κ απ τις κατσαριδες. δεν θα αντεξουν καν σε πυρινικο πολεμο
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Συμφωνώ με Petrance. Mεγάλη αθλιότητα κυκλοφορεί. Αν ποτέ έφευγα από δω θα πήγαινα Καναδά πάντως για πολλούς λόγους απ' όσους ανέφερε ο Petran.
    To στερεότυπο πάντως έρχονται οι καταπιεσμένοι Ελλάδα και ευχαριστιούνται σεξ και ξενύχτι πού το πας? Και πώς άραγε να σχηματίστηκε? Τι έχουμε "πουλήσει" σαν χώρα τόσες δεκετίες? Σουβλάκι, ρέκλα, γαρίφαλλα σε πίστες πρώτο τραπέζι πίστα, χώσε κι έναν παρθενώνα για να δώσεις και μια νότα κουλτούρας,λολ
    Ό,τι προωθήσαμε ως Ελλάδα μας επιστρέφεται, that's all.
    Aλλά τι να πεις για μια χώρα που ακόμη η εκκλησία παίζει ρόλο πολιτικό, τι να πεις για μια χώρα που ακόμη παρελαύνουν οι μαθητές και στρέφουν τα κεφάλια σε "επισήμους" πολιτικούς, έννοιες αντίθετες, τι να πεις για μια χώρα που ο θεσμός της οικογένειας είναι συνώνυμος με ισόβια καταπίεση, το κέντρο της δοξασμένης της πρωτεύουσας είναι πήχτρα στην κατσαρίδα, στο σκουπίδι, στα ψιλικατζίδικα και στους φασίστες? Που εθνική "περηφάνεια" σημαίνει έχω περηφάνια για κάτι που δεν γνώρισα, δεν υπάρχει βασικά, αλλά μου το έχουνε φουσκώσει στο μυαλό αιώνες και ΠΡΕΠΕΙ να αγαπάω τη χώρα μου, την πόλη μου, τη γειτονιά μου άσχετα αν τη μισώ γιατί στην πραγματικότητα το χειρότερο είναι η αντίθεση του φαντασιακά πλασμένου και του υπαρκτά υφιστάμενου που ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ από γενιές και γενιές? Γιατί δεν αλλάζει? Γιατί ο έλληνας όταν οδηγά λες στο δρόμο πετά το περιτύλιγμα του σουβλακίου στη μούρη του πίσω οδηγού και στο καπάκι το μπουκάλι του νερού του το πετάει το παιδί του από το πίσω κάθισμα στη δική του μούρη?

Όχι μόνο δε φτάνει ο ήλιος, ο φραπές και το τσίπουρο, αλλά όσο υποβαθμίζεται το ελληνικό περιβάλλον, που το κάνει γιατί δεν υπάρχει περιβαλλοντική παιδεία, όσο υποβαθμίζεται το βιωτικό επίπεδο, που είναι σε άμεση σχέση με το περιβάλλον, όσο στα σχολεία δεν εισάγεται τέχνη, οικολογία, πολιτισμός, κουλτούρα, αλλά αυτό το συνονθύλευμα υποκρισίας που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα, τότε όλο και περισσότερο τσίπουρο θα μας χρειάζεται, χαχαα

Ας το λέμε να το πάρουμε απόφαση. Η Ελλάδα ζέχνει, η Ελλάδα ζέχνει και οι μεγαλόσχημες κορώνες για το παρελθόν μας είναι αυτό που είναι, μεγαλόσχημες κορώνες. Λίγη εντιμότητα δε θα έβλαπτε, ούτε λίγη συνειδητοποίηση πως το καλιμαύκι, ο χαρτογιακάς, και η άρπα κόλλα άρπαξε χώσε κέρδισε απ΄όπου βρεις, πάρε τζιπ μεγαλύτερο κατά πέντε μέτρα από του διπλανού σου να του μπεις στο μάτι, δεν έκαναν ποτέ πολίτες χώρας ευτυχισμένους.

Το σύστημα υγείας διαλυμένο, το σύστημα παιδείας δεν το συζητώ, καλύτερα να κρατάμε τα παιδιά στο σπίτι για κατ' οίκον εκπαίδευση, τζάμπα πάνε κι έρχονται, οι θάλασσές μας και τα βουνά μας όπως το πάμε δε θα κρατήσουν για πολύ, ήδη ταξιδεύουμε αρκετά μακριά και η μόλυνση έχει κάνει την παρουσία της και στο αρκετά μακριά, όλα νομίζω είναι αποτέλεσμα έλλειψης ουσιαστικής παιδείας, μην ξεχνάμε τα πρότυπα που μας πάσαραν οι προηγούμενες γενιές, που ήταν ΜΠΑΖΩΣΤΟ, ΜΠΑΖΩΣΤΟ, ΧΟΥΦΤΩΣΤΟ ΧΟΥΦΤΩΣΤΟ, ΠΑΡΕ ΚΡΑΤΑ ΣΦΙΧΤΑ, και τέτοια. Θέλουμε ρεκτιφιέ και πέταμα. λολ

+1000000 (βάλε και άπειρα μηδενικά!)

Φοβερό ποστ, welcome back rain!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast