O KOΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 54
    Banned

O KOΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ..

σας παραθετω ενα βιντεο αρκετα σοκαριστικο..τελικα ειμαστε μεγαλα κτηνη οι ανθρωποι!που πηγε η ανθρωπια ρε παιδια?τι διαολο εχουμε παθει?

http://youtu.be/tFifWw6DGz8

Δυστυχως η ανθρωπινη ζωη κ μαλιστα οταν δεν ειναι σε παραγωγικη ηλικια δεν εχει καμια αξια απ οτι φιανεται στην συγκεκριμενη χωρα..... εφιαλτικο..... Ας ευχυθουμε να μην γινουμε ΠΟΤΕ ετσι......
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Δυστυχως δεν μπορω να δω το βιντεο λογω δουλειας αλλα οσο σοκαριστικο και αν ειναι καταβαθος γνωριζουμε την κτηνωδη πλευρα του ανθρωπου και απο μια αλλη μερια δεν θα επρεπε να μας σοκαρει. Το θεμα ειναι ποιος ο λογος να βγει σε θεμα. Γιατι δεν κοιταμε τα θετικα πραγματα στη ζωη? Θα πρεπει να νιωθουμε καλα φυσικα χωρις να κλεινουμε τα ματια μας στα υπολοιπα αλλα οχι να ψαχνουμε γι αυτα..

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Δυστυχως δεν μπορω να δω το βιντεο λογω δουλειας αλλα οσο σοκαριστικο και αν ειναι καταβαθος γνωριζουμε την κτηνωδη πλευρα του ανθρωπου και απο μια αλλη μερια δεν θα επρεπε να μας σοκαρει. Το θεμα ειναι ποιος ο λογος να βγει σε θεμα. Γιατι δεν κοιταμε τα θετικα πραγματα στη ζωη? Θα πρεπει να νιωθουμε καλα φυσικα χωρις να κλεινουμε τα ματια μας στα υπολοιπα αλλα οχι να ψαχνουμε γι αυτα..
    εγω προσωπικα το θεωρω τεραστιο θεμα για συζητηση και ας μην ενδιαφερει κανεναν..αν θες να συμμετεχεις σε θεματα που αφορουν πεταλουδες δικαιωμα σου,μπορουσες να το παραβλεψεις..εγω δεν ζω στο ροζ συννεφακι θελω να συζητω και την αρνητικη πλευρα της ανθρωπινης φυσης.
    επισης κατεκρινες κατι χωρις να το δεις,μιλα για πεταλουδες λοιπον και σε τους υπολοιπους να ψαχνουν αυτο που θελουν.

Senior Member
    Πειτε μου πως ειναι ψευτικο το βιντεακι

Banned
    Quote Originally Posted by tzina View Post
    Πειτε μου πως ειναι ψευτικο το βιντεακι

οχι δεν ειναι!!κατι τετοια πρεπει να μας ταρακουνουν και οχι να κλεινουμε τα ματια..

Senior Member
    Ωραια για συζητηστε περι αυτου να δουμε τι θα βγει απο αυτο το θεμα... και εγω ας τραγουδαω "μια ωραια πεταλουδα" :P

Banned
    Ωραια για συζητηστε περι αυτου να δουμε τι θα βγει απο αυτο το θεμα... και εγω ας τραγουδαω "μια ωραια πεταλουδα" :P
    μπορεις απλα να μην συμμετεχεις..εσυ απο δικα σου θεματα τι εχεις βγαλει?μπηκες σαν κριτης χωρις να δεις καν τι αφορα το βιντεο..απαντας σε κατι που σε αφηνει αδιαφορη οπως εμμεσως πλην σαφως λες,ακυρο εντελως οσο ακυρη ειναι κ η παρουσια σου εδω.

Banned
    φυσικα τα θεματα "ακαταλληλες φωτο στο fb" "πορνο" και αλλα που δεν μου ερχονται τωρα στην κουτρα λογω κουρασης μπορουν να λαβουν χωρα σε αυτον τον ιστοτοπο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    μπορεις απλα να μην συμμετεχεις..εσυ απο δικα σου θεματα τι εχεις βγαλει?μπηκες σαν κριτης χωρις να δεις καν τι αφορα το βιντεο..απαντας σε κατι που σε αφηνει αδιαφορη οπως εμμεσως πλην σαφως λες,ακυρο εντελως οσο ακυρη ειναι κ η παρουσια σου εδω.
    Ειπα την γνωμη μου σε κατι που δεν εχω δει το οποιο παραδεχομαι και ξεκαθαρισα. Αλλα ειπα οτι οσο σοκαριστικο ειναι οτι δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα να μας κεντριζουν τα αρνητικα χωρις ομως να κλεινουμε τα ματια σε αυτα τα ασχημα γεγονοτα και δεν θα επρεπε να μας κανουν εντυπωση καποια πραγματα οταν ξερουμε που μπορει να φτασει ο ανθρωπος. Εχω καθε δικαιωμα να λεω την γνωμη μου και θα την λεω. Απο τα δικα μου θεματα εχω βγαλει πολλα. Απο το δικο σου θεμα δεν ξερω τι θελεις να βγαλεις! Να δουμε το βιντεο και να πουμε "ααααα τι αισχρο!" Εκει βλεπω να πηγαινει το θεμα ή εχεις αλλο κατα νου?

Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειρωνευομαι καθολου αν ο τροπος που γραφω δειχνει κατι τετοιο.

Senior Member
    φυσικα τα θεματα "ακαταλληλες φωτο στο fb" "πορνο" και αλλα που δεν μου ερχονται τωρα στην κουτρα λογω κουρασης μπορουν να λαβουν χωρα σε αυτον τον ιστοτοπο..
    Τα θεματα που εχω ανοιξει οπως αυτα που αναφερεις ειναι θεματα που με απασχολουν και αφορουν και την ζωη ΜΟΥ. Δεν μιλαω για γενικοτητες τυπου "τι γινεται στον κοσμο". Δεν κατακρινω τιποτα γιατι αν κατεκρινα το θεμα σου δεν θα σου εγραφα ετσι.

Banned
    τοτε να μαθεις να εκφερεις γνωμη σε θεματα που εχεις παρακολουθησει..δεν ζητιανεψα απαντησεις και ενδιαφερον απο κανεναν,ειδα κατι στο διαδικτυο που με εντυπωσιασε και μου προκαλεσε ασχημα συναισθηματα και απλα ηθελα να το μοιραστω.
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σου απολογηθω..

Senior Member
    τοτε να μαθεις να εκφερεις γνωμη σε θεματα που εχεις παρακολουθησει..δεν ζητιανεψα απαντησεις και ενδιαφερον απο κανεναν,ειδα κατι στο διαδικτυο που με εντυπωσιασε και μου προκαλεσε ασχημα συναισθηματα και απλα ηθελα να το μοιραστω.
    δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να σου απολογηθω..
    Δεν σου ζητησα να απολογηθεις, συζητηση προσπαθω να κανω αλλα εσενα βλεπω να επιτιθεσαι.

Peace! :)

Banned
    Δεν σου ζητησα να απολογηθεις, συζητηση προσπαθω να κανω αλλα εσενα βλεπω να επιτιθεσαι.

Peace! :)
    δεν κανω επιθεση,απλα απανταω τοση ωρα σε ακυρα.
    δεν σου κανει αυτο το θεμα?ενα κλικ λοιπον κ πας παρακατω!συζητηση θα ανοιξω μαζι σου επειδη δεν σου κανει ενα θεμα το οποιο δεν παρακολουθησες καν?

Senior Member
    δεν κανω επιθεση,απλα απανταω τοση ωρα σε ακυρα.
    δεν σου κανει αυτο το θεμα?ενα κλικ λοιπον κ πας παρακατω!συζητηση θα ανοιξω μαζι σου επειδη δεν σου κανει ενα θεμα το οποιο δεν παρακολουθησες καν?
    Τελος παντων δεν θα λογοφερω μαζι σου. Ειπα την γνωμη μου ασχετα αν δεν σου αρεσε. Θεωρω πολυ πιο σημαντικο ομως να προσπαθει ο καθενας να γινεται καλυτερος ανθρωπος για να εχουμε εναν καλυτερο κασμο παρα να ασχολουμαστε με θεματα που θεωρω οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο επειδη παντα θα υπαρχουν. Οκ δεκτο οτι ηθελες να το αναφερεις γιατι σου εκανε εντυπωση.. Παμε παρακατω λοιπον! :) Καμια αποψη δεν θεωρω ακυρη και δεν σε ακυρωνω! Την γνωμη μου ειπα οπως και εσυ την δικη σου.

Φιλικα :)

Page 1 of 4 123 ... LastLast