O KOΣΜΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Τελος παντων δεν θα λογοφερω μαζι σου. Ειπα την γνωμη μου ασχετα αν δεν σου αρεσε. Θεωρω πολυ πιο σημαντικο ομως να προσπαθει ο καθενας να γινεται καλυτερος ανθρωπος για να εχουμε εναν καλυτερο κασμο παρα να ασχολουμαστε με θεματα που θεωρω οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο επειδη παντα θα υπαρχουν. Οκ δεκτο οτι ηθελες να το αναφερεις γιατι σου εκανε εντυπωση.. Παμε παρακατω λοιπον! :) Καμια αποψη δεν θεωρω ακυρη και δεν σε ακυρωνω! Την γνωμη μου ειπα οπως και εσυ την δικη σου.

Φιλικα :)
    ζουμε σε εναν κοσμο που η κτηνωδια ξεπερναει την ομορφια,βλεποντας λοιπον τετοιες εικονες πιστευω οτι αφυπνιζεσαι και ισως προσπαθησεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος!
    η μπορει να χαλασει την αισθητικη σου!ναι μπορει!γιαυτο και προειδοποιησα οτι ειναι σκληρο βιντεο..
    εαν μου ελεγες δωρα??ειδα το βιντεο και αντε χεσου μεσημεριατικα με χαλασες εγω θελω να ζω στον κοσμακη μου θα ελεγα οκ!θα σου ζητουσα και συγνωμη!ομως ερωτηματα τυπου γιατι το εκανες θεμα,εμενα με ενδιαφερει η ομορφια του κοσμου,τι θες να βγαλεις και που το πας το θεμα μονο εξευγενισμενη ειρωνεια με κανουν να αντιλαμβανομαι και ακυρη συμμετοχη.
    και εγω φιλικα :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    ζουμε σε εναν κοσμο που η κτηνωδια ξεπερναει την ομορφια,βλεποντας λοιπον τετοιες εικονες πιστευω οτι αφυπνιζεσαι και ισως προσπαθησεις να γινεις καλυτερος ανθρωπος!
    η μπορει να χαλασει την αισθητικη σου!ναι μπορει!γιαυτο και προειδοποιησα οτι ειναι σκληρο βιντεο..
    εαν μου ελεγες δωρα??ειδα το βιντεο και αντε χεσου μεσημεριατικα με χαλασες εγω θελω να ζω στον κοσμακη μου θα ελεγα οκ!θα σου ζητουσα και συγνωμη!ομως ερωτηματα τυπου γιατι το εκανες θεμα,εμενα με ενδιαφερει η ομορφια του κοσμου,τι θες να βγαλεις και που το πας το θεμα μονο εξευγενισμενη ειρωνεια με κανουν να αντιλαμβανομαι και ακυρη συμμετοχη.
    και εγω φιλικα :)
    Οκ ζητω συγνωμη! :)

Senior Member
    Εχμ δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν ζω στην Κίνα. Δεν ξέρω πως γενίκευσες από μια χώρα που δεν ξέρουμε πολλά για την κουλτούρα της σε "εμάς" (πως "έχουμε" γίνει έτσι). Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει ετοιμάσου...οι κινέζοι θα είναι οι επόμενοι κυρίαρχοι του πλανήτη γη. Fffffuuuccccckkk

Banned
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Εχμ δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ δεν ζω στην Κίνα. Δεν ξέρω πως γενίκευσες από μια χώρα που δεν ξέρουμε πολλά για την κουλτούρα της σε "εμάς" (πως "έχουμε" γίνει έτσι). Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει ετοιμάσου...οι κινέζοι θα είναι οι επόμενοι κυρίαρχοι του πλανήτη γη. Fffffuuuccccckkk
    προφανως για εσενα ο κοσμος περικλειεται γυρω απο τον πισινο σου!δεν ξερω ρε πετραν οταν βλεπω απαντησεις δικες σου μετα θελω primperan..συγνωμη κιολας ψυχολογε μου!!αντε μιας κ δεν μας αφορα το θεμα ας κλεισει..σιγα!!στην κινα εγινε!!

Senior Member
    Δεν είδα το βίντεο γιατί δεν θέλω να πέσω ψυχολογικά, ο καθένας από εμάς είναι κομμάτι του συστήματος και έχουμε την επιλογή να κάνουμε τη διαφορά και να αλλάξουμε τον κόσμο... Καλημέρα σε όλους!! <3
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    Δεν είδα το βίντεο γιατί δεν θέλω να πέσω ψυχολογικά, ο καθένας από εμάς είναι κομμάτι του συστήματος και έχουμε την επιλογή να κάνουμε τη διαφορά και να αλλάξουμε τον κόσμο... Καλημέρα σε όλους!! <3
    Αυτο ακριβως εγραψα σε προηγουμενο μνμ :)

Καλημερα!

Senior Member

Καλημερα!
    Τις καλημερες μου!!
    Χριστινα, απο το παρακατω σου post, δε μου εδωσες αυτην την εντυπωση...
    Θεωρω πολυ πιο σημαντικο ομως να προσπαθει ο καθενας να γινεται καλυτερος ανθρωπος για να εχουμε εναν καλυτερο κασμο παρα να ασχολουμαστε με θεματα που θεωρω οτι δεν μπορουμε να κανουμε κατι γι αυτο επειδη παντα θα υπαρχουν .
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    σας παραθετω ενα βιντεο αρκετα σοκαριστικο..τελικα ειμαστε μεγαλα κτηνη οι ανθρωποι!που πηγε η ανθρωπια ρε παιδια?τι διαολο εχουμε παθει?

http://youtu.be/tFifWw6DGz8
    Η Κίνα έχει υπερβολικά μεγάλο πληθυσμό, δεν θα έλεγα ότι εμείς σαν Ελλάδα μοιάζουμε και πολύ στην Κίνα και στην ιδιομορφία της. Ίσως μοιάζουμε περισσότερο με ένα κομμάτι από Αμερική Καναδά παρά με Κίνα. Όχι ότι και εδώ δεν έχουμε κακώς κείμενα. Θέλω να πιστεύω πάντως πως είμαστε ακόμα άνθρωποι που τουλάχιστον προστατεύουμε τα μικρά παιδιά και προστατεύουμε τα δικαιώματα των πιο αδύναμων.

Το λέει και ο νόμος άλλωστε.

Senior Member

Καλημερα!
    σόρι δεν διάβασα τα ποστ... ότι μου ήρθε έγραψα :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ότι μου ήρθε έγραψα :)
    Εμενα παλι αυτη σου η φραση...:
    ο καθένας από εμάς είναι κομμάτι του συστήματος και έχουμε την επιλογή να κάνουμε τη διαφορά και να αλλάξουμε τον κόσμο...
    Με εξεφρασε απολυτως κι εχω την αισθηση οτι η θεματοθετρια, ενα τετοιο αποσταγμα επιθυμουσε να βγαλει κι οχι να συσχετισει την Ελλαδα με την Κινα! Πιθανολογω οτι αναφεροταν στην καθολικη αλλοτριωση του ατομου περα απο γεωγραφικους οριζοντες και σημαιες...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Εγω ειπα αυτο: "Θεωρω πολυ πιο σημαντικο ομως να προσπαθει ο καθενας να γινεται καλυτερος ανθρωπος για να εχουμε εναν καλυτερο κασμο"

Δεν ειναι το ιδιο με αυτο που εγραψε η Μπλαντυ? "ο καθένας από εμάς είναι κομμάτι του συστήματος και έχουμε την επιλογή να κάνουμε τη διαφορά και να αλλάξουμε τον κόσμο"

Μην τρελαθουμε τωρα απλως χρησιμοποιησα αλλες λεξεις. Το νοημα ειναι το ιδιο ομως!

Senior Member
    Εγω ειπα αυτο: "Θεωρω πολυ πιο σημαντικο ομως να προσπαθει ο καθενας να γινεται καλυτερος ανθρωπος για να εχουμε εναν καλυτερο κασμο"

Δεν ειναι το ιδιο με αυτο που εγραψε η Μπλαντυ? "ο καθένας από εμάς είναι κομμάτι του συστήματος και έχουμε την επιλογή να κάνουμε τη διαφορά και να αλλάξουμε τον κόσμο"

Μην τρελαθουμε τωρα απλως χρησιμοποιησα αλλες λεξεις. Το νοημα ειναι το ιδιο ομως!
    O.k. Εγω απλως εστιασα στο υπολοιπο μισο της φρασης, με το οποιο διαφωνω και στο εχω πει και στο παρελθον με αφορμη καποιο αλλο θεμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    O.k. Εγω απλως εστιασα σε αλλο σημειο με το οποιο διαφωνω και στο εχω πει και στο παρελθον με αφορμη καποιο αλλο θεμα!
    Βγαινει αλλο νοημα οταν αποσπαμε κομματι μιας φρασης. Αλλαζει το νοημα εντελως. Τι μου ειχες πει και διαφωνουσες? Δεν θυμαμαι!

Senior Member
    Βγαινει αλλο νοημα οταν αποσπαμε κομματι μιας φρασης. Αλλαζει το νοημα εντελως.
    Αν ετσι θεωρεις οτι εκανα στη συγκεκριμενη περιπτωση, τοτε λαθος μου και δεν προτιθεμαι να το συνεχισω...
    Ας μην αποπροσανατολιζουμε το κεντρο του θεματος, το οποιο θεωρω οτι ειναι ακρως σημαντικο!

Senior Member
    σας παραθετω ενα βιντεο αρκετα σοκαριστικο..τελικα ειμαστε μεγαλα κτηνη οι ανθρωποι!που πηγε η ανθρωπια ρε παιδια?τι διαολο εχουμε παθει?

http://youtu.be/tFifWw6DGz8

έτυχε να το δω στις ειδήσεις.....
    ανατριχιαστικο.
    δν θλεω να πιστεψω πως μπορείς να περνας διπλα απο ένα πλάσμα που ειναι πεσμενο κατω κ
    να μν κανεις κατι....
    αλλα το είδα.....
    http://www.mazi.org.gr/

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast