Παγιδευμένη με έναν βίαιο σύζυγο - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43
    Senior Member
    Ειναι τρομερα λυπηρο πως μερικες γυναικες ειναι τοσο αδυναμες να φυγουν απο μια τετοια κατασταση. Οταν ημουν μικρη κατω τον 10 ειχα δει να ασκειται βια στην μητερα μου αρκετες φορες. Καποιες φορες γινοταν τα βραδια που κοιμομουν εγω και ο αδερφος μου και ειχα εξοργιστει γτ ηθελα να μπω στη μεση αλλα ειχα αντιληφθει οτι δεν θα μπορουσα να καταφερω κατι. Το ειχα μεσα μου αυτο το συναισθημα μεχρι τωρα.. Μετα απο χρονια (πριν 5 χρονια πριν δλδ) ειχα μια σχεση οπου συγκατοικουσαμε μονο 3 μηνες καιι ευτυχως. κει ειδα ποσο δυνατη με εκανε αυτο που ειχα βιωσει. Ο τυπος σηκωσε το χερι του μια φορα αλλα επειδη ιχα φυγει απο το σπιτι μου τσακωμενη δεν ηθελα να γυρισω και να ριξω τον εγωισμο μου και ετσι εμεινα και ειπα οτι ηταν πανω σε νευρα. Δεν ζητησε συγνωμη αλλα εδειξε μετα φροντιδα και βλακειες, το εκανε δευτερη ηταν χειροτερα βιαιος. Με χτυπουσε και ειχα πεσει κατω, προσπαθουσα να σηκωθω και εκεινη την ωρα μου ριχνει μια στην πλατη και με ριχνει εντελως κατω λες και απαιζε σε ρινγκ. Του ειχα πει οτι αν τολμησει να το ξανακανει θα τον σκοτωνα και το πιστευα. Την τριτη και τελευταια φορα καταφερα να φυγω απο το σπιτι γτ γινοταν ολο και πιο βιαιος και με ειχε κλειδωσει. Ειχα την δυναμη να αμυνθω, να αντιδρω, του εριχνα και εγω ξυλο.. ειχα γινει πολυ δυνατη. Εφυγα!

Δεν υπαρχει περιππτωση ποτε μα ποτε να υπομενω την βια. Αν τολμησουν και με χτυπησουν την εχουν βαψει... Μονο να τολμησουν!

Να φυγεις! Να φανεις δυνατη μεσα απο αυτα που περνας...

Senior Member
    Oποιος σηκωνει χερι σε γυναικα δεν ειναι αντρας...ελπιζω οσες το περνανε να βρουν λυση και διεξοδο

Στις υπολοιπες απλα να ξερετε οτι αν το κανει εστω και μια φορα ειναι αρκετο...θα το ξανακανει...μην δινεται ουτε μια ευκαιρια σε αυτο το θεμα! Στην πρωτη περιπτωση πειτε γεια σας πριν ειναι πολυ αργα!

Ξυλο και κερατο δεν συγχωρουνται! Once its done its never undone...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Oποιος σηκωνει χερι σε γυναικα δεν ειναι αντρας...ελπιζω οσες το περνανε να βρουν λυση και διεξοδο

Στις υπολοιπες απλα να ξερετε οτι αν το κανει εστω και μια φορα ειναι αρκετο...θα το ξανακανει...μην δινεται ουτε μια ευκαιρια σε αυτο το θεμα! Στην πρωτη περιπτωση πειτε γεια σας πριν ειναι πολυ αργα!

Ξυλο και κερατο δεν συγχωρουνται! Once its done its never undone...
    Πολυ σωστα!

Senior Member
    οταν με βιασανε με σπασανε στο ξυλο. οχι σε σημειο να παω νοσοκομειο, αλλα ακομα κ ενα χαστουκακι να φας σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ΞΥΛΟ. οποιος το κανει, εχει σοβαρα θεματα. θεματα που καλυτερα να καταστρεψουν την δικη του ζωη......κ οχι την δικια σου
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    οταν με βιασανε με σπασανε στο ξυλο. οχι σε σημειο να παω νοσοκομειο, αλλα ακομα κ ενα χαστουκακι να φας σε τετοιες περιπτωσεις ειναι ΞΥΛΟ. οποιος το κανει, εχει σοβαρα θεματα. θεματα που καλυτερα να καταστρεψουν την δικη του ζωη......κ οχι την δικια σου
    Αχ μικρο μου κοριτσακι τι επαθες και εσυ. Αν ειχα τετοιο ατομο διπλα μου θα τον σαπιζα στο ξυλο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Αχ μικρο μου κοριτσακι τι επαθες και εσυ. Αν ειχα τετοιο ατομο διπλα μου θα τον σαπιζα στο ξυλο...
    εγω θα κανα ακομα χειροτερα αν γινοταν τωρα αυτο! αλλα πολλες ημασταν μικρες και αδυναμες. και απειρες. γι αυτο λεμε στην θεματοθετρια να δει το γεγονος του οτι ειναι ενηλικη και με προοπτικες. ''αγαπες'' βρισκονται πολλες
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    εγω θα κανα ακομα χειροτερα αν γινοταν τωρα αυτο! αλλα πολλες ημασταν μικρες και αδυναμες. και απειρες. γι αυτο λεμε στην θεματοθετρια να δει το γεγονος του οτι ειναι ενηλικη και με προοπτικες. ''αγαπες'' βρισκονται πολλες
    Κοιτα πιστευω μεσα μου οτι θα εκανα χειροτερα αλλα φοβαμαι καποιες φορες να το λεω.. νιωθω οργη με ολα αυτα. Μην τολμησει κανενας να αγγιξει ακομα και μια τριχα την μητερα μου, τον αδερφο μου και τα παιδια μου αυριο μεθαυριο.. Θα γινω ΤΕΡΑΣ! Σαν την ταινια το monster

Senior Member
    στην πλειοψηφια οσες γυναικες βιωσαν βια απο συντροφο την εχουν γνωρισει και παιδια απο γονεις.ειναι κατι που προσπαθεις να αποφυγεις, πιστευεις οτι φευγοντας απο το σπιτι θα ξεχασεις τι εχεις δει, ποσες φορες μπηκες αναμεσα στους γονεις σου να του χωρισεις γιατι ο καθενας προσπαθουσε να δωσει την τελευταια ξυλια λες και επροκειτο για ρινγκ και το παιδι να κανει τον διαιτητη.η καθε περιπτωση ειναι μοναδικη υπαρχουν τοσα αδιεξοδα που ειναι πολυ δυσκολο να βρεις την μοναδικη εξοδο διαφυγης που θα σε οδηγησει στην λυτρωση.

Junior Member
    Quote Originally Posted by γιώτα2 View Post
    melancholy θελω να σε ρωτησω αν ερχονται στιγμες μετα την βια οποια μορφη κι αν εχει που τον λυπασαι και αυτο σε εμποδιζει να τον αφησεις.οταν ηρεμουν τα πραγματα και βλεπεις αλλον ανθρωπο νοιωθεις λυπη, ενοχη, φοβο που γινονται εμποδια να κανεις το επομενο βημα;
    Aκριβώς έτσι ένιωθα ως τώρα.

Senior Member
    το ξερω καλα γι αυτο σε ρωτησα.αλλα μια συμβουλη εχεις νιατα, εχεις εργασια και δεν εχεις παιδια.λυπησου εσενα και μην νοιωθεις ενοχες.
    Last edited by γιώτα2; 21-10-2011 at 18:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by melancholy View Post
    Aκριβώς έτσι ένιωθα ως τώρα.
    ελπιζω να τα ξεπερασεις αυτα τα συναισθηματα που σε εμποδιζουν να αυτονομηθεις απο εναν ανθρωπο που σε κακομεταχειριζεται. αν δεν μπορεις μονη σου, ζητα βοηθεια απο τα κεντρα υποστηριξης.
    εκει ειναι κ η δικη σου δυσκολια. οτι καπως στραβα τα εχεις δει τα πραγματα, που αντι να φυγεις τρεχοντας απο αυτη την αρρωστημενη σχεση, οπως θα εκανε καθε νορμαλ γυναικα, εσυ καθεσαι κ παραμυθιαζεις τον εαυτο σου οτι θα αλλαξει ο φιλος σου κλπ.

σκεψου με τον εαυτο σου αν εσυ εισαι διατεθειμενη για βαθειες ψυχολογικες αλλαγες.

ο φιλος σου αυτος ειναι. εσυ τι κανεις? αυτο ειναι το θεμα σου.

Senior Member
    μελαγχωλια υπαρχει κι ενα αλλο σεναριο ακομα...συνηθως ξερεις στις οικογενειες η ιστορια επαναλαμβανεται..
    λες πως τον χτυπουσαν κ τωρα βλεπεις τους εκδικειται..οσο κι αν αγαπαει τα παιδια,τα δικα του θα τα χτυπαει..κι αυτο θα ερθει σιγα σιγα και μεγαλωνοντας τα θα γινεται ολο και ποιο εντονα ωσπου να μετατραπει σε κακοποιηση..
    αλλωστε κι εσενα λες πως σε αγαπαει αλλα αυτο το συναισθημα-που κατα την γνωμη μου ειναι οτιδηποτε αλλο αρρωστημενο παρα αγαπη-δεν τον εμποδιζει στο να σε κακοποιει....και παμε παρακατω..
    αν κανεις το παιδι σου με αυτον τον ανθρωπο θα τον κανει πρωτυπο υποσεινηδητα,θα εχει ψυχολογικα και σκεψου....να αρχισει κι αυτο να σε χτυπαει....θα κανει οτι κι ο μπαμπας του....μια δυστιχισμενη οικογενεια...στην ευαισθητη εφηβια θα ακους μια αθωα φωνουλα να σε ρωταει γιατι τον πηρες και τι σου εφταιξα εγω?καικαλα δεν τον ειδες ηθελες και παιδια?και τοτε ξερεις θα ειναι λιγο αργα..
    πιστεψε με τα παιδια θελουν πολυυυυυ υπομονη...σου σπανε τα νευρα..απο προσωπικη εμπειρια εχω ενα αγορακι 2 ετων..εγω που ειμαι πολυυυ ηπιων τονων ατομο τα νευρα μου πολλες φορες γινονται κροσια....αλλα πνιγω τον θυμο μου κ το χειριζομαι σωστα..
    σκεψου εκεινος...να θελει να ηρεμησει το παιδι να τσιριζει....κι εσυ ενα ρακος απο την δουλεια...θα φοβασαι για τις ωρες που θα λειπεις στην δουλεια,για το παιδι σου που θα ειναι μονο του στο σπιτι μαζι του...
    κι επειδη θα λειπεις εσυ πιθανον να ξεσπαει σε αυτο...κ δεν θα εχεις αλλη επιλογη τοτε γιατι θα πρεπει καποιος να δουλευει για να μεγαλωσει αυτο το παιδι...
    Last edited by secretly; 06-01-2012 at 00:47.

Senior Member
    Quote Originally Posted by γιώτα2 View Post
    το ξερω καλα γι αυτο σε ρωτησα.αλλα μια συμβουλη εχεις νιατα, εχεις εργασια και δεν εχεις παιδια.λυπησου εσενα και μην νοιωθεις ενοχες.
    συμφωνω γιωτα και κατι αλλο..ξερεις αυτος που λυπαται ειναι ο λυπουμενος...(δηλαδη αυτος που λυπουνται οι αλλοι)με σεβασμο σου λεω κ εγω..μην τον λυπασαι γιατι θα καταντησεις εσυ η ιδια να εισαι για λυπηση.
    γιατι?δεν βρισκω κανεναν λογο να τα περνας αυτα..και στο κατω κατω μουλαρι εισαι να σε βαραει?που ζουμε?ουτε τα ζωα μας δεν επιτρεπεται να χτυπαμε.αν εβλεπες καποιον να κακοποιει ενα ζωο θα το υπερασπιζοσουν...
    κι εσυ εισαι ανθρωπος για ονομα του θεου υπερασπισου τον εαυτο σου
    μην εθελοτυφλεις..αυτο ειναι αρρωστια οχι αγαπη...καποιος που δεν τον αγαπησαν εχει ψυχολογικα και δεν μπορει να αγαπησει τον εαυτο του ποσο μαλλον καποιον αλλον...το μονο που αισθανεται για εσενα ειναι ο,τι νιωθει καθε ασθενης για εναν νοσοκωμο...αυτο εισαι η νοσοκωμα του στην αρρωστια του για να καλυπτει τις ανασφαλεις του και να ξεσπαει.και το ποιο τραγικο που μας ειπες....χανεις το κεφι σου και θυμωνει...τι θελει να του πεις κανενα ευχαριστω η να πιασεις κ κανενα ευχαρο τραγουδακι?ειναι ΑΡΡΩΣΤΟΣ...φυγε μακρυα γιατι δεν ξερεις ποτε ενα χτυπημα μπορει να γινει θανατηφορο..
    επισης τον τρελενει ο κοσμος που ειναι αδικος αλλα συνεχισει να διαπρατει τον ορο αδικια επανω σου.σιγουρα εχει αρχισει να τρελενεται...οι τρελοι με τους τρελους και οι γνωστικοι με τους γνωστικους λοιπον..
    Last edited by secretly; 07-01-2012 at 11:07.

Page 3 of 3 FirstFirst 123