βαναυσότητα σε γάτο - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    ιωαννη, δεν ξέρω ως κρατιεσαι και δεν του κάνεις ζημια αυτού του τύπου.
    Βρες κάτι που να μη φανει πως το κανες εσυ. Σκέψου κάτι. Αυτό δεν πρέπει να μείνει έτσι.

Senior Member
    Ιωάννη καλησπέρα. Αν σ' ενδιαφέρει να πούμε δυο πράγματα για την εξέλιξη του γατούλη, μιας και ασχολούμαι περί τα 30 χρόνια με κακοποιημένα ζώα - σχεδόν όλα τα αδέσποτα κοινώς - και έχω μεγάλη εμπειρία σε περιστατικά που τελικά δε τους έγινε ευθανασία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με μήνυμα. Αν ναι, μπορούμε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά για να μη χαθούμε στο πολύ "μπλα - μπλα" γραπτώς. Ευχαριστώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Ιωάννη καλησπέρα. Αν σ' ενδιαφέρει να πούμε δυο πράγματα για την εξέλιξη του γατούλη, μιας και ασχολούμαι περί τα 30 χρόνια με κακοποιημένα ζώα - σχεδόν όλα τα αδέσποτα κοινώς - και έχω μεγάλη εμπειρία σε περιστατικά που τελικά δε τους έγινε ευθανασία, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου με μήνυμα. Αν ναι, μπορούμε να μιλήσουμε και τηλεφωνικά για να μη χαθούμε στο πολύ "μπλα - μπλα" γραπτώς. Ευχαριστώ.
    εσυ δεν εφυγες? το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση
    Last edited by Idella; 20-10-2011 at 18:04.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Γειά σου Μπρόκεν. Δε πρόκειται να σου απαντήσω. Αλλά αφού σ' ενδιαφέρει τόσο πολύ το τί κάνω εγώ πάλι εδώ, και όχι το ότι μπορώ να βοηθήσω - ενδεχομένως - τον Ιωάννη με τον γατούλη, γράψε ό,τι θέλεις. Ποσώς με ενδιαφέρει να σου πω. Με ενδιαφέρει αν ενδιαφέρεται ο Ιωάννης βασικά να μιλήσει μαζί μου. Επίσης, αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να συνεχίζω να βοηθάω κόσμο που προσπαθεί να βοηθήσει αδέσποτα ζώα σε κίνδυνο σε αυτή την κωλοκοινωνία που τα έχει γραμμένα εκεί που δεν πιάνει η μελάνι... και θα συνεχίζω να το κάνω, όπως το κάνω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αλλά αν θελήσεις να μου ξαναπαντήσεις στο θέμα του Ιωάννη και να το πας αλλού για αλλού, είπαμε ουδέν πρόβλημα. Ελπίζω να νιώθεις ευχαριστημένη τώρα, εκτός κι αν θελήσεις να πεις κι άλλα. Εμένα μ' ενδιαφέρει ο γάτος επαναλαμβάνω και η προσπάθεια του ανθρώπου εδώ. Καλό σου απόγεμα...

Member
    Θα παρακαλέσω να επικεντρωθούμε στο θέμα του Ιωάννη που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο.

Senior Member
    Κι εγώ θα ήθελα να μάθω παρακαλώ...το διάβασα όλο για να δω αν τελικά του έκανε ευθανασία ή όχι...Γιάννη, μην το κάνεις αφού το γατάκι νιώθει κι έχει επαφή με το περιβάλλον, είναι πολύ σκληρό, σε παρακαλώ...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κι εγώ θα ήθελα να μάθω παρακαλώ...το διάβασα όλο για να δω αν τελικά του έκανε ευθανασία ή όχι...Γιάννη, μην το κάνεις αφού το γατάκι νιώθει κι έχει επαφή με το περιβάλλον, είναι πολύ σκληρό, σε παρακαλώ...
    Δεν θα του κάνω ευθανασία......προς το παρόν δλδ και παρα το ότι οι άλλοι στο σπίτι βλέπουν θετικα το ενδεχόμενο. Για το λόγο ότι έχω ελπίδες ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση του και καθε που βλεπω μια κινηση στα ποδια του η ελπίδα αναπτερώνεται.
    γιάννης

Μπορείς να μου πεις γι αυτη σου την εμπειρία, για περιστατικα που δεν τους έγινε ευθανασία? πολύ θα θελα ν ακουσω
    γιάννης

Senior Member
    Περαστικά Γιάννη μου στο γατάκι σου, να γίνει καλά και να ξαναπερπατήσει. Το πρώτο μου περιστέρι το είχα βρει χτυπημένο από αεροβόλο, με σπασμένο φτερό. Η δική σου φυσικά η περίπτωση είναι διαφορετική και πολύ πολύ σοβαρή σε θέμα επιβίωσης φαντάζομαι, εύχομαι να μην είναι οι συνέπειες τόσο σκούρες όσο σου φάνηκαν αρχικά.
    Και γω δεν τα αλλάζω τα αδεσποτάκια μου με τίποτε, φοβάμαι ξεφοβάμαι.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 2 of 2 FirstFirst 12