ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    για να ρχωνται κοντα σου να τους δινεις λύσεις σημαίνει πως σε υπολογίζουν, στηρίζονται σ αυτο που θα τους πεις, παρά το ότι μπορεί εσύ την ιδια στιγμη να υποτιμας τον εαυτο σου. και μενα πολλοί με συμβουλεύονται μόνο που εγω δυσκολευομε να τα εφαρμοσω στο άτομο μου.
    γιάννης

Senior Member
    Όχι βρε Εμπνευστή, δεν είπα αυτό :(
    Αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες ατόμων, αυτοί που νοιάζονται με πράξεις και οι κοσμάρες
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    ναι γιατι να μην παραδεχτει καποιος πως ειναι πιο χρησιμος απ τους αλλους? αμα καποιος πει πως νιωθει αχρηστος τον λυπουνται. αμα πει πως ειναι χρησιμος και οι αλλοι αχρηστοι τον κραζουν! τελικα τι θελει ο κοσμος να ακουει για να συμφωνησει μαζι σου?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Εγω συνεχεια συναντω γυρω μου ατομα που κανονιζεις κατι και ΠΑΝΤΑ θα αργουν ενω εσυ εισαι ΠΑΝΤΑ στην ωρα σου, συναντω ατομα που πρεπει να κανουν μια δουλεια που επιρεαζει και εσενα στην δουλεια σου και ΠΑΝΤΑ ξερεις οτι κατι δεν θα κανουν σωστα, συναντω ατομα που ενω βλεπουν ποσο καλα πας δειχνουν αδιαφορια για την προοδο σου ενω στην πραγματικοτητα ειναι ζηλεια...

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΑ??

Μαζι σου Broken και ας βγαινει λιγο υπεροπτικο το ολο θεμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Εγω συνεχεια συναντω γυρω μου ατομα που κανονιζεις κατι και ΠΑΝΤΑ θα αργουν ενω εσυ εισαι ΠΑΝΤΑ στην ωρα σου, συναντω ατομα που πρεπει να κανουν μια δουλεια που επιρεαζει και εσενα στην δουλεια σου και ΠΑΝΤΑ ξερεις οτι κατι δεν θα κανουν σωστα, συναντω ατομα που ενω βλεπουν ποσο καλα πας δειχνουν αδιαφορια για την προοδο σου ενω στην πραγματικοτητα ειναι ζηλεια...

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΑ??

Μαζι σου Broken και ας βγαινει λιγο υπεροπτικο το ολο θεμα...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ακριβως!!!!!!!!!!!11 πες μου, οταν γινεται ΟΛΟ αυτο λοιπον, δεν ειναι σαν να μηνσ ε σεβονται? ειδηκα οσο αναφορα το οτι εγω φτανω νωρις και οι αλλοι αργα! δεν ειναι σαν να σ τριβουν στην μουρη πως δεν σε υπολογιζουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    ειδηκα οσο αναφορα το οτι εγω φτανω νωρις και οι αλλοι αργα! δεν ειναι σαν να σ τριβουν στην μουρη πως δεν σε υπολογιζουν?
    Τhat is my life....ειλικρινα εχουν υπαρξει στιγμες που νομιζω οτι ειμαι ο μονος στον κοσμο που ασχολειται τοσο με το να ειμαι συνεπης στην ωρα μου...

Εχει τυχει κιολας να προσπαθησω να αργησω επειδη ξερω οτι θα με στησουν αλλα επειδη βαριεμαι να καταληγω να κανω βολτες γυρω γυρω...χαχα

Senior Member
    Δυστυχώς το πρόβλημα δν είναι ότι είναι άχρηστοι ή ανάξιοι. Είναι αδιάφοροι κ σε (μας) γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Άχρηστο θα πω κάποιον που δν προσπαθεί αρκετά παρότι ενδιαφέρεται, αυτός που δεν θέλει κ δεν τον νοιάζει να ανταποδώσει μια σωστή συμπεριφορά είναι αγενής/παρτάκιας/συμφεροντολόγος κλπ ή πολύ απλά ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ για σένα (εμάς).

Αν εννοείς αυτό μπρόκεν, μαζί σου :) Οι takers της ζωής μ εκνευρίζουν τα μάλα.

Senior Member
    Μερικοι ειναι αχρηστοι...αχρηστοι να διαχειριστουν τον χρονο τους...αχρηστοι να κανουν μια δουλεια σωστα γιατι και καλα δεν προλαβαινουν με τοσα που εχουν οπως λενε...αλλα και η αδιαφορια ειναι χαρακτηριστικο τους...

Senior Member
    ειμαι το πιο αναισθητο ατομο. απ τα πιο αναισθητα. παρ ολα αυτα ξεχωριζω την αναισθησια με την ασυνεπεια! και την αχρηστοσυνη! δν μ μαθε κανεις να μαι αναισθητη, ισα ισα ο μπαμπας κ η μαμα με μαθανε αλλιως (προσπαθησαν τουλαχιστον) , ουτε με εμαθε κανεις να ειμαι συνεπης. αρα δεν γινεται να το μαθεις αυτο'!αρα ειναι εμφυτο το να εισαι ζωον

Senior Member
    Ε άμα δν προλαβαίνουν , τι τους φορτώνεις με περισσότερα ρε συ? Γιατί τους ζητάς πράγματα που δν μπορούν να δώσουν???

Senior Member
    Ασυνέπεια στη δουλειά είναι όντως εκνευριστική. Ασυνέπεια στο χρόνο, συνηθισμένη. Εξαρτάται κ από τις υποχρεώσεις του άλλου... Ασυνέπεια και γράψιμο όταν έχεις ανάγκη είναι απαράδεκτη. Αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    Ε άμα δν προλαβαίνουν , τι τους φορτώνεις με περισσότερα ρε συ? Γιατί τους ζητάς πράγματα που δν μπορούν να δώσουν???
    Οχι δεν καταλαβες...δεν τους φορτονω επιπλεον...δεν κανουν αυτα που ειναι δουλεια τους να κανουν...

Επισης δεν ειπα δεν προλαβαινουν, απλα ξεχνανε...

Για παραδειγμα εμενα που ταξιδευω πολλες φορες επρεπε να μου κανουν κρατιση στο ξενοδοχειο...3 λεπτα υποθεση πχ...ε το ποσες φορες το ειχαν ξεχασει δεν λεγεται...ενω τους το εχω θυμισει

Senior Member
    Quote Originally Posted by imagine View Post
    δεν ζητησα ποτε βραβειο νομπελ. ζητησα να μ φερουν το βιβλιο που τους δανεισα πανω απο 3 φορες
    ζητησα το ταπερ που τους προσφερα γλυκο πανω απο 2
    ζητησα να μου φερουν την τοστιερα μαλλιων πριν βγω

κλπ κλπ

ολα αυτα τα παιρνω η δεν τα παιρνω πισω εγκαιρως με ενα ''ααααχχχ το ξεχασα!!!'' ''καλα ντε πως κανεις ετσι!!!!'' (την λενε κ απο πανω) ''χαλαρωσε!''

κ μαλιστα απο αχρηστα ατομα που ουτε καν δουλεια δεν ψαχνουνε. τι εχουν στο γεματο σκατα μυαλο τους

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    δεν ζητησα ποτε βραβειο νομπελ. ζητησα να μ φερουν το βιβλιο που τους δανεισα πανω απο 3 φορες
    ζητησα το ταπερ που τους προσφερα γλυκο πανω απο 2
    ζητησα να μου φερουν την τοστιερα μαλλιων πριν βγω

κλπ κλπ

ολα αυτα τα παιρνω η δεν τα παιρνω πισω εγκαιρως με ενα ''ααααχχχ το ξεχασα!!!'' ''καλα ντε πως κανεις ετσι!!!!'' (την λενε κ απο πανω) ''χαλαρωσε!''

κ μαλιστα απο αχρηστα ατομα που ουτε καν δουλεια δεν ψαχνουνε. τι εχουν στο γεματο σκατα μυαλο τους
    Τοστιερα μαλλιων??? Πολυ 90s φαση!! :P

Senior Member
    ειναι η φυση του ανθρωπου αυτη: να ψαχνει μονιμως να βρει τα ορια του αλλου.. απο παιδια το καναμε κ εμεις αυτο στους δικους μας κ αυτοι με τη σειρα τους μας θεσανε ορια με τον εναν ή τον αλλον τροπο..
    αν δεν πατησεις ποδι κ δεν θεσεις εξ'αρχης τους ορους και τα ορια σου στους υπολοιπους κανεις δεν προκειται να σε σεβαστει.. αν το κανεις στην πορεια πρεπει να εισαι συνεπης στα ορια που θα θεσεις κ οποιος θελει να τα σεβαστει αυτα θα μεινει κοντα σου.. οι υπολοιποι απλα θα πανε αλλου να βρουν υποψηφιο θυμα κ θα απαλλαγεις μια κ καλη απο αχρηστους κ παρτακηδες..

στην περιπτωση της τοστιερας μαλλιων,πας απο το σπιτι της, την παιρνεις κ δεν της ξαναδανειζεις τιποτα.. κ αν στην πει να της την πεις.. τετοια ατομα μονο ετσι καταλαβαινουν

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast