Results 1 to 13 of 13
-
16-10-2011, 21:44 #1
Η περιπέτεια μου με τους ψυχασθενείς αγνώστους του ίντερνετ
Καλησπέρα σας. Ότι λέει ο τίτλος, όχι ότι εγώ είμαι καλά στο κεφάλι μου ίσα ίσα αντιμετωπίζω σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στίγμα, την απόρριψη απο όλους, πως λέμε δεν τον γουστάρω αυτόν, τη φάτσα του , μοιάζει με μαιμού και δεν τον κάνω παρέα κάπως έτσι αλά όχι λόγω φάτσας αλλά λόγω υπερβολικής γνωριμίας και καλωσύνης ηλιθιότητας. Χθες πήγα να πηδήξω απο το μπαλκόνι ψηλού κτιρίου και η οικογένεια μου με κράτησε έτσι ώστε να μην γίνει ομαδική οικογενειακή να πω καλύτερα ο τάφος.
Γράφω εδω και πολύ καιρό σε αυτό το φορουμ, μπήκα με ένα δυο προβλήματα και κατέληξα να έχω πολύ περισσότερα μετα και απο την εμπειρία μου με τους ηλίθιους που το παίζουν κακοί η κουλτουριάρηδες αντιστοίχως εδω μέσα και αλλού φαντάζομαι η τους κακομοίρηδες που σαν κατάφεραν να κερδίσουν βρώμα φάτα τα ντού νομίζουν οτι εγίνανε γαμιάδες αλλά πως το λεει και ο σοφός λαεγός όταν το πρόβλημα μεταφέρετε στον γείτονα παύει να μας ενδιαφέρει γουστάρουμε να τον βλέπουμε σε άθλια κατάσταση η ακόμα χειρότερα διαφορούμε.
ΒΟΗΘΕΙΑ είπα μια φορά δεν με άκουσε κανείς. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ με άκουσαν μόνο οι δικοί μου αλλά ούτε ένα βρε αδελφέ να πάρει ενα τηλέφωνο να πει πως είσαι ρε σκατάκι είσαι καλά μπορώ να βοηθήσω να σου δώσω μια αγκαλιά αδύναμε μου εχθρέ που ζωγραφίζεις καλύτερα απο όλους στο χωριό σου. Όχι. εκτός οικογένειας μόνο δυο τρεις φίλοι ας πούμε έχουν δείξει ενδιαφέρον για την δυσάρεστη περιπέτεια που περνάω και για ότι έχω να καταγγείλω τους εγκληματίες που υπογράφουν έξω σαν ψυχολόγοι, τους ανειδίκευτους τους αμόρφωτους αυτούς που έμαθαν πως να εξουσιάζουν χωρίς να μάθουν να προσφέρουν.
Γράφω σαν αγοράκι πληγωμένη θαρρείς που οι διάολοι νομίζουν ότι με παίζουν στα δάχτυλα σας. Αμ δε θέλω πολύ να σας ρουφήξω το ζουμάκι απο τα μυαλά σας να μείνετε και εσείς κενά φυτουδάκια όχι όπως ο ηθοποιός φίλος σας που παριστάνει τον άρρωστο η άλλοι εγκληματίες που λόγω έλλειψης γονικής ικανότηατας και παιδίας είναι αποτυχημένοι άνθρωποι ασχέτως της ικανότητας τους να κερδίζουιν βρώμα και χρήμα.\
Ζητήστε μου συγνώμη το λιγότερο Κρολίνα γιατί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα ούτε θα με κσεφωρτοθείτε τόσο εύκολα.
ΦΑΤΕ ΝΤΟΥ ΡΕ ΛΕΜΕ ΑΝ ΔΙΨΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΛΙΤΙΔΑ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΝΤΟΥ ΡΕ ΤΩΡΑ.
- 16-10-2011, 21:50 #2
απο οσο διαβαζω το φορουμ δν ειδα να μιλαει κανεις για αποπειρα κ να μν του σταθηκαν οι υπολοιποι.
δν ξερω ποιο μελος είσαι.
αφου επελεξες να μπεις με αλλο νικ, δν εισαι σε θεση να παραθεσεις ποστ σου.
πραγματικα ομως μου κανει εντυπωση γιατί σε αυτες τις περιπτωσεις ( όσο κ να τρωγομαστε ορισμενες φορες ) συμπαραστεκομαστε.
εκτος αν εννοείς προσωπικες επαφες, οποτε ακυρα αυτα που ειπα.http://www.mazi.org.gr/
16-10-2011, 21:58 #3
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Είμαι ένας άτυχος συνάνθρωπος σου που ενώ έχει κάνει κάποιες προσπάθιες και έχει ένα ικανοποιητικό ας πούμε επίπεδο μόρφωσης συνάντησε μπροστά του πολλές ατυχίες πολλές φορές ανεξήγητες η απλά λόγω αμορφωσιάς. Ξέρεις τι είναι να μπαίνεις σε ταξί να σε ρωτάνε πότε γεννήθηκες και όταν τους λες 13 Νοεμβρίου να σου λένε ε είσαι άτυχος. Τι είμαι άτυχος ρε μαλάκα ταρίφα α΄ντε σκουπίσου τώρα με τα πεντοχίλιαρα που υπάρχουν αρκετά και αν ξεβρωμίσει ο ποπός να μου τρυπήσεις (κι άλλοτη μύτη.
συγνώμη για την χυδαιολογία καλύτερα να τα γράφουμε κάπου παρά να ξεσπάμε έξω.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση έχουμε συναντηθεί ακι απο κοτνά μαζί σου συγκεκριμένα δεν θυμάμαι να έχω κάποιο πρόβλημα.
Πρόβλημα έχω με όσους δεν ευαισθιτοποιούνται όταν πονάει ένας συνα΄νρθωπος τους κι ας μην είναι ο πλούσιος θείος τους.
16-10-2011, 21:58 #4
16-10-2011, 22:01 #5
Ξαναάρχισα να παίρνω ψυχοφάρμακα βαρυά που με κρατάνε σαν κοιμισμένο (σε λίγο είναι η ώρα να πέσω για ύπνο πάλι) και να λέω δόφα τω Θεω που υπάρχουν προσωρινές θεραπίες για την παρανοια και την διπολική. Εγώ έχω πολλά θέματα ας πούμε ήθελα να πηδήξω όχι απο στεναχώρια αλλά από κακία αν μπορείς να το πιστέψεις. Δεν είναι καλό αυτό. Νιωθω πολύ μόνος παιρνω τα φάρμακα μου δεν έχω άμεση ανάγκη απο θεραπεία έχω κάνει θεραπείες όσο έχω ανάγκη απο παρέα και επικοινωνία.
16-10-2011, 22:03 #6
16-10-2011, 22:04 #7
Εάν έχεις διπολική τότε πρέπει αμέσως να πας στον γιατρό που σε παρακολουθεί μετά από ένα περιστατικό σαν αυτό που περιγράφεις!
Δεν πιστεύω ότι έγινε τίποτα το τόσο σοβαρό ούτε εδώ ούτε στον έξω κόσμο που ζεις ώστε να σε ωθήσει σε τέτοια πράξη!!!! Για εδώ είμαι απολύτως σίγουρη, γιατί έχω συμμετάσχει σε παρόμοια φόρουμ, δεν νομίζω ότι σου έκανε κανείς τίποτα το σοβαρό, όλα είναι στο μυαλό σου λόγο της διαταραχής που λές ότι έχεις!
16-10-2011, 22:06 #8
thanks sisi για το ενδιαφέρον σας.
Άννα, επικοινωνήσαμε με το γιατρό μας. έχει φτιάξει κάπως η κατάσταση, πήγα και σε μια εκκλησία σήμερα στην θεία λειτουργία και ένιωσα καλά για δυο ώρες ήσυχα μακριά απο το θόρυβο της Αθήνας.
16-10-2011, 22:09 #9
16-10-2011, 22:45 #10
Θέλω να προσπαθήσετε να με καταλάβεται.
Το μέλλον αν συνεχίσει να εξελίσετε με βάση κέρδους και καταστροφή του περιβάλλοντος μπορεί να μην πιάσει εσάς και εμάς μπορεί όμως να βλάψει τα παιδιά σας.
17-10-2011, 00:08 #11
εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σε βασανίζει....
19-10-2011, 13:32 #12
μου έχει φύγει κάπως η πολύ κατάθλιψη σήμερα. είμαι λίγο πιο χαρούμενος ας πούμε. δεν είμαι σίγουρος για ποιο λόγο. anyway.
θέλω να ρωτήσω αν όταν ένα παιδί έχει κακοποιηθεί μικρό η σε εφηβική ηλικία (σε τρυφερή ηλικία anywayz) και με πολύ άσχημο τρόπο μπορεί κάποια στιγμή να το ξεπεράσει εντελώς στην ενήλικη ζωή του; αφορά αρκετούς πιστεύω. ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον.
ΥΓ
πάλι ξύνομαι. είμαι πιο δυνατός απο παλιά ας πούμε αλλά η μνήμη είναι μνήμη πως να το κάνουμε ρε φιλαράκο. ούτε ένα τόσο δα χαμογελάκι για το καλό σου γείτονα;
19-10-2011, 13:56 #13
καλη δυναμη............ ειναι ζορικη περιοδος........ κ εγω πηγα να χαραχτω προχτες αλλα πηρα ενα φιλο μ τηλ και με βοηθησε μεσω sms
καλη δυναμη και παλιI m a Good Person With Bad Attitude