Ποια η διαφορα να γνωρισεις καποιον σε ενα μπαρ & σε ενα internet? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Χμμμ σε αυτο που λες εχεις δικιο.. σιγουρα δειχνεις αλλιως οταν γραφεις. Αλλα αν συνομιλεις σε καποιο μσν με καμερα δεν ειναι καλυτερα?
    Τι αλλάζει? Απλά βλέπεις τη φάτσα του άλλου. Άσε που είναι και πιο στημμένος στην κάμερα. Πρέπει να δεις και την αύρα που αποπνέει κάποιος, και αυτό το βλέπεις μόνο από κοντά.
    Αν με ρωτούσες, αν θα ξαναέκανα γνωριμία από το ιντερνετ, θα σου έλεγα όχι. Μετά από αυτό που μου συνέβη έχω μια αρνητικότητα. Αλλά και από την άλλη δε θέλω να είμαι και απόλυτη, πάντα αφήνω μια πολύ μικρή πιθανότητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    οι περισσοτεροι που μπαινουν στα chat ειναι ειτε παντρεμενοι, είτε ανικανοι κ επειδη στον πραγματικο κοσμο δεν τα καταφερνουν κ τοσο καλα, βγαζουν τα απωθημενα τους στο ιντερνετ παριστανοντας τους σουπερ γκομενους κ οταν ειναι να τους συναντησεις, κωλωνουν..

στα μπαρ τουλαχιστον ο αλλος σε αντιμετωπιζει στα ισα κ δειχνει οτι ειναι ανθρωπος που δεν κωλωνει, οποτε το θεμα εξελισσεται στο σταδιο που οι αλλοι του ιντερνετ συνηθως σταματανε .. βεβαια αν εχεις τον μαλακομαγνητη, κ στις δυο περιπτωσεις σε μαλακα θα πεσεις
    Θα συμφωνησω μαζι σου οτι το μεγαλυτερο ποσοστο που πηγαινει στα τσατ ειναι οσα ειπες αλλα δεν ειναι απολυτο γιατι υπαρχει και ενα μικρο πολυ μικρο ποσοστο που υπαρχουν ομορφοι αντρες-γυναικες αλλα για δικους τους λογους απευθυνονται στα τσατ (οχι ομως αποκλειστικα ομως)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Τι αλλάζει? Απλά βλέπεις τη φάτσα του άλλου. Άσε που είναι και πιο στημμένος στην κάμερα. Πρέπει να δεις και την αύρα που αποπνέει κάποιος, και αυτό το βλέπεις μόνο από κοντά.
    Αν με ρωτούσες, αν θα ξαναέκανα γνωριμία από το ιντερνετ, θα σου έλεγα όχι. Μετά από αυτό που μου συνέβη έχω μια αρνητικότητα. Αλλά και από την άλλη δε θέλω να είμαι και απόλυτη, πάντα αφήνω μια πολύ μικρή πιθανότητα.
    Κοιτα δεν φταινε παντα οι αλλοι αλλα και εμεις που ενθουσιαζομαστε και δημιουργουμε μια αλλη εικονα γιατι αυτο θελουμε ισως. Εχει να κανει και με την χημεια. Σαφως την αυρα και την χημεια την βλεπεις οταν ερχεσαι σε επαφη αλλα εγω μιλαω κυριως για την ποιοτητα του ανθρωπου και τον χαρακτηρα. δλδ να εχει μεγαλη αποκλιση ο χαρακτηρας καποιου απο το νετ σε σχεση με την κοντινη επαφη. Εκει πιστευω οτι το ιδιο μπορει να συμβει και στα δυο.

Οταν τον αλλον τον βλεπεις στην καμερα ειναι αλλιως. Εκει μπορεις να δεις πως συμπεριφερεται γιατι σου μιλαει κιολας..

Senior Member
    αυτο το μικρο ποσοστο των νορμαλ που λες,το εχεις συναντησει κ απο κοντα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalopisti View Post
    αυτο το μικρο ποσοστο των νορμαλ που λες,το εχεις συναντησει κ απο κοντα?
    Ναι! :) Το εχω συναντησει γι αυτο το ειπα.. εχω κανει μια κοπελα φιλη απο το νετ και 2 πολυ καλα παιδια αγορια

Senior Member
    Δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά... οι πιθανότητες να είναι ένας μαλ... ακόμα είναι εξίσου ίδιες και στα μπαρ και στο ίντερνετ.... δύσκολο να βρεις τον άντρα των ονείρων σου να μπεκροπίνει στα μπαρ... έλεγε κάποτε ένα βιβλίο που διάβασα... δύσκολο είναι βέβαια να τον βρεις γενικώς... να μη σας πω ότι δεν υπάρχει καν....

Senior Member
    Παντως στο ιντερνετ και απο site οπως FB και τετοια μπορεις να το μελετησεις και λιγο παραπανω τον αλλο...ο ρουφιανος μπορει να προδωσει πολλα...

Φαινονται πολλα απο τις φωτο και το στησιμο τους, απο τα σχολια απο φιλους κτλ...

Αυτα μπορεις να τα κανεις απο το νετ ενω απο κοντα δεν σου δινεται η δυνατοτητα αυτη...μπορει ο αλλος και απο κοντα να κρυψει πολλα αμα θελει

Senior Member
    Quote Originally Posted by IRENEMARINA View Post
    Δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά... οι πιθανότητες να είναι ένας μαλ... ακόμα είναι εξίσου ίδιες και στα μπαρ και στο ίντερνετ.... δύσκολο να βρεις τον άντρα των ονείρων σου να μπεκροπίνει στα μπαρ... έλεγε κάποτε ένα βιβλίο που διάβασα... δύσκολο είναι βέβαια να τον βρεις γενικώς... να μη σας πω ότι δεν υπάρχει καν....
    Αχ δεν υπαρχει αντρας των ονειρων. Δεν το πιστευω αυτο. Γιατι οι σχεσεις πλεον στηριζονται σε υποχωρισεις και συμβιβασμους. Αλλα ενταξει δεν νομιζω οτι ψαχνεις να βρεις κατι τετοιο σε τετοιους χωρους εκτος αν ειναι τυχερο... αλλα σπανιο νομιζω ή εχω μεινει πισω :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jimmy View Post
    Παντως στο ιντερνετ και απο site οπως FB και τετοια μπορεις να το μελετησεις και λιγο παραπανω τον αλλο...ο ρουφιανος μπορει να προδωσει πολλα...

Φαινονται πολλα απο τις φωτο και το στησιμο τους, απο τα σχολια απο φιλους κτλ...

Αυτα μπορεις να τα κανεις απο το νετ ενω απο κοντα δεν σου δινεται η δυνατοτητα αυτη...μπορει ο αλλος και απο κοντα να κρυψει πολλα αμα θελει
    Ακριβως αυτο ρε συ Τζιμμυ..

Senior Member
    Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rex View Post
    Τι σχεση εχει αυτο?

..εγω νομίζω πως είναι διαφορετικά, αν και θα έλεγα πως στο νετ έχεις περισσοτερες επιλογές χαρακτήρων.
    Πχ, μπορεί εμένα να μου αρέσει το στυλ του άντρα που δεν πίνει και δεν ξενυχτάει. Πως θα τον βρω σε ένα μπαρ?

Πριν κάμποσα χρόνια ήμουν σε μια δουλειά και ο προισταμενος μου παντρευοταν μια κοπέλα που γνώρισε στο νετ, όταν εκείνος ηταν Αμερική και εκείνη Κρήτη. Τότε μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση.
    Πλέον, ακούω όλο και περισσοτερους να κάνουν σχέση από το διαδίκτυο και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post

Πριν κάμποσα χρόνια ήμουν σε μια δουλειά και ο προισταμενος μου παντρευοταν μια κοπέλα που γνώρισε στο νετ, όταν εκείνος ηταν Αμερική και εκείνη Κρήτη. Τότε μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση.
    Πλέον, ακούω όλο και περισσοτερους να κάνουν σχέση από το διαδίκτυο και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό.
    σωστα, οπως ειπα και πιο πανω ειναι κατι νεο για εμας αλλα για την επομενη γενια θα ειναι οσο φυσικο ειναι να κανεις μια γνωριμια σε ενα μπαρ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..εγω νομίζω πως είναι διαφορετικά, αν και θα έλεγα πως στο νετ έχεις περισσοτερες επιλογές χαρακτήρων.
    Πχ, μπορεί εμένα να μου αρέσει το στυλ του άντρα που δεν πίνει και δεν ξενυχτάει. Πως θα τον βρω σε ένα μπαρ?

Ναι και εγω εχω ακουσει καποια χρονια πριν μεχρι τωρα ανθρωπους που γνωριζονται μεσω νετ και παντρευονται. Και εμενα τοτε μου εκανε εντυπωση αλλα τωρα ειναι κατι που αρχιζει να συνηθιζεται..

Banned
    Quote Originally Posted by rex View Post
    και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη, οχι ομως οι γυναικουλες τους, γι'αυτο ας μεινουν σπιτι να πλυνουν πιατα και να σιδερωσουν ρουχα, ενω αυτοι γλεντανε με καμια μικρουλα ταζωντας λελουδια κι αγαπες μεσω διαδικτυου, και μολις παρουν αυτο που θελουν να γινουν Λουηδες...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast