Δόση συντήρησης.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Δόση συντήρησης.

Μετα απο ποσα χρονια δινεται η δοση συντηρησης και ποσα mg?εγω παιρνω εδω και 2,5 χρονια zyprexa 20mg και ο γιατρος δεν λεει να μου την μειωσει.
    Μηπως πρεπει να περασουν και αλλα χρονια για να φτασουμε στη δοση συντηρησης?Εχω σημαντικη βελτιωση απο παλιοτερα.Ας μου απαντησει καποιος.
    Κατι λενε οτι στα 3 χρονια σου μειωνει ο γιατρος και στα 5 χρονια βλεπει αν θα συνεχισεις να παιρνεις φαρμακα,ισχυει αυτο?Ρωταω και τον γιατρο αλλα με ενδιαφερουν και οι αποψεις και εμπειριες απο εδω μεσα.

Senior Member
    καθε περιπτωση ειναι κ μοναδικη. οποτε η θεραπευτικη πορεια καποιου αλλου πιθανοτατα να μη μοιαζει καθολου με τη δικη σου!
    γιατι δεν ρωτας το γιατρο σου? ή δεν παιρνεις κ μια δευτερη γνωμη?
    ομως γιατι σε απασχολει τοσο αυτο το ερωτημα? εχεις πολλες παρενεργειειες απο τα φαρμακα? σε εμποδιζουν να κανεις πραγματα? ή απλα δε σ αρεσει η ιδεα να παιρνεις φαρμακα?

Banned
    Μιχαλάκη να κάνεις αυτό που σου λέει ο γιατρός σου γιατί στο τέλος δεν θα έχει μείνει κανένας γιατρός να σε σώσει κατάλαβες μιχαλάκι μου;

Senior Member
    δε σωζουν οι γιατροι. τα φαρμακα σωζουν.

Quote Originally Posted by pig View Post
    Μιχαλάκη να κάνεις αυτό που σου λέει ο γιατρός σου γιατί στο τέλος δεν θα έχει μείνει κανένας γιατρός να σε σώσει κατάλαβες μιχαλάκι μου;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Συμφωνω με τον maus αλλα βοηθανε και οι γιατροι.Θελω να μου μειωσει ο γιατρος τη δοση γιατι εχω βαλει πολλα κιλα και γιατι νιωθω σαν αποβλακωμενος αν και αυτο δεν ξερω αν ειναι απο την ψυχωση ή απο τα φαρμακα.

Senior Member
    να πεις στον γιατρο σου να σου αλλαξει το φαρμακο η να κανει καποιο αλλο σχημα.εαν μειωσεις την δοση και δεν πρεπει θα ειναι χειροτερο απο τα κιλα.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    δε σωζουν οι γιατροι. τα φαρμακα σωζουν.
    και οι προσευχές

Senior Member
    Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Συμφωνω με τον maus αλλα βοηθανε και οι γιατροι.Θελω να μου μειωσει ο γιατρος τη δοση γιατι εχω βαλει πολλα κιλα και γιατι νιωθω σαν αποβλακωμενος αν και αυτο δεν ξερω αν ειναι απο την ψυχωση ή απο τα φαρμακα.
    κ απο τα 2 ειναι κ εγω εχω διαβασει καπου κ μ ειχανε πει πως ειναι τα 2-3 χρονια κ μετα μειωνεις. 20Mg ειδηκα ειναι παρα πολλα! αναλογα οπως ειπανε και την κατασταση του καθενος! αλλα αμα βαλαν το οριο 2 χρονια, καποιος λογος θα υπαρχει! εχεις κανει εξετασεις αιματος? εγω εδω και 3 παιρνω 3Mg wisperdon με αυξομειωσεις το πολυ φτανει στο 6 αλλα κ παλι φανταζομαι πως θα ναι στα 20.
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    δε χρειαζονται ολα τα φαρμακα τα ιδια mg. 3mg του ενος φαρμακου μπορει να ειναι ισοδυναμη δοση με 500 mg καποιου αλλου!

Banned
    μιχαλη και γω 20 ζυπρεχα επαιρνα γιΑ 1 χρονο και εδω 3 μηνες την μειωσα στο 1/3 παρ ολο που χα νευρα και παραμιλουσα και ειμουν αποβλακωμενος την μειωσα και ειμε καλυτερα.Κοιμαμαι λιγοτερο ειμε λιγοτερο αποβλακωμενος εχασα 2 κιλα.Να σου πω btw πως κανω ενεσιμο ζυπρεχα.Τα νευρα μου φυγαν κιολας σχεδον
    Last edited by νικος32; 12-11-2011 at 21:04.

Senior Member
    Μακαρι να εισαι παντα καλα lost body.Εμενα ο γιατρος δεν λεει να μου μειωσει τη δοση.Εχει κολησει στα 20mg.Μονος μου δεν δοκιμαζω να τη μειωσω τη δοση γιατι φοβαμαι την υποτροπη.Α εχασες και κιλα.Καλο αυτο.Εμενα με απασχολουν πολυ τα κιλα.

Banned
    Εξετασεις αιματος εκανες?Πως ειναι η χοληστερινη σου?

Senior Member
    Εχω κανει εξετασεις αιματος,δεν εχω χοληστερινη.

Banned
    Εγω ειμε τιγκα :( 340 με οριο το 200