για πειτε μου ιδεες και μια λυση.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Banned

για πειτε μου ιδεες και μια λυση.

εχω ερθει εδω και ενα μιση μηνα στην αθηνα,αφου τακτοποιηθηκαμε και απο αποψη δουλειων μεσα στο σπιτι,εχει αρχισει να με απασχολει και το θεμα φιλια,στο νησι μου δεν ημουν κοινωνικη πολυ αλλα ειχα 3-4 φιλες να μιλησω και να δω αν θελω.αλλα εδω αν και δεν ειναι αναγκαστικο να βρω φιλες αμεσως , ηδη μιλαω με μια κοπελα που εχει χαθει μενει αθηνα,βεβεια.
    αλλα εμενα με προβληματιζει το αλλο οσο κουφο και να ακουγετα, πως χωρις δουλεια θα βρω μια φιλη??που γενικα και ο ορισμος φιλια ειναι δυσκολος ουτως η αλλως?
    οτι γνωμη εχετε πειτε μου!
    εχει ο φιλος μου εναν φιλο καλο που σκεφτηκα να μεσολαβησει για να βρω φιλες καποια στιγμη αλλα βλεπουμε...

Banned
    Καμια απαντηση βρε παιδια?:(

Banned
    sunset, τι να σου πω. Δεν είναι απαραίτητο να βρεις φίλες αμέσως, όπως κι εσύ είπες. Μη σε πιάνει άγχος. Όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Αυτά έρχονται σιγά σιγά. Αυτό που είπες για το φίλο του φίλου σου να μεσολαβήσει είναι πολύ καλή ιδέα. Επίσης, αν μένεις σε πολυκατοικία, δεν υπάρχει καμιά κοπέλα κοντά στην ηλικία σου να κάνετε παρέα?

Junior Member
    Επίσης μία καλή λύση είναι το ίντερνετ! Δες τι ενδιαφέροντα έχεις, και βρες αντίστοιχο χώρο. Π.χ. εγώ που ασχολούμαι με αδεσποτάκια, μέσα από ένα φόρουμ για σκυλιά, πριν από 3 περίπου χρόνια που γράφτηκα, πολύ σύντομα γνώρισα 3 φίλες που έχουν γίνει από τα πιο σημαντικές φιλίες στη ζωή μου!

Banned
    αυτο με το ιντερνετ το χα παρατηρησει και εγω.δηλ εμπαινα σε μπλογκς αλλα και σε φορυμ με ζωακια οχι απαραιτητα για να βρω φιλη αλλα για να γραψω κατι και ανταλλαξα πχ μσν.πηγε κατι να γινει και εγω επειδη ημουν στον κοσμο μου και εμενα ακομα στο νησι δεν το συνεχισα..ειμαι καπως διστακτικη και προσεκτικη ωρες ωρες!
    στην πολυκατοικια που μενω εχει συγγενεις και η μονη στην ηλικια μου σχετικα, ειναι η αδερφη του φιλου μ που με συμπαθει μεν αλλα εχει τις δικες τις παρεες και μου φαινεται καπως κλειστη!
    αν και δεν θα ηταν περιεργο να εκανα παρεα με την κουνιαδα μου?!χμ!κουνιαδα γραφω γιατι σχεδιαζουμε να παντρευτουμε το καλοκαιρι με τον φιλο μου.οτι και να γινει δεν θα αγχωθω ακομα!

Banned
    Quote Originally Posted by sunset View Post
    στην πολυκατοικια που μενω εχει συγγενεις και η μονη στην ηλικια μου σχετικα, ειναι η αδερφη του φιλου μ που με συμπαθει μεν αλλα εχει τις δικες τις παρεες και μου φαινεται καπως κλειστη!
    αν και δεν θα ηταν περιεργο να εκανα παρεα με την κουνιαδα μου?!χμ!κουνιαδα γραφω γιατι σχεδιαζουμε να παντρευτουμε το καλοκαιρι με τον φιλο μου.οτι και να γινει δεν θα αγχωθω ακομα!
    Γιατί να είναι περίεργο? Αν ταιριάξετε, γιατί όχι? ;)