Results 16 to 30 of 133
Thread: Διαμαρτυρία
-
24-10-2011, 22:05 #16
Κύκνε....αντί να περιμένεις 30 χρόνια και να ταλαιπωρείσαι, μήπως να άλλαζες/πήγαινες σε γιατρό?
Υπάρχουν αρρώστιες που δεν γίνονται καλά. Εσύ έχεις την ευκαιρία να γίνεις. Σταμάτα να την κλωτσάς και κάνε κάτι πιο έξυπνο και δραστικό.
- 25-10-2011, 01:05 #17
Καλά, ότι πείτε...αν είναι να με κατηγορείτε και εδώ, ειδικά κάποιοι συγκεκριμένοι που το έχουν κάνει στο παρελθόν χωρίς να τους νοιάζει αν προκαλούν περισσότερο πόνο δεν ξαναγράφω τίποτα. Άντε γεια! Δεν θα με κοροϊδεύετε ούτε θα με ειρωνεύεστε εσείς. Ελπίζω να είστε χαρούμενοι που τα καταφέρατε τώρα.
25-10-2011, 01:21 #18
Έχει δίκιο η Κύκνος η συμπεριφορά μερικών χρηστών από αυτό το φόρουμ είναι πολύ επιθετική και προσβλητική και τυφλή δυστυχώς όπως είναι οι επιθέσεις στο ίντερνετ και τις έχω γνωρίσει πολύ καλά και από άλλα σάιτ (αν κάνετε μια ιντερνετική βόλτα ίσως να συμφωνήσετε) ότι υπάρχουν και χειρότερα σάιτ. Όπως και να χει (για να μιλάμε πιο σωστά τα Ελληνικά .. χορηγεία της ΕΡΤ) αυτές οι συμπερορές επηρεάζουν. Ότι άλλο είναι περιτό. Όπως το τι κάνει ένα σκούρο χρώμα σε ένα λευκότερο. Το ξέρουν πολύ καλά όσοι διαχειρίζονται αυτό τον χώρο.
25-10-2011, 01:25 #19
Τέλοσπαντων, εγώ αποχωρώ, με απογοητεύσατε μερικοί (όχι ότι εκπλήσσομαι) και λήγω το θέμα εδώ εκτός κι αν κάποιοι σταματήσουν να με κατηγορούν. Έτσι κι αλλιώς βλέπω το θέμα να γίνεται μπαχάλο...ή ίσως επανέλθω όταν θυμηθώ που είναι το ignore...αλλά σίγουρα δεν χρειαζόμουν κατηγορίες και κάποιοι με κάνατε να νιώθω ακόμα χειρότερα...καληνύχτα σας κι όνειρα γλυκά. Τα δικά μου πάντως είναι εφιάλτες.
25-10-2011, 01:36 #20
..κύκνε....
Βλέπεις τι κάνεις? Εκβιάζεις συνεχώς. Το κάνεις ακόμη και εδώ: "αν δεν μου πείτε αυτά που θέλω να ακούσω, αποχωρώ, εκτός και αν σταματήσετε..."
Δυστυχώς και απ όσο φαντάζομαι, το ίδιο λειτουργείς και στη ζωή σου.
Δεν είναι αξιολύπητο αυτό?
Δεν είναι πραγματικά αξιολύπητο να απαιτείς την προσοχή από τους άλους εκβιάζοντας τους?
Σίγουρα δεν είσαι καλά, σίγουρα περνάς εφιάλτες, ΟΜΩΣ, νομίζεις πως θα τους λύσεις χειραγωγώντας μερικούς αγνώστους από το νετ, ή κάνοντας ανθρώπους στην αληθινη σου ζωή να νιώθουν τύψεις επειδή επέλεξαν κάτι άλλο?
Στο λέω μέρες τώρα. Βρες ένα καλο γιατρό και λύστο.
25-10-2011, 01:45 #21
Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
25-10-2011, 03:57 #22
να της πουμε πώς να αυτοκτονησει! να της χαϊδέψουμε τα αυτιά! ποιος ξερει!
βρε κύκνε ειλικρινά τώρα, αν θελεις να αυτοκτονήσεις, γιατι ζητας βοηθεια απο το φορουμ? θελεις πραγματικα να αυτοκτονησεις?
μια χαρα σου τα ειπαν κ η Θεοφανια, κ η Ρεμ κ η Χριστινα.
απλα δε σου αρεσει να ακους αυτα που δε σε βολευουν.
η συμπεριφορα σου ειναι παρα πολυ χειριστικη.
συνεχεια λειτουργεις με το τροπαρι: "αν δεν μου χαιδεψετε τα αυτια, σας απειλω οτι θα αυτοκτονησω!"
κοιτα, η αποφαση ειναι δικη σου, ο,τι κ να κανεις. απλα, θελεις να αυτοκτονησεις για να ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ να ερθεις αντιμετωπη με τις δυσκολιες του χαρακτηρα σου, του εαυτου σου.
αληθεια, εισαι πολυ σιγουρη οτι αν αυτοκτονησεις θα καταφερεις να αποφυγεις τα προβληματα σου? γιατι αυτο θελεις.
καλυτερα να ζητησεις βοηθεια κ να αφησεις τις βλακειες.
25-10-2011, 05:45 #23
Γιατί μου βρωμάνε πάλι στημένα σενάρια? Γιατί άραγεεεε?
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
25-10-2011, 07:04 #24
Σταματήστε να με κατηγορείτε και να μου επιτίθεστε! Εσύ Θεοφανεία κι η Ρέμεντυ, το έχετε κάνει επανειλημμένα! Κι ούτε με ξέρετε για να με κρίνετε στην έξω ζωή... Λου, σταμάτα κι εσύ σε παρακαλώ, μαζί σου δεν έχω τίποτα ούτε με τη Χριστίνα...εσύ ειδικά είσαι από τις συμπάθειες μου οπότε μην το κάνεις αυτό τώρα...σοφτ, θα σου απαντήσω σύντομα, τώρα πρέπει να πάω στη δουλειά...σ' ευχαριστώ! Καλημέρα!
Last edited by Κύκνος; 25-10-2011 at 07:22.
25-10-2011, 09:41 #25
Κυκνε μου βρε κυκνε μου γτ τα κανεις ολα αυτα? Πηγαινε σε παρακαλω σε εναν ψυχολογο..
25-10-2011, 10:08 #26
Λοιπον αυτο που καταλαβαινω για την Κυκνος ειναι οτι εχει βυθιστει σε ενα παραλογισμο και "λογικο" ειναι οταν εχει τυφλωθει απο την μαυριλα της και ετσι ζηταει απεγνωσμενα βοηθεια με παραλογο τροπο. Πιστευω οτι ειναι ενα ειδος απεγνωσμενης βοηθειας με τον δικο της τροπο αλλιως θα ειχε ηδη αυτοκτονησει χωρις σκεψεις και χωρις να το αναβαλει μεχρι να βρει τα καταλληλα λογια που θα γραψει στο "τελευταιο" γραμμα της. Οταν αναβαλεις τοτε δεν εισαι αποφασισμενος και κατι αλλο Κυκνε μου.. οτι και να γραψεις τον ιδιο πονο θα προκαλεσεις στους γυρω σου, οποτε ποια η ουσια? Βλεπω οτι, παρολη την μαυριλα σου εχεις ενα μικρο στιγμα φωτος και αυτο ειναι πολυ θετικο Κυκνε μου ακομα και ας πονας και ας μην το καταλαβαινεις. Καποτε ειχα τρελαθει και εγω με τον πονο που ειχα και δεν τον αντεχα.. σκεφτομουν τροπους να αυτοκτονησω. Περασα δυσκολα αλλα το παλεψα και να μαι :) ολα καλα. Απλα δεν εχεις βρει τροπο να αντιμετωπιζεις τα πραγματα γυρω σου.. Ο ψυχολογος ειναι μια καλη αρχη!
Αλλα μην μας ζητας τετοια πραγματα. Ειναι πολυ ασχημο, μας βαζεις σε πολυ δυσκολη θεση γι αυτο αντιδρουμε ετσι (και πολυ λογικο το βρισκω).. Να σε βοηθησουμε με αλλον τροπο για καλο σου ναι.. Ευχομαι να ημουν κατανοητη..
25-10-2011, 10:40 #27
δεν υπαρχει τιποτε να απαλυνει τον πονο μου.................μου φαινεται ειμαι και εγω σαν την κυκνο....απλα εγω δεν προκειται να το κανω.
25-10-2011, 11:08 #28
25-10-2011, 11:34 #29
καλως. κυκνε, μπορεις να συνεχισεις να ζεις στην οδυνη σου. καλο κουραγιο σου ευχομαι. οταν αποφασισεις οτι θα εισαι ετοιμη να αναλαβεις την ευθυνη του εαυτου σου κ να θελησεις να δεις πραγματα για σενα, εδω θα ειμαστε.
μεχρι τοτε, καλη δυναμη σου ευχομαι! για να αντεξεις την οδυνη που ΕΣΥ προκαλεις στον εαυτο σου.
αλλα μην ζητας να σου χαϊδευουμε τα αυτια κ να σου πουμε, "μπραβο, κυκνε, αυτοκτονα, αυτο ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη που διαθετεις!"
για την ωρα δεν βλεπω να εισαι διαθεσιμη για αυτογνωσια κ για να αλλαξεις τροπο θεασης της ζωης.
θελεις να συνεχισεις να κανεις το αμοιρο ευθυνων θυμα. δικο σου αναφαιρετο δικαιωμα.
25-10-2011, 11:40 #30