Διαμαρτυρία - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 133
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Αυτό συνέβη πριν ένα χρόνο Gypsy...αλλά ακόμα πονάει...και σήμερα πήγα να την δω γιατί είχα καιρό να πάω...ο τάφος πάνω γράφει το όνομα μου...θέλω κι εγώ να πάω μαζί της αλλά νομίζω ότι δε με θέλει γιατί παρακαλάω να έρθει έστω στα όνειρα μου και δεν έρχεται...και την έχω παρακαλέσει μπροστά στον τάφο της να με πάρει κι εμένα εκεί αλλά δεν το έκανε...γιατί; Δε με αγαπάει πια;;; Δε με θέλει μαζί της; Θα ήταν τόσο ωραία...το ίδιο όνομα...απλά θα άλλαζαν οι χρονολογίες γέννησης και θανάτου...βέβαια ένιωσα λίγο καλά που πήγα, τις πήγα λουλούδια, νομίζω ότι θα της αρέσουν...ροζ χρυσάνθεμα...αλλά ο διπλανός τάφος δεν είναι άδειος...ήθελα να με θάψουν δίπλα της...τί ποιό ταιριαστό; Θα ήμασταν πάλι μαζί γιαγιά κι εγγονή...δίπλα δίπλα...όπως πρέπει... Συμφωνείς;
    Κύκνε, συγνωμη που ρωταω δλδ, το αγαπημενο προσωπο για το οποίο μας μιλας σε όλα τα θεματα εχει πεθανει? δλδ μιλούσες για τη γιαγια? γιατι όλοι εχουμε περασει απο παρομοια και καταλάβαινουμε τον πονο. ο άντρας στον οποίο αναφεροσουν?
    γιάννης

Senior Member
    Η ταινια ειναι το the secret

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κύκνε, συγνωμη που ρωταω δλδ, το αγαπημενο προσωπο για το οποίο μας μιλας σε όλα τα θεματα εχει πεθανει? δλδ μιλούσες για τη γιαγια? γιατι όλοι εχουμε περασει απο παρομοια και καταλάβαινουμε τον πονο. ο άντρας στον οποίο αναφεροσουν?
    Όχι, Γιάννη, όχι...μην το λες αυτό ούτε γι' αστείο! Εκείνος απ' όσο γνωρίζω από την τελευταία μας επικοινωνία ζει και δεν αντέχω να σκέφτομαι ότι θα πάθει κάτι κακό, τρέμω και μόνο στην ιδέα...φοβάμαι τόσο πολύ μήπως πάθει κάτι...
    Δεν σκέφτομαι μόνο τη γιαγιά μου, πολλούς και πολλά σκέφτομαι...αλλά εκείνος ζει...και μιας κι αναφερθήκαμε σ' αυτόν θέλω να βάλω κι άλλο ένα τραγούδι...
    http://www.youtube.com/watch?v=imt7-hULnq0

Μην ψάχνεις αν πικραίνομαι σε δειλινά δικά μου...
    Μην ψάχνεις το ποιος έφταιξε,
    εγώ για όλα φταίω...
    Η αγάπη σου προσπέρασε
    και η ζωή μου πέρασε
    σε ρόλο τελευταίο...
    Μην ψάχνεις αν παιδεύομαι σ' ένα άδειο περιβάλλον...
    Αγάπη μου άξιον εστί,
    στης μοναξιάς την κουπαστή
    θα ζω για τη ζωή σου...
    Κι ας ήταν θέλημα Θεών
    στο όρος να βγω των ελαιών
    να πάρω το φιλί σου...

Κι όσα λέει το τραγούδι είναι αλήθεια...για το καλό του εγώ πρέπει να ζω για τη ζωή του μόνη μου...ένα παράπονο έχω μόνο: γιατί έπρεπε να βγω στο όρος των ελαιών γι' αυτό το φιλί...(αυτό είναι εν μέρει μεταφορά κι αν δεν πιστεύεις στο Θεό δεν θα καταλάβεις πλήρως το νόημα)...

Senior Member
    υπομονή βρε κοπελιά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Κυκνε δεν ξερω τι να πω! Εχεις βουτηχτει μεσα στην μαυριλα σου και δεν θες να ξεκολλησεις με αποτελεσμα να μην σκεφτεσαι λογικα ΚΑΘΟΛΟΥ. Σοβαρεψου λιγακι... Ειναι δυνατον να βοηθησουμε καποιον να αυτοκτονησει ή να τον βοηθησουμε να γραψει το τελευταιο γραμμα του? ΕΛΕΟΣ! Και κατι τελευταιο.. αν καποιος θελει να τελειωσει τη ζωη και θελει να γραψει ενα γραμμα μπορει να το κανει απο μονος του χωρις να θελει συμβουλες... μα καλα που εχεις δει να συμβουλευουν καποιον σαν τις δικες σου επιθυμιες? Δεν υπαρχουν συμβουλοι αυτοκτονιας ή συμβουλοι διαπροσωπικων σχεσεων μετα θανατον.

συμφωνω. δεν προκειται να αυτοκτονησεις.....πιστευω πως δεν το θελεις κατα βαθος. γιατι να παραιτηθεις>? ολοι μας το χουμε σκεφτει πολλες φορες να το κανουμε. αλλα οσο περισσοτερο το σκεφτεσαι απο μεσα σ κ το αναμοχλευεις τοσο δεν το βρισκεις λογικο και δεν θα το κανεις, γιατι κατι θα σε κρατησει. επισης αμα δεν σκεφτεσαι εσενα, σκεψου οσους αφηνεις πισω. αυτοι που μενουν τραβανε το λουκι μετα..........
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    μη το πιάνετε το παιδί απ' τη μύτη ρε παιδιά ήρεμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    συμφωνω. δεν προκειται να αυτοκτονησεις.....πιστευω πως δεν το θελεις κατα βαθος. γιατι να παραιτηθεις>? ολοι μας το χουμε σκεφτει πολλες φορες να το κανουμε. αλλα οσο περισσοτερο το σκεφτεσαι απο μεσα σ κ το αναμοχλευεις τοσο δεν το βρισκεις λογικο και δεν θα το κανεις, γιατι κατι θα σε κρατησει. επισης αμα δεν σκεφτεσαι εσενα, σκεψου οσους αφηνεις πισω. αυτοι που μενουν τραβανε το λουκι μετα..........
    Και γι' αυτό το λόγο να το τραβάω εγώ μια ζωή; Συγγνώμη αλλά κουράστηκα...έχε χάρη που δεν μου έρχονται ευνοϊκά οι καταστάσεις και που είμαι δειλή...

Senior Member
    Και γι' αυτό το λόγο να το τραβάω εγώ μια ζωή; Συγγνώμη αλλά κουράστηκα...έχε χάρη που δεν μου έρχονται ευνοϊκά οι καταστάσεις και που είμαι δειλή...
    ευχάριστα πράματα δν υπάρχουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaos_ View Post
    ευχάριστα πράματα δν υπάρχουν?
    Μπα...δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια ακόμα και τα λίγα πράγματα που μου έδιναν χαρά δεν τα θέλω πια...π.χ. ένα παιχνίδι που έπαιζα και μου αρέσει πολύ κανονικά έχω μέρες ολόκληρες να παίξω κι όχι γιατί βαρέθηκα αλλά γιατί τίποτα δεν με νοιάζει πια...

Senior Member
    Μπα...δεν με ενδιαφέρει τίποτα πια ακόμα και τα λίγα πράγματα που μου έδιναν χαρά δεν τα θέλω πια...π.χ. ένα παιχνίδι που έπαιζα και μου αρέσει πολύ κανονικά έχω μέρες ολόκληρες να παίξω κι όχι γιατί βαρέθηκα αλλά γιατί τίποτα δεν με νοιάζει πια...
    βολτίτσα για καφεδάκι με φίλους?? εεεε?????

Senior Member
    ναι πρεπει να μαθουμε να μην ειμαστε εγωιστες! δεν λεω να σκεφτομαστε τους ασχετους, αλλα τουλαχιστον οσους μας αγαπανε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by chaos_ View Post
    βολτίτσα για καφεδάκι με φίλους?? εεεε?????
    Μπα, τίποτα...δεν έχω όρεξη να βγω...κι η μαμά μου μου είπε τις προάλλες αλλά ενώ άλλες φορές βγαίνουμε της είπα ότι δεν έχω όρεξη κι η απάντηση της ήταν "α, τόσο καλά"...

Broken doll, λυπάμαι αν είμαι εγωϊστρια αλλά δεν αντέχω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κρύβω το τι μου κάνω απ' αυτούς που αγαπάω για να μην τους πληγώσω...μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνάμεις μου...ας πούμε αυτές τις μέρες πολύ θα ήθελα να είχα κάποιον να με φροντίζει και να μην το περνάω μόνη μου αυτό αλλά δεν είπα τίποτα σε κανέναν...μέχρι και τη γάζα μόνη μου την αλλάζω κι ας μου είναι δύσκολο μ' ένα χέρι...

Senior Member
    μα αμα δεν βγαινεις εξω, πως θα βρεις καποιον συντροφο???????

Senior Member
    Αν δεν έχει ήδη πολύ σωστά.

Senior Member
    Τώρα έθιξες θέμα που πονάει πολύ...άστο καλύτερα...

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast