ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 53
    Senior Member

ΑΧΡΗΣΤΟΣΥΝΗ

οπου βρεθω κ οπου σταθω, ειναι ολοι αχρηστοι γυρω μου. αχρηστοι να ανταπεξελθουν σε μενα, αχρηστοι να συζητησουν μαζι μου, αχρηστοι σε ολα! τα παντα πρεπει να τα κανω μονη μ για να γινουν σωστα!οσες φορες εχω ζητησει χαρες τα χουν κανει μανταρα και δεν προσεχουν οταν τους μιλαω

καθομαι και ακουω ολων τα βασανα και δινω λυσεις, ομως κανενας δεν δινει λυση σε μενα απο μονος του. δεν ζηταω τπτ, θελω να δω αποτελεσματα χωρις να παρεμβαινω!

ομως οσες φορες και να το χω κανει κ να χω κανει υπομονη, βλεπω ακομα περισσοτερο και συνηδειτοποιω την αχρηστοσυνη του κοσμου ! γιατι να ναι ολοι ΤΟΣΟ αχρηστοι! ειληκρινα απορω! και μαλιστα , γιατι εγω να μαι σωστη με ολους?

βλεπω τον κοσμο κ μ γυρνανε τα αντερα. μερικους γνωστους κ μερικους αγνωστους. τις προαλλες μιλουσα με καποιον, ο οποιος με γειωσε οταν ρωτησα γτ δν απανταει λεγοντας μ πως μιλαω 24/7, ενω εκεινος οταν μιλαγε 24/7 εγω καθομουνα και ακουγα! του την φυλαω ομως επειδη ετσι κανω

σας εχει τυχει ποτε το παραπανω?
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    να σε κανουμε πρωθυπουργο, τωρα που θελουμε να ριξουμε το γιωργακη? εκκρεμει μια κενη θεση κ πραγματικα προκυπτει το ερωτημα πώς θα καλυφθει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    να σε κανουμε πρωθυπουργο, τωρα που θελουμε να ριξουμε το γιωργακη? εκκρεμει μια κενη θεση κ πραγματικα προκυπτει το ερωτημα πώς θα καλυφθει!
    σταυρωστε με!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Broken_DoLL View Post
    οπου βρεθω κ οπου σταθω, ειναι ολοι αχρηστοι γυρω μου. αχρηστοι να ανταπεξελθουν σε μενα, αχρηστοι να συζητησουν μαζι μου, αχρηστοι σε ολα! τα παντα πρεπει να τα κανω μονη μ για να γινουν σωστα!οσες φορες εχω ζητησει χαρες τα χουν κανει μανταρα και δεν προσεχουν οταν τους μιλαω

καθομαι και ακουω ολων τα βασανα και δινω λυσεις, ομως κανενας δεν δινει λυση σε μενα απο μονος του. δεν ζηταω τπτ, θελω να δω αποτελεσματα χωρις να παρεμβαινω!

ομως οσες φορες και να το χω κανει κ να χω κανει υπομονη, βλεπω ακομα περισσοτερο και συνηδειτοποιω την αχρηστοσυνη του κοσμου ! γιατι να ναι ολοι ΤΟΣΟ αχρηστοι! ειληκρινα απορω! και μαλιστα , γιατι εγω να μαι σωστη με ολους?

βλεπω τον κοσμο κ μ γυρνανε τα αντερα. μερικους γνωστους κ μερικους αγνωστους. τις προαλλες μιλουσα με καποιον, ο οποιος με γειωσε οταν ρωτησα γτ δν απανταει λεγοντας μ πως μιλαω 24/7, ενω εκεινος οταν μιλαγε 24/7 εγω καθομουνα και ακουγα! του την φυλαω ομως επειδη ετσι κανω

Μήπως κάνεις παρέα με λάθος άτομα? Απο αυτά που περιγράφεις ακούγονται εγωιστές και εγωκεντρικοί. Επίσης μπορεί να περιμένεις πολλά απο τους άλλους..Το έκανα και εγώ αυτο και ήμουν μονίμως απογοητευμένη απο τους άλλους..Η αλήθεια είναι οτι πρέπει να βασιζόμαστε ΜΟΝΟ στον εαυτό μας για βοήθεια γιατί κανένας εκτός απο εμάς δεν θα νοιαστεί περισσότερο.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Banned
    if you want something done right, you gotta do it yourself (το λεγε και στο Boiler νομιζω).

κανεις δε προκειται να καταλαβει απολυτα τον αλλον. κι ο καθενας θα κανει με τον τροπο του αυτο που ζητας.

το ιδιο ισχυει και στο σεξ, γιαυτο μενουμε συχνα ανικανοποιητοι (ή προτιμουμε τον αυνανισμο).

το θεμα ειναι γιατι να μπεις στη διαδικασια να πεις στον αλλον τι θελεις, οταν κατι μπορεις να το κανεις μονη σου καλυτερα ?

γιατι χρειαζεται να κανεις υπομονη και να ακουσεις τον αλλον οταν ο ιδιος δεν σε ακουει ? ή οταν σε ακουει αλλα δεν υπαρχει κατανοηση ?

γιατι προσφερεις γενικα οταν δε σου προσφερουν ?

Senior Member
    Ναι ρε Μπροκεν, κι εγω το νιώθω. Όταν ξαφνικά αλλάζουν οι ρόλοι και τύχει να σαι εσύ αυτός που ζητάει και χρειάζεται κάτι, όλα πάνε σκατά.
    Δεν ξέρω, μάλλον έπρεπε απο την αρχή να ήσουν εσύ αυτή που κλαιγόταν στους άλλους μπας και μάθαιναν. Όταν τους έχεις συνηθίσει στο να τα κάνεις μόνη σου, μετά επαναπαύονται και τα χάνουν αν ζητήσεις εσύ κάτι.

Άρα νομίζω πρέπει να διαλέξεις από την αρχή το ρόλο σου, όταν έχεις να κάνεις με τέτοια άτομα.
    Όλοι ξέρουν να κλαίγονται και να το παίζουν φίλοι, ελάχιστοι να σε ακούσουν, κι ακόμα ελάχιστοι θα κάτσουν να σκεφτούν για σένα μπας και σε βοηθήσουν.

Δοκιμασμένο
    Κωλόκοσμος
    Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει

Senior Member
    KENO εχεις ενα δικιο ρε . γιατι το κανω? κατι μεσα μ μ λεει πως θα ανταμειφθω...αλλα ποτε

postMo ολοι κανουν παρεα με λαθος ατομα, αλλα απο μια ηλικια και μετα δεν μπορεις να κανεις καινουργιες παρεες!

natasha ειναι θεμα χαρακτηρα η οπως τους μαθεις? εγω πιστευα πως πεφτω στις περιπτωσεις. δλδ ελεος

Banned
    Όλοι τον εαυτό τους κοιτάνε και το πώς θα βγούν αυτοί κερδισμένοι. Και για να δώσουν στους άλλους, ούτε λόγος.
    Έχω βαρεθεί να κάνω τις ίδιες και τις ίδιες σκέψεις συνέχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλκμήνη View Post
    Όλοι τον εαυτό τους κοιτάνε και το πώς θα βγούν αυτοί κερδισμένοι. Και για να δώσουν στους άλλους, ούτε λόγος.
    Έχω βαρεθεί να κάνω τις ίδιες και τις ίδιες σκέψεις συνέχεια.
    βλεπω ειμαστε πολλοι τελικα.......δεν το περιμενα τοση απογοητευση....

μεσα σε ολα, μεγαλωνω κ κανεις να με παρηγορει. σκεφτομαι αμα μεγαλωσω και φτασω 40 θα τρελαθω

Senior Member
    Μπροκεν φυσικά είναι θέμα χαρακτηρα και ποσο καλοπερασακιας ειναι ο αλλος. Ελάχιστοι ειναι εκει για ΣΕΝΑ. Μεχρι τώρα που ημουν καλα το τηλεφωνο χτυπουσε καθε μερα να ακουσω τους αλλους. Και εφτασα στο αμην και αποφασισα ναμιλησω για μενα και δεν ειχαν τπτ να μου πουν! τωρα δεν σηκωνω τηλεφωνα, μεχρι να μπω και παλι στη διαδικασια την παλια, να ακουω μονο τους πονους των αλλων.

Δεν νιωθουν.
    Καντα ολα μονη σου
    Βοηθεια δε ζηταω ξανα απο κανεναν xD

Banned
    Quote Originally Posted by Ναταshα View Post
    Δεν νιωθουν.
    Καντα ολα μονη σου
    Βοηθεια δε ζηταω ξανα απο κανεναν xD
    Έτσι!!
    Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να μην τρελαθείς, όπως λες Broken DoLL, είναι αυτό που λέει η Νατάshα!

Senior Member
    KENO εχεις ενα δικιο ρε . γιατι το κανω? κατι μεσα μ μ λεει πως θα ανταμειφθω...αλλα ποτε

postMo ολοι κανουν παρεα με λαθος ατομα, αλλα απο μια ηλικια και μετα δεν μπορεις να κανεις καινουργιες παρεες!

natasha ειναι θεμα χαρακτηρα η οπως τους μαθεις? εγω πιστευα πως πεφτω στις περιπτωσεις. δλδ ελεος
    Αρχισε να βασίζεσαι στον εαυτό σου και να μην περιμένεις πολλά απο τους γύρω σου..οπως το βλέπω δεν υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική. Εκτος βέβαια του ιδανικού να βρείς σωστούς ανθρώπους για φίλους. Δεν μπορείς να τους κάνεις και λοβοτομή για να αλλάξουν! Απλα αποδέξου το.
    One of these things is not like the others, one of these things must die alone.

Senior Member

εμενα παλι μου φαινεται τραγικα εγωκεντρικη η δικη σου οπτικη γωνια. κ η δικη σου περιγραφη για τους αλλους.

ολοι ειναι κατωτεροι σου! αρα εσυ εισαι η ανωτερη! με ποια κριτηρια ομως? να υποθεσω τα δικα σου! αν αλλαξεις το αξιακο συστημα, ισως να διαπιστωσεις οτι αλλαζει κ η ιεραρχια! μπορει οι αλλοι να μην ειναι τοσο αναξιοι οσο τους βλεπεις εσυ, αν τους παρατηρησεις απο αλλες οπτικες γωνιες!

γραφοντας δειχνεις οτι εχεις μια απολυτη κ ακαμπτη αισθηση του σωστου, κ οτι αδυνατεις να καταλαβεις οτι οι αλλοι μπορει να κανουν αυτα που τους ζητας με το δικο τους τροπο. δεν ειναι υποχρεωμενοι να μοιραζονται την αισθηση του σωστου που εχεις εσυ, κ ειδικα αν δεν εισαι σαφης ως προς τις διατυπωσεις σου! λες οτι τους ζητας χαρες! τους διευκρινιζεις πώς θα τις ηθελες? ή περιμενεις αυτοι με καποιο μαγικο τροπο να συντονιστουν με τις μυχιες επιθυμιες σου?

λες οτι δεν ζητας τπτ, κ θες να χεις αποτελεσματα χωρις να παρεμβαινεις!!! τι σόι επικοινωνιακο μοντελο ειναι παλι αυτο? δηλ θελεις οι αλλοι να μυριζουν τα νυχια σου κ να σου στεκονται χωρις να το ζητας?

πχ, δηλ θα ηθελες εδω να σου απαντησουμε πριν καν να ποσταρεις το θεμα σου? πώς να το γνωριζουμε οτι θελεις κατι να συζητησεις, αν δεν το κοινοποιησεις? δεν ειναι καπως μη ρεαλιστικες οι απαιτησεις που εχεις απο τους αλλους?

στο ερωτημα σου, "γιατι εισαι σωστη με ολους":

ρωτα τον εαυτο σου για να παρεις απαντηση! ψαξε μεσα σου, τί αναγκη σου καλυπτεις με αυτο? θελεις να κανεις την καλη? φοβασαι την απορριψη? θελεις ολοι να σε συμπαθουν? θελεις οι αλλοι να αποχτουν καποιου ειδους εξαρτηση απο σενα? εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση κ εχεις την αναγκη να βοηθας τους αλλους παντα, για να αρεσεις κ να τονωνεται το εγω σου?

ο γνωστος σου πολυ καλα σου ειπε!!!! δεν ξερω αν οντως μιλαγες 24/7, η ουσια ειναι πως οταν τον ρωτησες γιατι δεν μιλαει, ο ανθρωπος ηταν απεναντι σου ειλικρινης κ σου ειπε την υποκειμενικη του αποψη! οτι νιωθει οτι μιλας 24/7 κ οτι δεν τον αφηνεις! ασχετως απο αυτο αν ειναι αληθεια ή οχι, αυτος ετσι ενιωσε κ σου το ειπε!

εσυ οταν αυτος μιλαγε 24/7 γιατι δεν του το εκοβες αν αυτο σε κουραζε? γιατι κοθοσουν κ τον ακουγες, αν δεν το αντεχες? κ μετα λες οτι του την κρατας! καλα, βγαζει νοημα αυτο? αν σε κουραζει η φλυαρια του το το κοβεις απλα!

νομιζω οτι απλα το επικοινωνιακο σου μοντελο εχει πολλα προβληματα, γι αυτο τελικα εχεις τοσο προβλημα στην επικοινωνια. αμα το "χαλασμενο τηλεφωνο" το φτιαξεις, ισως να διαπιστωσεις με εκπληξη οτι οι αλλοι ειναι πολυ πιο νορμαλ απο ο,τι θεωρεις τωρα!

ενταξει, τελειος δεν ειναι κανεις. ουτε οι αλλοι, ουτε εγω, ουτε εσυ. αλλα κ εσυ που τους περιμενεις τελειους, αυτο παλι δειχνει κατι κ για σενα. οτι εισαι ισως απολυτη κ τελειομανης. κ το επακολουθο θα ειναι, ποτε να μην εισαι ικανοποιημενη απο τους αλλους, γιατι ολο θα τους βρισκεις ψεγαδια κ θα στεκεσαι σε αυτα!

Senior Member
    Δε βρίσκω καθόλου μεμπτό το να φτάνεις κάποια στιγμή το σημείο να αγανακτήσεις με την αδιαφορία του άλλου.
    Πιστεύω πως επειδή είναι συναισθηματικά φορτισμένη χρησιμοποίησε τη λέξη ''αχρηστοι'', κι όχι γιατι νιώθει καλύτερη απο τους άλλους. Και στο κάτω κάτω αν νομίζεις ότι κάνεις κάτι καλύτερο απο τον άλλον γιατί να μην το πεις? Να το κρατήσεις για σένα? Αν η Μπρόκεν μπορεί να ακούει το κλαψούρισμα των αλλων ενώ εκείνοι όχι, τότε γιατί να μην το πει καθαρά?

Κάποιοι άνθρωποι απλά είναι ανίκανοι να κάνουν κάποια πράγματα, και δεν ειναι κακό να ειπωθεί

Senior Member
    μηπως υπερεκτιματε την δικη σας αξια;
    ολοι αχρηστοι και εσεις οι χρηστικοι;
    περιεργο μου φαινεται

Page 1 of 4 123 ... LastLast