Results 1 to 15 of 49
Thread: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
-
25-10-2011, 13:35 #1
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Συζητουσα με τον γιατρο μ κ μ ηρθε μια ιδεα που μ αρεσε (ε βεβαια αφου εγω την σκεφτηκα) κ κεινος το βρηκε καλο! να προσπαθησω να διηγηθω η να γραψω μια ιστορια βασισμενη στην ζωη μου, στο 3ο προσωπο ξεκινοντας ''μια φορα κ εναν καιρο ηταν...''
πισυευω πως ειναι ωραιο να δοκιμασουμε ο καθενας να γραψει απο κατι μικρο!!!!!
''μια φορα κ εναν καιρο ηταν μεσα σε ενα πυκνο δασος ενα μικρο μικρο ποντικακι που εμενε σε ενα λαγουμι με την οικογενεια του. το ποντικακι αυτο ηταν μεγαλητερο απ τα αδερφια του και ηταν το ποιο αγαπητο κ οι γονεις του ολο το χαιδευαν το φροντιζαν και το ταιζαν! το μικρο ποντικακι αρχισε να χοντραινει αλλα οι γονεις του τοσο περισσοτερο το ταιζανε και του λεγαν ποσο καλο και ομορφο ειναι και πως δεν χρειαζεται να ανησυχει! μια μερα συνηδητοποιησε πως δεν μπορουσε να βγει απ το λαγουμι γτ φρακαρε ο πισινος του, αλλα η μαμα του του ειπε πως δεν εφταιγε αυτο αλλα το οτι στενεψαν το λαγουμι ωστε να μην χωρανε οι αλεπουδες να μπουν και να τους φανε
περνουσε ο καιρος και το ποντικακι εβλεπε τα αδερφακια του να βγαινουν κ να παιζουν αλλα εκεινο οσο κ να προσπαθουσε λαχανιαζε και δεν ειχε κουραγιο να τρεξει. παντα το νικουσαν σε ολα τα παιχνιδια, ειδηκα στο κρυφτο επειδη δεν χωραγε παλι να κρυφτει πουθενα.
μια μερα λοιπον, βραδυ, αποφασισε να βγει για μια βολτα, ηθελε να ναι νυχτα γιατι ντρεποταν να κυκλοφορησει εξω. εκει που περπατουσε συναντησε ενα μικρο αλεπουδακι. ''γεια σου'' ειπε το αλεπουδακι. πως σε λενε? ''δεν εχω ονομα'' ειπε το ποντικακι. ''κ κανονικα δν θα πρεπε να σου μιλαω επειδη μπορει να με φας'' . ''γιατι να σε φαω? '' ειπε το αλεπουδακι. ''γιατι ειμαι ποντικι κ εσυ αλεπου, κ μας τρωτε, ειναι η τροφικη αλυσιδα'' . ''οχι μην ανησυχεις'' ειπε η αλεπου , να παιξουμε θελω μονο. ελα να παμε παραπερα ειναι ενα ωραιο ρυακι που μπορουμε να κανουμε παρεα!
το ποντικακι χαρηκε π βρηκε καποιον να κανει παρεα! δν ειχε ποτε φιλους τοσο καλους που να θελουν να το πανε σε αλλα μερη! οποτε ακολουθησε
φτανοντας εκει, το αλεπουδακι προτεινε να τσαλαβουτησουν στην λιμνουλα. ''ειμαι πολυ μικρο και παχουλο και θα πνιγω!επισης ειναι γεματη βρυα η λιμνη!'' ''ελα μη φοβασαι!ακου τι θα κανουμε, θα ανεβεις στην πλατη μου και θα σε μεταφερω εεγω!'' ειπε η αλεπου.
ανεβηκε λοιπον το μικρο ποντικι και επαιζε στο νερο βουτωντας τα ποδαρακια του! ξαφνου η λιμνη ολο και βαθαινε....''δεν γυρναμε πισω τωρα?'' ''οχι ακομα εχει πλακα! ελα θα σε πιασω με τα δοντια μου επειδη εισαι χοντρο κ κουραστικα να σε κουβαλαω!'' ''ενταξει''.......... με το που το πιανει......το κανει μια χλαπ και το τρωει........
μεσα στο στομαχι της αλεπους το ποντικακι ειχε τρομαξει και ηταν απογοητευμενο που καποιος το κοροιδεψε! δεν του χε ξανατυχει!εκλαιγε και εκλαιγε και φωναζε βοηθεια, αλλα δεν ακουγε κανεις!
περνουσαν οι μερες και εκεινο ηταν στην κοιλια της αλεπους, χωρις τροφη και νερο.....κλαιγοντας συνεχεια μεσα σε αυτο το σκοτεινο μερος. ''οι γονεις μ θα ανησυχουν'' σκεφτοτανε.
περασε 1 βδομαδα, και το ποντικακι εχασε καμια 20αρια κιλα. τωρα μπορουσε να βγει εξω οσο η αλεπου θα κοιμαται!!!περιμενε κ περιμενε μεχρι π ακουσε ροχαλιτο...γλυστρισε απο τις αμυγδαλες, πιαστικε απ την γλωσσα και βγηκε εξω! ετρεξε ετρεξε και εφτασε στο λαγουμι!!!!!
οι γονεις κλαιγανε μολις το ειδαν κ προσπαθησαν να το ταισουν. το ποντικακι ηταν ακομα σοκαρισμενο με αυτο που επαθε αλλα δεν ειπε τπτ για να μην στεναχωρεθουν οι δικοι του. σκεφτικε πως αμα δεν ητανε χοντρο, δεν θα παθαινε οτι επαθε. πως οι αλεπουδες δεν τρωνε αδυνατα ποντικακια.
ετσι εκοψε το φαι...αρχισε να μεγαλωνει το τριχωμα του ωστε να δειχνει ακομα πιο αδυνατο και να κρυβεται πιο ευκολα, και οτιδηποτε του δινανε να φαει το πεταγε στις κατσαριδες και τα μυρμιγκια.
οσο μεγαλωνε ηταν ακομα πιο δυστυχισμενο. μεχρι που μια μερα συναντησε την αλεπου........πανε χρονια αλλα την θυμηθηκε. εκεινη δεν το γνωρισε και απλα το προσπερασε. τωρα θα πληρωσεις αλεπου! την ακολουθησε στην σπηλια της και την ειδε εκει, καθισμενη με γυαλισμενη τριχα και ωραια ουρα! ''με θυμασαι?'' ειπε! αρχικα δυστασε η αλεπου αλλα μετα ειπε . με μπερδευεις με καποιον αλλον''. ''ναι ε? με ειχες καταπιει πριν 10 χρονια!'' . ''ααααααα μαλλον μιλας για τον κακο διδιμο αδερφο μ'' ειπε. πεθανε πριν 10 χρονια απο χοληστερινη επειδη εφαγε ενα χοντρο ποντικι.
''γαμωτο''.........σκεφτικε το ποντικακι...
the endI m a Good Person With Bad Attitude
- 25-10-2011, 15:40 #2
Μπρόκεν εσύ το γραψες?
Πόσο γαμάτο παραμυθάκι είναι!!! πραγματικά ενθουσιάστηκα!!
Θέλω κι εγω τώρα! xDΤο πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
25-10-2011, 16:30 #3
σαρεσει? εμενα βλακεια μ φανηκε. δν ηξερα αν ηθελα να γινω ποντικι η πριγκιπισσα. λεω πριγκιπισσες εχει πολλες γμτ!
ελα γραψε γι αυτο εβαλα το θεμα!!!!!!!!!!!!!!! αποστασιωποιηση λεγεται!!!!! μετεφερε το βιος σου σε κατι αλλο σαν να το διηγησαιI m a Good Person With Bad Attitude
25-10-2011, 16:42 #4
Θα γραψω οπωσδήποτε ιστοριούλα!!
Ήδη γράφω ένα μυθιστόρημα (τρομάρα μου!!)
Μάρεσε που διάλεξες ποντικάκι, να πανε να πνιγούν οι πριγκιπισσες και οι μπαρμπις...!!!Το πιο επικίνδυνο άτομο είναι αυτό που έχεις αγαπήσει
25-10-2011, 17:00 #5
μαρεσουν τα τρωκτικα γι αυτο! :p
I m a Good Person With Bad Attitude
25-10-2011, 17:13 #6
Πολυ ωραιο.:D
No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
26-10-2011, 00:45 #7
κορυφαιο μπροκεν πολυ μ αρεσε!!!! :))))))
26-10-2011, 02:16 #8
γαμω τα παραμυθια εγραψες βρε μπροκεν!
μπραβο!!!!!!! :)
το τελος δε, ηταν ολα τα λεφτα!
26-10-2011, 11:55 #9
hahahahaha ρε ζαβακια εγραψα για να γραψετε κ σεις!!!ολο κλοκακειες μ ειστε! :p
δεν ηξερα πως να το τελειωσω γμτ.....I m a Good Person With Bad Attitude
26-10-2011, 12:09 #10
26-10-2011, 12:16 #11
26-10-2011, 13:46 #12
Και σε μένα άρεσε πολύ! Γενικά μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις (εκτός απ' όταν τσακωνόμαστε, ΛΟΛ)
Το τέλος ήταν φανταστικό. Άκου "γαμώτο"...χαχααα
Θα σκεφτώ να γράψω και γω ένα, ή μπορεί να το κάνω αν μου έρθει αυθόρμητα, καλύτερα έτσι."Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-10-2011, 13:49 #13
I m a Good Person With Bad Attitude
26-10-2011, 13:52 #14
Και γω σε αγαπάω ρε βλαμμένο μου. Μη σε νοιάζει, αστειεύομαι, έχω κέφια.:D
"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
26-10-2011, 14:01 #15