Results 31 to 45 of 82
-
26-10-2011, 15:55 #31
Συμφωνώ, κακά τα ψεματα, η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζει, όπως συμφωνώ και στο ότι δεν πρέπει να επικεντρωθεί στην εξωτερική εμφάνιση αλλά να καλλιεργήσει και τα εσωτερικά του χαρίσματα, να ενδυναμώσει την προσωπικότητα του και να αγαπήσει τον εαυτό του. Μέσα απ αυτα αποκταται η αυτοπεποίθηση που με τη σειρα της θα του δωσει τη δυνατοτητα να επιλέξει την κοπέλα που του ταιριάζει και να δημιουργησει μαζι της αυτο που ονειρευεται.
Ως προς το άλλο μεγαλο θεμα που του θιγεις, τη σχεση του με τους γονεις του, εγω σου λεω ότι όσοι είχαν φτωχα ερεθίσματα στο σπίτι σε θέματα σχέσεων ή τους στερούνταν από το σπίτι η συναναστροφή με άτομα του αλλου φύλου ή είχαν να κανουν με πουριτανισμό ή ασχημες σχεσεις μεταξυ των γονεων, δυσκολεύονται απίστευτα στη συνέχεια να δημιουργήσουν σχέση ή στο τελος παραδίδονται σε συμβιβασμούς και κανουν με τη σειρα τους αποτυχημενους γαμους και προβληματικές οικογενειες. Τετοια προβλήματα ξεκινούν απο λαθος ανατροφή. Ο φίλος μας ο Θωμας ας με διαψεύσει.γιάννης
- 26-10-2011, 16:17 #32
Και γω θα συμφωνήσω για τον πουριτανισμό, την εσωστρέφεια και τις άσχημες σχέσεις μεταξύ των γονέων. Το άσχημο είναι ότι στις περισσότερες ελληνικές οικογένειες αυτό συμβαίνει και είναι κατά ένα μεγάλο μέρος έλλειψη παιδείας αυτό.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
26-10-2011, 18:17 #33
Γεια σου Θωμα,
η εμφανιση οπως εχεις καταλαβει κ μονος σου σιγουρα εχει τον ρολο της. Αντικριζουμε εναν ανθρωπο αρχικα σαν εικονα, οποτε τα πρωτα ερεθισματα μας τα δινει η εικονα. Απο την πλευρα αυτη σαφως οι πιο εμφανισιμοι εχουν ενα σχετικο πλεονεκτημα. Ομως, εγω αναρωτιεμαι αν πραγματι η εμφανιση σου ειναι αυτη που απωθει οπως λες τις γυναικες....Μηπως την χρησιμοποιεις πολυ ως αλλοθι? Καταλαβαινω οτι μπορει να μην εισαι ο σουπερ κουκλος ομως υποθετω πως θα χεις δει ενα σωρο αντρες που με καποια αντικειμενικα κριτηρια δεν λεγονται ομορφοι να ειναι σε σχεση. Κ καποιοι απο αυτους κ με πολυ εμφανισιμες γυναικες....Αυτο με τι νομιζεις οτι εχει να κανει?
Ειμαστε ενα συνολο παραγοντων, η εμφανιση ειναι ενας παραγοντας. Δεν ειναι το παν...Οποιος/α εστιασει σ αυτο καλα κανει κ προχωραει αλλου. Νομιζω δεν θα σ αφορουσε κιολας ενας τετοιος ανθρωπος.
Φροντισε ομως κι εσυ με τη σειρα σου να δεις πιο ολιστικα το εαυτο σου, στο μετρο του δυνατου, καλλιεργωντας τον οσο μπορεις μεσα εξω...Εχεις τον χρονο με το μερος σου:)
Καλη συνεχεια!
υγ. πολλοι απο μας κατηγοριοποιουμε τον εαυτο μας σε καποια κατηγορια πχ. "ειμαι ομορφη", "ειμαι χαζη" κλπ απορριπτοντας ουσιαστικα ετσι εμεις οι ιδιοι απο συγκεκριμενες συμπεριφορες, μενοντας εγκλωβισμενοι στην εικονα που εχουμε εμεις για μας.δες το λιγο, αν σου λεει κατι.Last edited by Sofia; 26-10-2011 at 18:28.
πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
26-10-2011, 20:17 #34
27-10-2011, 00:03 #35
Καλησπέρα
Διαβάζω πολλές γνώμες οι οποιες ολες σε προτρέπουν να πας γυμναστήριο η να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση .
Φιλε μου δυστιχως στις μερες μας όλα αυτά τα ξεπερναει ένα πραγμα…ΤΟ ΧΡΗΜΑ…
Να ειμαστε ειλικρινείς με τον εαυτο μας αλλα και με τους γυρω μας….
Εάν θες να πας γυμναστήριο πηγαινε αλλα για λογους κυριως υγείας και όχι να γινεις σαν τον πρότυπο ανθρωπου που μας πλασαρουν τα ΜΜΕ για τους δικους τους σκοπους… (βλεπε Ρουβας, Τσαλικης, Μαρτακης κτλ)Δυστυχώς στις μερες μας εάν δεν εισαι σαν αυτους τίθεσαι στο περιθωριο σαν μη προοδευτικος και μπαναλ…
Και βεβαίως τα περοσοτερα κοριτασακια τις ηλικίας σου εχουν προτυπο αυτά τα κατά τα άλλα ανθρωπακια τα οποια στεκονται σουζα όταν εχουν μπροστα τους την κυρια Μαριαννα Βαρδινογιάννη ας πουμε…
Ξεπερασε το φοβο σου γραψτους ολους στα @ρχι…σου και προσπάθησε να κανεις κατι στη ζωη σου που θα ευχαριστει εσενα και μετα τους αλλους…
Η πρωσωπικη σου ευτιχια θα εξαρτηθεί από τις επιλογες σου και μονο…
27-10-2011, 00:41 #36
Πρωτον να ξερεις οτι για ΟΛΟΥΣ υπαρχει εκει εξω ταιρι...και οχι ενα...αλλα πολλα...
Δευτερον γυμνασου οσο μπορεις γιατι ακομα και αν δεν το πας εμφανησιακα το θεμα, που σιγουρα βοηθαει το να εχεις ενα ωραιο σωμα, σου τονωνει την ψυχολογια
Τριτον να προσεχεις τον εαυτο σου, να ντυνεσαι ωραια αλλα με στυλ που σου ταιριαζει, μην πας και ανοιξεις ανδρικο περιοδικο και βλεπεις τι μοδα πλασσαρει ο κοστετσος...
Και τελος γινε οσο γινεται καλυτερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ...στο κατω κατω δεν θα κανεις μονο καλο σε εσενα αλλα στην κοινωνια...
Παρεπιπτοντως στην κοινωνια μας και βλεποντας γυρω ειναι ολα σχετικα...ασχημοι με πανεμορφες, σκατοχαρακτηρες με κουκλαρες...γενικα περι ορεξεως....μπακλαβας...
27-10-2011, 02:54 #37
φιλε θωμα αν και δεν εχω πολυ εμπειρια με αυτα θα σου πω ενα παραδειγμα φιλου μου ο οποιος ηταν ασχημουλης και μαλιστα τον κοιροιδευαμε κιολας και σπαγαμε πλακα με αυτον...ελα μου ομως στο τομεα γκομενες αυτος μας αφηνε πισω ολους... αλλα ο τυπος ειχε φοβερη αυτοπεποιθηση δεν μασαγε με τι του λεγαμε γελαγε μαζι μας! και ειχε και φοβερο χιουμορ ξεκαρδιζομασταν και αντι να την πεφτει αυτος σε κοπελες οι κοπελες του την πεφτανε και εμεις αναρωτιομασταν πως το εκανε...κοιτα η εξωτερικη εμφανιση παιζει ρολο στο αντιθετο φυλλο καποιοι γεννηθηκαν μετριοι καποιοι ωραιοι καποιοι ασχημοι.... αλλα να σου πω την αληθεια οσο πιο ωραιος ο ανθρωπος τοσο ψωνιζεται και φευγουν τα μυαλα του και χανει απο προσωπικοτητα...και καλυτερο ειναι να εχεις ενδοιαφερουσα προσωπικοτητα... οποτε θα σου ελεγα να μην επιλεγεις τις εμφανησιμες κοπελες γιατι απλα δεν θα υπαρχει και τοσο επικοινωνια μετξυ σας... εκτος βεβαια αν βρεις κοπελα κουκλαρα και εξυπνη αλλα οκ δεν υπαρχουν και πολλες τετοιες ...για αυτο βρες εμφανησιακα αυτο που σου ταιριαζει και εκει θα εχεις επιτυχια και θα μπορεις να ταιριαξεις ως προσωπικοτητα!!!και ναι συνεχισε το γυμναστηριο ελπιζω να βοηθησα!!
27-10-2011, 08:14 #38
27-10-2011, 08:19 #39
27-10-2011, 08:20 #40
υπάρχουν κι αυτες που έχουν μπουχτίσει με τους ωραίους αλλά βλάκες ή ψόνια και έτσι ψάχνουν για χαρακτήρες, μια μέτρια εμφάνιση είναι αρκετη γι αυτες ίσως και να μην τις ενδιαφερει καθόλου. γι αυτο βλεπεις πολύ ωραίους τυπους να ναι μόνοι ή όλες να τους πλησιάζουν αλλά άμα τους γνωρίσουν όλες να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια. στη γυναίκα για να μαστε ειλικρινείς πάντα δίνουμε σημασία στην εξωτερική της εμφάνιση, απ εκεί και περα όμως είναι η επικοινωνία και ο χαρακτήρας, να ειναι απλός και ζεστός άνθρωπος, άμα δεν μας ταιριάζει φεύγουμε με δική μας πρωτοβουλία. υπάρχουν βεβαια κι αυτοι που μενουν αλλά προσποιούνται απλά για να χουν διπλα τους ωραία γυναίκα.
γιάννης
27-10-2011, 11:44 #41
εγω απο τοτε που φτιαξα την εμφανιση μ τα βρισκω ολα πιο ευκολα παντως σε πολλους τομεις. η πικρη αληθεια. οσοι δν σε ξερουν πατανε εκει
I m a Good Person With Bad Attitude
27-10-2011, 12:11 #42
27-10-2011, 12:14 #43
ναι και δυστυχως μερικοι που το χουν δεν το εκτιμανε. συνηθως γυναικες. που ''τσουλοντυνονται'' και χαλαει ολη η ομορφια. ειναι ευχη η καταρα αναλογα τον χειρισμο
I m a Good Person With Bad Attitude
27-10-2011, 12:22 #44
27-10-2011, 12:29 #45