Ποσο μετράει πια η εξωτερική εμφάνιση; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 82 of 82
  1. #76
    Banned
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    6,851
    σωστος, "δε γαμαν οι ωραιοι, γαμαν οι θαρραλεοι", γιατι οι θαρραλεοι φαινονται περισσοτερο, και οι γυναικες εκτιμουν τη προσπαθεια. οι ωραιοι δε χρειαζεται καν να προσπαθησουν ομως...

    επισης ειχε πει και το "απο μικρος μεστον αγωνα, δε το βαζω κατω ακομα, δε το βαζω κατω ακομα", μονο που ο ιδιος τωρα ειναι πτωμα στο χωμα λιωμα. RIP Ανδρεα Μαρνεζο, και δεν ειχε φτασει καν τα 50.

  2. #77
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    koukaki
    Posts
    174
    vasilias skorpios!

  3. #78
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1,547
    Κοιτα καταρχην μην απογοητευεσαι για τους πιο κατω λογους.

    1) Εισαι μονο 19...το σωμα και το προσωπο σου θα συνεχιζουν να αλλαζουν προς το καλυτερο για πολλα χρονια ακομα...
    2) Ασχημος δεν ειναι κανεις εκτος απο ελαχιστες εξαιρεσεις που ειναι θυματα ατυχηματων σε φωτιες και τετοια.
    3) Φροντισε να επιδεικνυεις τα δυνατα σημεια της εμφανισης σου γιατι οσο πιο μικρη η ηλικια τοσο τα κοριτσακια κοιτανε εμφανιση. Αρα γυμνασου, προσεχε να μην τρως μαλακιες, ντυσου ωραια κτλ
    4) Να την πεφτεις συνεχως σε οποιες σου αρεσουν και μια αποτυχια να μην σε κολαει. Ακου ενα μυστικο. Η πρωτη εντυπωση που αφηνουμε στις γυναικες σε σχεση με το μετα απεχει ΠΑΡΑ πολυ. Αρα οσο γαματος και να εισαι αν μετα τα σκατωσεις τοτε εκεινη πιθανον να ξενερωσει. Και το αναποδο βεβαια. Μια που βλεπεις και σε αναβει, μπορει στο κρεβατι να ειναι φολα (το συνηθες για τις πολυ ωραιες). Αρα χωσου αβερτα και με ωραιο τροπο. Χαμογελα, πες αστεια και προς θεου μην δειξεις ΛΙΓΟΥΡΗΣ! ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
    5) Μην κολας με ξιπασμενα πολυ ομορφα κοριτσακια γιατι στην ηλικια των 19 εχουν καβαλησει τρελο καλαμι (και ξερεις που το χουν χωμενο) και κοιτανε εξωπραγματικες για την ηλικια τους καταστασεις και αντρες... Οχι ολες αλλα απο αυτες μην περιμενεις... Αν παλι εχεις καποιο ταλεντο προβαλε το...Παιζεις μουσικη? Κιθαρα? Εχεις μπαντα? Εισαι dj? Δουλευεις μπαρ μαν? Εισαι κομματοσκυλο? Γραφεις σε περιοδικο? Οι φαντασμενες πεφτουν για κατεχοντες τετοιες θεσεις... κι ας εισαι και κουασιμοδος! (οχι εσυ....καταλαβες τι εννοω)
    6) Να μην εισαι δωτικος και σκυλακι επειδη η αλλη ειναι ωραια ή επειδη θεωρεις τον εαυτο σου "κατωτερο" επειδη σε θεωρεις "ασχημο". Να κρατας τον χαρακτηρα και την αξιοπρεπεια σου και δεν εχει δικαιωμα κανεις και καμια να σε μειωσει ή να σε προσβαλλει. Και σχεση να κανεις να εισαι βραχος. 50-50 τιποτα αλλο. Μην φοβασαι οτι ετσι θα την χασεις. Αντιθετα θα κολλησει πιο πολυ αν δειξεις χαρακτηρα.
    7) Αν σε ενδιαφερει το σεξ τοτε λιγες λενε οχι σε ενα καλοσμιλευμενο σωμα. Μην κανεις καμια μαλακια και παρεις αναβολικα και τετοια. Γυμναστηριο - τρεξιμο - διατροφη τπτ αλλο. Επιπλεον χανοντας το περισσο λιπος θα δειξει και καλυτερα το προσωπο αλλα πιο υγιες. Βουρτσιζε δοντια παντα.
    8) Να κοιτας πανω απο ολα τα μαθηματα σου γιατι για αυτο το σκοπο εισαι φοιτητης. Ετσι δειχνεις οτι εισαι σοβαρος και αποφασιστικος πραγμα αφροδισιακο για πολλες καρακαξες αλλα πανω απο ολα καλο για την ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ!!
    9) Εισαι πολυ νεος ακομα εχεις χρονο να γα....σεις ολα και ολες και μη σε νοιαζει τπτ!!!
    10) τελευταιο και σημαντικοτερο. Αφησου ερωτευσου φαε χυλοπιτες να εισαι χαλαρος και να σε αγαπας γιατι τελειος και τελεια δεν ειναι κανενας και καμια. Μην περιοριζεσαι στον μικροκοσμο της σχολης σου ο κοσμος εκει εξω ειναι τεραστιος και οι ευκαιριες για τα παντα απειρες ποσο μαλλον για γκομενες. Επισης μην πολυσκας για το θεμα. Ολα αυτα γινονται φυσιολογικα και στν ωρα τους. Ακομα κι αν λογω εφηβειας δεν εχεις ακομα ολοκληρωθει σαν αντρας εμφανισιακα μην ανησυχεις. Ως εκ θαυματος θα δεις να αλλαζεις και να γινεσαι ο ΓΑΜΑΤΟΣ!!!

    Αυτα στα λεω απο πειρα που απεκτησα με ΑΙΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΙ ΙΔΡΩΤΑ χαχαχα αλλα πιστευω ειναι σωστα!

    Να σαι καλα και μη σε νοιαζει τιποτα!!

  4. #79
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    RIGEL
    Posts
    826
    παιδιά σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε θα προσπαθήσω να κάνω πράξη όσα με είπατε

  5. #80
    Χρήστο, με καλύπτουν πλήρως ο Τζιμμαστερ και ο ΚΕΝΟ. Αυτα πρεπει να κανεις και να εχεις στη σκέψη σου!! Οπως σου λενε ο ΚΕΝΟ κι ο Ντικιπο και συμφωνω μαζι τους δεν γαμαν οι ωραιοι αλλά οι θαρραλεοι. Αυτο ειναι που σου λειπει, το να γινεις θαρραλέος, γιατι εμενα το υφος σου μου βγαζει πολλή δυστακτικοτητα, αμφιβολία απο εσενα για το άτομο σου και τις ικανοτητες σου και φοβο και όλα αυτα σε κρατουν κλειστο και σε αποτρεπουν να κανεις βηματα. Για να κανεις πραξη αυτα που σου λενε τα παιδια πρέπει πρωτα να επιτυχεις αυτο διαφορετικα δε γινεται τιποτα. Εκει ειναι το μεγαλυτερο προβλημα. Και πιστευω εισαι πολύ εμφανισιμο ατομο στην πραγματικοτητα, όλα αυτα σε κανουν να σε θεωρεις ασχημο. Άνοιξε θεμα για το πως ξεπερνιουνται αυτα τα προβληματα ή βρες παλαιοτερα ποστ που βοηθουν. Βήμα βημα με υπερβασεις του εαυτου σου.
    γιάννης

  6. #81
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1
    Καμία , Οταν ερωτευτεις ακομα και το ασχημοπαπο σου μοιαζει κύκνος

  7. #82
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    12
    σε καμια περιπτωση μην απογοητευεσαι!η προσωπικοτητα για τις περισσοτερες γυναικες-τουλαχιστον αυτες που πατανε γερα στα ποδια τους-μετραει πιο πολυ απο την εμφανιση.ισως φταιει και η χαμηλη αυτοπεποιθηση σου.και εσυ μην περιμενεις κεραυνοβολο ερωτα με την πρωτη ματια!!αν σου αρεσει καποια κοπελα πλησιασε την,δειξε την προσωπικοτητα σου,τον καλυτερό σου εαυτο!ειμαι σιγουρη πως αν της αρεσει ο χαρακτηρας σου δε θα κολλησει στην εμφανιση.αλλιως επεσες σε επιφανειακη!καλη τυχη!!

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

Similar Threads

  1. Επειδη και η ζωη στο νετ μετραει...
    By keep_walking in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 68
    Last Post: 29-08-2011, 20:36
  2. Το ταξίδι μετράει τελικά ο προορισμός
    By Seduction in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 42
    Last Post: 09-08-2011, 03:48
  3. Το κομπλεξ μου με την εξωτερικη μου εικονα
    By deleted-member30-03 in forum Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια
    Replies: 18
    Last Post: 22-12-2010, 10:16
  4. εξωτερικη εμφανιση και ψυχολογικα..
    By melene in forum Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια
    Replies: 31
    Last Post: 14-01-2010, 16:21
  5. Το μέγεθος μετράει
    By Lee in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 123
    Last Post: 08-02-2009, 06:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •