Results 16 to 30 of 66
Thread: υψος ...
-
28-10-2011, 12:26 #16
Χρήστο μια χαρά είναι το ύψος σου. Σταμάτησε αυτό το μέτρημα!!!!
- 28-10-2011, 13:24 #17
Αυτο με το μετρημα καθε μερα μου θυμιζει μια κωμωδια που ειχα δει μια φορα που το παλικαρι καθε μερα που ξυπναγε ειχε ενα χαρακα στο κομοδινο και μετραγε το...τετοιο του...μηπως και μεγαλωσε...χαχαχα
Υ.Γ. Μην το παρεις οτι σε κοροιδευω απλα μου θυμισε την ταινια και γελαω. Το υψος σου ειναι μεσα σε λογικα πλαισια για καποιον. Οι περισσοτερες κοπελες που εχω γνωρισει ειναι εκει και ποιο κατω οποτε δεν εχεις θεμα...Πιστευω απο 1.70 και κατω ο αντρας φαινεται καπως. Βεβαια ειναι φρονιμο να κοιτας τα κιλα σου γιατι οσο πιο χοντρος εισαι τοσο πιο κοντος φαινεσαι!
28-10-2011, 18:13 #18
ναι το ξερω δεν ειμαι κοντος ουτε φαινομαι jimmy οχι δεν ειμαι χοντρος γυμνασμενος ειμαι γιατι συνεχεια ασχολιομουν με κατι (ειτε ποδοσφαιρο ,γυμναστηριο,γυμναστικη στο σπιτι,)...το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατι με τραβαει στο να παω να μετρηθω σαν να μου αρεσει ενα πραγμα και να μην μου αρεσει πολυ παραξενο! ενα αισθημα φοβου-ανδρεναλινης καπως ετσι... πιο παλια μου ειχε γινει συνηθεια τωρα εχω ξεκοψει λιγο...αλλα μου φαινεται απιστευτο να μην ξαναμετρηθω στην ζωη μου...αλλα θα προσπαθησω το κοψω εντελως!!!τουλαχιστον για χρονια και ισως ξαναμετρηθω μετα απο πολλα χρονια να δω αμα υπαρχει διαφορα...
26-11-2011, 04:38 #19
φιλε χρηστο ειμαι 3-4 ποντους παραπανω απο σενα θα θελα και γω να μαι 185 αλλα και που δεν ειμαι δεν τρεχει τιποτα δεν αντιμετωπισα προβλημα με τις γυναικες ποτε μου αντιθετα εχω κανει σχεση με πολλες ψηλοτερες μιας και μαρεσουν οι ψηλες με την ψηλοτερη στο 186 με τακουνι εφτανε 2 μετρα και της εφτανα μεχρι το στηθος κυριολεκτικα χαχα ολα στο μυαλο μας ειναι τις γυναικες δεν τις ριχνεις ουτε με το υψος ουτε με το σωμα με το μυαλο τις ριχνεις αρα σταματα να αγχωνεσαι αν παλι θες σων και ντε κατι παραπανω ψαξτο μπας και μπορεις με αυξητικη ορμονη γινεται σιγουρα σε μικροτερες ηλικιες τωρα στην δικια σου δεν ξερω
07-12-2011, 20:40 #20
οχι νταξει μου εχει φυγει πια αυτο με το υψος σε μεγαλο βαθμο... δεν ψηλωνεις μολις κλεισουν οι επιφυσεις μονο με καποιες ασκησεις που θελουν πολυ καιρο αλλα ενταξει 3-4 εκατοστα το πολυ και ειναι λιγο δυσκολο,νταξει πια δεν με ενοχλει το υψος μου μιας και ο μεσος ορος των γυναικων στην ελλαδα ειναι 162 και με μποτα μπορω να δειχνω κανονικος και μερικες φορες και ψηλος... σε ευχαριστω για την απαντηση σου
08-12-2011, 14:09 #21
για αντρας δεν εισαι και πολυ ψηλος αλλα δεν μπορεις να κανεις και κατι γι αυτο για να λεμε και την πικρη αληθεια. ακομα και η μονη επεμβαση που υπαρχει να ψηλωσεις μονο 2 ποντους σου δινει. αλλα ισως ψηλωσεις κ αλλο λιγο μεχρι τα 20 ξερω γω. γτ δν βαζεις αθλητικα με πατους?
παρτο κ αλλιως ο τομ κρουζ κοντος ειναι κ κοιτα που φτασε. ηθοποιαρα!!!!!
ο γκομενος μ αν σε παρηγορει ειναι 27 χρονων 1.70Last edited by BrokeN_DoLL; 08-12-2011 at 14:25.
I m a Good Person With Bad Attitude
08-12-2011, 15:44 #22
Εχω τη μεθοδο του προκρουστη ....
http://www.youtube.com/watch?v=5WmtWEMQepg
08-12-2011, 16:28 #23
xrhstos
Μια χαρα ειναι το υψος σου και στο λεω ειλικρινα και οχι για να νιωσεις καλυτερα.
Παντως ισως σου πω κατι να σε βοηθησει.. Εγω πηρα 3 ποντους απο το μονοζυγο και ενω ειχε σταματησει η αναπτυξη μου. Δεν σου κανω πλακα,ψαξε το να δεις,υσχυει. Πρεπει να εχει να κανει με το οτι τεντωνεται η πλατη και η σπονδυλικη στυλη και αποκαλυπτονται ποντοι που κρυβοντουσαν τοσο καιρο. Και πολλες φορες εχει τυχει να το ακουσω και σε αλλους,να λενε οτι με το μονοζυγο πηραν μερικους ποντους. Οποτε πρεπει να υσχηει. Παντως ειναι πολυ φτηνο,10 ευρω κανει και το βαζεις στην πορτα σου και εισαι κομπλε,δοκιμασε το. Ε αμα παρεις ρε Χρηστο και 3 ποντους θα εισαι ΥΠΕΡΚΟΜΠΛΕ τοτε...
08-12-2011, 16:40 #24
Στην ουσια δεν παιρνεις ακριβως ποντους, απλα ισιωνει η πλατη και δεν καμπουριαζεις και φαινεσαι λιγο πιο ψηλος, αυτο ειναι
08-12-2011, 16:50 #25
Haldol_Kills
ναι αυτο λεω. αλλα αυτοι οι ποντοι δεν αποκαλυπτονται αν δεν κανεις μονοζυγο. ο,τι ασκηση κι αν κανεις,οσο σωστη θεση κι αν εχει το σωμα μονο με μονοζυγο μπορεις να βρεις αυτους τους 3 ποντους. Ισως βοηθησει τον Χρηστο,3 ποντοι δεν ειναι και λιγο.. Στο ματι ΕΙΝΑΙ διαφορα.
08-12-2011, 17:01 #26
Υπαρχουν και αλλες ασκησεις που βοηθανε. Πχ κολυμπι και μπασκετ. Ειδικα το κολυμπι
09-12-2011, 01:36 #27
Η αναπτυξη της ευγονικης ειναι η μονη λυση για την αντιμετωπιση αυτων των πολυ ενοχλητικων προβληματων που η μεγαλη πλειοψηφια εχουμε περασει. Θελω να πιστευω οτι στο μελλον η επιλογη των καλων γονιδιων θα το αλλαξει ολο αυτο. Εμεις βεβαια δεν θα ψηλωσουμε ή ομορφηνουμε, αλλα καποια ατομα για τα οποια ισως νοιαστουμε στο μελλον θα εχουν καλυτερες προοπτικες.
1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
09-12-2011, 11:10 #28
Winston_man_2
Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τα γονιδια που δεν ειναι τελεια "προβλημα" . Τα κριτηρια ομορφιας ειναι καθαρα υποκειμενικα,και προσωπικα λογω του οτι ζωγραφιζω θεωρω πολυ πιο ελκυστικα και ενδιαφεροντα τα ατομα με "ατελειες" παρα τα αψεγαδιαστα. Και με τρομαζει ενας κοσμος οπου θα χρησιμοποιειται η ευγονικη οπως λες!
10-12-2011, 17:34 #29
οχι ψηλος δεν θεωρουμαι και το ξερω δεν ζω στην κινα :P αλλα κανονικος ναι, αλλωστε ειμαι 2 εκατοστα κατω απο τον μεσο ορο που ειναι 175 για τους αντρες ,δες joe jonas ,taylor lautner, zac efron,Mark Wahlberg ,milo ventimiglia ολοι αυτοι ειναι στο υψος μου δεν χρειαζονται να φορανε τιποτα το ιδιαιτερο για να φαινονται κανονικοι και αμα τους δεις με καμια μποτα φαινονται κανονικοι-ψηλοι ,μπορεις να παρεις μερικα εκατοστα οταν κλεισουν οι επιφυσεις των οστων απλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα παραμεινουν γιατι δεν ειναι μονιμο το αποτελεσμα,αλλα ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε για εγχειρησεις κτλ?τι συμβουλες ειναι αυτες? δηλαδη αμα ημουν 165 θα μου λεγατε δεν κανεις για αντρας φουνταρε απο το παραθυρο?
10-12-2011, 17:44 #30
χμμμμ δυσκολο μου φαινεται να σε πιστεψω συγγνωμη κιολας :P αλλα εχω διαβασει οτι για να παρεις 3 ποντους θελει τουλαχιστον 6 μηνες συνεχεια κρεμασμα,για πες μου εσυ πως το καταφερες αυτο?πες μου ποση ωρα κρεμοσουν τις ασκησεις εκανες κτλ...και το σημαντικοτερο αν εχεις ακομη αυτους τους τρεις ποντους??καλα και με το 175 μια χαρα θα ημουν δεν θελω πολλα
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία