υψος ... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66

Thread: υψος ...

Junior Member
    χρηστο και ο προεδρος της γαλλιας 1.63 και
    ομως ειναι προεδρος

Senior Member
    ναι το ξερω... εχεις να μου πεις κανεναν κουκλο και ωραιο γυρω στο 165?

Junior Member
    Καλημέρα παιδιά, είμαι 14,5 χρονών και έχω ύψος 1,78, ο πατέρας μου είναι 1.84 και η μητέρα μου 1,65. Μπορείτε να μου πείτε πώς γίνεται να μην ψηλώσω άλλο;

Senior Member
    Βεβαιως. Μπορεις πανευκολα να αλλαξεις γονεις!

Senior Member
    Είναι τόσα τα αλλά που μετράνε που δεν αξίζει να χαλίεσαι για το ύψος γυμνασου εσυ γινε φέτες κ ασε το ύψος μη μου πεις ότι θα πάει ο ζαμπιδησ σε γκόμενα κ θα τ πει είσαι κόντος δε σε θέλω δεν παίζει αυτό με την καμία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Ναι οκ. Αλλά εγώ δεν θέλω να ψηλώσω πάνω από 1.86. Ξέρει κανείς πως ή όχι?!

Junior Member
    Θα με βοηθήσει κανείς;

Junior Member
    Φίλε είσαι πολύ κοντός... για μπασκετμπολίστας και πολύ ψηλός για Jokey.

Τώρα για TV STAR και το επιβλητικό αρσενικό που αναφέρεις αντί να έχει πρότυπο τον arnold schwarzenegger που είναι κάπου στο 1.90
    http://blog.kikscore.com/wp-content/...r_training.jpg

μπορείς να έχεις τον jean claude van damme poy είναι κάπου στο 1.70
    http://static.mamamia.com.au/wp-cont...damme-body.jpg

Αλλά να ξέρεις πώς και στις 2 περιπτώσεις θα φας πολύ ξύλο αν το παίζεις μάγκας εδώ και εκεί :)

Junior Member
    και εγώ πού είμαι 1.96 πιστεψέ με δεν είναι πιο ευτυχισμένος..παρότι είμαι και εμφανίσμος,η ιδιοσυγκρασία μου μέ καθιστά ιδιαίτερα καταθλιπτικό καθώς δε μπορώ να διεκδικήσω καταστάσεις..πιστεψέ λοιπόν το παν δεν είναι το πρόσωπο ούτε η ομορφιά ούτε το ύψος..(εγώ βέβαια έχω και τα κιλάκια μου δεν έχω και το τέλειο γυμνασμένο σώμα και την πατσούλα μου έχω) αλλά παχύσαρκος δεν είμαι υπέρβαρος)..μετράει πολύ η αυτοπεποίθηση και αυτό είναι ορατό και στους γύρω ιδιαίτερα στις κοπέλες..αγάπησε λοιπόν τον εαυτό σου όπως είσαι και πάλεψε για το αύριο.
    Last edited by nikosnth; 10-11-2014 at 16:53.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    το ξερω δεν ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα μου(δεν ξερω αν θα επρεπε εδω να το ποσταρω) αλλα θα ηθελα να ξερω αμα το χει καποιος αλλος η αν εχετε ακουσει κατι τετοιο ξανα, το προβλημα μου εινα το εξης δεν ειμαι ευχαριστημενος με το υψος μου και αυτο ειχε ως συνεπεια να μετριεμαι 2-3 φορες την ημερα καθημερινα ομως για πολυ καιρο και ψαχνωντας τροπους για να ψηλωσω και να νιωθω στεναχωρια και απογοητευση για το υψος μου.... βεβαια τωρα το εχω κοψει λιγο αλλα παλι ωρες ωρες παω και μετριεμαι να δω μπας και παρω εχω παρει κανεναν ποντο
    Φίλε μου γειά σου!
    Οσο στοίχημα θέλεις οτι πίσω απ αυτό που σε απασχολεί είναι άλλα θέματα και οχι το υψος!!
    Πιστεύω οτι είναι απλοί ψυχαναγκασμοί,απο αγχος και ανασφάλειες!Που μια χαρά είσαι φυσιολογικότατος,αλλά και να μην σου κόλλαγε αυτό,κάτι άλλο θα σου κόλλαγε στο μυαλό!!Σαν μία φίλη που είχαμε κουκλα στην κυριολεξία και πηγε και εβαλε στήθος και ήτανε μια χαρά πίστεψέ με,και τωρα ολο ψάχνεται για καμμιά πλαστική!!!και είναι πραγματικά και αντικειμενικά κουκλα!!
    Κάποτε μου είχε κολλήσει και μένα να ήμουν πάνω απο 1,80 αν και είμαι αρκετά εμφανισιμος και στεναχωριομουν που ειμαι 1,79...Ευτυχώς κατάλαβα οτι είναι μπουρδες αυτά..Είναι απλά κολλήματα πίστεψέ με..
    Οντως το πρωι είσαι κανα δυο πόντους παραπάνω,στο γυμναστήριο μ είχαν βγάλει 1,79 πρωι πρωι και αλλη φορα απόγευμα γιατρος 1,78 και μου έκανε εντύπωση..

18 ειμαι δεν ψιλωνω αλλο.... ε δεν ειμαι κοντος με αντικειμενικα κριτηρια 173 το πρωι και 172 μπορει και 171 αμα ειμαι πολυ κουρασμενος το βραδυ αλλα 172-173 λεω πως ειμαι, κοντος δεν φαινομαι δεν εχω ακουσει ποτε καποιον (εκτος απο καποια μελη της οικογειας μου) να με λεει κοντο... οσο για τις κοπελες δεν πολυ αγχωνομαι γιατι δεν βλεπω πολλες κοπελες πιο ψηλες απο εμενα αλλα θα ηθελα τουλαχιστον να ειμαι 177-178 γιατι φαινεσαι πιο αντρας πιο επιβλητικος(ετσι το εχω συνδεσει εγω τουλαχιστον)
    Πας καλά ρε Χρήστο; Μια χαρά είναι το ύψος σου! Τι κόλλημα είναι πάλι αυτό; Ασε που ξέρω ΠΟΛΛΟΥΣ κοντούς που τους ρίχνω σχεδόν ένα κεφάλι (είμαι λίγους πόντους πάνω από σένα) και τα πάνε θαυμάσια σε όλους τους τομείς της ζωής τους, προσωπική ζωή και σχέσεις με το άλλο φύλο, φιλίες, επαγγελματική εξέλιξη, κοινωνική ζωή γενικότερα. Αλήθεια το λέω (αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο νου ένας συγγενής μου εξ αγχιστείας, ένας συνάδελφος και καλός μου φίλος, άλλος ένας παλιότερος συνάδελφος που άνοιξε επιχείρηση κι έκανε οικογένεια στις ΗΠΑ, ένας παλιός προϊστάμενος, όλοι τους τάπες ένα και πενήντα με τα χέρια στην ανάταση και πολύ επιτυχημένοι σε όλους τους προαναφερθέντες τομείς της ζωής τους)

Όσο για το "επιβλητικός" που λες, αν και να στο πω έξω απ τα δόντια, λίγο ματαιοδοξία μου βγάζει, πάντως αν σ ενδιαφέρει τόσο πολύ, είναι θέμα προσωπικότητας, στυλ και συμπεριφοράς, όχι ύψους. Έχεις ακούσει που λένε "ψηλός και χαζός";

ΥΓ. Δε διάβασα όλο το thread, συγγνώμη αν επανέλαβα επιχειρήματα των άλλων.

Ooops! Τώρα είδα ότι το θέμα ήταν... αρχαίο και ξεθάφτηκε.
    Δε βαριέσαι... Ας δει την απάντησή μου και κανένας άλλος αγχωμένος με το ύψος του μπας και του ανέβει η ψυχολογία όσο χάνει σε μπόι...

Senior Member
    Tο κολυμπι ειναι το μονο σπορ που ψηλωνει .

Senior Member
    χρήστο, δεν θα γίνεις πιο επιβλητικός με το ύψος... δεν είσαι αρκούδα... οι άνθρωποι επιβάλλονται με το μυαλό... ξεκόλλα το δικό σου...
    ο γιος μου έχει ένα αντίστοιχο θέμα με τους ήχους... χρόνια τώρα έχει γίνει ανθρώπινο ντεσιμπελόμετρο... "μετράει" με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της φωνής των άλλων και τα συγκρίνει με τη δική του... πίστευε επίσης πως η φωνή του δεν ακούγεται, ενώ στην πραγματικότητα είναι "καμπάνα"...

Senior Member
    18 ειμαι δεν ψιλωνω αλλο.... ε δεν ειμαι κοντος με αντικειμενικα κριτηρια 173 το πρωι και 172 μπορει και 171 αμα ειμαι πολυ κουρασμενος το βραδυ αλλα 172-173 λεω πως ειμαι, κοντος δεν φαινομαι δεν εχω ακουσει ποτε καποιον (εκτος απο καποια μελη της οικογειας μου) να με λεει κοντο... οσο για τις κοπελες δεν πολυ αγχωνομαι γιατι δεν βλεπω πολλες κοπελες πιο ψηλες απο εμενα αλλα θα ηθελα τουλαχιστον να ειμαι 177-178 γιατι φαινεσαι πιο αντρας πιο επιβλητικος(ετσι το εχω συνδεσει εγω τουλαχιστον)
    ρε παιδια,σορρυ αλλα κλαιω απ'τα γελια.

ε, δεν εισαι κ στρουμφακι μην ανησυχεις.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast