υψος ... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66

Thread: υψος ...

Senior Member
    περι ορεξεως, κολοκυθοπιτα.
    και σε ανδρες και σε γυναικες, αλλοι εχουν προβλημα με το υψος, αλλοι με τα κιλα, αλλοι με ολα, παντως η εμφανιση ΜΕΤΡΑΕΙ, χωρις να ειναι το πιο σημαντικο.
    επιμερους προτιμησεις, κατα βουληση.
    προσωπικα προτιμω ψηλους και γυμνασμενους οπως ειναι ο καλος μου, αλλα εχω ασχοληθει στο παρελθον και με κοντυτερους ακριβως γιατι μετρησε περισσοτερο η προσωπικοτητα τους απο τα ελαττωματα τους.

Banned
    Αυτό το πράγμα που ασχολούμαστε όλοι μας με το αν κάποιος θα ήθελε να έχει 5 πόντους παραπάνω με ξεπερνάει....Εε δεν τους έχει, πάει και τελείωσε, είναι δεδομένο και ας το αποδεχθεί...Και εγώ θα ήθελα να έχω τα standards για πλανητάρχης ή να είμαι ανιψάκι του Ωνάση αλλά δεν είμαι γαμώτο, πρέπει να το αποδεχθώ...Υπάρχουν και πιό σοβαρά θέματα στην ζωή από το ύψος...Άλλωστε και ο Ναπολέοντας κοντός ήταν(βασικά γύρω στο 1,60)....

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrhstos View Post
    το ξερω δεν ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα μου(δεν ξερω αν θα επρεπε εδω να το ποσταρω) αλλα θα ηθελα να ξερω αμα το χει καποιος αλλος η αν εχετε ακουσει κατι τετοιο ξανα, το προβλημα μου εινα το εξης δεν ειμαι ευχαριστημενος με το υψος μου και αυτο ειχε ως συνεπεια να μετριεμαι 2-3 φορες την ημερα καθημερινα ομως για πολυ καιρο και ψαχνωντας τροπους για να ψηλωσω και να νιωθω στεναχωρια και απογοητευση για το υψος μου.... βεβαια τωρα το εχω κοψει λιγο αλλα παλι ωρες ωρες παω και μετριεμαι να δω μπας και παρω εχω παρει κανεναν ποντο
    Χρηστο πιστεψε με υπαρχουν πολλες κοπελες εκει εξω που πρωτον δεν ειναι ο Φασουλας και δευτερον υπαρχουν ακομαααα πιο πολλες κοπελες που τους ελκυουν οι αντρες του δικου σου αναστηματος..οχι δεν εισαι κοντος..εισαι κανονικος..δεν χρεια2εται να εχεις αμφιβολιες για τον εαυτο σου! εγω προτιμω τους αντρες στο δικο σου υψος και πολλες κοπελες ακομα..το πολυ ψηλο ειναι και λιγο αχαρο πως να το κανουμε....και δεν μετραει παντα το υψος σε εναν ανθρωπο..και εγω ειμαι πολυυ κοντηη...ουτε το ενα εξηντα δεν αγγι2ω αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι ξερω οτι εχω καποια αλλα καλα χαρακτηριστικα πανω μου...και εσυ αν θεωρεις πως δεν εισαι ευχαριστημενος με το υψος σου σιγουρα θα υπαρχει κατι αλλο πιο ελκυστικο πανω σου!

Senior Member
    1.60 ολου του κοσμου ενωθειτε!! (και γω ειμαι μεσα σ'αυτες :P)

Junior Member
    καλε τι λες εχω δει αλλους που είναι κατω από 1.60 και είναι μια χαρα κοιτα χαλαρωσε δεν γινεται ολοι να αρεσουμε σε ολους και το υψος είναι το πιο ασημαντο πραγμα μακαρι να ειμουν εστω 1.65 χαχα!μια χαρα εισαι κανονικοτατο υψος τι να πουν αλλοι που είναι κοντοι πραγματικα...μη μετριεσε άλλο μια χαρα εισαι δν εχεις πρόβλημα δν ζεις στη ρωσια ελλαδα εισαι...

Quote Originally Posted by xritaf View Post
    Χρηστο πιστεψε με υπαρχουν πολλες κοπελες εκει εξω που πρωτον δεν ειναι ο Φασουλας και δευτερον υπαρχουν ακομαααα πιο πολλες κοπελες που τους ελκυουν οι αντρες του δικου σου αναστηματος..οχι δεν εισαι κοντος..εισαι κανονικος..δεν χρεια2εται να εχεις αμφιβολιες για τον εαυτο σου! εγω προτιμω τους αντρες στο δικο σου υψος και πολλες κοπελες ακομα..το πολυ ψηλο ειναι και λιγο αχαρο πως να το κανουμε....και δεν μετραει παντα το υψος σε εναν ανθρωπο..και εγω ειμαι πολυυ κοντηη...ουτε το ενα εξηντα δεν αγγι2ω αλλα δεν παραπονιεμαι γιατι ξερω οτι εχω καποια αλλα καλα χαρακτηριστικα πανω μου...και εσυ αν θεωρεις πως δεν εισαι ευχαριστημενος με το υψος σου σιγουρα θα υπαρχει κατι αλλο πιο ελκυστικο πανω σου!
    Από το 2011 ειναι το θέμα!!!! Δεν το πρόσεξες?? Δεν εχεις παρατηρητικότητα??

Ο Χρήστος μπορεί ήδη να ξέχασε ότι άνοιξε το θέμα, σίγουρα όμως δεν ψήλωσε.

Συνήθως οι κοντοί, το κόμπλεξ λόγω ύψους το εκτονώνουν με υψηλή αυτοπεποίθηση/αυτοεκτίμηση. Ετσι, τους βλεπεις να κερδίζουν αλλού πχ μια γκόμενα πιο ψηλή τους ή σκληρότητα στα επαγγελματικά τους ή με τους αλλους γενικα. Αν το πάρουν όμως κατακαρδα, θα γινουν αδύναμοι χαρακτήρες, ευκολη λεία, λόγω αναστήματος, στα χέρια του κάθενός που επιζητά θύματα buling.
    Συνήθως οι κοπελες είναι πιο κοντές, γι αυτο δεν πρεπει να σε απασχολεί έντονα το ύψος σου. Άλλωστε φοράτε και τακούνια και δωδεκάποντα κι ετσι φαινομαινικά κάλύπτεται η διαφορά!Ψάχνετε όμως, αμα θελετε σχεση, συνηθως, πιο ψηλους, για να σας καλύπτουν με ασφαλεια.
    γιάννης

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345